Author |
Topic  |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
| |
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 01/03/2007 : 18:09:57
|
jj :-)) i kdyz tam poradne ani nepisou co tam chtej mit a kdy to vyjde.. (Sem se snazil najit neco vtom interview..) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 01/03/2007 : 18:46:43
|
wiii :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Darrion
Starting Member
49 Posts |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 15/06/2010 : 18:01:04
|
Sakra, po tomhle sem málem musel měnit trenky. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 15/06/2010 : 18:27:49
|
quote: Originally posted by Filda LNL
Sakra, po tomhle sem málem musel měnit trenky.
V dobrém, nebo ve zlém?
Já na jednu stranu jásám, že se po 3? letech konečně něco o projektu objevilo, že to někde nezůstalo uložené u ledu v rámci "katování kostů". Na druhou stranu mi to přijde nějak moc barevné a Wowovské..
Líbilo by se mi to víc "dark" :)
Doufám, že tam budou hvězdní vlčci a vlčata :) |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 15/06/2010 : 19:04:23
|
quote: Originally posted by WereHamster
Sakra, po tomhle sem málem musel měnit trenky.
V dobrém, nebo ve zlém?
Já na jednu stranu jásám, že se po 3? letech konečně něco o projektu objevilo, že to někde nezůstalo uložené u ledu v rámci "katování kostů". Na druhou stranu mi to přijde nějak moc barevné a Wowovské..
Líbilo by se mi to víc "dark" :)
Doufám, že tam budou hvězdní vlčci a vlčata :)
V dobrém. Mě to teda grafikou a stylem docela připomíná Dawny, k tomu výhrady nemám. Tak zrovna vlci podle tohodle traileru vypadaj na jasně hratelnou rasu. Spíš by mě zajímalo, jestli po vzoru fantasy WH budou zas 2 aliance (byl bych pro, rád bych měl na jednom účtu mariňáka i eldara). |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/06/2010 : 20:04:25
|
Uff, po dlouhe dobe neco, co me opravdu nadchlo. Navic je to ingame, takze si clovek dokaze udelat lepsi obrazek, nez ze cinematicu.
Moje uchylka konecne ukazana. Tak snad to kluci neposerou. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 15/06/2010 20:04:57 |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 16/06/2010 : 11:44:52
|
Teď když vím že hra je v nějakém slušně pokročilém stádiu a snad vyjde tak musím rozšířit podpis o další výborný kousek a musím ho dát na první místo. Je to mokrá fantasie. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 16/06/2010 : 15:19:24
|
Tak ještě si tu dvojku přepiš na trojku, ať to nevypadá, že neumíš počítat. Asi si ten trailer stáhnu a dám na čestné místo v pr0n složce. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 16/06/2010 : 15:33:13
|
Tak ještě si tu dvojku přepiš na trojku, ať to nevypadá, že neumíš počítat. Asi si ten trailer stáhnu a dám na čestné místo v pr0n složce.
Jinak jak si psal že ti to připomíná DOW styl tak to je jasný pokud na hru dohlíží Gamesworkshop tak se prostě Sigil/THQ musej držet license.
A to je to co je super, WH hry ať fatasy nebo 40k budou vypadat stejně dneska nebo za 20 let co se modelů týče.
Si pamatuju jak sem šel kdysi dávno někde kolem výlohy krámu a viděl ty miniatury pravda nenabarvené. Do té doby sem znal jen plastové indiány a kovboje z komanč doby.
BTW na E3 maj THQ ještě jednu WH40k gejmu od Relicu sekačku pro konzole X360/PS3 a vypada velice slušně jako maniak na scifi ji určitě pořídím mam dojem že snad minimálně psali že tam bude coop. http://www.youtube.com/watch?v=ZnfniAbzYX8 |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 16/06/2010 15:42:08 |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 16/06/2010 : 15:43:10
|
Tak u WARu zas tak tvrjed GW nebyl, udělal jim dost ústupků, jako SM se štítem, DoK jako postava byl dělanej přímo pro WAR, a spusta dalších. Já mám třeba doma nějakou WH knížku z 96, kde je Shadow Warrior týpek v šupinovce, s mečem, štítem a lukem na zádech :)
To že in-game modely pak vycházej ze stolních je jasný, ale tak stylem ztvárnění se můžou v jednotlivejch hrách lišit. Naštěstí to teda z traileru vypadá, že se nesnažili o žádnou revoluci, a použili to, co se jim v minulosti osvědčilo. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 16/06/2010 : 16:04:31
|
jesus to chci |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 12:57:36
|
quote: Originally posted by celdric
neprijde vam, ze v posledni dobe to s mmog scenou jde tak trochu do kytek?
