Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 První dojmy
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 12/03/2009 :  11:49:00  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Tak konecne se muzu taky podelit o svoje prvni dojmy. Sice jich je jen malo, protoze bud byl server dole nebo sem byl ve fronte, ale tak 3 hodky sem si zahral.

Prvni sok z toho jak hra vypada, jsem odstranil tim, ze sem si nastravil detaily na maximum co to slo. Hra chodi naprosto uzasne a to muj stroj neni z nejnovejsich. Grafika neni nijak uzasna, ale neni to taky zadnej hnus. Naprosto dostacujici a lepsi bych mozna ani nechtel.

Hraju za alfary, kde je krajina nic moc, ale tak to nejspis ma byt a lokace ma svou jistou atmosfera. Teren je opravdu uzasne clenitej. Co mi trosku vadi ze je vsude dost pusto. Mesta sou tak trosku ghost town a venku v lesich nepobihaji mobove na ktery by si clovek musel davat pozor a ani nejaka ta diva zver. Trosku mi to chybi, ale neni to nic zasadniho a nic co by nemohli casem pridat.

Na interface a ovladani sem si zvyknul prekvapive rychle a po trech hodinach sem mel pocit jako by to ani jinak neslo. Dost se mi libi ze se clovek musi naucit pravidla pro to jak co pouzit. Ze nemuze lootovat s vytazenou zbrani a tak.

Udelal sem prvnich par questu s goblinama a ty gatherer questy. To tahani se o moby na spawnu me vazne sere a myslim si ze je to dost zbytecny. AI mobu me opravdu prekvapila. Ne ze by to bylo nejak uzasny, ale moc sem se nasmal kdyz predemnou goblin zdrhal asi 300m aby mohl vystrelit z luku nez zasadim posledni uder. Moc sem zatim nebojoval a vetsinou to byl zerg v 10ti lidech na jednoho moba. Lootnout neco je taky dalsi malej zazrak. To co sem zabijel sam mi nijak tezky neprislo, ale sou to zatim prvni mobove tak co bych mohl cekat.

Boj zatim hodnotit nebudu, ale myslim ze to nebude tak strasny jak na tech videich. Lukostrelba, kouzleni v kombinaci s meele, bude urcite dost pestry a kazdej si najde zpusob boje, kterej ho bude bavit. Jisty ale je ze focusnutej na boj na blizko bych bejt ja osobne nemohl.

PvP sem si neuzil vubec. Sice to na me obcas naci kreteni zkouseli. Jednou sekli a cekali ze ja je seknu dvakrat meli ale smulu. Trosku sem i cestoval a mapa mi prijde opravdu velika.

DF me opravdu prekvapilo. Snad to vydrzi.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 12/03/2009 :  12:28:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Goblini mají více spawnů, než jeden a nejsou daleko od sebe. Když si člověk dá práci a prozkoumá tu mapu víc, tak najde i spawn kde je buď sám nebo maximálně dva lidi.
Go to Top of Page

Morticia
Starting Member

Morticia

74 Posts

Posted - 12/03/2009 :  12:34:23  Show Profile Send Morticia a Private Message  Reply with Quote
No jak kdy a jak kde. Treba u trpasliku ano, u humanu v prime time asi zatim ne, ale jasne ze to casem taky tak bude.

A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!"
Mrs. Svine, Reservoir Dogs

Edited by - Morticia on 12/03/2009 12:34:41
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 12/03/2009 :  12:51:11  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen
Hraju za alfary, kde je krajina nic moc, ale tak to nejspis ma byt a lokace ma svou jistou atmosfera. Teren je opravdu uzasne clenitej. Co mi trosku vadi ze je vsude dost pusto. Mesta sou tak trosku ghost town a venku v lesich nepobihaji mobove na ktery by si clovek musel davat pozor a ani nejaka ta diva zver. Trosku mi to chybi, ale neni to nic zasadniho a nic co by nemohli casem pridat.

To je relativně subjektivní - mobi jsou, a je jich (zatím) i celkem dost, aby člověk našel opušťený spawn - tedy těch těžších, co nejdou sólnout Osobně dávám přednost tomu, když se spawny musí trochu hledat, než přístupu třeba WOW, kde člověk nemohl udělat dva kroky, aby se o nějakého moba nepřerazil.

