Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 První dojmy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 13/03/2009 :  15:29:03  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Edmund

[quote
V PvP se Darkfall rozlišuje hlavně v tom, že nevidíš HP protivníka...

Mno, nevim, ale já tam ten červenej HP bar u protivníka vidím. Sice leze většinou dolu pomalej než ten můj, ale je tam.
[/quote]

To jen když necháš cursor déle na tom hráči, tak vidiš, aspoň tak to vidim já :X Ono jde hlavně o to, že v nějakem větším pvp nevidíš HP všechn ostatních hráčů. Hodně se mi třeba v AoC stávalo, že poblíž stál hráč a čekal až bude mít nekdo jiný málo HP...

TO Rodier ... Tak to v AoC bylo, teď když promáchneš, tak se ti dmg snižuje. Se koukni na nové videia a vidíš že ti šipka zčervená, když promáchneš.

S tím target systémem jsem to myslel hlavně tak, že v darkfallu nemáš omezený range kouzel a lukostřelby, takže můžeš střilet z mnohem větší dálky než jinde.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/03/2009 :  15:30:57  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
omezenej range kouzel je...

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 13/03/2009 :  15:44:50  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s Havranem. Zadny ranky, hodnosti a ani pvp rewardy DF nepotrebuje. Znamka toho ze si dobrej v PvP bude to ze si do nej dovolis jit plne vyzbrojen. Navic ti nejlepsi a top pvp hraci si za cas svoje jmeno vybudujou i bez nich. Staci byt jen v pvp aktivni.

Nevidim duvod proc bych mel mit v DF potrebu ostatnim ukazovat jak moc skilled jsem. DF se mi libi v tom ze se priblizuje dost "realite", nebo aspon realite, ktera by byla kdyby existoval svet do ktereho je DF zasazenej. Libi se mi ze nikdy nevis jak na tom protivnik je. Nevidis jakou ma uroven, level, nebo cokoli. Muzu se oblict jako naprostej supak a pak rozmetat 5 lidi fireballama a ja nevim cim.

Tyhlety kraviny, ktery ty by si ve hre chtel by do DF vubec nezapadli a jen by tu hru znehodnocovali. Nevim jak ty, ale ja pvp hraju protoze me bavi. Bavi me vitezstvi a pripadne to ze mu muzu sebrat jeho veci, ktery pak pouziju v boji. To jestli mi u toho nad hlavou sviti napis Comander, reditel zemekoule, nebo looser je mi u zadku. Dulezita je radost z vyhry a pripadne se ponaucit z prohry. Ne, hrat pvp jen kvuli nakejm rankum apod.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 13/03/2009 15:47:48
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 13/03/2009 :  16:16:04  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Souhlas s Havranem. Zadny ranky, hodnosti a ani pvp rewardy DF nepotrebuje. Znamka toho ze si dobrej v PvP bude to ze si do nej dovolis jit plne vyzbrojen. Navic ti nejlepsi a top pvp hraci si za cas svoje jmeno vybudujou i bez nich. Staci byt jen v pvp aktivni.

Jak kdosi řikal, i dobre kaše se přejíš. Můžeš se u te hry bavit, ale časem tě to přejde. Pokud nemáš motivaci ale naopak tě určité věci štvou (může se jednat o maličkosti, i kapky naplní moře, když je jich dost) a když nelze permanentně něco získat, je jen otazka času kdy tě to přestane bavit.

EDIT:Respektive určite hrače to nemusí přestat bavit, ale velkou většinu s bez jekokoliv motivace ano, nevěřim že s timhle vyrobce nepočital, protože pokud planuje vic jak jeden server a hodně platicich lidi, nějaky např. rank system tam je/bude.

Edited by - vlkodlak on 13/03/2009 16:19:12
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 13/03/2009 :  16:28:19  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

omezenej range kouzel je...

Tak jasné, že to nepoletí přes celou mapu, ale aspoň ja jsem mohl stát a střílet tam kam jsem viděl.
To třeba v AoC mě sralo, když mi za PoMa začal někdo utíkat a já musel za ním jen pro to abych mohl zakouzlit :X

Edited by - Scrat23 on 13/03/2009 16:29:19
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/03/2009 :  16:30:23  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevidim duvod proc bych mel mit v DF potrebu ostatnim ukazovat jak moc skilled jsem. DF se mi libi v tom ze se priblizuje dost "realite", nebo aspon realite, ktera by byla kdyby existoval svet do ktereho je DF zasazenej.

a to je presne ten duvod proc mi tam zpusob jak funguji mounti nesedi. Ale je to jen drobnost rozhodne kvuli tomu neodsuzuji celou hru.

