Author |
Topic  |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 16/10/2009 : 14:06:19
|
Znate nekdo nejake podrobnosti predevsim o chystanych featurach ?
Zvlast by me zajimalo, zda je lesi mergnout vice wow uctu do jednoho battle.net accountu, nebo je mit zvlast ?
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
| |
Lobos
Junior Member

572 Posts |
Posted - 16/10/2009 : 14:17:22
|
Udajne jde presouvat chary mezi ucty pod jednim battle.net uctem, ale to ti asi moc nepomuze |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/10/2009 : 22:10:09
|
quote: Originally posted by Lobos
Udajne jde presouvat chary mezi ucty pod jednim battle.net uctem, ale to ti asi moc nepomuze
zadarmo ?
jde o to, ze mame 3 ucty, vsecky jsou na moje jmeno, ale kazdy hraje jiny clen rodiny.. zvazuju, zda je vyhodnejsi zachovat pro kazdou osobu vlastni identitu, nebo zda nebude mit vice vyhod mit vsecky pohromade v jednom battle.net accountu (pominu ted EULA a TOU :) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 19/10/2009 : 14:52:37
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Lobos
Udajne jde presouvat chary mezi ucty pod jednim battle.net uctem, ale to ti asi moc nepomuze
zadarmo ?
jde o to, ze mame 3 ucty, vsecky jsou na moje jmeno, ale kazdy hraje jiny clen rodiny.. zvazuju, zda je vyhodnejsi zachovat pro kazdou osobu vlastni identitu, nebo zda nebude mit vice vyhod mit vsecky pohromade v jednom battle.net accountu (pominu ted EULA a TOU :)
to nejak nechapu. Pote co si zalozis battle.net account a "mergnes" ho s wow accountem, tak se na prihlasovani do WoW pouzije uz jen battle.net account. Ve tvem pripade Jerzee netusim, jak by Blizz rozlisil zda se prihlasujes battle.net accountem AAA@neco.com ke svemu wow uctu BBB nebo k uctu CCC ci k uctu DDD
Imho to ani nejde. Battle.net account ma slouzit jako sjednoceny account pro WoW a budouci hry od blizzu (D3 a SC2) |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 19/10/2009 : 19:40:42
|
Q: How do I log in if I’ve merged multiple World of Warcraft accounts? A: After you log in to World of Warcraft using the Battle.net Account, you will be prompted to select which of the merged World of Warcraft accounts you wish to play. Players with multiple World of Warcraft accounts are still able to log in and play them simultaneously.
zdroj: http://eu.battle.net/faq/index.html |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 19/10/2009 : 23:07:53
|
No vida, jak to maji vychytany :) |
Darraque [MdK] |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 20/10/2009 : 09:34:20
|
Mit vsechno v jednom ma nepochybne jednu velkou nevyhodu: Kdyz ti ukradnou login a heslo, tak jsi prisel o vsechny ucty najednou. Vyhodu zadnou nevidim. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 20/10/2009 : 10:08:19
|
quote: Originally posted by Rahman
Mit vsechno v jednom ma nepochybne jednu velkou nevyhodu: Kdyz ti ukradnou login a heslo, tak jsi prisel o vsechny ucty najednou. Vyhodu zadnou nevidim.
Já ano, dostal jsem ve hře do pošty Tučňáka :P |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 20/10/2009 : 13:12:47
|
Mit vsechno v jednom ma nepochybne jednu velkou nevyhodu: Kdyz ti ukradnou login a heslo, tak jsi prisel o vsechny ucty najednou. Vyhodu zadnou nevidim.
Pokud ti ukradnou ucet, tak ho hodne lehce ziskas zpet, klidne i do 2 dnu a poskytnou ti rollback. Na tomhle Blizz dost zapracoval. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 29/10/2009 : 06:15:02
|
No a kdzy mi ukradnou penezenku, tak prijdu naraz o obcanku, kreditku i penize... A kvuli tomu taky prece nebudu nosit 3 penezenky, v jedny mit jenom penize, v dalsi kreditku a v jine doklady.
Hlavne kdyz si nekdo necha ukrast ucet tak je trouba. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 29/10/2009 06:17:33 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 29/10/2009 : 09:26:21
|
quote: Originally posted by Stilgar
No a kdzy mi ukradnou penezenku, tak prijdu naraz o obcanku, kreditku i penize... A kvuli tomu taky prece nebudu nosit 3 penezenky, v jedny mit jenom penize, v dalsi kreditku a v jine doklady.
Ja ti nevim, nejak si nedokazu predstavit, jak bych nosil jednu penezenku, kdybych byl tremi ruznymi cleny rodiny...
Jako asi by to slo, ale logisticka narocnost by imho znacne prevazovala potencialni vyhody :) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 30/10/2009 : 01:35:02
|
quote: Originally posted by Stilgar
Ja ti nevim, nejak si nedokazu predstavit, jak bych nosil jednu penezenku, kdybych byl tremi ruznymi cleny rodiny...
Jako asi by to slo, ale logisticka narocnost by imho znacne prevazovala potencialni vyhody :)
A proc by meli mit 3 clenove rodiny stejny Bnet? |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 03/11/2009 : 13:48:37
|
quote: Originally posted by Stilgar A proc by meli mit 3 clenove rodiny stejny Bnet?
tak to se prave snazim zjistit, jestli z toho nebudou plynout nejake vyhody typu free presun charu mezi ucty apod..
abych shrnul sve poskrovne informace:
benefits of creating and using a Battle.net Account: to log in to World of Warcraft - WTF ? manage purchases at the online Blizzard Store - nekupuju u nich keep track of CD keys for your Blizzard Entertainment games - hraju jen WoW access our websites (such as the World of Warcraft Armory) - WTF ? opt in to upcoming beta tests - testovani mam dost v praci..
In the future: cross-realm World of Warcraft chat - zajimave, obcas se muze hodit cross-game chat (with the launch of StarCraft II) - nepredpokladam, ze bych mel s kym takto komunikovat real-life friends lists - co to presne znamena ? zajimave by bylo, pokud by slo pres webove rozhrani komunikovat s lidmi ve hre
pokud mate nekdo dalsi informace, sem s nimi, rad si prectu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Meddy
Moderator

5760 Posts |
Posted - 03/11/2009 : 14:19:50
|
quote: benefits of creating and using a Battle.net Account: to log in to World of Warcraft - WTF ?
Mozna jsem mimo misu, ale kdesi jsem zahlednul hlasku, ze to chteji cele pretahnout na Bnet, takze pro zalogovani budes muset jit pres nej.. Ale jak rikam je to neoverene info typu "jedna anglicka pani kdesi na game foru povidala" |
STS Chvojkovice-Brod |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 03/11/2009 : 15:38:05
|
"On November 12, all World of Warcraft players will need to log in to the game using a Battle.net username and password, and anyone who wishes to create a new World of Warcraft account will need to start with a Battle.net account. "
|
 |
|
|
Topic  |
|