Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Allods online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 04/03/2010 :  23:22:26  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Má jiný jméno, ale stejnou funkci. 24 slotů.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/03/2010 :  23:30:09  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Aha, tak to je dobrej shit.

MMOs failed.
Go to Top of Page

dodi23
Starting Member

15 Posts

Posted - 06/03/2010 :  09:05:21  Show Profile Send dodi23 a Private Message  Reply with Quote
Ano, je to grind na 2-4 h u League...ale jestli chces bagl u Empire, tak je to grind na 50+ hodin..:)
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 06/03/2010 :  11:34:11  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Nj, ale za Empire si zas víc "užiješ" pívípí.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/03/2010 :  09:38:44  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Jsem se v nedeli nudil tak jsem to sosnul a skusil - byl jsem docela prijemne prekvapen - hezky udelanej klon WOW v o neco hezci a detailnejsi grafice :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/03/2010 :  09:16:31  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
vim o tehle hre prd takze se zeptam :-)
1) rozdil hrani za empire a league?
2) jaky druh veci je v item shopu? (predevsim me zajimaji veci ovlivnujici PvP)
3) pise se ze je to open beta - bude tedy jeste WIPE?

Shanim nejakou hru jako "vedlejsak" co si zahraju sem tam s pritelkyni a nechce se mi vyhazovat 700 stovek mesicne za dva ucty na wowko :-)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 15/03/2010 :  17:31:10  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
1) empire víc zerguje, něco jako bejvávalo destro ve WARu, nijak to neřešej, stejně jako neřešej, že v lokaci pro 23+ pobíhaj 40 a one hitujou lidi s real lifem
2) zatim nic moc, klíče k zamčenejm truhlám (získáš tim itemy navíc, je to asi náhodný), do pvp nějaký poty, ale nic světobornýho, + třeba větší batoh, ale ten se dá za pár hodin vyquestit
3) neměl by, pokud se neobjeví velkej problém kazící hru - ale pokud vim, existuje exploit na nekonečnou fatigue (něco jako rested expa), takže spousta zmrdů naexpila rychle na 40 a teď jen zabíjí newbíky, viz post 1. To by se dalo řešit smazánim jejich accountů, ale pochybuju, že se tim bude gpotato zabývat.

Já osobně s hrou skončil krátce po příchodu do první pvp zóny, kde je potřeba plnit normál questy. PvP proti stejnýmu levelu bylo fajn, bavil jsem se, ale když jsem pak začal náhodně umírat po 1 zásahu od scoutů apod., tak mě to rychle přestalo bavit.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/03/2010 :  09:17:14  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Ahoj,
vim o tehle hre prd takze se zeptam :-)
1) rozdil hrani za empire a league?
2) jaky druh veci je v item shopu? (predevsim me zajimaji veci ovlivnujici PvP)
3) pise se ze je to open beta - bude tedy jeste WIPE?

Shanim nejakou hru jako "vedlejsak" co si zahraju sem tam s pritelkyni a nechce se mi vyhazovat 700 stovek mesicne za dva ucty na wowko :-)

1) jiny pandulaci, jine racial specky (neprilis podstatne - dlouhe recasty a nijak zasadni efekty) za empire hraje vic lidi
2) podle toho co pisou na forech problem s itemshopem je v parfemech co si na sebe napatlas vydrzej nejakou dobu ktera se zkracuje za pouzivani specialnich skillu - stoji to dost penez a je to hodne overpowered - nevim nezkousel jsem
3)nerekl bych

Jinak ja to rekreacne hraju - zkousim si ruzne classy a bavim se - az do levelu 23 zadne PvP neni (a pote je to FFA :) a ckassy jsou nadherne rozmanity. Uvidim jestli mne to bude bavit i po te 23 ale jelikoz zatim mam max toon lev 10 tak mne to jeste nejakou chvili vydrzi - stejne neni co hrat.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 16/03/2010 09:18:19
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/03/2010 :  09:50:01  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem si to zkusit ale nejde mi na tom zprovoznit vubec ovladac (g13) ani mys (wow od steelseries)

tak to dam zatim k ledu a casem az budu mit cas se na to treba zase kouknu :-)

Ja na klavesnici uz hrat neumim, takze to je marny :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 16/03/2010 :  09:51:31  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
lol, ty ses docela fancy gamer :)

MMOs failed.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/03/2010 :  10:04:52  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
chtel jsem si to zkusit ale nejde mi na tom zprovoznit vubec ovladac (g13) ani mys (wow od steelseries)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/03/2010 :  10:15:51  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Mys G9, Klavesnice G11, nostromo52 - vse funguje tak jak ma :)

Go to Top of Page

Detoxa
Starting Member

35 Posts

Posted - 16/03/2010 :  10:27:55  Show Profile Send Detoxa a Private Message  Reply with Quote
To slysim poprve aby takove zarizeni potrebovalo ovladac pro konkretni hru, pokud vim dobre, tak si na to namapujete obycejne klavesnici :) Pokud si stahnes profil, jsou to opet udelane akorat mapy klaves, nic vic, zadny specialni ovladac.

