Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Champions Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 11/09/2009 :  12:34:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, s AR se muzes libovolne pohybovat.

Munitions charu je hodne, ale jeste vic je ledaru, co maji chill. To je taky dalsi broken skill. Nedej boze hodite DoT na nekoho s chillem a proste koncite.

MMOs failed.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 11/09/2009 :  13:04:07  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Power armor je velmi pohyblivý :-) více méně je založeny na tom ze nabijes energii- osobně jedu int / end. Pak to funguje tak ze si nahodis střelby z rukou, hrudi a ramen a vše to střílí najednou. Plus můžeš doplňovat nabijenymi školky které také často můžeš dělat za běhu. Nejsou to ale maintain ale toggle. Stačí je zmacknout jednou

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/09/2009 :  13:33:11  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian

Power armor... Nejsou to ale maintain ale toggle. Stačí je zmacknout jednou

Proto jsem ho prozatim na 16lvl opustil. Je to az moc pasivni styl hry, v podstate klasicke MMO. Zmackes a cekas az dojedou cooldowny. Maximalne trochu klickujes kolem.

Osobne zatim kaslu na munchkinovani, ale ujizdim si na stylovejch charech a zjistovani jak moc sou hratelny.

Zatim mam otestovane:

Motoko Kusanagi aka Major ( z Ghost in the Shell, kdyby nekdo nevedel o koho jde :) docela jde. Udelal jsem ji Munitions/martial arts ( + mam v planu ji prihotit roboti pety.). Do 12lvl pravitkovala, ale v MC zacala hrozne dostavat na budku.

Alien ( tady je to asi jasne :) ). Rozjel jsem ho vcera, takze zatim jen 9lvl. Postavil jsem ho puvodne Supernatural/Claws, ale Claws se pak zahodil a vzal misto nej Bite, kterej je stejne stylovejsi, ale bohuzel neni ve vyberu hned na zacatku. Ted ma teda Bestial Fury, Bite, Venomous Breath a Aspect of the dragon. A je to hrozna melee malaticka :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 11/09/2009 13:43:40
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 11/09/2009 :  14:24:10  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Presne tak, s AR se muzes libovolne pohybovat.

S AR jde chodit - tak 1/2 mozna jen 1/3 normalni rychlosti.
S 2HM se da behat normalni rychlosti.

Pakarna je, ze advantage 2HM co ma pridavat dps cim bliz jsem u cile je broken - na melee ma davat +50% a dava cca 15% :(

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 11/09/2009 :  14:45:13  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ty bouchacky jsou fakt bugly? Ja od tech munition typku, co je na me z metru spamuji, dostavam hroznou sodu, tak si nedovedu predstavit, ze by to bylo jeste vic.

Jinak muj Nerd Slayer pokrocil na lvl 16 a je to hroznej pwner. Ted planuju rozjet Duke Nukema a bude to archery typek.

MMOs failed.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 11/09/2009 :  15:12:16  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty bouchacky jsou fakt bugly? Ja od tech munition typku, co je na me z metru spamuji, dostavam hroznou sodu, tak si nedovedu predstavit, ze by to bylo jeste vic.

Jinak muj Nerd Slayer pokrocil na lvl 16 a je to hroznej pwner. Ted planuju rozjet Duke Nukema a bude to archery typek.

No je bugla ta jedna adventage - takze nema smysl si ji brat protoze Rank 3 ti prida stejnej dmg na jakoukoliv vzdalenost.

Jinak Munitions jsou klasickej glascannon - uber dps na ukor vseho ostatniho - je potreba jit do DEX/EGO :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 11/09/2009 15:12:54
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 12/09/2009 :  10:45:33  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
jinak ja co se tyce bouchacek tak pouzivam ty allieni na two gun mojo. Snizi to o 25% ressisty protivnika a pak jdu do assault riffle, ktery ma to damage opravdu podstatne lepsi. Na druhou stranu gatling gun na tom s damage neni take vubec zle. Jeho nevyhodou je ze nefunguje proti lidem co maji naslotovany invul.