A co se tyce debaty o smyslu PVP, mam dojem ze stacilo trochu naslouchat, otazka znela jestli to PVP je neco jako v EVE kde se bojuje o nadvladu nad systemy a ve vysledku ti dotycni kteri je ovladaji maji pak dalsi velke vyhody, coz je motor hry kdy to ostatni zene k tomu aby se je snazili o ty vyhody pripravit.

lastfm
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/03/2009 :  16:30:37  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
neleti ani pres pul mapy, dostrel je relativne kratkej, netroufam si odhadnout kolik presne metru nicmene kdyz sledujes vystreleny kouzlo za chvilku vybuchne a zmizne do ztracena

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/03/2009 :  16:31:25  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

Nevidim duvod proc bych mel mit v DF potrebu ostatnim ukazovat jak moc skilled jsem. DF se mi libi v tom ze se priblizuje dost "realite", nebo aspon realite, ktera by byla kdyby existoval svet do ktereho je DF zasazenej.

otazka znela jestli to PVP je neco jako v EVE kde se bojuje o nadvladu nad systemy a ve vysledku ti dotycni kteri je ovladaji maji pak dalsi velke vyhody, coz je motor hry kdy to ostatni zene k tomu aby se je snazili o ty vyhody pripravit.

ano tak presne nejak to je...

Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 13/03/2009 :  16:34:12  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

neleti ani pres pul mapy, dostrel je relativne kratkej, netroufam si odhadnout kolik presne metru nicmene kdyz sledujes vystreleny kouzlo za chvilku vybuchne a zmizne do ztracena

To jo, ale ta vzdálenost co tam je, je 5x větší než ve WoW, AoC apod.
Mě tahle vzdálenost vyhovuje aby mass pvp bylo dobrý a aby jsi vůbec mohl střílet z hradeb nebo z nich na dost velkou vzdálenost.
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  19:35:27  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

S

Tyhlety kraviny, ktery ty by si ve hre chtel by do DF vubec nezapadli a jen by tu hru znehodnocovali. Nevim jak ty, ale ja pvp hraju protoze me bavi. Bavi me vitezstvi a pripadne to ze mu muzu sebrat jeho veci, ktery pak pouziju v boji. To jestli mi u toho nad hlavou sviti napis Comander, reditel zemekoule, nebo looser je mi u zadku. Dulezita je radost z vyhry a pripadne se ponaucit z prohry. Ne, hrat pvp jen kvuli nakejm rankum apod.

Tohle mě říkal na VT GT(neznáš ho náhodou ? :-)) Pamatuješ, došli jsme do AOC skvělé PVP hry bez ranků atd. Nadšení na max.Atmosféra naprostá bomba,grafika super atd. OK grafiku jsme skoukli,udělali questy,nalevelili max. level, zabili pár stovek hráčů a někteří zabili nás a .... A KONEC, nuda,nuda, nuda. Skončilo to zrušením guildy, hry a webu.

Dnes tady píšeš to samé co jsi říkal předtím.Počkám si pár týdnů až opadne nadšení a pak se zeptám znova.

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 13/03/2009 19:36:18
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 13/03/2009 :  19:47:14  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Jo znam GT, ale jde o to ze tu je full loot. To dela pvp mnohem zajmavejsim.

Ted mi to spadlo kdyz sem figtil moba ffs. Stojim ve fronte a cekam jak lognu mrtvej, lootnutej o muj komplet a celej loot co sem tam vyfarmil... shit! Sere me to :D

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 13/03/2009 :  20:20:35  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Tohle mě říkal na VT GT(neznáš ho náhodou ? :-)) Pamatuješ, došli jsme do AOC skvělé PVP hry bez ranků atd. Nadšení na max.Atmosféra naprostá bomba,grafika super atd. OK grafiku jsme skoukli,udělali questy,nalevelili max. level, zabili pár stovek hráčů a někteří zabili nás a .... A KONEC, nuda,nuda, nuda. Skončilo to zrušením guildy, hry a webu.

Dnes tady píšeš to samé co jsi říkal předtím.Počkám si pár týdnů až opadne nadšení a pak se zeptám znova.

Souhlasim s tebou taky jsem to v AoC takhle prožíval. Ale já doufám, že Darkfall bude v tomto ohledu jiný, neříkej mi že ho dělali 7 let aby tam bylo jen to co zatím vidíme, dle mě je tam plno věci o kterých nemáme ani tušení.
Uvidímě za 2-3 měsíce, možná víc :X
Go to Top of Page

Mortymer
Starting Member

26 Posts

Posted - 13/03/2009 :  23:19:57  Show Profile Send Mortymer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scrat23

quote:
Originally posted by TDK

Souhlasim s tebou taky jsem to v AoC takhle prožíval. Ale já doufám, že Darkfall bude v tomto ohledu jiný, neříkej mi že ho dělali 7 let aby tam bylo jen to co zatím vidíme, dle mě je tam plno věci o kterých nemáme ani tušení.
Uvidímě za 2-3 měsíce, možná víc :X

