Diskuzní klub hráèù online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Pøipravované hry a novinky
 Pøipravované online hry
 Champions Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/09/2009 :  15:01:37  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
hehe :D

Ja zatim porad skousim charz ale pocitam ze tak na 30 by byla guilda fajne :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 15/09/2009 :  15:17:23  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja bych do toho sel, ale za boha nikam do gildy, ktera ma nazvu czech/cz/czsk.

Spatna zkusenost s ceskou (i kdyz jen pve... pvp byla dobra) komunitou v GW, kdy kolem pobihali hraci jako Cz Kudla V Tve Prdeli Cz z guildy Czech Farmers s tagem Cz (nak tak :D ) a spamovali english channely cestinou. Proste cokoli s cz nikdy ani videt :)

MMOs failed.
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 15/09/2009 :  15:30:15  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Ja bych do toho sel, ale za boha nikam do gildy, ktera ma nazvu czech/cz/czsk.

Spatna zkusenost s ceskou (i kdyz jen pve... pvp byla dobra) komunitou v GW, kdy kolem pobihali hraci jako Cz Kudla V Tve Prdeli Cz z guildy Czech Farmers s tagem Cz (nak tak :D ) a spamovali english channely cestinou. Proste cokoli s cz nikdy ani videt :)

Presne tak..davat si do nazvu CZ je fakt tragedie..co treba Defenders nebo Anathema? Do toho bych sel
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  15:47:44  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem prakticky pro cokoliv. Samozrejme velmi by se mi libilo Veterans protoze jsem clenem teto guildy, nebo spis byl jsem v conanovi a bylo tam spoustu fajn lidi a obcas si spolu vzdy neco zahrajeme.

Kazdopadne jsem prakticky pro cokoliv. Soucasny problem ted zrejme je ze je nas stale malo :-(
Vyhodou je fakt ze zde nemusime skladat nejake mega raidy a uz v poctu peti lidi jsme schopni delat endgame content coz se mi libi. :-)

Koukal jsem ze nekdo na aion foru psal ze by se chtel take pridat. tak uvidime treba se nekdo prida az je aion omrzi. Doufam ze to nebude naopak:-)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 15/09/2009 :  16:00:19  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Malo? Nevim, kolik si predstavujes hracu, ale treba 5 mi pro gildu urcite malo neprijde... i kdyz zase jsem zvyklej na mensi pocty z GW, kde pvp gildy mely zakonnite malo clenu, pokud neprodavali cape leecherum.

MMOs failed.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/09/2009 :  16:01:57  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
A co Veterans of Imperium
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 15/09/2009 :  16:10:56  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Vetsina z nas ma pod nickem porad new member. Veterans of Imperium momentalne okupuji jinou hru :)

MMOs failed.
Go to Top of Page

Faith
Starting Member

30 Posts

Posted - 15/09/2009 :  16:16:52  Show Profile Send Faith a Private Message  Reply with Quote
Haha dobrej joke! To uz bylo lepsi skoro Czechcomputers..Urcite bych nesel do gildy, ktera uz je a hraje vic her..a uz vubec bych si nedaval nazev nejakyho fora do nazvu ..
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  18:06:30  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Tak mi asi neni souzeno si tuhle hru zahrat :) sice mi klic poslali ale klic je nefunkcni.

*Counter strike: Source - 5 years
World of Warcraft - 3 years
Neverwinter Nights - 2 years
Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  18:15:56  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Guuk co je to za bejkarnu?
Zaregistroval jsi se na champions online a tam jsi si to zadal pres to enter key a napsalo ti to ze ten klic je neplatny jo?

Tak to jeste jednou zkus a pokud ti to bude hlasit chybu.
napis co presne ti to pise. tak pak napis na cryptic a nejaky dopis na ty blbce z toho kramu co ti to jako poslali ze to pise ze tento klic je jiz pouzity nebo tak neco

jinak moje icq je 81859401

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  18:39:45  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Guuk co je to za bejkarnu?
Zaregistroval jsi se na champions online a tam jsi si to zadal pres to enter key a napsalo ti to ze ten klic je neplatny jo?