Tusi nekdo jak moc ego ovlivnuje dobijeni stitu v personal force field? (tahle informace nikde neni moc uverejnena)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 12/09/2009 :  16:26:35  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

jinak ja co se tyce bouchacek tak pouzivam ty allieni na two gun mojo. Snizi to o 25% ressisty protivnika a pak jdu do assault riffle, ktery ma to damage opravdu podstatne lepsi. Na druhou stranu gatling gun na tom s damage neni take vubec zle. Jeho nevyhodou je ze nefunguje proti lidem co maji naslotovany invul.

Tusi nekdo jak moc ego ovlivnuje dobijeni stitu v personal force field? (tahle informace nikde neni moc uverejnena)

jj tu alieni mam taky :) ale dava min dmg nez 2HM - asi moc nascaleuje...

co se ega a PPF tak nekdo na forech psal ze to skousel (nevim jak neni to nikde videt) a rozdil byl 00nic.... prej...

Jinak ja jsem jel vcera chvili svyho Telepathy/Telekinetic/Darkness/Supernatural hybrida v pousti a dostal jsem jako quest rewardy asi 4 nebo 5 tehle power replacementu pro ruzny melee povolani.... a pro nej samo nic... doufam ze v kanade maj rewardy pro nej a jelikoz tam mam Munition char tak budu pekne nasranej :)

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 13/09/2009 :  12:09:59  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak co bych mohl opravdu doporucit je sparksotrm s electric personality :-) to je neskutecne bozi vec:-))) jen to nahodite (muzete i ve stunu) a uz to dela damage ale co je super pri tom muzete pouzivat energy builder nebo treba jine skilly.

A co je dale samozrejme ultimatni je taser arrow a hned pokracovat s lightening arc (naboostovanym na double damage do zaholdovanych cilu)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 13/09/2009 :  12:30:42  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Zdravim, tak jsem dneska zaplatil pres moneybookers a cekam az mi prijde klic na digital download (platil jsem pres g2play.net). Zatim jim to celkem trva myslel jsem ze mi to poslou hned ale nejak si davaj na cas. Hrajete na nejakym serveru nebo jak to funguje jestli se muzu zeptat.

*Counter strike: Source - 5 years
World of Warcraft - 3 years
Neverwinter Nights - 2 years
Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 13/09/2009 :  13:42:29  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Guuk: stačí jim napsat email a do čtvrt hodiny mas klíč. Jen nápis ze jsi to zakoupil a stále nic nepřišlo a nejlépe i cislo objednávky plus account.
Když nenapises trva to klidně den.
Mail mají na hlavních stránkach když se lognes na jejich účet.

Server je pouze jeden ale precpanej hrací. Zatím asi největší nevýhoda. Server je v Americe a pingy zaostavaj. Chtělo by to eu, oceania a asijské shardy:-) server nechat ale samozřejmě jeden.

Pak se pripoj na Kanal cz/sk (ingame)
máme kdyžtak i ventrillo.

Lidi začíná nás bejt víc. Co myslíte ma smysl zakládat guildu když máme stejně ingame chat a ventrillo. Nechal bych to nakonec možna na 40 a pak něco zalozime nebo se někam přidáme.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 13/09/2009 :  17:04:57  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem porad guildless... obcas zaspamuju lf pvp guild, ale nikdo se zatim neozval a to jsem fakt 1337 uberpwnager a chybi mi 15 vyher na world circuit.

MMOs failed.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/09/2009 :  18:46:29  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ja nejak nemam vubec cas hrat... porad nejaky sluzebky nebo akce podivny :)

Navic si porad nedokazu vybrat co hrat :) nejvyssi char je jen lev 15.