G13 mam taky, Allod jsem zkousel a jede v pohode, akorat jsem to hral asi dve hodky. Takze tusim problem uplne nekde jinde, nez v tom zarizeni.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 16/03/2010 :  10:40:16  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Detoxa

Takze tusim problem uplne nekde jinde, nez v tom zarizeni.

slovy klasika "mezi G13 a židlí"

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/03/2010 :  15:50:44  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
http://allods-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=9&t=602&start=10

Ten problem s G13 neni ojedinelej, nefunguje to prakticky nikomu a vyrobce hry oznamil pouze, ze ovladac neni podporovany a proto nefunguje Takze pokud jste to nekdo zprovoznili a vite jak na to tak tu muzete napsat strucnej navod co s tim. Myslim, ze nebudu sam kdo tenhle keypad pouziva.

G11 by mela normalne fungovat alespon co jsem ji zkousel :-)))

Detoxa: Jak to funguje to vim taky :-)))))) To mi rikat nemusis. Mas 32 nebo 64 system? Kazdopadne hodne lidem to nejde:-(

ps. kez by byl problem mezi monitorem a zidli :-) Bohuzel je problem ve hre. Tady asi ani nema moc smysl se snazit a bude lepsi pockat az si tyhle problemy vychytaji na jejich strane.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 17/03/2010 20:01:02
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 06/04/2010 :  05:15:28  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
po 14dni prestavce zas davam Allods a docela vylepsily grafiku a jsem zvedavy co pridaly, jak klon wow me to rozhodne nepripadne, aspon co jsem videl a slysel o wow, vypada to na docela solidni hru ... litam po newbie ostrove asi 14 dni v kuse a furt je to zabava ... 3 rasy, kazda ma asi 6 povolani + 2 faction co pravdepodobne budou souperit ... craft zatim asi moc nefunguje, vim je 2 francouzkach co crafti na serveru a faction co hraji ... na tom zacatku uz se obcas formuji raidy na quest bosse a tak ...

edit: jedu na docela slabym pocitaci na tuhle dobu a zadne lagy a podobne ...

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.

Edited by - Inco on 06/04/2010 05:16:42
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 06/04/2010 :  08:23:57  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inco

po 14dni prestavce zas davam Allods a docela vylepsily grafiku a jsem zvedavy co pridaly, jak klon wow me to rozhodne nepripadne, aspon co jsem videl a slysel o wow, vypada to na docela solidni hru ... litam po newbie ostrove asi 14 dni v kuse a furt je to zabava ... 3 rasy, kazda ma asi 6 povolani + 2 faction co pravdepodobne budou souperit ... craft zatim asi moc nefunguje, vim je 2 francouzkach co crafti na serveru a faction co hraji ... na tom zacatku uz se obcas formuji raidy na quest bosse a tak ...

1) tyhle feministicke posty mne vazne berou ... holky pisou o holkach holkam... kdo by to na foru o gamesach cekal?
2) S grafikou se nic nedelo
3) WOW klon neni oznaceni spatne hry - jde proste o typ hry ala WOW a to allods proste jsou
4) 14 dni behat po noob ostove co ma content do lev 6 tj u prvniho charu cca na jedno odpoledne?
5) To ze se class jmenuje u kazde rasy jinak neznamena ze je jiny
6) "pravdepodobne budou souperit" je hrube podceneni ... allods je od cca levelu 22 RVR PVP maso spojene s gangfestem kteremu se neda vyhnout
7) Craft samozrejme funguje a (alspon za Imperium - ISA) je v aukci slusny vyber craftenych veci

Edited by - brutus on 06/04/2010 08:25:00
Go to Top of Page

Inco
New Member

popcorn

421 Posts

Posted - 06/04/2010 :  10:22:26  Show Profile Send Inco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Inco

