Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

meloun
New Member

104 Posts

Posted - 01/01/2009 :  11:27:33  Show Profile Send meloun a Private Message  Reply with Quote
mno to nvm...ja spis to lotro mno,ale mam trosku strach ze kdyz tam chybi nejake slusne PvP nebude po ding max lvl co delat,projdu high end dungy a co potom? K cemu mi budou armor sety kdyz je nebudu moc pouzit na nic jineho nez na projiti znovu tech samich dungu...je to tak nebo se mylim???

--------------------------------------------
=>!!!We ArE ThE PulSSe Of ThE MaGGotS!!!!<=
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 01/01/2009 :  12:43:58  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Vymaxovat svuj char, aby mel maximalne efektivni equip, vylevelovani legendarky, dodelani bookovych questu, traity, craft, pvmp atd. atd. je na hodne dlouho. V nouzi nejvyssi si muzes rozjet alta. Lotro neni pro hardcore hrace, nema buhvijake pvp, zase na druhou stranu velmi zajimave a originalni. Pro hrace, kteri ale chcou kazdy den v tydnu chodit dokola raidy, aby meli po pul roce svuj vytouzeny set a byli IN :) to neni. Pokud se chces vyzit v pve a vyzkouset si prumerne pvp, tak jdi treba do WoW, nejaky ten patek budes expit na 80 lvl, vicemene solo, pak si mozna uzijes nejaky ten raid, pokud do te doby nevydaji dalsi datadisk

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin

Edited by - Sneckie on 01/01/2009 12:48:47
Go to Top of Page

Orm
Average Member

Orm

1591 Posts

Posted - 05/01/2009 :  09:08:31  Show Profile Send Orm a Private Message  Reply with Quote
Nazor novacka...
LOTRO je moje prvni mmorpg, hraju zhruba 3 tydny volnejsim tempem (lvl20 ze 60ti) na RP serveru a jsem spokojenej. Pv(M)P mi zatim vubec nechybi, questu hafo a vetsinou zajimavych - a takovy ty "sejmi potvory x v pocte kusu y" se vetsinou vyresi mimodek cestou ke splneni zajimavejsich questu u kterych STOJI za to si cist doprovodne texty.
A musim taky dodat, ze mi sedi komunita hracu, jak CZ tak mezinarodni
Je to pro hrace, co maji radi pribeh a svet Pana prstenu obecne
Neni to pro hrace, co se soustredi na PvP

Ormwulf - LOTRO (Laurelin)
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 10/01/2009 :  12:44:42  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
Malé upozornění k náboru do Side by side - hlavně pro nováčky.
Bacha, tihle lidi mezi sebe jen tak někoho nepustí (pochopitelně, protože se znají leta). Takže je dost pravděpodobné, že Vás po zkušební době vyrazí ani nebudete vědět jak. Mám s tím svou zkušenost. Good Luck.

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“

Edited by - Olusriel on 10/01/2009 14:19:26
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 10/01/2009 :  13:32:16  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

Takže je dost pravděpodobné, že Vás po zkušební době vyrazí ani nebudete vědět jak.

Tuto vetu sis mohl odpustit, jelikoz se s kazdym hracem, ktery nevyhovuje nasim pozadavku slusne rozloucime. Nikoho nevyrazime jen tak bez nejakeho zavaznejsiho duvodu. Nejsme zadna pickup guilda, potrpime si na klid v kinshipu a hrani na urovni, nerusenou zadnym arogantem nebo popichovatelem, coz je bohuzel tvuj pripad a timhle jenom dokazujes, ze u nas si nemel co delat. Jako oficir k tomuto musim dodat, ze za posledni rok, kdy jsme nabrali cca 20 lidi jsme se ano museli rozloucit se ctyrmi lidmi, z toho tri si hrali na svem vlastnim pisku v uzavrene groupe, bez ohledu na ostatni kamarady v guilde a ten cvtry jsi ty. Nic nehrotime, kdyz se clovek chova slusne a bere veci s nadhledem, ma u nas svoje misto jiste, stejne tak jako zaruku pohodovoveho, kvalitniho a nicim neruseneho hrani.

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 10/01/2009 :  14:01:17  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Už tímto hloupým postem jsi ukázal, milý Olusriele, proč jsme se s tebou asi rozloučili. Nejsme žádná elitářská guilda, ale máme možná větší důraz než jiní na lidi, a pak teprve na hráče. Všem zájemcům hned předem zdůrazňujeme, že máme zkušební dobu a poměrně ostré koncové hlasování o přijetí. Snáz u nás najde místo nováček v online hraní, který si šmudlí lvl 25, ale je to fajn a pohodový slušný hráč, ve hře, na ventku a třeba i v reálu na srazíku. Hraní se dá naučit, level 60 taky dřív nebo později dosáhne každý, ale sobecký blbec zůstane sobeckým blbcem i na lvl 60 a s full epic buildem. Jinde může ten druhý ostatním imponovat, ale u nás si na tohle nepotrpíme. Proto se do hry a na guildovní večery těšíme, protože si hraní ve skvělé onlinovce užijeme násobně v grupě lidí, kteří "si spolu sedli". A je jedno, jestli se znají léta nebo se potkali před pár dny, jestli je to starý online mazák nebo herní nováček. Vše je o lidech a o elementární lidské slušnosti a přístupu ke guildě a k "tagu nad svou hlavou". Pokud hráč neumí ani pozdravit, neustále po někom něco chce, ale sám je přitom tichoučko, když by potřeboval pomoc někdo jiný etc, ten by to měl zkoušet v jiné guildě, jejíž přístup je jiný (neříkám lepší nebo horší, prostě jiný). Nemá smysl tady obhajovat SeY, upřímně, tvůj názor mne moc nezajímá a házet špínu dovede každý. Tím chci říct, že svoje jsem si řekl a ať už sem, milý chlapče, napíšeš cokoliv, nebudu již reagovat. Není proč ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 10/01/2009 14:06:52
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 10/01/2009 :  20:28:31  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

Malé upozornění k náboru do Side by side - hlavně pro nováčky.
Bacha, tihle lidi mezi sebe jen tak někoho nepustí (pochopitelně, protože se znají leta). Takže je dost pravděpodobné, že Vás po zkušební době vyrazí ani nebudete vědět jak. Mám s tím svou zkušenost. Good Luck.