Myslíš hry, nebo hráče ?  |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 16:41:36
|
quote: Originally posted by Jace
http://www.massively.com/2010/07/01/war40k-courts-1-million-users-wow-players/
Tak tu mame dalsi omalovanky. Bye bye 40K.
boze to jsou zase s prominutim zvasty od dotycneho...
prijde hlavne s dementama jako jace kerej picuje na kazou hru v kazdym topicu |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 17:06:00
|
Nebrec, nemuzu za to, ze se Mark Jacobs vetrel do THQ a zmenil si jmeno. Spis je to naopak. Diky tupcum jako ty nam serviruji neustale ty samy sracky. |
MMOs failed. |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 17:39:49
|
Spise je to díky fenomenu zvanemu penize. Diky nemu se serviruje stále to same. Docela by me zajímalo jestli se napr. Darkfal jiz zaplatil. A co treba MO atd. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 17:49:34
|
Kdyby byli hraci narocnejsi a nenechavali se opit zabugovanymi stokrat semletymi rohliky, byl by to posun. No aspon tihle maji ballz to rict na rovinu: "Libi se nam WoW, tak udelame to samy jako WoW... aspon to mega hracu kdyby k nam prelezlo, tak budem jako fakt mocinky moc spokojeny."
Na druhy strane barikady je Aventurine, StarVault... amatersky mikro vyvojovy studia bez budgetu a zkusenosti, co to budto myslej dobre (to by pak MO imo ale nestal vic jak AAA titul), anebo videj tu diru (diru jak krava) na trhu, ale nemaji skill/prostredky na to ji zalepit a je to samozrejme risk, proto do toho giganti nepujdou a radsi budou chrlit easymode wowka. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 02/07/2010 17:50:05 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 18:32:27
|
Kdyby byli hraci narocnejsi a nenechavali se opit zabugovanymi stokrat semletymi rohliky, byl by to posun.
Nejde o hráče ale obecně o lidi. Proč je TV NOVA nejůspěšnější TV v ČR, když vysílá 20let starý idiotský seriály a blbý soutěže? Protože 90% populace jsou idioti a blbci. Proč vysílat pro 10% náročné a drahé pořady, mít pokryo 10% trhu a s tím spojené příjmy, když můžou vysílat seriály za dolar a mít pokryto 90% populace. Jednoduchý jako facka .
Těm co se to líbí, ti mají štěstí že maj furd něco novýho a netrápi je že jsou blbci protože pro ně je svět vytvořen. Těm co se to nelíbí, ti mají štěstí že nejsou blbci a vydělávají na nich ... takže ve výsledku jsou všichni happy . |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 19:48:56
|
No treba proto, ze debilove uz jsou rozebrani... aspon v MMO sfere :) Naposledy se WoW pokusil obslehnout WAR, a jak to dopadlo, vsichni vime. Nasleduje SWTOR a po nich tahleta lahudka. Tak treba jim to vyjde. |
MMOs failed. |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 20:08:34
|
Nebrec, nemuzu za to, ze se Mark Jacobs vetrel do THQ a zmenil si jmeno. Spis je to naopak. Diky tupcum jako ty nam serviruji neustale ty samy sracky.
no jedinej kdo v kazdym topicku breci ses ty, nelibi se ti to ano vime shut up, a vypadni |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 02/07/2010 : 21:34:20
|
Internet tough guy promluvil. Tak ja se radsi klidim, abych od nej jednu neschytal. |
MMOs failed. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 19:22:49
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
http://www.massively.com/2010/07/01/war40k-courts-1-million-users-wow-players/
Tak tu mame dalsi omalovanky. Bye bye 40K.
boze to jsou zase s prominutim zvasty od dotycneho...