Za 3 mesice ???
to vam povim kousek textu
Potkal sem humana,koukam na nej, nalestenej jak paladin, povidam- esly se neboji o takovej krasnej armor,
on- ze ne ,ze jich ma plnou banky, sem se podivil a on pokracuje
ze je to spatny s craftem ze malokdo neco umi,tak ze si craft udelal sam,avsak nastal problem s matrosem ze ho nemnel dost tak si udelal 100 na mining

rikam -to je pekny ze ma prvni max skill
on - ze ne ze uz ma nake resisty,swordmaship a ze nevi co ma zvedat
rikam - ptam se jak tedy kosi pvp
on- ze skoro vubec ne, ze veci si vyrobi sam,penizky si nakope taky sam,skill taky sam, takze nevidi mimo drobne zabavy proc nekam chodit na pvp ze snad ceka estly bude neco vetsiho o nakej hrad ci mesto,ale ze zatim se niceho takoveho nijak neucastnil,ze ani nevi coztoho

tak sem *vytrestil oci* po tak kratke dobe a ten clovek se snad uz nudi ?!
zaverem sem chtel rici ze podotkl ze sice neni nolifer ale taky ze *macruje* a proto ma uz par skillu na max par dni po vydani.
OMFG,OMFG,OMFG
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/03/2009 :  00:41:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

Rodier: kdyz nechces fps system u ranged class tak proste defenziv a ofenziv target mit musis, ale opakuju ze to neni vubec nic novyho
to bych moh prirovnat maga v DF k nakymu doomovi, mam budto pisto kterou delam malou dmg a kdyz sem velkej tvrdak tak prskam raketometem, nebo v tom je neco hlubsiho ?

btw v aoc je treba u healera target sytem, ale jeto reseny jinak a vyzaduje to i trochu vic nez ze 150 metru zmacknout tlacitko na heal

porad me vychazi ze df nema absolutne nic novyho co se tyka kvality a prevratnosti pvp, ale daleko vic to je zalozeny na atmosce z prostredi a to ze muzu prijit i o spinavou bandu

nema nic rewvolucniho, jen ma to, co tu uz dlouho nebylo. akcni boj, real skill, full loot, ekonomiku zalozenou na hracich. 99% her udelanejch po release WoW/EQ2 jsou jako wow/eq2 .. DFO neni a to je fajn. DFO rozhodne neni dokonaly a nejakej ten rank system by tam mohl bejt aby byla motivace pro ty co ji potrebuji, ale tak treba ji tam udelaji, kdo vi.. mne osobne by se libil mix wowka a DFO.. tedy wow + fps boj + rasove valky ve svete zadne instance (krom dungu a raidu)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 14/03/2009 :  13:05:31  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
ach... no duplom nie ziadne instancovane dungy a raidy... vsak to je zhouba PVP - PK

Edited by - Scathain on 14/03/2009 13:05:48
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/03/2009 :  13:50:57  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
...zadne instance (krom dungu a raidu)

A na to si prisel kde, ze dungy jsou instancovane? O raidech nemluve.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 14/03/2009 :  14:03:06  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mortymer
Za 3 mesice ???
to vam povim kousek textu
Potkal sem humana,koukam na nej, nalestenej jak paladin, povidam- esly se neboji o takovej krasnej armor,
on- ze ne ,ze jich ma plnou banky, sem se podivil a on pokracuje
ze je to spatny s craftem ze malokdo neco umi,tak ze si craft udelal sam,avsak nastal problem s matrosem ze ho nemnel dost tak si udelal 100 na mining

rikam -to je pekny ze ma prvni max skill
on - ze ne ze uz ma nake resisty,swordmaship a ze nevi co ma zvedat
rikam - ptam se jak tedy kosi pvp
on- ze skoro vubec ne, ze veci si vyrobi sam,penizky si nakope taky sam,skill taky sam, takze nevidi mimo drobne zabavy proc nekam chodit na pvp ze snad ceka estly bude neco vetsiho o nakej hrad ci mesto,ale ze zatim se niceho takoveho nijak neucastnil,ze ani nevi coztoho

tak sem *vytrestil oci* po tak kratke dobe a ten clovek se snad uz nudi ?!
zaverem sem chtel rici ze podotkl ze sice neni nolifer ale taky ze *macruje* a proto ma uz par skillu na max par dni po vydani.
OMFG,OMFG,OMFG

To je sice hezky, tak odejte 1 člověk co má už nyní "vše". Nekteří lidí v AoC odcházeli po týdnu, když meli 80 lvl, nagemovaný armory atd. v tu dobu neměli co dělat, protože sami Bosse těžko zabili v high lvl lokaci ještě moc lidí nebylo na pořádne pvp atd.
Když ostatním, říkali, že je ta hra o ničem nikdo jim nevěřil, protože ti ostatní se ještě stále bavili z prvotních dojmu, proto se hře dává 2-3 měsíce (i když to je u každé hry jiné) aby takových lidí bylo co nejvic, tím se ukáže jestli ta hra je na max "lvl" zábava nebo nuda.

Brát něco z pohledu jednoho člověka je blbost.
Go to Top of Page

Wuuduu
Junior Member

544 Posts

Posted - 14/03/2009 :  14:16:33  Show Profile Send Wuuduu a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Mal si ho rozbit na sracky, kedze nema s PvP skusenosti... ked ho zabiju 100x, minu sa mu vsetky nalestene armory v banke.

EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P.
WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P.
EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P.
GW: Luisa de Silwa – R.I.P.
Go to Top of Page

Mortymer
Starting Member

26 Posts

Posted - 14/03/2009 :  16:05:46  Show Profile Send Mortymer a Private Message  Reply with Quote
To je sice hezky, tak odejte 1 člověk co má už nyní "vše". Nekteří lidí v AoC odcházeli po týdnu, když meli 80 lvl, nagemovaný armory atd. v tu dobu neměli co dělat, protože sami Bosse těžko zabili v high lvl lokaci ještě moc lidí nebylo na pořádne pvp atd.
Když ostatním, říkali, že je ta hra o ničem nikdo jim nevěřil, protože ti ostatní se ještě stále bavili z prvotních dojmu, proto se hře dává 2-3 měsíce (i když to je u každé hry jiné) aby takových lidí bylo co nejvic, tím se ukáže jestli ta hra je na max "lvl" zábava nebo nuda.

Brát něco z pohledu jednoho člověka je blbost.
[/quote]

tim sem se chtel tedy optat jake je vlastne *high level* pvp tady ?

kdyz tedy nejsou zadne odmeny,ranky,hodnosti,armory atd..
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 14/03/2009 :  16:31:57  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Tak Google nenašel nic o nutnosti instalovat Darkfall do roou, takže to bude fáma.
Druhou otázku zkusím formulovat ještě jinak: "Jdou funkce, které jsou defaultně nastaveny na klávesy, nastavit místo kláves na mousewheel/ kolečko myši"?

EDIT: Teď mě napadá, jsou vůbec v DFO nexttarget, lasttarget funkce, nebo je to celé v "click-nation" stylu ?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Edited by - terawatt on 14/03/2009 16:35:50
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 14/03/2009 :  17:02:19  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Teď z mého pohledu těžký říct. Ale to co jsi napsal není ani tak důležite. Je třeba si uvědomit, že je plno her bez absence odměn za pvp a i tak to ty lidi baví. Nejlepší příklad bude L2, kde jsou PvP parta vs parta nebo nějaké CS opravdu oblibene a na výšším lvl se nedělá skoro nic jiného. Ale co k tomu pvp vede, je hlavně pvp o bosse, o pevnosti a hrady.

Řekl bych, že toto bude i v Darkfallu, kde bude pvp primárně o města. O bosse nevim, to uvidíme časem.

Proto chce počkat nějakou dobu, až bude plno guild na takové úrovni aby o to všechno mohli začít bojovat.

Netroufam si říct, hned ze začátku, jak vše bude protože to nikdo neví možná ani sami Aventurine to netuší :X
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 14/03/2009 :  18:35:04  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nejlepší příklad bude L2, kde jsou PvP parta vs parta nebo nějaké CS opravdu oblibene a na výšším lvl se nedělá skoro nic jiného. Ale co k tomu pvp vede, je hlavně pvp o bosse, o pevnosti a hrady.

Myslíš L2, kde jsou siege o hrady a guilda která vyhraje ovládá město a má profit s prodeje, kde jsou PVP řebříčky, kde je PVP olmypiáda a PVP arény. Kde jsou PVP eventy a odměny atd. ? Trošku jsi si vybral špatný příklad. Možná by to chtělo občas zahrát na ofiku a ne jen na free srágorách.

Mě možnost "jen " někoho zabít nijak nemotivuje hrát DF.Tohle je
systém vyhovující zerg hrdinům, kteří pvp neumí a bojí se ,že to bude vidět. Těm stačí jen bezduchá killovačka.

Viz. WAR , kde proběhl login, pak 15 minutovej zerg o bránu, následně další zerg druhé brány a pak minuta napětí ve frontě o zlatý bágl, který vyhrál nějaký franta jdoucí náhodou okolo a další zerg etc. Někteří retardi jsou s toho dodnes uneseni a obdivně líčí úžasný pvp systém - FUJ.

Doufám ,že DF bude mít nějakou motivační stránku a pořád vyhlížím post ,že už to tam je.

Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.

Edited by - TDK on 15/03/2009 04:29:50
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 14/03/2009 :  18:45:02  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
system se pise s Y

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 14/03/2009 :  18:48:25  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
TDK: myslim ze s DF ses v tomhle ohledu na spatnej adrese, to co hledas bylo GW pred dvema trema rokama anebo to hrat s cizakama, ted zadna jina takova hra neni ;-)

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 14/03/2009 :  19:30:15  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Už to tam je.

PVP fronty!
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 14/03/2009 :  22:10:56  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK
Myslíš L2, kde jsou siege o hrady a guilda která vyhraje ovládá město a má profit s prodeje, kde jsou PVP řebříčky, kde je PVP olmypiáda a PVP arény. Kde jsou PVP eventy a odměny atd. ? Trošku jsi si vybral špatný příklad. Možná by to chtělo občas zahrát na ofiku a ne jen na free srágorách.

Mě možnost "jen " někoho zabít nijak nemotivuje hrát DF.Tohle je sistém vyhovující zerg hrdinům, kteří pvp neumí a bojí se ,že to bude vidět. Těm stačí jen bezduchá killovačka.