Jinak při cestování lze na agresivní moby narazit - zejména nás potěšili raptoři, kteří běhají snad i rychleji než sprint, takže přestože jsme byli v grupě, někteří si cestu přes čtvrt kontinentu zaběhli znova v
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 12/03/2009 :  20:29:42  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
Ako je to vlastne s mountami ?
je to traparina ala lotr/wow/war/... ?
alebo je to ako UO....
alebo ako ?
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 12/03/2009 :  22:46:14  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scathain

alebo je to ako UO....
alebo ako ?

Dost mě zklamalo že mounta vykraftíš místo abys ho našel v přírodě, na druhou stranu, mounta nosíš ve shrinku, ve chvili kdy ho rozbalis a nenasednes ti na nej muze sednout nekdo jiny, to same po smrti..

<cool signature here>
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 12/03/2009 :  22:55:15  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:

alebo je to ako UO....
alebo ako ?

ako UO = horsekill ftw!

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/03/2009 :  06:54:19  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
no k uo to ma daleko, po precteni jedne z prvnich vet ohledne dojmu z dfo kde se psalo "vyrobil jsem si mounta a pak ho vytahl z batohu" mi bylo skoro nevolno

lastfm
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 13/03/2009 :  07:18:42  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Hra je postavena pro boje o mesta ... postrada veskere "zbytecne" spavny NPC tvoru a veci .. ve meste nenajdete jedinou "povidajici si tetu" a v prirode jedine zvire / potvoru ktera by byla "navic". Nekomu (treba i me) to prijde hodne prazdne a strohe na druhou stranu nezakopavate na kazdem kroku pitomosti. Tim se vysvetluje i to "krafteni" mounta ... podle me je to uplne jedno jestli ho zavolam (vykraftim) nebo jestli sem nekde v prirode a tam premlouvam divokeho mustanga aby sel se mnou ... vysledek je porad stejny mam mounta na kterem mi to jezdi ryhleji a jeste z nej davam vetsi pecky. Zrovna tohle je to posledni co bych hre vycital

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/03/2009 :  07:30:00  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

no k uo to ma daleko, po precteni jedne z prvnich vet ohledne dojmu z dfo kde se psalo "vyrobil jsem si mounta a pak ho vytahl z batohu" mi bylo skoro nevolno

Můžu se tě na něco zeptat ? Hraješ to ?

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 13/03/2009 :  08:37:12  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf
...

No nemyslim si ze je jedno ci craftis alebo tamujes. Ono tamovanie ma v sebe viac nebezpecnosti... je blizsie vseobecnemu chapaniu ziskavania kona, rozhodne zaberie viac casu najst kona ako ho vykraftit (toto je dost relativne) vysledok je mozno rovnaky... ale cesta je ina... a niekedy ide aj o tu cestu... lebo predsa to ma byt MMORPG... ak chcem cistu rubanicu tak si zahram Savage 2....
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 13/03/2009 :  08:45:30  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

nehraju. nevim co ti vadi jasne pisu ze se jedna o informaci kterou jsem si !precetl! a ktera me nepotesila.

promin ze jsem urazil tvou bozskou hru kterou hrajes uz tyden a desne se ti libi tak ze jsi zadnou lepsi nikdy nehral, nepisu ze to je spatna hra, nenavazim se do ni, trochu jsem si delal legraci pri spusteni, to je vse, tak se zklidni.

Jakmile si tady na imperiu prectu ze uz lidi nemaji problemy s nakupem, nemusi zbesile hodiny refreshovat s rizikem ze to koupi x-krat, tak si to koupim a vyzkousim, do te doby proste cekam jelikoz me nic nenuti se to ted za kazdou cenu snazit ziskat. Do te doby treba vyjde mortal a ukaze se ze bude lepsi tak dfo vynecham. To ze hru nehraju ale neni duvod nereagovat na informace ktere zde lidi postuji. Pokud to neni pravda a mount se nekrafti tak si stezuj na toho kdo to postnul.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 13/03/2009 08:57:36
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 13/03/2009 :  08:52:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Taky se mi vubec nelibi ten napad s tim mountem.. Jenze tak stupidni to bylo i ve WoW (akorat bez toho craftu). Ve WAR a v AoC uz to vypadalo dobre, jak se mount kdesi spawne a dobehne k tobe. No a svet by to tema NPC ozivit chtelo

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 13/03/2009 08:55:23
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 13/03/2009 :  09:40:20  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:
Originally posted by M.C warior

nehraju. nevim co ti vadi .......
promin ze jsem urazil tvou bozskou hru kterou hrajes uz tyden a desne se ti libi tak ze jsi zadnou lepsi nikdy nehral......
tak se zklidni....
Pokud to neni pravda a mount se nekrafti tak si stezuj na toho kdo to postnul.