Tak to jeste jednou zkus a pokud ti to bude hlasit chybu.
napis co presne ti to pise. tak pak napis na cryptic a nejaky dopis na ty blbce z toho kramu co ti to jako poslali ze to pise ze tento klic je jiz pouzity nebo tak neco

jinak moje icq je 81859401

Presne tak, koukam ze si vybiram peknou smulu, nikdy jsem s zadnou hrou nemel problem rozbehat, stahnout pripadne s nejakou registraci ale tady se koukam podelava uplne vsechno, uz jsem poslal i screenshot s chybnou hlaskou na g2playshop, asi nechtej uverit ze to nefunguje :-D

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  06:51:30  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Guuk: napsalo ti to hnedka ze je to neplatny jo?

Ty jo chlape to je sila :-) (ja uz bych byl ted asi pekne nasranej)
Bych ty kokoty bombardoval kazdejch par minutek.

Me nastesti vsechny tri klice fungovali bez problemu a dostal jsem je prakticky ihned po napsani prvniho mailu.
Zbyle dva klice jsem kupoval na D2D a tam to sazrejme bylo opravdu jen zadat objednavku a obratem jsem na mail obdrzel klic. Samozrejme to ale bylo za vic.

Mimochodem tak co? stale rikas ze kdyz uz vis jak na ne tak by jsi u nich klidne zase neco koupil??? :-)))))

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 16/09/2009 :  08:16:11  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
quote:

Guuk: napsalo ti to hnedka ze je to neplatny jo?

Ty jo chlape to je sila :-) (ja uz bych byl ted asi pekne nasranej)
Bych ty kokoty bombardoval kazdejch par minutek.

Me nastesti vsechny tri klice fungovali bez problemu a dostal jsem je prakticky ihned po napsani prvniho mailu.
Zbyle dva klice jsem kupoval na D2D a tam to sazrejme bylo opravdu jen zadat objednavku a obratem jsem na mail obdrzel klic. Samozrejme to ale bylo za vic.

Mimochodem tak co? stale rikas ze kdyz uz vis jak na ne tak by jsi u nich klidne zase neco koupil??? :-)))))

Tak, a ted rikam ze uz bych si u nich nekoupil ani blbi ponozky ! Ty kokoti mi teda poslali druhej klic a co myslis ? nefunguje ! znova sem jim poslal screen kde mi to haze ze klic je neplatny (nemel jsem co zkazit celej klic oznacit CTRL + C a pak vlozit do kolonky).
Takze sem jim napsal uz mail ze na ne se** ze takovyhle problemy jsem v zivote nemel a ze chci okamzite vratit penize.
Tohle jsem teda v zivote nezazil, budu se muset mrknout po nejaky jinaci variante jak champions online sehnat za rozumnou cenu, prvni co me napadlo je steam ale kdyz sem videl jejich ceny tak sem nevedel jestli se mam zhluboka zasmat nebo se rozbrecet :-D

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  08:49:31  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
posli mi ten klic jeden na mail a napis me nakej nazev uctu :-) ja neco vyzkousim. Chci se kouknout co to presne pise.
Casto neco blbnulo a byla to chyba crypticu a pak se jim muselo kvuli tomu psat :-) Mozna jsi jeste vydelal a budes mit dva klice. Ja jim klidne napisu. Jen me posli jeden z tech klicu treba ten posledni plus nazev uctu jakej chces .. heslo a tyhle opicarny si kdyztak zmenis pak.
a.taborik@seznam.cz

edit: kdyz to zprovoznim a s crypticem domluvim mam u tebe druhej klic zdarma :-)))))))))))))) (kdyz mas ted dva nefunkcni)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 16/09/2009 08:50:33
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  08:55:28  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
http://www.cdkeyhouse.com/champions-online-cd-key.html

a kdyz to nedejboze nevyjde tak si to kup tady:-)

Ale plat to tim paypalem.

EDIT: vypada to verohodne co? :-)))

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 16/09/2009 09:06:15
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 16/09/2009 :  09:13:11  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
quote:

posli mi ten klic jeden na mail a napis me nakej nazev uctu :-) ja neco vyzkousim. Chci se kouknout co to presne pise.
Casto neco blbnulo a byla to chyba crypticu a pak se jim muselo kvuli tomu psat :-) Mozna jsi jeste vydelal a budes mit dva klice. Ja jim klidne napisu. Jen me posli jeden z tech klicu treba ten posledni plus nazev uctu jakej chces .. heslo a tyhle opicarny si kdyztak zmenis pak.
a.taborik@seznam.cz

edit: kdyz to zprovoznim a s crypticem domluvim mam u tebe druhej klic zdarma :-)))))))))))))) (kdyz mas ted dva nefunkcni)