A porad chci vyzkouset:
1) Supernatural build co jede bez poweru (teda skoro :)
2) Darkness build (ten jsem puvodn planoval jako hybrida ale Telepathic Resurgerence funguje jinak nez jsem myslel...)
3) .... spousta dalsich co mne zrovna napadnou :D

Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 13/09/2009 :  19:02:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Nemas cas hrat a nejvyssi char mas 15? Ja mam nejvyssi 18 a ostatni pak uplne low na 5-7 :)

MMOs failed.
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 13/09/2009 :  20:43:41  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Tak zatim stale nic neprislo i kdyz jsem jim tam napsal, ale myslim si ze to bude tim ze je nedele. Takze budu doufat ze zitra, uz se na to vazne tesim a po praci k tomu hned sednu a uz neodsednu :)

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 13/09/2009 :  21:48:31  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
CO te bude bavit, pokud ses prezranej WoW clonama... ale ja to stejne porad beru jako placeholder pro GW2 pripadne secret world.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 13/09/2009 :  21:59:43  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Tak v soutěži o 5 originálek sem neuspěl, škoda. Předpokládám, že trial neni a v dohledné době ještě nebude?

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 13/09/2009 :  22:11:04  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
FildaNL: jj neni ale vyjde to na 630 korun asi a je v tom jeden mesic. takze nic brutalniho :-)
Tak myslim ze kolem vanoc se neco objevi a do te doby to aspon lepe odladi jednotlive sily apodobne. I kdyz me to prijde relativne v klidu az na teleport, kterej je potreba v PvP trochu nerfnout :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 14/09/2009 :  08:47:28  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
quote:

CO te bude bavit, pokud ses prezranej WoW clonama... ale ja to stejne porad beru jako placeholder pro GW2 pripadne secret world.

Presne tak, WoW jsem hral skoro od zacatku s prestavkama, take jsem vyzkousel guild wars, age of conan, eve online, warhammer.. uz nejak nevim co by, tohle vypada pekne a je to zas pro me neco jinyho tak by to snad mohlo zabavit nez vyjde star wars :) Puvodne jsem chtel jit do aionu ale vypada to na kopii lineage a myslim ze to bude i podobna farma. Jinak nevite kolik to ma GB ? ja jenom jestli kdyz mi dneska konecne prijde ten klic jestli si jeste dnes zahraju. Jestli to sosa nejak slusne. Diky

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 14/09/2009 :  09:28:19  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GuuK

Jinak nevite kolik to ma GB ? j

2.56GB

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 14/09/2009 09:30:51
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 14/09/2009 :  09:28:32  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
To já čekám tak trochu na gw2. Premejslel jsem i nad star wars ale to jsem zavrhnul po tom co jsem videl ukázky mám pocit ze to vlastně ani nebude mmorpg. Přijde mi to jako singl a z těch rozhovoru by mě zřejmě trefil slak když bych musel čekat než se vykecaj. Ale uvidíme muže to bejt mile překvapeni jen jsem zkratka skeptickej.
Aion jsem zkoušel a farma to rozhodne bude o tom nemůže byt pochyb. (na druhou stranu co farma není)
secret words vypadá na zajímavou hru taktéž.
Zkratka bude toho asi ještě hodně. Uvidíme jak jednotlive tituly dopadnou to ukáže až čas.

Guuk: nápis jim hlavnr mail!!! Mají to i na webu ze jim to blvne a neposilaji to a neoznamuji často. Ale když jim pisnes na mail tak ti to pošlou obratem v odpovědi ten cd key

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/09/2009 :  09:29:02  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Presne tak, WoW jsem hral skoro od zacatku s prestavkama, take jsem vyzkousel guild wars, age of conan, eve online, warhammer.. uz nejak nevim co by, tohle vypada pekne a je to zas pro me neco jinyho tak by to snad mohlo zabavit nez vyjde star wars :) Puvodne jsem chtel jit do aionu ale vypada to na kopii lineage a myslim ze to bude i podobna farma. Jinak nevite kolik to ma GB ? ja jenom jestli kdyz mi dneska konecne prijde ten klic jestli si jeste dnes zahraju. Jestli to sosa nejak slusne. Diky