Nezapoměl jsi si vzít prášky ? Já se jen zeptal jestli to hraješ

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Mortymer
Starting Member

26 Posts

Posted - 13/03/2009 :  10:44:51  Show Profile Send Mortymer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

quote:

Ako je to vlastne s Darfall ?
alebo je to ako UO....
alebo ako ?

ako UO = horsekill ftw!

no estly to nejak rychle nedaj do kupy,aby to vubec slo
tak to uz radeji v AOC pockam na Mortalonline :]
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  11:24:38  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
Zdravím všechny pařany DF. Chtěl jsem se zeptat jakou pointu tahle hra má ? Až opadne prvotní nadšení cca 1-až 3 měsíce, bude řada lidí hledat nějaký hlubší smysl.

Mě zajímá zda PVP má nějaký smysl.
Někoho zabiji a oberu o věci skvělé, za čas se to samé stane mě a pak zase já atd.Jaké další možnosti jsou v pvp (titul ? fame ?equip ?nebo ci já vím další možnost poznat nooba od hard core hráče ?)

Bitvy o město jsou skvělá věc. Když město padne jaký s toho má užitek strana co vyhrála ? (např. jako v L2 má procenta s prodeje v daném regionu). Je v DF něco podobného ?

Je tam prostě něco co odliší dobrého PVP hráče od zerg hrdiny a má PVP nějaký dlouhodobější smysl (L2 siege,WoW honor, EQ2 titul a PVP equip etc.) ?

Děkuji předem za odpověď (plz. only od hráčů hrající delší dobu DF)

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2009 :  11:57:29  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Zdravím všechny pařany DF. Chtěl jsem se zeptat jakou pointu tahle hra má ? Až opadne prvotní nadšení cca 1-až 3 měsíce, bude řada lidí hledat nějaký hlubší smysl.

Někoho zabiji a oberu o věci skvělé, za čas se to samé stane mě a pak zase já atd.Jaké další možnosti jsou v pvp (titul ? fame ?equip ?nebo ci já vím další možnost poznat nooba od hard core hráče ?)

Bitvy o město jsou skvělá věc. Když město padne jaký s toho má užitek strana co vyhrála ? (např. jako v L2 má procenta s prodeje v daném regionu). Je v DF něco podobného ?

Je tam prostě něco co odliší dobrého PVP hráče od zerg hrdiny a má PVP nějaký dlouhodobější smysl (L2 siege,WoW honor, EQ2 titul a PVP equip etc.) ?

delsi dobu znamena co ? dele nez 1 den?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:02:36  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:
Originally posted by TDK

Zdravím všechny pařany DF. Chtěl jsem se zeptat jakou pointu tahle hra má ?

Pokud jsi někdy hrál nějakou MMORPG, kde bylo nějaké PVP netřeba vysvětlovat.Ostřílený PVP hráč dobře chápe na co se ptám. Noob ne.

Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Scathain
Starting Member

94 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:11:49  Show Profile Send Scathain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

...nebo ci já vím další možnost poznat nooba od hard core hráče...

Co ja viem, trebars toto.
quote:

You see Scathain
Scathain cast Kal Vas Flam
You dead

looting
looting
looting

Ale inak by to aj mna zaujimalo (nie nejaky ekvip...ci rare cetky...)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:14:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

quote:
Originally posted by TDK

Pokud jsi někdy hrál nějakou MMORPG, kde bylo nějaké PVP netřeba vysvětlovat.Ostřílený PVP hráč dobře chápe na co se ptám. Noob ne.

ostrileny pvp hrac se na tokovou vec nemuze ptat protoze ostrileny pvp hrac vi co pro nej znamena pvp ... ale ptas se lidi co hrajou DF delsi dobu ... me zajima co je to delsi doba u hry ktera bezi tyden :) ... nebo mozna uz dokonce skoro 3 :)

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:21:30  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No Eagl spis chtel asi poukazat na to ze DF tu delsi dobu nehraje nikdo.

PvP obecne tu jinak hraje podle me od dob UO (takze uz pres 10 let) pomalu 50 procent lidi co sou na tomhle foru. Nikdo ale nejspis neni v DF tak daleko, aby ti mohl rict, jak bude pvp stav na DF vypadat za tri mesice.

