Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 imperium.cz
 Novinky ve foru
 Mass Effect
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

akkamov
New Member

124 Posts

Posted - 24/06/2008 :  12:24:13  Show Profile Send akkamov a Private Message  Reply with Quote
Hraje tu někdo Mass Effect? Zajímalo by mě jaké to je.

http://masseffect.bioware.com/

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/06/2008 :  12:51:04  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Ne.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 24/06/2008 :  13:53:16  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Vyborny:-)

Je to postaveny na kecani a pribehu, coz mi vyhovuje (bojem se travi mensi cast hry). I ten relativne dospely pristup k dialogum je prijemne osvezeni. A samozrejme moznost volby bejt "zlej", nebo "hodnej", "hetero", nebo "homo";) se mi docela libila. To uz bylo v Kotoru, ale tady mi to vic sedne. Vlastne se tam da velice slusne roleplayovat:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/06/2008 :  14:13:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Z toho mala co jsem videl, mi prijde to rozdeleni na hodne, zle a neutralni moznosti dosti podivne.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 24/06/2008 :  14:16:33  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

Z toho mala co jsem videl, mi prijde to rozdeleni na hodne, zle a neutralni moznosti dosti podivne.

Ono je to spis hodne a zle. I kdyz vetsinou davam zle, tak obcas volim i jinou moznost, protoze se mi libi vic:-) Treba je mi ten tvor sympatickej.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/06/2008 :  14:47:17  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Ono je to spis hodne a zle. I kdyz vetsinou davam zle, tak obcas volim i jinou moznost, protoze se mi libi vic:-) Treba je mi ten tvor sympatickej.

Ja mel na mysli spis to, ze se autori pri urcovani toho co je dobre (paragon pointy) a zle (renegade pointy) ridili nejakymi hodne podivnymi moralnimi pravidly.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 24/06/2008 :  14:52:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Mne to vyhovuje, neni to standardni "ruzovy medvidek je hodny, hnedy vlk je zly", ale spis takovy kontroverznejsi ucel sveti prostredky.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/06/2008 :  15:06:58  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Mno, mne prijde proste divny. Kdyz zabiju masoveho vraha, jsem zly, ale kdyz ho pustim na svobodu, tak jsem hodny. Kdyz pomuzu rasistickemu fetakovi kvuli penezum, tak je to taky fajn. A podobne to bylo temer u kazdeho rozhovoru, co jsem videl.

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 27/06/2008 :  07:53:10  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Máte to pomíchané. Ve hře není zlo a dobro. Ale v podstatě chaos a lawfull jako v ADaD.

Proto vám to může připadat divné. Jde vlastně o to, jestli se řídíte svým vlastním svědomím, a nebo jestli plníte rozkazy.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/06/2008 :  09:41:33  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

Máte to pomíchané. Ve hře není zlo a dobro. Ale v podstatě chaos a lawfull jako v ADaD.

Proto vám to může připadat divné. Jde vlastně o to, jestli se řídíte svým vlastním svědomím, a nebo jestli plníte rozkazy.

Paragon a renegade ve mne evokuji neco jineho :P.

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/07/2008 :  00:06:03  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kar-Chee

Paragon a renegade ve mne evokuji neco jineho :P.

Vsimni si, ze to neni jedna stupnice. Kdyz roste jedno, druhe neklesa...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 01/07/2008 :  07:22:49  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, neni to jako v KOTORu ci jine SW. Teoreticky muzes mit paragon a renegade na MAX, prakticky to samozrejme neni mozne. :-) Nicmene to ve me spise vyvolava pocit, ze hlavni hrdina se rozhoduje dle uvazeni v pripade plus minus balanced paragona a renegada. Je dobre, ze to neni tak svazujici jako v SW hrach.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 23/04/2009 :  22:11:44  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Jen proto, že je na obalu napsáno: "Vysoce kvalitní přírodní hnojivo, schváleno stovkou odborníků na nejodbornější obory" neznamená, že pod obalem není hovno :(

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 24/04/2009 :  08:03:13  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Slusna parba tak do poloviny pak je to nuda, trochu fadni a jednotvarny mise asi 4 typy porad dokola. Dost jsem postradal treba spaceship combat kdyz uz to meli tak vymakany s tema lodema :o) Ale treba se dockame v pokracovani. Pekne zvladnuta wikina, grafika obstojna, celkove dost primitivni hra lec zprijemnila par hodin herniho casu...

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 24/04/2009 :  09:49:07  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

Slusna parba tak do poloviny pak je to nuda, trochu fadni a jednotvarny mise asi 4 typy porad dokola. Dost jsem postradal treba spaceship combat kdyz uz to meli tak vymakany s tema lodema :o) Ale treba se dockame v pokracovani. Pekne zvladnuta wikina, grafika obstojna, celkove dost primitivni hra lec zprijemnila par hodin herniho casu...

Kdyz vynechas vedlejsi mise, tak to neni tak hrozny.
A ja se hlavne po dlouhy dobe szil se svym hrdinou! (arogantni zrzkou s drdolem co je na holky:))

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 24/04/2009 :  11:27:41  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by B8M

Kdyz vynechas vedlejsi mise, tak to neni tak hrozny.
A ja se hlavne po dlouhy dobe szil se svym hrdinou! (arogantni zrzkou s drdolem co je na holky:))

jj zrzky jsou sibalky!!!!

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 29/04/2009 :  08:13:34  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
muze nekdo z moderatoru hodit tento topik z Novinky ve foru treba do pripravovanych her?

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]

Edited by - elidor on 29/04/2009 08:13:52
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000