prijde hlavne s dementama jako jace kerej picuje na kazou hru v kazdym topicu
jeste rekni, ze tobe se ten posledni 3letej soubor her branejch jak pres kopirak kricici "wow klon", libi a vyhovuje ti |
no mmo
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 22:25:50
|
za posledni 3 roky mne to bylo celkem fuk bo sem hral jednu hru, a i kdyby to tak bylo tak to nebudu psat a prudit s tim v kazdym threadu a delat tam z lidi blbce jen proto ze to hrajou |
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 03/07/2010 : 23:37:32
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
za posledni 3 roky mne to bylo celkem fuk bo sem hral jednu hru, a i kdyby to tak bylo tak to nebudu psat a prudit s tim v kazdym threadu a delat tam z lidi blbce jen proto ze to hrajou
no ja bohuzel za posledni 3 roky vystoupil z wowka, nastoupil do 2 wow klonu, takze pokazde kdyz vidim deva nejake mmo rikat neco ve smyslu "mame strasne radi wow a bude nam stacit 1M hracu wow" tak se mi chce blejt... v tomhle jsem s jacem za jedno i kdyz on to obcas prehani...ale tak aspon je tu zivo no ne? |
no mmo
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 04/07/2010 : 14:20:06
|
Tak tady jsem se fakt nasmal
Originally posted by Echelons Seems like a lot of the posters understand a lot about the tabletop game Warhammer 40k and not much about how an MMO and it's players function. --------------- Get off your high horse man. No one knows yet how "mmos and their players function" and especially not the devs, as is evident from the series of flops and just plain bad design we've been subjected to for the past years and years. There is no theoretical framework yet for a serious game design study because its such a new field. Lol. Devs. Haha. Sometimes i think this field is populated mostly by slavering idiots, occasional exceptions and all. It is not only the lack of theory that is to blame but the very common sense and purely empirical awareness of past games that is sadly missing. Just an example - DFO and bloodwalling that was rampant there. I mean you really have to be a congential idiot in order not to be able to predict such behavior in a game with this feature set... I mean it happened in EVERY SINGLE OPEN PVP game TO DATE... and yet Tasos and the gang got caught with their pants down, had to nerf PvP rewards to oblivion and thus make their "hardcore PvP" game into a PvE grind one. Meh. And now I see the very same happening with WH40K. It is sickening. I feel like I'm watching a mentally "challenged" person playing with matches and unable to stop him... I know he will burn himself because that is exactly what happened to hem before, many times and yet he cannot comprehend it because he lacks the memory to remember or mental capacity to deduce the consequences of his actions. What is most sickening is that WH40K has a predecessor... and which failed abysmally because they built their game on false premises. And now WH40K is building their game on this very same set of mistakes that doomed their predecessor. This cognitive trainwreck is simply amazing. They want to repeat WoW's success but are completely unable to understand why is WoW so succesful. Instead of taking WoW's strong points and improving/dispensing with the faults, they got all their marbles mixed and are building the game on WoW's faults while pretty much ignoring the positives. Again the same happened to Mythic. Lack of hindight if I ever saw one. Their DAoC RvR endgame is fresh no matter how long you play it because there are three factions and the strategic situation /world state is thus always protean, constantly changing. Mythic failed a ridiculously easy IQ check when they went for two factions, completely unable to perceive that it is exactly this 3-way conflict which sustained their RvR. Amazing. Simply amazing. WAR's greatest single failing is repetive "back and forth back and forth" endgame RvR in T4 which is ENTIRELY due to there being just two factions. You cannot theoretically have anything else with a 2-sided game system - it is like 2 plus 2 equals 4 ffs! Sadly they can't ever change this, no matter how much they would want to now that they've come to their senses, because the whole zone and world design is carefully and painfully built around 2 factions. In essence it would mean rebuilding the whole game almost from scratch for which they have far too little resources now. It makes me want to cry for their sheer stupidity, and I'm sure there were some tears of frustration over there when they realized what they've done. As for "WoW playerbase". Mythic wanted to appeal to WoW playerbase too. Maybe thats the reason for only two factions. Utter fail of intelligence again . No one plays WoW over the other games because there are two factions in that game, lol. Pure idiocy. Aditionally WoW is WoW. If players like WoW they will play WoW and they will not change games. If they are tired of WoW and are looking for something new, they will NOT play WoW re-skinned! I mean they left WoW because something didn't agree with them there and now they want CHANGE and not a clone of the game they just left!. That's basic logic man! And that is why ANY game trying to compete with WoW by mimicking it is doomed to failure, without exception. And now THQ is doing the SAME mistakes again... EXACTLY the same. Vehicles are not going to save them just as VA is not going to save SWToR or how PQs failed to save WAR. Sorry but I think I'm going to be sick now, goodbye. |
MMOs failed. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 04/07/2010 : 18:22:03
|
Ale má pravdu  |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 04/07/2010 : 21:42:11
|
Já tomu nerozumím :(
To jako v W40k budou jen dvě frakce? V tom filmečku jich snad bylo víc, ne? Mariňáci, Gardisti, Orkové, Chaosáci.. zapoměl jsem na někoho? Myslím že Eldaři a hmyzáci taky nebudou chybět...
Mám za to, že tohle není RPG, ale střílečka, ne? Proč když z hry vidíme jen pár záběrů, tak už všichni řvou "to je další Wow" ? To protože to má podobnej vizuální styl?