Aion má s Lineage II společné jenom grafiku, tím podobnost končí.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 14/09/2009 :  09:49:23  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Herbicid: zajdu za nama občas na ventrillo. Chodime standartne na veteransky ventrillo a chodime na místnosti lineage 2. Vetsinou je tam brutus a kelvi a já.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 14/09/2009 :  09:52:32  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Herbicid: zajdu za nama občas na ventrillo. Chodime standartne na veteransky ventrillo a chodime na místnosti lineage 2. Vetsinou je tam brutus a kelvi a já.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/09/2009 :  10:00:18  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem s ChO spokojenej.
Do Aionu nepujdu rozhodne od zacatku - sice jsme na to zvedavej, ale Lineage mne nebavila vubec a vseobecne mne asijsky grindovacky nebavej (jedina vyjimka je FFXI - ale ta je pro mne prozmenu dodnes nejlepsi PvE hra co jsem kdy hral).

Dam tomu tak mesic od startu a uvidim - lidi prestanou fanboiovat a budou vyvazenejsi nazory. Navic ocekavam desivej lagfest a pretizeby servery na zacatku bo zajem bude urcite obrovskej.

Jinak z5 ontopic:

Skusil jsem:
Darness char - Shadow Embrace s Fatal Allure advantage je desuplnej masakr - a jde to mit na lev 5.... neuveritelne silny.

Electric char s Lighting Arc a Taser Arrow a Electrocute (chce to je na INT + END) a je to maso - Electrocute je podle for jedinej hold co funguje na vsechny pulsy z Never Strike Twice tak proto i to.

Fire build s Firebreath jako hlavni dps a Thermal Reverberation - kazdej z tech 0.5sec ticku Firebreathu ma 10% sanci na zapalnei cilu a tim padem vraceni poweru prez Reverberation - snad nejlepsi vraceni poweru co jsem zatim nasel :) (INT-PRE char)

Jeste jsem se nedostal k Supernatural buildu - ale jsem an nej hodne zvedav :)

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 14/09/2009 :  12:00:41  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ventrilo je pro me problem. V misich je to OK, tam jsem aspon na poslech. Ale jinak musim preferovat chat, abych nerusil rodinu.

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 14/09/2009 :  12:15:22  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
herbicid: aaaa to znam :-) to mam takhle tedka zase pro zmenu ja kdyz hraju s pritelkyni nebo sam, abych ji nerusil tak na ventrillo nechodim.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 14/09/2009 :  14:09:55  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Tak Vám teda nevim, vyplnil jsem na g2playshop jak jejich contact formular v contact us tak jsem napsal i mail na g2playshop@gmail.com ale od rana jsem bez odpovedi, zacinam byt mirne nasr****, takhle prece internetovej obchod nemuze fungovat.

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 14/09/2009 :  19:35:18  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Lvl 40 udajne znamena nekonecne mnozstvi free respecu. Muze nekdo (spis asi nakej vas addicted inter kamos) potvrdit?

MMOs failed.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 14/09/2009 :  19:39:59  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lvl 40 udajne znamena nekonecne mnozstvi free respecu. Muze nekdo (spis asi nakej vas addicted inter kamos) potvrdit?

Potvrzujem včil toto !

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 14/09/2009 :  20:29:38  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

IMHO blbost.
A kdyby nahodou ne, tak by to pro mne byl mozna duvod se na to vybodnout - vymejsleni buildu a hrani si s nim je pulka zabavy - a ne ze dolevlujes na 40 a opajcujes build - vysledkem by byla hra s 95% FOTM charu ve endgame.
Diky nechci.

Edited by - brutus on 14/09/2009 20:30:10
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 14/09/2009 :  22:25:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Do konce týdne CHO retail klíč na http://www.g2play.net/store/Champions-Online-Digital-Download.html

za 410Kč.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  06:27:38  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
no prijde mi to jako blbost ze by slo libovolne menit buildy. kde jsi to cetl? mas nejaky odkaz? Nejak nechapu, proc by si jinak lidi stezovali jak nemuzou respecovat a to by se tam nekdo s max level asi vyjadril.