Viz. WAR , kde proběhl login, pak 15 minutovej zerg o bránu, následně další zerg druhé brány a pak minuta napětí ve frontě o zlatý bágl, který vyhrál nějaký franta jdoucí náhodou okolo a další zerg etc. Někteří retardi jsou s toho dodnes uneseni a obdivně líčí úžasný pvp sistém - FUJ.

Doufám ,že DF bude mít nějakou motivační stránku a pořád vyhlížím post ,že už to tam je.

No já hrál na offiku, ale řekl bych že offik je ze začátku hlavně o PvE, protože dostat se tam na dobrý lvl pro PvP trva o něco déle než jinde :X
S těma PvP arenama jsi mě dostal, to je fakt imba, že tam máš vymezenou zónu, kde si můžeš dát pvp. PvP areny jako takové jsou ve WoW a AoC, v L2 se tomu tak ani nedá říkat.
Olympiada je sice pěkná věc jen není pro lidi bez pořádného klanu, jinak si na oly ani neškrtneš. Předávání bodů je tam normální.
Já jsem v L2 pvp event ještě neviděl, pokud ho nevyhlasil nějaký klan :X, jen PvE eventy.

To co hledáš, teď nenajdeš, to je jako kdyby jsi to hledal ve hře kde každý ma lvl 10 z 80-ti. Zatím víme jednu motivaci a to je boj o města, který ti zajištuje ekonomickou stránku.

Každé MMO je zábava, když ji hraješ s někym koho znáš, takže pouštět se do DF jako lone wolf je dle mě blbý jako v každé jiné MMO. To může být taky motivační stránka...

Edited by - Scrat23 on 14/03/2009 22:14:14
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 14/03/2009 :  22:50:16  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Mě možnost "jen " někoho zabít nijak nemotivuje hrát DF.Tohle je sistém vyhovující zerg hrdinům, kteří pvp neumí a bojí se ,že to bude vidět. Těm stačí jen bezduchá killovačka.

Mno neviem, mna motivovalo už len to niečo dokázať.
Je omno lepší pocit ked nabehnete 2 kamosi do chumlu 10 radoby achivement PVProv a rozoberiete ich nacucky. Zabijete im kone, oberiete o posledne obvazy... lootnete kazdu jednu blbost (ktoru vzapati hodis do kosa... (nech to nezavdadzia)) a tlemis sa s kamosom od uch k uchu... a potom... zbadaju na kraji obrazovky tvoje meno... a uz vidis len KOP... panika...strach...
to ma vie viac potesit.. a to nepotrebujem mat pred menom... The Skillzor PVP ownzor titul...
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 15/03/2009 :  04:42:46  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
Takže resumé je, že tam nic takového není.Je to hra umožňující zabít protihráče a jistý druh odměny za město (možná). Takže budeme harvestit,uděláme questy,proběháme svět a až namaxujem skill a budeme v Kheshate ech sorry " čo to táram " , budeme běhat a mlátit jen tak ostatní a bude nás to bavit léta.

Hmmm tady něco trošku mrdí Conanem.

No počkám až opadne první vlna huránatoismu a uvidíme.Tentokrát jsem opravdu rád,že jsem zatím nepodlehl.

Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 15/03/2009 :  09:11:47  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
Mno ja ti neviem, ja od žiadnej hry neočakávam že ma bude baviť roky... mne bude kludne stacit ked ma bude bavit tak aby som si nemyslel ze tie peniaze bola stratena investicia...
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 15/03/2009 :  10:33:49  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Takže resumé je, že tam nic takového není.Je to hra umožňující zabít protihráče a jistý druh odměny za město (možná). Takže budeme harvestit,uděláme questy,proběháme svět a až namaxujem skill a budeme v Kheshate ech sorry " čo to táram " , budeme běhat a mlátit jen tak ostatní a bude nás to bavit léta.

No počkám až opadne první vlna huránatoismu a uvidíme.Tentokrát jsem opravdu rád,že jsem zatím nepodlehl.

omg tak to nehraj a drz hubu

tahni do toho svyho wowka nebo odkud si prilezl kde vidis ze ses dneska 328 nejlepsi killer, a prestan tady whinovat jak je to tady na hofno

Edited by - †… Havran …† on 15/03/2009 10:35:49
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 15/03/2009 :  11:14:54  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by TDK
Myslíš L2, kde jsou siege o hrady a guilda která vyhraje ovládá město a má profit s prodeje, kde jsou PVP řebříčky, kde je PVP olmypiáda a PVP arény. Kde jsou PVP eventy a odměny atd. ? Trošku jsi si vybral špatný příklad.

Viz. WAR , kde proběhl login, pak 15 minutovej zerg o bránu, následně další zerg druhé brány a pak minuta napětí ve frontě o zlatý bágl, který vyhrál nějaký franta jdoucí náhodou okolo a další zerg etc. Někteří retardi jsou s toho dodnes uneseni a obdivně líčí úžasný pvp sistém - FUJ.

