vytvaret novej jsem nezkousel ale po zadani mailu z myho normalniho acc se to okamzite sparovalo a You have successfully registered for The Lord of the Rings Online (LOTRO) Preview Event.
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
No do týdne bude právě ta beta. Otázka je, jestli bude wajp. Každopádně za 500 bodíků to stojí.
Jakej wipe?
wipe toho beta serveru kde bude lotro free event. za ucast je 500 bodu.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Hm, teď jsem trochu zmatenej. Na webu píšou že prview je 25-28.10. Tim myslej čistě registraci, nebo už hraní? Zkoušel to někdo, kdo to má nainstalovanýho klienta? Já ho zatim bohužel staženej nemám, takže jsem trochu zmatenej.
The much anticipated The Lord of the Rings Online Free to Play Store and latest content, Book 2; Ride of the Grey Company will launch across Europe on Tuesday 2nd November 2010.
Tak jsem dneska lognul a dostal jsem 2550 turbine pointu asi ze vsech te postav co mam nevim nepatrám po tom. Když budu chtít hrát dál tak stejnak jedine s placenim mesicnim.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Tak na 2 hoďky v noci jsem byl schopnej si zahrát, a musim říct, že spousta adventure packů půjde koupit jen za body získané hraním. To teda platí pro nové hráče, kteří dostávají body z deedů, kdo je už má hotový, nic bohužel nedostane. Já si koupim samozřejmě Morii na g2play, kde stojí cca 5x míň než v LOTRO store, pak vytvořim co nejvíc charů půjde, nahodim VIP na odstranění bag a gold a podobných omezení, a pak už pojedu jako premium. Když má člověk koupenou Morii a Mirkwood, tak asi ani nemá cenu platit VIP, když tam máte přístup zdarma. Jinak teda LOTRO jsem hrál cca před 2 roky a musim říct, že je to teď ještě mnohem lepší než předtim. Po dlouhý době mám ve škole herní absťák.
Jak zistim jestli sem dostal nejaky turbine body na nakupovani?Protoze LOTRO store zatim ve hre nefunguje.
tak to asi nemas, protoze normalne funguje :)
Momentalne je LOTRO store down kvuli nejakymu bugu. S bodama je to zatim hodne zvlastni mam postavu na lvl 60, alty na lvl 40 a 23 a mam v LOTRO store jen 10 bodu. Pirtom bych mel mit minimalne tak 1500 i podle toho co jsem projel za vsechny completed deeds atd.
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
uprimne krome toho rozsireni sharovaneho banku me ani nenapada za co jineho bych ty body utratil.
je tam neco zajimaveho co za neco stoji?
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
cus lidi chtel bych lotra zkusit ale jak dlouho si zahraju opravdu zadara nez budu muset zacit platit nekdo rika ze jen do 20 lvl zhruba tak co je na tom pravdy
Do 20 našetříš dost bodů na to, aby sis koupil další pack tak do 25. Pak můžeš rozjet alta, našetřit na další. Kdybys pak furt nechtěl platit, můžeš nafarmit body na jinym serveru. Ale pokud bys to udělal, tak si radši zajdi někam na vyšetření.
Já si snad budu muset vzít jinej craft, kdykoliv osekám pár větví a naskočí mi hláška "you have acquired 5 logs", tak si řeknu "that's not a log, that's a dick". A nedokážu se toho zbavit.
cus lidi chtel bych lotra zkusit ale jak dlouho si zahraju opravdu zadara nez budu muset zacit platit nekdo rika ze jen do 20 lvl zhruba tak co je na tom pravdy
Lidi co v životě neslyšeli slovo interpunkce platí dvojitý poplatky.
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
To ze niekto nepouziva interpunkciu moze znamenat aj to, ze pouzival internet este ked si sa ty hral s kacickou vo vanicke a ucil sa povedat prve slovo. Je to cisto o zvyku, vsakze...
To ze niekto nepouziva interpunkciu moze znamenat aj to, ze pouzival internet este ked si sa ty hral s kacickou vo vanicke a ucil sa povedat prve slovo. Je to cisto o zvyku, vsakze...
ty by jsi si mel uvedomit rozdil mezi interpunkci a nabodenickama
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
thumb up ...
- Durr ...
jak to,ze nechodis do hry duřřbare i katastrofiol tam obcas zajde a ty nic
quote:Originally posted by Wuuduu To ze niekto nepouziva interpunkciu moze znamenat aj to, ze pouzival internet este ked si sa ty hral s kacickou vo vanicke a ucil sa povedat prve slovo. Je to cisto o zvyku, vsakze...