Nechapu co myslis tim odlisovanim dobreho pvp hrace od zerg hrdiny. Odlisi ho ten jeho skill prece. To musis mit jako nad hlavou napsano I'm teh skillz0r aby to vsichni ostatni videli? Co to zmeni?

To jaky sou bonusy za drzeni clan mesta apod nevim. Ja se po DF zatim jen toulam. Podle me v tom ale hledas neco co neni vubec podstatny. Nebo aspon zatim. Chvili potrva nez se dostanes do stavu kdy budes mit postavu podle svych predstav. V bance majetek se kterym budes schopen ucastnit se aktivne pvp v plne vybave apod. Tak proc tu resis neco co tu zatim snad nikoho jeste ani nenapadlo.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:25:52  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

quote:
Originally posted by TDK

Ja rozumim vsemu co si napsal, ale nerozumim na co se ptas. Nebo mozna i rozumim na co, ale nechapu spis asi proc? Sem pvp noob?

Prosim vysvetlit. Rad bych vedel, jestli sem ostrilenej pvp hrac nebo ten noob. Na zaklade tve odpovedi prehodnotim me rozhodnuti dale hrat DF jakozto pure pvp hru.

Edited by - Mandorallen on 13/03/2009 12:27:12
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 13/03/2009 :  12:51:31  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
TDK: jediny co pvp v df nejak odlisuje od ostatnich her (az na par malo vyjimek) je full loot, nic novyho a prevratnyho jako bylo ve svej dobe treba gw tam neni a nebude, zatim ale nikdo nema prestavu jaky high end pvp bude, takze si pockej az pokusny nadseny kralici to odzkousej a uvidis ;-)
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:21:37  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
a co to, ze nemas autotarget? to podle me pvp v dfo celkem odlisuje od ostatnich her ;)

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:28:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krajec

a co to, ze nemas autotarget? to podle me pvp v dfo celkem odlisuje od ostatnich her ;)

absence targetu byla i v jinych onlinovkach

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:30:15  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

no machani do prostoru je v aoc napr ;-)
Go to Top of Page

akkamov
New Member

124 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:36:19  Show Profile Send akkamov a Private Message  Reply with Quote
v DDO taktéž ;)
Go to Top of Page

Krajec
New Member

370 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:36:52  Show Profile  Visit Krajec's Homepage  Send Krajec an ICQ Message Send Krajec a Private Message  Reply with Quote
nj, tak sry :) ja moc jinych nehral ;)

Darkfall - Krajec McSlicer [ReD]
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:37:39  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jak to čtu, mám dojem, že TDK se dožaduje nějakýho žebříčku či něčeho podobného, kde by se dočetl "jsem 137. nejlepší war na serveru".

To v zásadě ve hře není, snad jen nějaké statistiky poměru kill / smrt.

Něco jako armory ve WOW, kde by se dal vystavit "uber super top equip" taky nemá moc smysl, protože dotyčnému by se buďto stejně válel v bance, nebo by záhy běhal zas jen v trenýrkách

Mám dojem, že pro honiče ranků, statistik a equipu to hra nebude (maximálně se můžou realizovat tím, že na Public postujou že mají skill Crouch Walk 87), bohužel tu jde jen o to hrát a bavit se.
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:49:12  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Jak je to prosím s tou instalaci na C:\ už pár let je pro mě C:\ 10GB, pouze s WinXP, drivery a MS patche.

A jde nastavit ScrollButton ?,.. tedy jdou na něj bindnout funkce ?

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 13/03/2009 :  13:59:29  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Kdyz vidim otazku terawata, tak me napada taky otazka. Jdou nabindovat skilly co budu mit vyhozeny v quickbaru c. 2? Nechci mackat Shift + 2 a pak 5ku abych si dal treba heal.

Zatim to teda neni aktualni, takze sem to ani nezkousel, ale rad bych byl potom pripadne pripravenej na sok.

Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:09:04  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Jak to čtu, mám dojem, že TDK se dožaduje nějakýho žebříčku či něčeho podobného, kde by se dočetl "jsem 137. nejlepší war na serveru".

Ty jsi to vystihl. Jen příkladem. V EQ2 když zabiji nepřítele dostanu fame a podle mojí PVP úspěšnosti mám před jménem titul za PVP. Ihned když potkám např. Mastera tuším, že to asi není PVP začátečník (pokud to není zerg posera dung killer) a to věšinou není. Pak mám za PVP questy medaile za které si kupuji equip a není to za týden, takže musím mít něco zasebou. Je to prostě motivace a také trošku ego.