Doufám ,že DF bude mít nějakou motivační stránku a pořád vyhlížím post

Zatím víme jednu motivaci a to je boj o města, který ti zajištuje ekonomickou stránku.

jak mesto zajistuje ekonomicky prinos ?

kdyz tu jde v *high*pvp zatim jen o mesta,
bo *noflame* mne prijde v dnesni dobe ,opravdu malo "jen chodit a zabijet nake randomy po lese "
pokud to teda neni tajne i pro vyvojare :]]

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 15/03/2009 11:21:35
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 15/03/2009 :  12:40:26  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

bo *noflame* mne prijde v dnesni dobe ,opravdu malo "jen chodit a zabijet nake randomy po lese "

Něco si o tom přečti, odkazy jsem dával nahoře, jde vidět, že většina čte jen to co chce číst.

Mě by zajmalo co jiného je v jiných hrách. Farmení bossů taky omrzi, pvp status taky omrzí, hrad taky omrzí, celá hra časem omrzí. Stále nechápu o co vám jde. Neznam člověka co by hrál 1 MMORPG bez ohlédnutí se za jinou, možna jsou nějací fanatici, pokud mezi ně patříte tak GL.

TO TDK: Ty srovnáváš hru, která jede několik let s hrou, která jede 14 dní, takže pořád nechápu co v tom hledáš, jak jsem psal chce to čas. Doporučuju si AoC zkusit teď, řekl bych, že teď má mnohem více než měla, WoW taky nebyl dokonalý hned po spuštění, neznam žádnou hru, která má ze začátku vše co ty píšeš.

PS: Konec, pokud toto nepochopíte už nemá cenu se o tom bavit, co člověk nechce pochopit, nepochopí.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 15/03/2009 :  13:40:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Něco si o tom přečti, odkazy jsem dával nahoře, jde vidět, že většina čte jen to co chce číst.

Mě by zajmalo co jiného je v jiných hrách. Farmení bossů taky omrzi, pvp status taky omrzí, hrad taky omrzí, celá hra časem omrzí. Stále nechápu o co vám jde. Neznam člověka co by hrál 1 MMORPG bez ohlédnutí se za jinou, možna jsou nějací fanatici, pokud mezi ně patříte tak GL.

TO TDK: Ty srovnáváš hru, která jede několik let s hrou, která jede 14 dní, takže pořád nechápu co v tom hledáš, jak jsem psal chce to čas. Doporučuju si AoC zkusit teď, řekl bych, že teď má mnohem více než měla, WoW taky nebyl dokonalý hned po spuštění, neznam žádnou hru, která má ze začátku vše co ty píšeš.

PS: Konec, pokud toto nepochopíte už nemá cenu se o tom bavit, co člověk nechce pochopit, nepochopí.

Nepleť sem že je hra na trhu 14 dní, to je neomlouvá

Pokud se nepletu tak problém je že ty Řekové dělali na DF o několik let o (hodně) déle než ostatní vyvojáři mmo her a výsledek?

Bez obsahová rozhlehlá pustá, ošklivá hra s fulllootem což je pro mnoho lidí ta magická featurka díky které nevidí, neslyší žadné chyby a odpustí hře všechno i to že vlastně ve hře nic není.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 15/03/2009 :  13:44:28  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by TDK

tahni do toho svyho wowka nebo odkud si prilezl kde vidis ze ses dneska 328 nejlepsi killer, a prestan tady whinovat jak je to tady na hofno

Ty jsi i tady honibrku ? Pochlub se jak tě vypráskali z WAR aspoň se pobavíme.Pan 2x zakvákal dětským hláskem na VT svoje rozumy a vyfičel ze hry jako reketa

Doporučuji tomuto 13 letému hard core hráči moc nevěnovat pozornost, měl jsem tu čest asi 10 minut než dostal mute a pak kick.V reálu by dostal pár po hubě ,ale tady no co se dá dělat.Proutek se musí ohejbat dokud je mladý.Holt malá žába s velkou hubou.

Jinak samozřejmě chápu ,že kdo v této fázy šáhne na modlu DF bude upálen na hranici. Takto to bylo i u AOC či WAR.
Počkám , možná se něco co mě motivuje objeví.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/03/2009 :  14:02:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

quote:
Originally posted by TDK

Ty jsi i tady honibrku ? Pochlub se jak tě vypráskali z WAR aspoň se pobavíme.Pan 2x zakvákal dětským hláskem na VT svoje rozumy a vyfičel ze hry jako reketa

Doporučuji tomuto 13 letému hard core hráči moc nevěnovat pozornost, měl jsem tu čest asi 10 minut než dostal mute a pak kick.V reálu by dostal pár po hubě ,ale tady no co se dá dělat.Proutek se musí ohejbat dokud je mladý.Holt malá žába s velkou hubou.