Resit nic nemusis, zas tak neschopnej nejsem :-D Uz jsem psal crypticu s timhle problemem tak sem zvedavej co mi napisou. Tak ta stranka vypada hodne verohodne, byla stvorena asi tak za pul hodiny ne ? :-D

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  09:58:15  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
ja to kupoval u direct2drive.co.uk o par euro draz nez ta vase stranka ale klic ti to ukaze rovnou na posledni strance formulare kdyz si overej platbu... (samo to pak poslou i mailem)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  10:29:43  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
ja mam taky z direct2drive

hele jako ja jsem kupoval na takovejhle strankach udelanejch za pul hodky uz kolikrat a vzdycky to fungovalo:-)

Jeste ze nemam problemy jak ty :-)

ps. uz cryptic odpovedel? mozna se nekdy dockas :-)))) ale moc bych v to nedoufal. Nejlepsi by bylo kdyby ti fofrem vratili prachy a klice nechali :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  10:35:58  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tak pry na testu zmenili teleport - doufam ze ho uplne nezprasili protoze nic jineho jako travel power u nikoho nemam...

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 16/09/2009 :  11:03:41  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
na direc2drive koukam to maj 2x drazsi, g2playshop mi ted poslal nejakej link kde to mam pry stahnout a aktivovat ze to pry na tom pujde, doma testnu snad uz to pujde, uz sem ale nejak bez toho prvotniho nadseni a ani v to uz ani nejak nedoufam ze to pujde :-D

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 16/09/2009 :  11:25:28  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jsem prakticky pro cokoliv. Samozrejme velmi by se mi libilo Veterans

Jsem tez pro Veterans. Uz jenom kuliva pouzivani Veteraniho ventrila a pripravenosti Group for.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  12:13:03  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Guuk: to jsem zvedavej jestli ti to pujde

brutus: upravili teleport? no to by bylo fajn:-) Tak to se dnes na ten test asi prihlasim. Ja sem si ho prave od vsech postav dal pryc, protoze me sralo jak to vsichni v PvP pouzivaji. Trcohu zvlastni zpusob, ale rad sem ukazoval ze to jde i bez toho. Treba takovej swinging nebo zbugle jet booty :-))) (myslim ze na oboji nefunguje chill apodobne:-)) )

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  12:14:48  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
nebo pojdme vsichni do toho watchfire a budem mit aspon guildu kde bude mrte lidi a stale bude s kym hrat jak PvE tak PvP. Jen bohuzel nebude ceska.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 16/09/2009 :  15:56:00  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

A co Veterans of Imperium

Hlavne to chce uz pred vice nez tydnem slibovanou vlastni sekci :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 16/09/2009 15:57:26
Go to Top of Page

BlackSource
Starting Member

99 Posts

Posted - 16/09/2009 :  16:10:41  Show Profile Send BlackSource a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

Tak pry na testu zmenili teleport - doufam ze ho uplne nezprasili protoze nic jineho jako travel power u nikoho nemam...

Podle mì to jen vrátí do stavu co byl v Betì. To znamená, že jakmile jsi v combatu, a vypadneš z teleportu, tak na nìj naskoèí 15 sec. cooldown.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 16/09/2009 :  16:21:02  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
Ad "guilda"

co takhle: Superhero League of Hoboken :]

Edited by - Herbicid on 16/09/2009 16:21:19
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  17:16:38  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Jedinej rozumnej nazev guildy je samozrejme:

The Most Noble Order of the Pink Pansies

:)

Btw jedna vec mne pekne sere... nikde neni psano zda te danej skill pri casteni rootne nebo ne... uz jsem anrazil na vec kterou jsem chtel az do chvile nez jsem ji skusil a pri Maintainu (!! jsem si po zkusenostech z low skillama myslel ze maintain=pohyb, charge= selfroot) jsem byl nejen rootlej, ale ani jsem se nemohl na miste otacet...

Naopak uz jsem mel skill co u neho slo pri charge behat.

Jo a jeste otazka - je nekde aukce ve hre? jsem na ni zatim nenarazil...

Edited by - brutus on 16/09/2009 17:18:43
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  17:48:29  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
brutus: jasne ze je :-))) treba na namesti v millenium city.

