Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Mystical Land
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/12/2010 :  21:08:29  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Vsichni povinne -> [url=http://www.mystical-land.com/en]http://www.mystical-land.com/en[/url] nadherne video :) uplne me dostalo.
Takovy Free Realms pro dospele.. nebo Runescape s poradnou grafikou.
Nova Ultima Online (ve 3D)
Features:
- postavte si barak + vsecko kolem toho (zemedeleckej rezim.. mate zvirata pripravujete je vo produkty, bojovej rezim.. dungy.. questy.. princezny a draci..)

[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/01.jpg[/img]
[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/02.jpg[/img]
[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/03.jpg[/img]
[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/04.jpg[/img]
[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/05.jpg[/img]
[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/08.jpg[/img]
[img width=300 height=168]http://www.mystical-land.com/img/screenshots/09.jpg[/img]

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2784 Posts

Posted - 22/12/2010 :  22:22:49  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
cim te to dostalo, dyk je to hnusny jak wowko

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 23/12/2010 :  16:19:31  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

cim te to dostalo, dyk je to hnusny jak wowko

Rodier zapoměl uvést, že je to pro hráče 5-11 let+ Rodier :-)

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Sheepa
Starting Member

38 Posts

Posted - 26/12/2010 :  10:34:24  Show Profile  Visit Sheepa's Homepage Send Sheepa a Private Message  Reply with Quote
Předem říkám, že nejsem WoWkař, ale jak tak koukám, tak já zapomněl, že dneska se hry hodnotí hlavně po grafické stránce. A co třeba, když bude dobrá hratelnost?

Dobrý den! Vstáváme! A nebo raději jděte dál spát.. Bude asi lepší.

Darkfall - Sheepa Stark

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 26/12/2010 :  11:42:46  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
jak něco chválí Rodier, tak nohy na ramena a utíkat co nejdál to jde ...
Go to Top of Page

kertin
Starting Member

32 Posts

Posted - 26/12/2010 :  11:46:50  Show Profile  Send kertin an ICQ Message Send kertin a Private Message  Reply with Quote
Tak tak, je to smutné, když vidím ty chytráky, se kterýma se roztrhl pytel, jak hodnotí hry podle grafiky, aniž by o dané hře něco věděli či danou věc vyzkoušeli. Většinou to bývá problémem namlsaných a rozmazlených malých dětí a určité skupiny teenagerů. Ovšem tak trochu předpokládám, že zdejší věková skupina je přece jenom trochu vyšší a tak mě zaráží přístup zdejších jedinců.
Go to Top of Page

Sheepa
Starting Member

38 Posts

Posted - 26/12/2010 :  11:47:10  Show Profile  Visit Sheepa's Homepage Send Sheepa a Private Message  Reply with Quote
Ale jak může vůbec chválit něco, co ještě ani není v betě?

Darkfall - Sheepa Stark

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 26/12/2010 :  12:18:27  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
Tak pak napiš jaká byla beta, Rodiere.

<cool signature here>
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 26/12/2010 :  17:02:20  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kertin

Tak tak, je to smutné, když vidím ty chytráky, se kterýma se roztrhl pytel, jak hodnotí hry podle grafiky, aniž by o dané hře něco věděli či danou věc vyzkoušeli. Většinou to bývá problémem namlsaných a rozmazlených malých dětí a určité skupiny teenagerů. Ovšem tak trochu předpokládám, že zdejší věková skupina je přece jenom trochu vyšší a tak mě zaráží přístup zdejších jedinců.

Ale ale jdi. Já musím mít prostě také prvek uvěřitelnosti. Možná mě léta v EQ2 v této oblasti řekněme pokřivila názor,ale třeba dnešní modla WoW s 8Bit grafikou, i když asi s perfektní hratelností nic neříká. Dneska už nestačí, že je to on-line a je to barevné. No ostatně svoje fandy si to najde, jako všechno ostatní

Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 26/12/2010 17:02:41
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 26/12/2010 :  23:50:04  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Já se vždycky snažím hry hodnotit podle gameplaye ale něco s takovouhle grafikou bych nehrál i kdyby to byla nová UO. Se mě začalo chtít zvracet jenom sem to uviděl. Zlatej Minecraft. Já tak nesnáším styl grafiky kde všechno vypadá jak nafukovací a postavy vypadají jak kdyby je vymodeloval 5ti letý degen. Néco s takovou grafikou ani snad nemůže mít dobrý gameplay protože když se někdo zaměří na věkové skupiny 0-3roky tak nebude dělat ani pořádný skill systém a asi ani pořádné PvP. Jinak si z nás Rodier dělá prdel nebo už se mu z toho co kouřil posledně roztekl mozek.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 27/12/2010 :  01:05:11  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Rodier se prezral cukrovi a ten tuk mu vlez do mozku, jinak si tohle doporuceni nedovedu vysvetlit.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Sheepa
Starting Member

38 Posts

Posted - 27/12/2010 :  05:25:17  Show Profile  Visit Sheepa's Homepage Send Sheepa a Private Message  Reply with Quote
Já to rozhodně vyzkouším. To je to nejmenší co pro to mohu udělat. Nejsem totiž na rozdíl od vás ke všemu hned tak kritický. Napřed to zkusím a pak budu vynášet soudy....