Jinak samozřejmě chápu ,že kdo v této fázy šáhne na modlu DF bude upálen na hranici. Takto to bylo i u AOC či WAR.

ahoj marketo, jak se vede ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 15/03/2009 :  14:19:11  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mě by zajmalo co jiného je v jiných hrách. Farmení bossů taky omrzi, pvp status taky omrzí, hrad taky omrzí, celá hra časem omrzí. Stále nechápu o co vám jde. Neznam člověka co by hrál 1 MMORPG bez ohlédnutí se za jinou, možna jsou nějací fanatici

Vsak ja nerikam nic o tom ze to je spatne,sam si to rad skusim zaparit,pokud to vubec pujde koupit :]
, ale jen se chtel vedet z nezaujateho pohledu co tato hra v dnesni dobe nabizi, neco navic,neco noveho,originalniho,neotreleho

protoze konkurence je velika napr Runes of of magic
-je dokonce *ta drzost* free
http://www.runesofmagic.com/en/index.html

ci Mortal online s temer stejnejma rysama

http://www.mortalonline.com/

AOC je taky ted mnohem lepsi nez bylo na zacatku,ale taky od zacatku mnelo neco noveho .....tak se hned necilte

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 15/03/2009 14:23:11
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 15/03/2009 :  14:28:26  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK Takže budeme harvestit,uděláme questy,proběháme svět a až namaxujem skill a budeme v Kheshate ech sorry " čo to táram " , budeme běhat a mlátit jen tak ostatní a bude nás to bavit léta.

Ano, v podstatě, oproti ostatním hrám jsou tu teda drobné rozdíly..

"budeme harvestit" budeme a protože je tu full loot system, bude tu vždy třeba vyrábět a obchodovat se spotřebákem, takže to bude mít smysl.

"uděláme questy" můžeme dělat questy, já je třeba nedělám, protože běžný pohyb po mapě a akce co děláme s kamarády a všechny ty PvP držkopády jsou mnohem zábavnější než bežet někam, kam mě ukáže NPC a vybrat si pak za to od něj stovku.

"až namaxujem skill" jó, jó jednou je namaxujem, ještě že je jich tolik, stejně jako jinde dosáhneš max levelu atd .. v téhle hře ale krom max skillu potřebuješ taky odpovídající equip, aby jsi skill využil a o tenhle dobrý equip tě tu spousta lidí ráda obere a když neobere, tak ho rozmlátíš, i ta starost o svoji ekonomickou situaci tě nutí hrát´, rozhodně tě to donutí k něčemu vic, než si stoupnout do fronty na patnáctý battleground ten den..

"a budeme v Kheshate" jo, budem, akorat ta Kheshata je větší než WoW a Conan dohromady :)

"budeme běhat a mlátit jen tak ostatní" budem běhat a vždycky když uděláme chybu, tak za ní zaplatíme, když jí udělá protivník, budeme za to odměněni ..

Celý ten problém, kvůli kterýmu to ztrácíš čas psaním TDK není v tom, že DF je lepší než nebo naopak, nebo je WoW nadevše .. je o tom že každá hra má své fandy a protivníky, protože každý mí jiné preference, DF není hra pro každého a tahle věta tu zazněla měsíce předtím než DF vůbec vyšel a kdyby sis to tenhkrát přečetl a akceptoval to tak tu ze sebe nemusíš dodneška dělat hňupa.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 15/03/2009 :  14:58:36  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
Bylo by dobrý to tu promazat, ze začátku to vypadalo na slibný topik o prvních dojmech, takže konečne bez flame a spamu, ale i ten se sem dostal. Nebo to můžete přesunout jinam.

Jak napsal M.C Warrior, Darkfall je jen pro některé lidí, stejně jako ostatní MMORPG. Místo aby každý byl rád, že si dneska můžete vybrat z několika titulu, které můžete hrát a taky tím rote konkurence pro ostatní tituly = posouvání vývoje MMORPG vpřed, tak tu každý radči bude vykládat co je lepší něž ostatní hry. Holt jsou i lidi, které už nebaví to co bylo ve WoW, AOC, WHO atd a touží po něčem jiném.

quote:
Originally posted by Jaffa

Nepleť sem že je hra na trhu 14 dní, to je neomlouvá

Pokud se nepletu tak problém je že ty Řekové dělali na DF o několik let o (hodně) déle než ostatní vyvojáři mmo her a výsledek?

Bez obsahová rozhlehlá pustá, ošklivá hra s fulllootem což je pro mnoho lidí ta magická featurka díky které nevidí, neslyší žadné chyby a odpustí hře všechno i to že vlastně ve hře nic není.

Řekl bych, že omlouvá. Celý svět, ještě není prozkoumaný, nikdo neví co ho čeká až bude celé město postavené , až budou velké lodě, až budou craft skilly na max atd atd.
To ji omlouvá.
Pokud ty to všechno víš, tak jsi fakt borec.
Na druhou stranu jsou i tací co nejsou schopni příjmou na trh nové hry kromě WoW, takže vidí jen ty chyby.

Dívný, že ti co hru nehráli píšou, že je to hra o ničem. Horší je že takových lidí co kritizujou něco co ani neviděli je čím dál tím víc.

Edited by - Scrat23 on 15/03/2009 15:04:49
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 15/03/2009 :  17:24:07  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
Já nijak DF neodsuzuji, pro mě je to stará hra se zastaralým konceptem, která si ale svoje fandy najde.Nijak Vám novou hračku nechci hanět, jen mě mrzí,že tam není to co bych čekal,že bude.

Jinak držím DF palce snad to časem bude plnohodnotná gamesa.Zatím končím s off topicem.