Pokud se jedná jen o "plácanou" a ve hře je pouze povolené zabít druhého hráče, tak tohle není PVP, které mě motivuje hru hrát několik let. Nevím, nejsem zerg típek co si lebedí v davu. Chci vyniknout a pokud do toho dám čas a peníze, ocenil bych také nějaké ty revardy. Snad jsem se vyjádřil srozumitelně.Pokud tohle v DF není můžu hrát klidně COD a nebo CS.

Edit: Možnost dobít město je super,ale pokud s toho nemá guilda profit tak je tu jen možnost něco udělat ,ale smysl to moc nedává. Dávno jsou pryč doby, kdy mě tohle přivádělo v úžas.Odměna je motivace.Tím netvrdím, že je DF špatná hra ,ale pokud tam není motivační smysl PVP, není to hra pro mě.

Přípklad na závěr: Po roce si DF koupím a potkám Mandorallena.V té době už bude hard core PVP killer. Bude mít super titul,equip s PVP, přístup k věcem s pvp za určitý rank,profit za dobití města atd. Já si řeknu hergot to bych taky chtěl je to frajer.
Nebo ho potkám a on napíše " zabil jsem za rok 5000 lidí a mě dalo 2500 lidí". Řeknu hmmm a jdu dál.Asi tak.

Edited by - TDK on 13/03/2009 14:10:46
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:12:14  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

quote:

U mágů moc ne. :X
V PvP se Darkfall rozlišuje hlavně v tom, že nevidíš HP protivníka, i když časem určitě budou nejaky hacky ap.
Taky lukostřelba je o hodně jiná, neni to o targetu a mačkání tlačítka. To jsou asi ty rozdíly o proti WoW,AoC ap.

Osobně mě taky zajmá jak bude hra vypadat, až tam bude plno lidí s max skilly, s městy a s dobrou výbavou.
U AoC jsem si taky říkal, že je to hlavně o PvP, ale i to časem přestalo bavit. Doufejme, že Darkfall bude díky velké rozloze mapy a RvR systému bavit delší dobu.

A je jen dobře, že ve hře nejsou nějaké žebříčky jako ve WoW armory.
Dle mě je to pro dětska co mají čas 24/7.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:13:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by juf
...

No nemyslim si ze je jedno ci craftis alebo tamujes. Ono tamovanie ma v sebe viac nebezpecnosti... je blizsie vseobecnemu chapaniu ziskavania kona, rozhodne zaberie viac casu najst kona ako ho vykraftit (toto je dost relativne) vysledok je mozno rovnaky... ale cesta je ina... a niekedy ide aj o tu cestu... lebo predsa to ma byt MMORPG... ak chcem cistu rubanicu tak si zahram Savage 2....

Jde o to, ze nevis JAK se crafti.. Crafti se tak, ze musis v prirode harvit kytky a cekat az ti padne rare steedgrass ze ktereho se mount ukrafti. NAVIC i kdyz sedis na mountovi, oproti UO nejste jedno telo = xkrat se stane ze ti hajzlove ustrilej mounta pod prdeli .. proto s nim nikdo nejezdi do mesta. Navic mount desne pomalu plave a chodi do stran, takze jezdeni na nem je hodne o taktice a umeni..

Az si DFO skutecne zahrajes, budes moct posoudit teprve posudit system mountu. Ja zazil system mountu v UO i v DFO a musim rict, ze si jsou rovni. Ba co vic, v DFO je to daleko vic HC. Prave kvuli tomu, ze mount ma svoje HP a kdokoliv ti do nej muze kdekoliv jit. Crafteni mounta je podle mne stejne narocne jako jeho tamovani

=================
rozdil PvP DFO od ostatnich her - je to proste uplne jine a dokud si to nezahrajete, tak to nepochopite.
Zebricek PvP se statistikama je k dosazeni v jurnalu ve hre, vzhledem k tomu ze je to nejaka html nekde na serveru, urcite se casem dockas zebricku ala WAR na US sajte.

Jak se pozna skiller od zerga? Tim ze zerg bude behat porad nahatej, protoze ho proste skilleri budou furt zabijet. Tahle hra je delana maximalne realisticky a tak to taky je. Ve stredoveku jen skilleri - rytiri meli nejake tituly, pekne obleceni, armory.. lamy a luza nemeli nic.