Blacksource: jojo tohle by bylo naprosto idealni pokud by to tak udelali. Ted to jdu zkusit na test. Zatim je tam stoprocentne nastaveno ze ho nemuzes uz nahodit kdyz jsi zastunovany apodobne.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 16/09/2009 :  17:58:01  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Jsem ziskal world circuit a heavyweight... no uz neni duvod hrat :D

MMOs failed.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  18:03:11  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem ziskal world circuit a heavyweight... no uz neni duvod hrat :D

To ti nesiblo z toho vecnyho pobihani v kleci? :)

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  18:41:19  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Aha aukci jsem nasel ale nic v ni neni ... :)

A otazka cislo 2 - co craft? ma smysl? a jak se crafty levelujou? mam lev 17 a craft asi 20.... ale tezit nody jde az od 101...

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/09/2009 :  18:51:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

A otazka cislo 2 - co craft? ma smysl? a jak se crafty levelujou? mam lev 17 a craft asi 20.... ale tezit nody jde az od 101...

Brute ser na šampóny online a pojï radši do Aion, kde má craft aspoò smysl
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  19:01:20  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
Brute ser na šampóny online a pojï radši do Aion, kde má craft aspoò smysl

AION je ted FOTM gamesa a nasere se do ni kazdej kdo ma v zadku diru.
Nerikam ze to nezkusim, ale urcite do toho nepujdu od zacatku - pockam si mesic a pul az vyprsi volnej cas prvni vlny, odejde nejhorsi lag a prijdou prvni jakztakz objektivni reakce - ted je to samej fanboi a objektivita v tom neni.

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 16/09/2009 :  19:50:59  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Tak jenom informuju jak to vsechno dopadlo, crytec mi napsal ze tyto klice uz jsou aktivovane a pouzite. Na to jsem tedy napsal do g2playshop aby mi okamzite vratili penize, ze uz zadny cd key nebo jine navrhy nechci a ze jsem crytec informoval o cely situaci. S nakupem hry pockam protoze ji ted nemam chut nikde kupovat.

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 16/09/2009 :  20:15:31  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
craftem si muzes udelat hodne solidni veci ale musis to natrenovat. Takze bych rekl ze smysl asi urcite ma. Na aukci je tech veci strasne moc ale vim ze se hlasil nejaky bug ze snad nekomu aukce nezobrazuje veci.

Guuk: docela se ti nedivim. A co odepsali? vratej prachy nebo nevratej? Ja s tema klicema od nich nastesti zadne problemy nemel, ale ted bych si asi radeji objednal uz z toho kramu co jsem postoval a byl hotovej za tricet minut :-))) Tady bych mel asi strach cokoliv objednat po tvych zkusenostech. Zaslat dva neplatne klice to je uz opravdu vcelku extremni.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 16/09/2009 :  20:21:27  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Tak nakonec se situace uplne obratila, po docela hodne vulgarnim mailu co jsem jim poslal mi zaslali pry uplne novej klic co zrovna dostali ze urcite bude fungovat. Buh sestoupil z nebes asi a klic funguje, takze sem po opatchovani hry ve hre. Urcite je to naposled co jsem v tom krame neco kupoval :/

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 16/09/2009 :  20:29:36  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
quote:

craftem si muzes udelat hodne solidni veci ale musis to natrenovat. Takze bych rekl ze smysl asi urcite ma. Na aukci je tech veci strasne moc ale vim ze se hlasil nejaky bug ze snad nekomu aukce nezobrazuje veci.

Guuk: docela se ti nedivim. A co odepsali? vratej prachy nebo nevratej? Ja s tema klicema od nich nastesti zadne problemy nemel, ale ted bych si asi radeji objednal uz z toho kramu co jsem postoval a byl hotovej za tricet minut :-))) Tady bych mel asi strach cokoliv objednat po tvych zkusenostech. Zaslat dva neplatne klice to je uz opravdu vcelku extremni.

Hele na co vlastne potrebujes 3 klice ? :-D si rikal ze sis jich bral vic ne...