Jen douška na konec,takové to hry jsou dneska free a nestojí se na ně fronta.To Řekům celkem závidím, jak hru v tomto stavu a provedení dokážou prodat a ještě na to někdo stojí fronty,to opravdu klobouk dolů.Těším se na postíky tak cca za 3 měsíce

Edited by - TDK on 15/03/2009 17:35:30
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 15/03/2009 :  18:01:39  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

quote:
Originally posted by TDK

pochybuju ze sem s posukem jako se sty nekdy mluvil na VT :D
Mute, kick rofl... podobnej machr jako maxs kerej me chtel dat do tlamy ale pak jaksi ani nedojet tak stfu :D

Edited by - †… Havran …† on 15/03/2009 18:04:37
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 15/03/2009 :  18:13:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Kdyby aspon nebyla ta cekacka.... ja nez lognu DF tak musim zase pryc

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 15/03/2009 :  18:44:21  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

...takové to hry jsou dneska free a nestojí se na ně fronta...

Jezis to se tu zase vyskytl clen...

prosim kazdeho, kdo je jedinec, kterej si tu musi v kazdem postu vylejvat srdicko (porad dokola) a jeste navic mele naprosty kokotiny, at jde laskave doprdele.

Dekuji Marwyn.

BTW. pro ty kdo me chteji slovne napadnout: ne, nemam account, nehraji tuto hru, ale evidentne se aspon snazim ziskat o ni info (coz se dari) a kupodivu i znam nejakou tu MMORPG z vlastni zkusenosti...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 15/03/2009 :  20:01:31  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Pokus o nový restart vlákna, jinak začnu klikat na tu ikonku koše :)

Postupem času jsem došel k názoru, že Darkfall je něco jako punkerská hospoda. Všichni to jistě znáte. Ošuntělej nábytek, žárovka na hajzlu funkční v pondělí a ve středu, obsluhu mezi hosty možná identifikujete a snad vám i něco prodá. Otvírací doba řádně plovoucí.

Prostě totální selhání co se týká kvality služeb, ale člověk tam stejně rád zajde :)
Go to Top of Page

Silenter
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/03/2009 :  21:02:39  Show Profile Send Silenter a Private Message  Reply with Quote
Rozhodl jsem se když už čekám asi 2 a půl hodiny v Queue abych se dostal do hry že po dvou týdnech napíši nějakou minirecenzi snad to někomu pomůže zda koupit či ne.
1.Grafika celkem dobrá, i když mohla být lepší. Ovšem některé animace jsou hrůza, třeba jízda na mountu vypadá jako by jezdec měl obrnu, pohyb postavy při chůzi připomínají loutkové divadlo, ale člověk si zvykne
2.Zvuky nic moc, ale jsou velmi důležite k orientaci kde se co šustne kde se co hýbne, takže vám po čase na jejich kvalitě až tak nesejde. Dělají dobrou atmosféru, při každém kroku navíc co se otočíte atd..
3.Hratelnost po zvyknutí na ovládání a celkový systém zastavování abyste se mohly přehrabovat v báglu, bance, lootovat, velmi dobrá.
4.Hra je velmi zábavná po chvilce mě opravdu chytla a nepustila, přestože mám důležitější věci na práci. Na 100procent splnila mé očekávání. Velká míra svobody, skvělé PvP. Super atmosféra. Všudy přítomný strach paráda.
Nemusí se ale líbit každému je určená skušeným hráčům MMORPG (což mi vyhovuje). Největší slabina je zatím otřesná podpora, čekačky než se dostanete do hry jsou ve špičce kolem 3hodin... Časté shazování serveru, desync a další kvanta bugů. Ale tohle vše lze napravit. Hra má obrovský potenciál stát se hitem (ale pouze pro vymezenou skupinu hráču ne jako wow pro co největší masy). Těď když mají peníze nezbývá než doufat, že bugy odstraní a přidají Eventy a hlavně co nejdříve rozjedou servery, které budou spolehlivě fungovat.

DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim)
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 15/03/2009 :  21:19:15  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IsacDarkfall je něco jako punkerská hospoda. Všichni to jistě znáte. Ošuntělej nábytek, žárovka na hajzlu funkční v pondělí a ve středu, obsluhu mezi hosty možná identifikujete a snad vám i něco prodá. Otvírací doba řádně plovoucí.

Prostě totální selhání co se týká kvality služeb, ale člověk tam stejně rád zajde :)

Pobavil, pobavil

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 19/03/2009 :  13:05:00  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
No ja nejsem fanatik, do DF sem sel s chladnou hlavou, zadny velky ocekavani sem nemel, ale ta hra me prijemne prekvapila a bavi me ji s kamosema hrat. Nemam potrebu DF nekomu vnucovat nebo do krve obhajovat pred jinyma hrama....

EDIT: Odmazani reakci na smazanej offtopik. Kuzma

EvE

Edited by - Kuzmik on 19/03/2009 14:10:26
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/03/2009 :  14:15:49  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Vzkaz pro hosty nehrající Darkfall (od vámi milovaného moderátora)

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000