Jinak je mozny ze se jim to ale mohlo podelat jak nastavili ten free respec. To bych se nedivil.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  06:34:46  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak Vám teda nevim, vyplnil jsem na g2playshop jak jejich contact formular v contact us tak jsem napsal i mail na g2playshop@gmail.com ale od rana jsem bez odpovedi, zacinam byt mirne nasr****, takhle prece internetovej obchod nemuze fungovat.

ja napsal na mail a ihned jsem dostal odpoved.
klontroloval jsi orders history na strankach? to je asi blba otazka co?
ten mail by mel sedet na kterej jsi psal. Napis jeste jednou. Ja napsal ze nevim jak je to s objednavkama a ted si nejsem jistej jestli je vse ok nebo neni a oni mi obratem napsali a poslali kod ...... koukni se na status a napis jim jeste jednou :-)
Ja bych jim psal kazdy dve hodky dokud by to ty svinky nenapsali. Maji nizke ceny ale ten servis je desnej no:-(

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  08:13:57  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Mno on byl problem ze pri placeni mi jejich stranka nahlasila nejakej hroznej error takze v order history nic nemam ale v moneybookers pres ktery jsem to platil mam uspesnou trasakci ktera probehla s tim ze mail o trasakci byl poslan do g2playshop mailu. Vcera uz mi odpovedeli s tim ze by chteli znat order number, ktery je nemam kvuli jejich chybe na strankach a pritom penize na moneybookers taky nemam protoze sem to zaplatil. Takze fakt super, myslim ze je to naposled co jsem si na g2playshop neco kupoval.

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 15/09/2009 :  09:01:56  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Neměla by tahle hra mít vlastní sekci ?

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  09:03:49  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak to by melo bejt v pohode ne? predpokladam ze to funguje podobne jako paypal kterym jsem platil ja.

to znamena ze mas potvrzeni platby na mailu ne? V tomhle pripade to staci vzdycky jen preposlat na prodejce a je to vzdy bez problemu. Nebo by melo jit stahnout platbu a zaslat ji znova. Jinak oni by te meli stejne refundovat v pripade ze jim dojdou penize a nemaji k tomu objednavku.

Jinak me stranky taky hodily chybu kdyz jsem to objednaval ze stareho IE. V objednavkach jsem to ale mel. Poslal jsem jin jen mail z ktereho jsem objednaval a potvrzeni platby z paypalu a to stacilo

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  09:10:57  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
pokud ti to nedoslo emailove tak mas urcite potvrzeni platby v historii na moneybrokers :-) (zlatej paypal koukam) tak to jen zkopiruj a posli jim to na mail a napis co se stalo ze to hodilo chybu a nemas tedy obednavku v historii ale penize jsou jiz strzene.

Ja myslim ze by to nemelo trvat dlouho, ty lidi pusobili rozumne kdyz jsem si s nima psal. Jen me stve ze se musi vse resit mailem.

Nebo jim rekni at ti to refundujou a pak to zaplat paypalem :-)

A usetris 200 kila, protoze to o dve ste zlevnili :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  09:15:54  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
No to me taky pekne vytocilo to zlevneni :-D Ja sem prave pay pal ani moneybookers nemel (vse sem platil kartou bezproblemove) takze jsem si hodil minci a sel jsem na moneybookers. Vypis z moneybookers mam v mailu ale v cestine tak nevim jestli jim to bude k necemu dobry, poslal jsem jim akorat ID platby to by jim melo stacit. Snad uz se to dneska vyresi. Byl jsem na to teda natesenej uz ze si zahraju kdyz mam ted celkem i cas a ted sem spis z toho akorat votravenej :/ doufam ze to aspon bude stat za to :-D

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  10:09:09  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
to jsi mel mozna preposlat klidne v cestine ... jinak predpokladam ze v historii na webu to budes mit moznost zobrazit v anglictine ne?
Porid si pak paypal, podle vseho jak te tak posloucham tak je to asi lepsi:-) Zatim jsem nikdy nemel zadnej problem a to i v pripade problemu, kdy mi vratili prachy.