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/09/2009 :  21:02:13  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Na aukci je tech veci strasne moc ale vim ze se hlasil nejaky bug ze snad nekomu aukce nezobrazuje veci.

tak to jsem asi i ja protoze tam mam asi 30 veci videt :)

Edited by - brutus on 16/09/2009 21:07:47
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 17/09/2009 :  08:40:36  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
btw antarian, zkousim ti uz druhej den psat na icq a nic, where is problem ? :) kdyztak zkus napsat ty me : 288035720

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 17/09/2009 :  09:58:51  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Craft mi prijde, ze jde po nakych 120+ hrozne pomalu. Nebo mozna nenachazim ty spravny veci na research.

Kazdopadne koho zajima pvp, tak po heavyweight je akorat gladiator, na kteryho potrebujete zabit 10k hracu. A world circuit je maximum klece.

No jsou za to nejaky glittering veci, tak to muze vypadat dost hot, ale mam na to jen acclaim. Chce to po mne zaplatit natvrdo 1 gold a neco cashu a tolik z hracu nepada :)

MMOs failed.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/09/2009 :  10:24:11  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Craft IMO smysl ma pokud ho jedes prubezne, minimalne kuliva "batohum" :) 101+ nody jsou az v cca 10lvl+ zonach, takze jsi to flakal. Cili sup do pouste/Kanady do oblasti s low level moby a sbirat low nody :)

A co se skilleni craftu tyce, veci jdou skladat a rozkladat a zase skladat, OFC s jistejme ztratama na surovinach.

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/09/2009 :  10:36:14  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid
Craft IMO smysl ma pokud ho jedes prubezne, minimalne kuliva "batohum" :) 101+ nody jsou az v cca 10lvl+ zonach, takze jsi to flakal. Cili sup do pouste/Kanady do oblasti s low level moby a sbirat low nody :)

A co se skilleni craftu tyce, veci jdou skladat a rozkladat a zase skladat, OFC s jistejme ztratama na surovinach.

Jj dik - vcera jsem to trochu studoval ale vratil jsem se ze sluzebky dost hotovej tak jsem to brzo zabalil :)

Craft jsem uplne ignoroval, protoze jak testuju ruzny buildy tak na to nemam naladu - ale ted uz mam jeden toon na lev 18 a nemam zadny dalsi napady jak stvorit neco vyrazne lepsiho takze u nej asi zustanu tak bych s nim i rad craftil :)

Mimochodem k tem buildum - jede nekdo Power Armor? Ja ho skusil klasicky jen asi do lev 8-9 a ackoliv to teoreticky vypada jako uber DPS diky moznosti jet 3 dmg skilly soucasne tak narocnost na power je takova, ze v realu vetsi cast boje pouzivam energy builder a dps tim padem stoji za pikatchu...

Edited by - brutus on 17/09/2009 10:36:58
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 17/09/2009 :  10:38:02  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Zkus sentinel roli pro energy heavy buildy. Treba ja ten svuj build s zadnou jinou roli ani nerozjel :) Pak je jeste do pasivniho slotu aura, ktera ti zvysuje e. regen a zlevnuje ceny skillu.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 17/09/2009 10:39:30
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/09/2009 :  10:49:35  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus sentinel roli pro energy heavy buildy. Treba ja ten svuj build s zadnou jinou roli ani nerozjel :) Pak je jeste do pasivniho slotu aura, ktera ti zvysuje e. regen a zlevnuje ceny skillu.

A od 13lvl+ te sejmou 3 henchmani ze nemrknou, protoze ti chybi rezisty. Aspon takovou mam ja zkusenost na PowerArmoru. V podstate je solo nehratelnej ani jako Avenger.

quote:

Mimochodem k tem buildum - jede nekdo Power Armor? Ja ho skusil klasicky jen asi do lev 8-9 a ackoliv to teoreticky vypada jako uber DPS diky moznosti jet 3 dmg skilly soucasne tak narocnost na power je takova, ze v realu vetsi cast boje pouzivam energy builder a dps tim padem stoji za pikatchu...