Krome zebricku ti hra nabidne to hlavni, co ma hra nabidnout - zabavu. Hra se ma totiz hrat ne proto, abys videl ze jsi 5. nejlepsi na serveru ale pro zabavu. Pro srandu z boje. Z toho ze nekoho zabijes, znicis nekomu mesto ktere staveli tydny. Znemoznis nekomu rust postavy, zaberes a budes kontrolovat pozemky, a dungeony..

proste Hrani DFO ma jediny cil - bavit se. Mit nakej rank, milion honoru a bejt vyvesenej na webovy strance neni zabava. Zabava je se ve hre rezat, ukazat realnej skill. A to ZADNA MMORPG do dnesniho dne krome DFO neukazala. (I ta UO byla spis o makrech nez o real skillu a reflexich).

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 13/03/2009 14:22:52
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:17:19  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Az si DFO skutecne zahrajes, budes moct posoudit teprve posudit system mountu. Ja zazil system mountu v UO i v DFO a musim rict, ze si jsou rovni. Ba co vic, v DFO je to daleko vic HC. Prave kvuli tomu, ze mount ma svoje HP a kdokoliv ti do nej muze kdekoliv jit. Crafteni mounta je podle mne stejne narocne jako jeho tamovani
Je vidět, že si UO nikdy nehrál. Pro úplnost dodávám DP != UO.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:18:10  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ego je fajn ... ale ja se s toho ze ma nekdo titul equip nebo neco podobnyho nepodelam :) to vsechno farmi prave ty lamy co jsou neschopny neco dokazat ... tak chtej aspon titul ..

Edited by - Eagle on 13/03/2009 14:21:16
Go to Top of Page

Scrat23
Starting Member

S

85 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:23:46  Show Profile  Send Scrat23 an ICQ Message Send Scrat23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

Zdravím všechny pařany WoW,AoC,Who. Chtěl jsem se zeptat jakou pointu tahle hra má ? Až opadne prvotní nadšení cca 1-až 3 měsíce, bude řada lidí hledat nějaký hlubší smysl.

Mě zajímá zda PVP/PvE má nějaký smysl.

... Tohle se dá napsat ke každé hře. Sice nevim jestli v darkfallu budou nějaké žebříčky, i když si myslim, že ne, protože žebříčky typu best PvPer jsou jen pro dětska co mají čas 24/7, takže spíš ne.

Města jistě nějaké bonusy mít budou. Myslim ty ekonomické. Když si tam můžeš stavět farmy ap. Nemam město, ale asi půjde loď stavět jen tam , kvůli přístavu viz - http://www.mmorpg.com/blogs.cfm?isapi_rewrite_remap=Paragus1%2F032009%2F3484_Darkfall-City-Building&bhcp=1

Dle mě se PvP systém odlišuje nejen díky target systému, (v AoC si bez target systému nezakouzliš), ale hlavně v lukostřelbě. To jsou asi hlavní rozdíly. Řekl bych že i kletby budou mířené, takže to nebude sranda.

Uvidíme časem, snad to bdue vymyšleno dobře, když to dělali tolik let .X
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:24:56  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

ego je fajn ... ale ja se s toho ze ma nekdo titul equip nebo neco podobnyho nepodelam :) to vsechno farmi prave ty lamy co jsou neschopny neco dokazat ... tak chtej aspon titul ..

zato ty budes ten skiller co zabije protivnika pohledem co :-)
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:27:46  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
Scrat: tak to ale neni zase vubec nic novyho, to je normalni fps system, budes prskat modrej fireball, na vetsim skillu cervenej fireball nebo sipku u rangera
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:29:23  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

ego je fajn ... ale ja se s toho ze ma nekdo titul equip nebo neco podobnyho nepodelam :) to vsechno farmi parae ty lamy co jsou neschopny neco dokazat ... tak chtej aspon titul ..

Dovolím si oponovat ,ale v EQ2 hráči s titulem General a Master a pod. nejsou lamy a farmenim ničeho nedosáhneš. Pokud neumíš dobře zahrát PVP, neodhadneš situaci, nemáš výbavu a zazmatkuješ, tak jsi out.Tím že se nebojíš hrát pvp se každým soubojem stáváš zkušenějším,tím se ti plní PVP questy za které časem postavíš super PVP qeuip a jsi zase silnější atd. Viděl jsem borce ve full top equipu s PVE jak vylezli z dungu a pojel je průměrný pvp hráč s master craftem a také jsem viděl včera top hard core pvp hráče jak pojel grupu noobů o 5 lvl větších co ho zergla. Po revive ho uctivě obešli velkým obloukem.Dvou zewlům sebral titul a zřejmě je pořádně "nasral" a ještě znich vybral prachy. Tohle mě u PVP hry drží. Né možnost někoho sundat viz. AOC, kde mě to v Keshatě přestalo bavit. A co ,že zabiješ 10 000 lidí ? Když to není nikde vidět.Tohle přesně vyhovuje noobům, aby náhodou nebyl vidět ten rozdíl.Tohodle se totiž bojí a tak piští,že to není na PVP potřeba.