Ty mas dnes cas a nemas hru a nemuzes hrat? Tudiz predpokladam ze ji nemas asi ani stazenou co?

Ale jestli aspon na mail odpovidaji rychle tak by ti to meli snad rychle zaplatit. Nebo jim napis, ze si to teda radeji objednas znova a at ti ty penize refundnou:-) Spocitaj si ze by prisli o dve kila a radsi ti poslou kod hned:D

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  10:13:42  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, nemam ji ani stazenou. Problem je ze mi behem 3 dnu odepsali jednou takze to je celkem komunikace na dlouhy lokte. Jim pujdu napsat mail at mi vrati prachy a zaplatim si to znova treba pres ten pay pal. Treba je to fakt rozhejbe :)

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  10:50:32  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
guuk: a k tomu posli to ceske potvrzeni platby a napis jesli si to teda mas objednat znova a nebo ne. jinak me odepisovali hnedka.Prakticky okamzite. Ja jim napsal ze vaham nad dalsima objednavkama kdyz stale nemam klic. ihned jsem ten klic dostal a objednal dalsi dva s tim ze teda premejslim nad dalsima ... a ihned jsem mel dalsi dva klice:-)

Moje oblibena strategie delat ze si chci koupit vic ale nevim nevim kdyz sleduji tu komunikaci apodobne zvasty :))

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/09/2009 :  11:24:47  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Moje oblibena strategie delat ze si chci koupit vic ale nevim nevim kdyz sleduji tu komunikaci apodobne zvasty :))

Mne se osvedcilo vyhrozovani stoplistaci jejich plateb, pripadne stiznosti na VISA/MC/PayPal - tohodle se tyhle maly obchody bojej jak cert krize, protoze by to znamenalo jejich konec :)

Naposled jsem to musel aplikovat na nejakej obskurni inet shop v Recku kde po zaslani penez 3 tejdny nekomunikovali a po hnusnym mailu vyse popsaneho typu jsem mel odpoved do 2 hodin s tim ze takovy mail jeste nedostali, je pred vanocema, maj toho moc atd... a za 3 dny jsem mel objednane doma :D

Btw: zase si 2 dny nezahraju... zase podelana sluzebka :( Mne to ted snad delaj naschval...

Jinak muj "main" je momentalne lev 17. Jeste se men nepodarilo s nim umrit (a netusim co by musel potkat aby zkapal( funguje fakt super :)
Ale stejne (nebo prave proto :) mne to neda a furt testuju dalsi a dalsi buildy...

Power Armor: hodne zajimavej framework - je bohuzel hodne vazanej na skilly jen z nej a tezko se to mixuje s necim jinym. A ma permanenti problemy s Powerem. Ale dps je to slusny.... :)

Archery - mne nechytlo nejak vubec - prijde men nedodelany ma i o dost min skillu nez jiny frameworky

Supernatural: to je super build - jde uplne ignorovat END a REC - a presto nemit problem s Power - Supernatural Power Rank3 co nejrychlejc a jet INT + cokoliv :)

No a dasli veci co mam v hlave skusim bohuzel az zitra vecer nebo pozitri :/

Edited by - brutus on 15/09/2009 11:33:19
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  11:52:26  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
ja jedu supernatural power takto:
INT/END
1. telekinetic darts (boost na paranormal damage)
2. lash (meteor hammer + rank 2) 4 (knock back stoprocentni a utok za behu - cekam nerf)
3. toxic breath (rank 3) 4 (nonstop plosne damage)
4. regeneration (rank 3) 4
5. ego sprites (plus heal) 4 (healing)
6. eldritch bolt (rank 3) 4 (brutalni spike damage na 16 davam do mobu kolem 750 bez shadow formy)
7. shadow form (rank 3) 4
8. drain life (rank 3) 4 (heal plus prumerne damage ale je to levne)
9. force shield (prodlouzena funkce) 2
10. hurl (odstraneni travel power) 2 Odstranovacka travel power
11. supernatural power 0 (nutnost pro nekonecny toxic a lash)
12. Ego blast (crypling challange) 3 (kvuli odstranovani blocku)
13. jeden hold (nejlepe ze supernatural ale nevim jake tam jsou - nutno vyzkouset)
14. hold, condemn, resurgence, zombici, ruzne healy atd atd ...