Mam PA na 17lvl. Docela to jde, s microlauncherem a minigunem mam slusne AE dmg. S tim ze na Minigun si je musim seradit za sebe :) A ano, j e to hroznej zrout energie. Spustit Minigun, EyeBeam + Microlauncher znamena energy tak na 3s max :)

Edited by - Herbicid on 17/09/2009 10:53:31
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/09/2009 :  10:57:10  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A od 13lvl+ te sejmou 3 henchmani ze nemrknou, protoze ti chybi rezisty. Aspon takovou mam ja zkusenost na PowerArmoru. V podstate je solo nehratelnej ani jako Avenger.

jj presne to jsem chtel napsat - prijde mne to, ze bez defensive pasive ability to nejde hrat - regen/Invul/LR/PFF - jeden z nich (podle suerstatu co mas) je nutnost.
Muj soucasnej hlavni build nema problem na lev 18 dat 5 henchmanu na lev 20 - a dps delal na lev 9 vetsi nez PA (nevim mozna je to na 18 jinak - ale co vim, je ze bez pasivniho def skillu nepreziju).

Je fakt, ze ja jsem Power maniak - muj zakladni pozadavek na build je, aby mel hodne poweru a dabelsky rychlou regeneraci pokud mozno z vice zdroju :) U maina co mam staci na 90% boju ten jeden vystrel energy builderu co se nacpe mezi charge hlavniho nuke :)

Edited by - brutus on 17/09/2009 11:03:19
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 17/09/2009 :  16:15:10  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jel jenom sentinel bez zadny pasivni defense a nemel jsem zadny problemy. Jasny, nejses tank, ale kdyz je nejhur, das si proste teleport a vypadnes. V pvp pod focused fire jsem jen drzel blok a bylo to ok (i proti minam, AKckum a dalsim OP shitum). Proste mas mraky energy, ktery pumpujes do skillu, co ti pomuzou vsechno tohle prezit. Ten rozdil je silenej.
Jasne, ja mam k tomu jeste primarni EGO, coz mi dost pomaha, ale v zasade kdyz mas sentinel, tak se spolehas na podpurny skilly, takze si vezmes nejaky takovy veci z jinejch stromu.

Jinak nevim, jestli jsou ty role trochu broken nebo nevyvazeny, ale treba protector by mel mit silnejsi healing, ale zadnej rozdil mezi sentinelem jsem nepostrehl.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 17/09/2009 16:18:53
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 17/09/2009 :  18:22:53  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
for guuk: pokud tam jeste nejsi tak se pripoj ve hre na kanal CZ/SK pripadne ti dam odkaz na ventrillo 2.14 to je a muzes se pripojit

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 18/09/2009 :  00:11:24  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak jsem se pustil do testovani power armoru no a zakladni problem je asi to udrzeni vice skillu naraz. Otazka je jestli nahodou dps neni dostatecne i bez toho aniz by jste udrzeli vice skillu najednou :-) no mozna to ale bude asi jeden z mala stromu ktere pojedu tak nejak skoro solove bez velke primesy ostatnich skillu ... pokud nebudu pocitat nejake ty munitions plus gadgetering veci.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 18/09/2009 :  09:06:09  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak jsem se pustil do testovani power armoru no a zakladni problem je asi to udrzeni vice skillu naraz. Otazka je jestli nahodou dps neni dostatecne i bez toho aniz by jste udrzeli vice skillu najednou :-) no mozna to ale bude asi jeden z mala stromu ktere pojedu tak nejak skoro solove bez velke primesy ostatnich skillu ... pokud nebudu pocitat nejake ty munitions plus gadgetering veci.

PA je fakt divnej - na vyssim levelu bude lepsi, protoze cena skillu zustane stejna, ale pri superstatnuti INT/END/REC (neco z toho) se ti rapidne prodlouzi doba po kterou skilly udrzis a zkrati doba po kterou power regenerujes.
Ale obavam se, ze tenhle styl neni nic pro mne - ja potrebuju alternativni zpusoby regenerace poweru - muj "main" na lev 20 regeneruje power castecne prez telepathic reverberation a diky superstatum END/REC mne ten jeden kinetic dart co se procpe mezi ego blasty doplni dost poweru na beznej combat.

Zajimalo by mne jak dobre se scaleuje Killer Instinct s EGO - asi budu muset nejakej munition char dotahnout na 13 abych to vyzkousel :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 18/09/2009 :  09:57:12  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

PA je fakt divnej - potrebuju alternativni zpusoby regenerace poweru

Mas targeting computer kterej pres AE dela s energii uzasne veci, ale je to do pasive slotu, takze bez invulnerability. Rozhodne je to must have skill u PA, ale IMO az na vyssich levelech. Je fakt ze jsem to neskousel se sentinelem. Vyzkousim a uvidim.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráèù online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000