Edited by - TDK on 13/03/2009 14:31:33
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:30:11  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

zato ty budes ten skiller co zabije protivnika pohledem co :-)

ja? ja nepotrebuju bejt skiller .. to je pro deti :)

Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:32:39  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scrat23

[quote]Originally posted by TDK
Města jistě nějaké bonusy mít budou. Myslim ty ekonomické. Když si tam můžeš stavět farmy ap. Nemam město, ale asi půjde loď stavět jen tam , kvůli přístavu viz - http://www.mmorpg.com/blogs.cfm?isapi_rewrite_remap=Paragus1%2F032009%2F3484_Darkfall-City-Building&bhcp=1

Dle mě se PvP systém odlišuje nejen díky target systému, (v AoC si bez target systému nezakouzliš), ale hlavně v lukostřelbě. To jsou asi hlavní rozdíly. Řekl bych že i kletby budou mířené, takže to nebude sranda.

Uvidíme časem, snad to bdue vymyšleno dobře, když to dělali tolik let .X

Děkuji konečně za odpověď už vím ,že dávám DF zatím k ledu.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:32:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

quote:
Originally posted by Rodier
Je vidět, že si UO nikdy nehrál. Pro úplnost dodávám DP != UO.

Souhlasim ze DP != UO ani tomu tak nerikam, kdyz se bavim o freeckach pisu "pri hrani na Dp.. na Endoru.." protoze s UO maj skutecne spolecneho jen klienta.. (coz je dobre.. me klasicka UO prijde nudna.. mam radsi classy)

Presto ale oporuju, mel jsem kamarada ktery hraval UO na OSi, dokonce na Drachenfelsu za CZH :) mozna ho i znas.. uz si nevzpominam na nick :(( + i nedavno jsem zkousel novyho klienta a videl jsem jak lidi na Osi ziskavaj mounty.... A me to proste prijde stejne tezke, jako tady pobihat po lesich a harvit a harvit tu travu.. protoze tady je daleko vetsi nebezpeci ze te nekdo sejme a vylooti.. protoze v UO si za to mel PK na vzdy. Tady mas za to hovno postih.

edit: AoC byla ryze targetovka.. ano sice tam byl urcitej naznak mlaceni do prostoru..ale minimalni. Musim rict ze v DFO je peknej opruz kouzlit pomalejma kouzlama do cile kterej beha a klickuje.. a jak myslite ze se leci lidi v parte? klasickym DD kouzlem.. namirim a vyslu takovy cerverny sperma co leti vzduchem a kdyz zasahne..tak zaleci :-DD

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 13/03/2009 14:35:55
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:33:05  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

ego je fajn ... ale ja se s toho ze ma nekdo titul equip nebo neco podobnyho nepodelam :) to vsechno farmi parae ty lamy co jsou neschopny neco dokazat ... tak chtej aspon titul ..

Dovolím si oponovat ,ale v EQ2 hráči s titulem General a Master a pod. nejsou lamy a farmenim ničeho nedosáhneš. Pokud neumíš dobře zahrát PVP, neodhadneš situaci, nemáš výbavu a zazmatkuješ, tak jsi out.Tím že se nebojíš hrát pvp se každým soubojem stáváš zkušenějším,tím se ti plní PVP questy za které časem postavíš super PVP qeuip a jsi zase silnější atd. Viděl jsem borce ve full top equipu s PVE jak vylezli z dungu a pojel je průměrný pvp hráč s master craftem a také jsem viděl včera top hard core pvp hráče jak pojel grupu noobů o 5 lvl větších co ho zergla. Po revive ho uctivě obešli velkým obloukem.Dvou zewlům sebral titul a zřejmě je pořádně "nasral" a ještě znich vybral prachy. Tohle mě u PVP hry drží. Né možnost někoho sundat viz. AOC, kde mě to v Keshatě přestalo bavit. A co ,že zabiješ 10 000 lidí ? Když to není nikde vidět.Tohle přesně vyhovuje noobům, aby náhodou nebyl vidět ten rozdíl.Tohodle se totiž bojí a tak piští,že to není na PVP potřeba.