Darkfall - Sheepa Stark

www.boiians.cz
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 27/12/2010 :  15:16:55  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sheepa

Já to rozhodně vyzkouším. To je to nejmenší co pro to mohu udělat. Nejsem totiž na rozdíl od vás ke všemu hned tak kritický. Napřed to zkusím a pak budu vynášet soudy....

To je slovo chlapa. Nechceš u mě na farmě v létě makat. Ze začátku na zkoušku, bude to taková beta s hráběma a lopatou a pak se uvidí :-)Když budu spokojený, domluvíme se, kolik mi budeš platit měsíčně poplatky a já si tě možná nechám

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 28/12/2010 :  23:01:24  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Zmena troll ratingu TDK z A- na BBB+ zpusobila odliv investoru. Proslycha se, ze TDK opet prozil osamele Vanoce, neobdrzel zadne darky, a tak si dal predsevzeti se do noveho roku zmenit jak po charakterove tak po vyrazove strance.
S napetim ocekavame, zda nedojde k hlubsimu poklesu ratingu nebo zda se jedna jen o prechodne krizove obdobi. Potencialnim investorum doporucujeme nakoupit akcie u zavedenych imperialnich znacek, ktere tento rok proplaceji tucna dividenda.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 28/12/2010 23:01:57
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 28/12/2010 :  23:27:27  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Zmena troll ratingu TDK z A- na BBB+ zpusobila odliv investoru. Proslycha se, ze TDK opet prozil osamele Vanoce, neobdrzel zadne darky, a tak si dal predsevzeti se do noveho roku zmenit jak po charakterove tak po vyrazove strance.
S napetim ocekavame, zda nedojde k hlubsimu poklesu ratingu nebo zda se jedna jen o prechodne krizove obdobi. Potencialnim investorum doporucujeme nakoupit akcie u zavedenych imperialnich znacek, ktere tento rok proplaceji tucna dividenda.

...pozdravuj maminku, jeste se stavim......

Edited by - TDK on 29/12/2010 03:06:12
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 29/12/2010 :  10:27:32  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ono tvrdit že má WoW "8bitovou" grafiku není taky zrovna nejšťastnější, podívejte se co tam přidali za efekty (lepší grafiku vody měl snad jen Oblivion), propracovanost nových zón, nových modelů.

Je to už starej kousek, ale staraj se o to a je to znát, já si WoW na úplné detaily již nezahraju a nenapadá mě teď nikdo koho bych znal, kdo by mohl.

Doufám že Aventurine neusne na vavřínech a taky budou postupem času vylepšovat grafickou stránku (i když ty animačky jsou asi pro mě podstatnější).

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 29/12/2010 10:29:47
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/12/2010 :  12:25:20  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Neboj, ten puvodni text jsem si stacil precist Rekl jsem si, ze tenhle rok udelam aspon jeden dobry skutek a napisu opustenemu betasamci TDK na forum, jak se ma a co dela. No a takhle se mi to vraci. Priste se nebudu namahat

MMOs failed.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 29/12/2010 :  14:00:05  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by TDK

Neboj, ten puvodni text jsem si stacil precist Rekl jsem si, ze tenhle rok udelam aspon jeden dobry skutek a napisu opustenemu betasamci TDK na forum, jak se ma a co dela. No a takhle se mi to vraci. Priste se nebudu namahat

Ja vim ze jsi to četl, vidim ti do pokojičku i do tvé černé duše. Člověče, že tvůj Táta nešel tenkrát radši na ryby.....

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/12/2010 :  23:42:39  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A které značky to jsou?
Jinak tou poznámkou o farmě skvěle vystihnul myšlení několika investorů co se pouštějí do MMO her. Takže poprvé palec nahoru a zároveň poprvé co to není prostředníček.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/12/2010 :  00:56:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Mas sledovat burzovni deni... U TDK ted jede tiskarna a objednava zlaty ramecek

MMOs failed.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000