zbyde jeste jeden advance point. ktere mohu dat kamkoliv. Kazdopadne devouring essence je sice uzasnej a velice silnej skill ale zrejme
primarni staty jsou tedy int a end a jako sekundarni bych jel zrejme regeneration.

Dale je otazka zdali jet regeneration nebo radeji neco jineho jako napriklad personal force field.
Zde se nemuzu rozhodnout. Vzhledem k tomu ze postava ma castecny heal mohla by byt volba force fieldu lepsi.

Invul a aury ze sorcerery nepripadaji v uvahu jelikoz na ne nemam staty.
lightening reflexy stojej za prd tak nad nima ani nepremyslim (respektive nejsou spatny ale funguji jen proti nabijenym skillum)

edit poradi je prehazeny.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 15/09/2009 11:59:13
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/09/2009 :  12:00:57  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja jedu supernatural power takto:

Peknej build :) (btw prodlouzena funkce u force shieldu je jen za 1 bod - takze ti zbejvaj 2 :)

Jinak mne docela stve, ze jsou defensive passive skilly o tolik silnejsi nez offenzive. Jsem skousel variantu s regenem a variantu s shadow formou a tech patetickejch +30% dmg nema sanci nahradit heal z regenu (nebo invul, defiance, dokonce i PFF je lepsi).

Lighting Reflexz jsou silny jak prase - ale skutecne jen proti chrged skillum - na farmeni henchmanu to vazne neni k nicemu. Na to naopak ownuje Invul - i s malou STR mas nejakejch 8-10 flat reduction a k tomu ty procenta z CON....

Nevite nahodou jestli se heal z Drainlife scaleuje s dmg co udelam nebo s PRE?

Edited by - brutus on 15/09/2009 12:02:33
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  12:09:53  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Tak po "vyhruznem" mailu kde jsem jim sdelil ze vubec nejsem spokojenej s komunikaci a fungovanim jejich obchodu a ze chci vratit okamzite penize mi poslali klic za 7 minut od odeslani mailu :-D
Takze g2playshop je teda internetovej obchod na dve veci ale aspon ma dobry ceny, pokud necekate ze budete stahovat hru temer hned po objednani (a to ja cekal) a pretrpite psani mailu vyhruznej tak za tu cenu to celkem stoji. Ted kdyz vim jak na ne tak bych asi do dalsi objednavky i pres tohle vsechno sel znova.
Jinak jakmile se dostanu z fachy dom tak zacne hned sosat (doufam ze to nepojede 50 kbs) a uz se tesim pekne do hry :) Jaky mate nicky abych vas nasel ?

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  13:37:55  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Brutus: zvysuje to podle mě pouze vyšší rank skillu. Zádné staty ani formy to neovlivňují narozdíl od devour essence kde dostaneš vic hp pokud ďas více damage.

Guuk: až budeš ve hře tak se v chat options kliknutí pravym tlačítkem myši na chat můžeš pripojit na cz Kanal. Jednoduše vyber záložku channel a nápis cz/sk a dej join a už nám můžeš psát.

Když jsme u toho ... Co takhle založit supergroupu czechcomputer herpes (heroes - blbej iPhone) šel by do toho někdo?

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 15/09/2009 :  14:04:43  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

czechcomputer herpes (heroes - blbej iPhone) šel by do toho někdo?

Proc, proboha, Czechcomputer? :]

Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 15/09/2009 :  14:12:58  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
taky si zrovna rikam proc mame delat reklamu czechcomputeru :-D

Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 15/09/2009 :  14:25:34  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Czech heroes ten zbytek se doplnil automaticky

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000