1) tyhle feministicke posty mne vazne berou ... holky pisou o holkach holkam... kdo by to na foru o gamesach cekal?
2) S grafikou se nic nedelo
3) WOW klon neni oznaceni spatne hry - jde proste o typ hry ala WOW a to allods proste jsou
4) 14 dni behat po noob ostove co ma content do lev 6 tj u prvniho charu cca na jedno odpoledne?
5) To ze se class jmenuje u kazde rasy jinak neznamena ze je jiny
6) "pravdepodobne budou souperit" je hrube podceneni ... allods je od cca levelu 22 RVR PVP maso spojene s gangfestem kteremu se neda vyhnout
7) Craft samozrejme funguje a (alspon za Imperium - ISA) je v aukci slusny vyber craftenych veci

hmm, asi hraji neco jineho, muzes pls postnout link?

In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 13/09/2010 :  11:14:55  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
zdar, hrate to este niekto ? Ja som stravil prijemnych par hodin s touto zalezitostou a musim povedat ze to je celkom zabavne. Ludi je tam naozaj celkom dost a narazil som aj na par ludi hladajucich cz/sk gildy (bol som ale ticho ) Zazil som aj PvP najazdy League (hram za Empire)v hlavnom meste, celkom funny. Itemshop je mi volny, jedine co by som odtial potreboval, je bagl a mount, inac asi nic. Grafika je moc fajn a hlavne svizna, atmosferou mi to pripomina stare dobre Arcanum od Troika games (za Empire, za League je to klasika fantasy), co viac si priat. Hladam nejakeho cloveka, co ma mechaniku hry v malicku, stale mi je KOPEC veci pomerne nejasnych a fora sa mi moc preliezat nechce, ja tam tona threadov na moj vkus na jedno kopyto.

MMO traveller
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/09/2010 :  08:45:53  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
me to bavilo do doby nez jsem zjistil ze bez item shopu to nelze hrat a ze ceny jsou z meho pohledu absurdni, bud to zmenili nebo jsi se spatne dival.

Ale jinak souhlasim, hralo se to dobre

lastfm
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 14/09/2010 :  13:31:47  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

me to bavilo do doby nez jsem zjistil ze bez item shopu to nelze hrat a ze ceny jsou z meho pohledu absurdni, bud to zmenili nebo jsi se spatne dival.

Ale jinak souhlasim, hralo se to dobre

No ide o to, ako daleko si sa dostal, ja na lvl 11 a okrem tych dvoch veci, co som spominal, bagl a mount, nic z toho item shopu nepotrebujem. Sice beham ako debil a kazdu chvilu vysypavam veci z inv vendorom. Mohol by si si spomanut, bez ktorych veci z item shopu sa to neda hrat ? Je to zjavne jedna z mnoha veci, ktorym este v hre nerozumiem.

MMO traveller
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 14/09/2010 :  14:16:22  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Pro mě další F2P, které se F2P style hrát nedá. Jako náhražka za WoW solidní, ale bomba to neni a má to hodně much.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/09/2010 :  08:16:47  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
bylo to neco ve smyslu smrt v pvp debuff na hodinu -20% na vsechno, odstranit se da jedine nejakou flaskou z itemshopu, jedna za $3 neco takovyho, bylo to naprosto absurdni. Nevim jestli to vubec nekdy uvedli do praxe, stacil me ten nastrel, pokud nekdo premysli nad podobnou cenou tak jsemokamzite quitnul hru

lastfm

Edited by - Rashaverak on 15/09/2010 08:17:37
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 16/09/2010 :  14:51:11  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Paka vodemě hrát WoW odmítaj, tak jsem forced to hrát Allods. Friendly otázka: který server má lepčí populaci z těch dvou a hraje se víc za league nebo empire ?

Chcel bych hrát za to, kde jich je míň. Děkuji, troll

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 17/09/2010 :  17:55:11  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Paka vodemě hrát WoW odmítaj, tak jsem forced to hrát Allods. Friendly otázka: který server má lepčí populaci z těch dvou a hraje se víc za league nebo empire ?

Chcel bych hrát za to, kde jich je míň. Děkuji, troll

Fuuu, ja som vybral hned ten prvy v zozname. Empire. Ludi je tam tak akorat, velke plus je, ze lidicky su moc friendly, vobec nie je problem s group questami aj o tretej v noci (otestovane). Neviem, ktorych je menej. Za Empire hram kvoli tej industrial atmosfere, League je klasika fantasy. Pocul som ale, ze Empire ma prevahu v PvP, neviem otestovat, PvP je ze vraj az od lvlu 20+ a ja to hram non-stop a som 14

MMO traveller
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000