Jak podle pár záběrů může někdo soudit jak zábavné bude PVP ? U hry která vyjde za 2-3 roky?
|
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 04/07/2010 : 21:49:20
|
Pánové jsou totiž znalci  |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 04/07/2010 : 22:11:20
|
hamstere, tys asi necetl to jejich prohlaseni :) |
MMOs failed. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 05/07/2010 : 08:59:11
|
hamstere, tys asi necetl to jejich prohlaseni :)
Hoď link, ať se taky pobavím :( , dík. |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 05/07/2010 : 09:30:43
|
To je jasný. Bude Chaos a Order. Jen kde jsem tohle už viděl, si nemůžu vzpomenout. |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 07/07/2010 : 09:49:00
|
quote: Originally posted by WereHamster
Já tomu nerozumím :(
To jako v W40k budou jen dvě frakce? V tom filmečku jich snad bylo víc, ne? Mariňáci, Gardisti, Orkové, Chaosáci.. zapoměl jsem na někoho? Myslím že Eldaři a hmyzáci taky nebudou chybět...
Mám za to, že tohle není RPG, ale střílečka, ne? Proč když z hry vidíme jen pár záběrů, tak už všichni řvou "to je další Wow" ? To protože to má podobnej vizuální styl?
Jak podle pár záběrů může někdo soudit jak zábavné bude PVP ? U hry která vyjde za 2-3 roky?
no bohuzel to soudi tardi jako jace, kerej zasadne hry posuzuje podle videa idealne her kery vyjdou za 2 roky. kdy hra jeste neni ani v alfe ale on uz vi ze tam bude na hovno pvp, pve bude nudny, a budou se tam farmit epaxy. |
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 21/08/2010 : 16:32:05
|
Docela překvapující, že sloučili mariňáky a lidi do jedný frakce. Snad tim neutrpí počet možnejch povolání. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 23/08/2010 : 14:58:49
|
To sloučení se dalo čekat...ale to není to nejhorší.
Zatím to vypadá, že se dají cestou 2 faction: Order vs. Destruction, Alliance vs. Horda, černý proti bílejm. Jaký negativní důsledky to bude mít na gameplay, lore a zejména na rvr si každej soudruh může domyslet. Pokud by někoho napadly nějaký pozitivní důsledky, tak je sem hoďte.
Edit: Link na rozhovor, kde potvrzují 2 fakce. http://www.strategyinformer.com/pc/warhammer40000darkmilleniumonline/interviews.html |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
Edited by - Edmund on 23/08/2010 15:02:45 |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 23/08/2010 : 17:24:28
|
Takže další unbalanced shit, pokud nebudou jen instaclý pvp... |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/08/2010 : 19:20:07
|
hm ta grafika je dost nudna. Vim ze warhammeristi rikaji ze warhamer tu byl driv jak warcraft, ale na herni scene ne. tak proc si kurva nevymysli lepsi stajling? chci hires textury, hires polygony a hlavne jinou barevnou paletu. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 29/08/2010 : 19:30:43
|
To já raději chci, aby to nebyla sračka s dobrou grafikou  |
 |
|
Filda LNL
Junior Member

723 Posts |
Posted - 29/08/2010 : 19:47:34
|
quote: Originally posted by Rodier
hm ta grafika je dost nudna. Vim ze warhammeristi rikaji ze warhamer tu byl driv jak warcraft, ale na herni scene ne. tak proc si kurva nevymysli lepsi stajling? chci hires textury, hires polygony a hlavne jinou barevnou paletu.
Teda vidl jsem hodně MMO, který v alfa fázi vypadaly mnohem hůř. Vydání bude za několik let, tohle bych fakt neřešil. Už vidim, jak se všim hi budem bez lagů střílet. |
Troll lepší fanboie. |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 29/08/2010 : 21:25:55
|
quote: ... just as VA is not going to save SWToR ...
Blba otazka ale, co je to VA? |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 29/08/2010 : 22:06:42
|
quote: Originally posted by Rodier
hm ta grafika je dost nudna. Vim ze warhammeristi rikaji ze warhamer tu byl driv jak warcraft, ale na herni scene ne. tak proc si kurva nevymysli lepsi stajling? chci hires textury, hires polygony a hlavne jinou barevnou paletu.
protoze se drzi predlohy deskovyho warhammeru, a ten je takovejhle |
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 24/12/2010 : 21:56:40
|
Přeji všem vývojářům štastné a veselé svátky..... .... a at přestanou žrát to zasraný cukrový a hejbnou s těma svejma tlustejma prdelama at už si to kurva můžeme zahrát. |
 |
|
|
Topic  |
|