aha takze jeho delali silnejsi ten titul a to ze byl o 5 levelu nizsi .. nebo to ze to umel? pokud to umel tak nepotrebuje titul ... titul je na honeni ega .. to nekdo kdo to umi nepotrebuje :) a nafarmit se da fakt vsechno

tebe odhaduju tak na nekoho kso ciha v housti az bude nepritel skoro mrtvej od nekoho jinyho a odhaduje situaci ... a ve spravny okamzik vstoupi na scenu a predvede svuj skill a cil dorazi ... ziska titul fame body do zebricku a pristup k vybaveni ... tohle je taky skill .. ne vsichni to umi ... za tohle jsou tabulky body odmeny ... a je to taky pvp ...

Edited by - Eagle on 13/03/2009 14:38:25
Go to Top of Page

Edmund
New Member

332 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:36:24  Show Profile Send Edmund a Private Message  Reply with Quote
[quote
V PvP se Darkfall rozlišuje hlavně v tom, že nevidíš HP protivníka...
[/quote]

Mno, nevim, ale já tam ten červenej HP bar u protivníka vidím. Sice leze většinou dolu pomalej než ten můj, ale je tam.

Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred
Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:40:02  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by TDK

quote:

Tohodle se totiž bojí a tak piští,že to není na PVP potřeba.

aha takze jeho delali silnejsi ten titul a to ze byl o 5 levelu nizsi .. nebo to ze to umel? pokud to umel tak nepotrebuje titul ... titul je na honeni ega .. to nekdo kdo to umi nepotrebuje :) a nafarmit se da fakt vsechno

Plácáš blbosti, vyleveluj v EQ2 80 sátku a začni hrát pvp a pak tu mudruj o faremní.Je to REPUTACE hráče. Odliší to nooba co si postavu nafarmil od hráče co hraje PVP.Motivace je na místě, když potkáš takové nepřítele začně tě mrazit v zádech, protože víš, že to nebude sranda. Když pak o titul(není jeden) přijdeš, hodně tě to mrzí a snažíš se ho získat zpátky.Jedna z forem motivační odměny vrámci PVP. Vyzkoušej se z roviny teorie přesunout do praxe mudrlante.

Edit: na tvůj dodatečný edit. Fame máš pokud je nepřítel v pořádku a když ho zákeřně dorazíš nemáš nic, je to ošetřené. Jak píši plácáš akorát blbosti.

Edited by - TDK on 13/03/2009 14:41:32
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 13/03/2009 :  14:42:33  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
Rodier: kdyz nechces fps system u ranged class tak proste defenziv a ofenziv target mit musis, ale opakuju ze to neni vubec nic novyho
to bych moh prirovnat maga v DF k nakymu doomovi, mam budto pisto kterou delam malou dmg a kdyz sem velkej tvrdak tak prskam raketometem, nebo v tom je neco hlubsiho ?

btw v aoc je treba u healera target sytem, ale jeto reseny jinak a vyzaduje to i trochu vic nez ze 150 metru zmacknout tlacitko na heal

porad me vychazi ze df nema absolutne nic novyho co se tyka kvality a prevratnosti pvp, ale daleko vic to je zalozeny na atmosce z prostredi a to ze muzu prijit i o spinavou bandu

Edited by - Arach on 13/03/2009 14:43:54
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/03/2009 :  15:21:10  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scrat23

quote:

quote:

U mágů moc ne. :X
V PvP se Darkfall rozlišuje hlavně v tom, že nevidíš HP protivníka, i když časem určitě budou nejaky hacky ap.
Taky lukostřelba je o hodně jiná, neni to o targetu a mačkání tlačítka. To jsou asi ty rozdíly o proti WoW,AoC ap.

ty v Df nevidis HP protivnika? skousel jsi hrat s otevrenejma ocima?

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 13/03/2009 :  15:25:40  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:

jen ne zadny wowlike shity do DF jako je nejaky ranky a podobny sracky co jsou uplne k nicemu. skiller bude mit povest skillera i bez posranyho naharvenyho titulu pred nickem

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 13/03/2009 :  15:26:46  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
ad eq2 generalove a masteri. Ano jsou vetsinou skilleri, ale take v hodne pripadech to sou notoricky evaceri, kteri ten titul maj jen kvuli tomu ze polovinu casu prostojej v safe zonach a pokud jim tece do bot hodej evac.
Jinak jak psal Edmund, hp protivnika samozrejme vidis...

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page