Author |
Topic  |
|
Furion
Starting Member
24 Posts |
Posted - 04/11/2009 : 16:17:50
|
Pochybuju, že existuje onlinovka se zábavnejma questama a zajímavym příběhem, jako tomu bude u swtor (pokud přesto o nějaký víte, tak se podělte), takže nejdůležitějšim aspektem hry je pro mě pvp. Nejlepší by bylo, kdyby se dalo expit hranim pvp, kdyby k pvp nedocházelo pouze náhodně při plnění questů, ale kdyby hráče hra k pvp vedla (podobně jako ve WAR) a kdyby se ve hře nacházely lokace, kde by se sváděly velký bitvy. Systém battlegroundů mi moc nevyhovuje, ale lepší než nic. Vim, že mejm požadavkum vyhovuje WAR, ale souboje se mi tam zdály hodně jednoduchý (hrál sem jenom trial - do desátýho levelu, ale podle toho, co sem čet, se to ani v lategamu moc nezmění), ve wow sou souboje daleko lepší, plus sem toho o WAR četl hodně špatnýho jako že při bitvách má jedna strana většinou velkou převahu a o výsledku je pak rozhodnuto (jestli sem to pochopil správně), že tam sou lagy a navíc mi WAR nestíhá komp (brzo budu upgradovat). Ale pořád rozhodně WAR nevyřazuju ze hry, i když souboje byly jednoduchý, bitvy byly strašná zábava. Klidně pudu i do starších titulů, uvažuju o DAoC, ale nevim, jestli tam sou zábavný souboje a jestli se dá expit hranim pvp. Taky uvažuju o guild wars, hrál sem jenom trial a to je asi úplně něco jinýho než full. Ale pokud vim, tak tam je to založený na battlegroundech a sou tam bitvy max 12 vs 12. Samozřejmě hra nemusí splňovat všechny kritéria, který sem uvedl, ale hlavně bych se chtěl vyhnout nekonečnýmu plnění stereotypních questů.
|
|
| |
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 04/11/2009 : 17:33:24
|
Daoc...
expit se v pvp da, ale do 50lvl se jedou hlavne battlegroundy. Nicmene Lvl 50 se da udelat za tyden a pak uz te ceka jen pvp... |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 11:36:54
|
Lvl 50 ale boostem od high levelů ne? Nebo to tak změnili, že by jsi sám, případně v malé grupě stejných levelů, dokázal takhle rychle vylevelovat? |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 11:44:28
|
myslim, ze uplne na solo by se to za tyden dalo dat taky. Ale novacek, by to nedal. Hodne to boostli... Aramire co delas? Pojd si s nama zahrat daoc  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Diblajz
New Member

448 Posts |
Posted - 05/11/2009 : 19:18:28
|
DAOC je dead, to co se v DAOCu teď děje, je jen labutí píseň. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 08:20:48
|
Velký bitvy jsou většinou jen o počtu lidí (zerg). Pokud chceš opravdu dobré Full group vs Full group pvp, tak hraj dotu/HoN/ možná LoL.
Je to lepší než možnost expit v PvP, nemusíš totiž expit vůbec  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 10:54:50
|
v daocu je to o lidech a stylu pvp. My behame stale v malejch nebo fg grupach na zergy serem... |
|
 |
|
Furion
Starting Member
24 Posts |
Posted - 06/11/2009 : 18:00:54
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Velký bitvy jsou většinou jen o počtu lidí (zerg). Pokud chceš opravdu dobré Full group vs Full group pvp, tak hraj dotu/HoN/ možná LoL.
Je to lepší než možnost expit v PvP, nemusíš totiž expit vůbec 
lol tys mi navrhl samý dota klony. Dotě sem jednu dobu propadl, ale teď už jí nesnášim. Farmení a lasthitování je strašná nuda. Třeba battlegroundy ve wow se mi zdaj milionkrát lepší. V dotě expit musíš - v podstatě celou hru expíš. Chtěl bych, aby byl ve hře ňákej vývoj postavy, ale ne za cenu nekonečnýho grindování. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 08/11/2009 : 21:31:43
|
quote: Originally posted by Furion
quote: Originally posted by Kar-Chee
Je to lepší než možnost expit v PvP, nemusíš totiž expit vůbec 
Farmení a lasthitování je strašná nuda.
No expíš, ale na dostřel máš pořád nepřítele, který se snaží ti to co nejvíce znepříjemnit.
Ale jak říkáš, vyzkoušels a nelíbí. Holt musíš hledat jinde. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|