Uz jen z hlediska formalni logiky je kazdemu jasne ze kdyz ma nekdo zkusebni lhutu a po jejim ukonceni neni prijaty za plnohodnotneho clena tak automaticky skonci. Napsal jsi to ale hezky clovek by si chilinku myslel ze tu nekde radi upiri

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 10/01/2009 :  20:50:34  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
To co si napsal je nesmysl Olusrieli. Nikoho ze SeY osobne neznam a presto jsem v tomhle kinshipu rok a pul.

A to i presto ze se mnou jde obcas tezko vyjit.

Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 12/01/2009 :  14:14:17  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Chtel jsem se zeptat - dojel mi trial, koupil jsem kompilaci zakladu s datadiskem (obycejna verze za litr), je v ni jeden kod, muzu timto kodem rozsirit trial na plnou verzi a zaroven mit tech 30 dni zdarma? U SE edice je jeden kod na upgrade na morii a druhy kod na 60 dni zdarma a je tam vylozene psano, ze je to funkcni pro stavajici i nove ucty. Tak mam strach, aby to u te obycejne taky pridalo 30 dni. Jestli s tim mate zkusenosti, tak budu rad za kazde info, diky.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/01/2009 :  17:24:41  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ta kompilace by ti po zadani kodu k accountu mela automaticky pridat 30 dni hrani. Je to standardni featura.
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 15/01/2009 :  21:59:04  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Almych: diky za odpoved

A hned mam dalsi problem, pri spusteni hry se nedostanu do logovaci obrazovky. Sekne se mi to pri te uvodni modre obrazovce pri "Getting data centers". Vygooglil jsem, ze by to mohlo byt nastavenim url, kde muze pomoci zmena z http na https, u me bohuzel bezvysledne. Vypada to na problemy s providerem (UPC) nemate nekdo podobny problem?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/01/2009 :  22:03:24  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já UPC nemám, ale ano, problém je dnes u UPC - většina UPC uživatelů má dnes problémy s připojením.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 15/01/2009 :  23:15:50  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Jo, kamos na upc taky nelogne, na radiokomunikacich to jede. Diky.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/01/2009 :  00:04:44  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
dělá mně to taky. provider - upc
Zřejmě je to stejný problém s transparentní proxy. Tu UPC používá.
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=215137&page=26&pp=10

Edited by - Olusriel on 16/01/2009 08:19:32
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 16/01/2009 :  08:27:33  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jo, taky mi to dělalo, naposledy jsem se lognul kolem 16.00 a potom už ani ťuk. Ovšem když je někdo blbec a odinstaluje hru, protože myslí, že za to může jeho instalace, tak bude v neděli znovu stahovat (mě to mohlo napadnout, když to pod Vistama na druhém disku taky nejelo)
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 16/01/2009 :  09:06:41  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Reinstalace programu pri kazdem vypadku UPC to je hodne hard core metoda

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Tesil
Moderator

wrex

284 Posts

Posted - 16/01/2009 :  10:58:13  Show Profile Send Tesil a Private Message  Reply with Quote
Tak u me se to uz rozjelo. Ta banda mamlasu z UPC me opravdu zacina stvat vic a vic.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 21/01/2009 :  11:26:55  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
na druhou stranu je dobre, že to vyřešili pružně - do druhého dne. V Portugalsku se s tím trápili daleko déle..

Ted mi jeden člověk z UK psal, ze ma stejný problém s tamnějším providerem. Asi to bude dost častý problém.

Edited by - Olusriel on 21/01/2009 11:27:50
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/01/2009 :  11:37:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tesil

Tak u me se to uz rozjelo. Ta banda mamlasu z UPC me opravdu zacina stvat vic a vic.

UPC má problém v hodně online hrách. Měl jsem s nima problém ve WAR a i ted ve Warcraftu. Při 10tkových raidech to běželo v pohodě. Sotva jsi, ale s 25tkovým raidem pullnul prvního moba tak disco do doby než tě vykopnuli z raidu. Řešení: Změna providera :(
Go to Top of Page

meloun
New Member

104 Posts

Posted - 25/01/2009 :  12:29:22  Show Profile Send meloun a Private Message  Reply with Quote
Slysel sem ze se v LOTRu chysta housing, nebo uz tam je? nevite o tom neco?

=>!!!We ArE ThE PulSSe Of ThE MaGGotS!!!!<=
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/01/2009 :  12:32:59  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
http://www.lotro.com/gameinfo/housing

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 25/01/2009 :  12:33:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by meloun

Slysel sem ze se v LOTRu chysta housing, nebo uz tam je? nevite o tom neco?

Ano, uz tam je.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 25/01/2009 :  14:33:08  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Ahojte,
právě mi skončil WAR a tak se dívám po ostatních MMORPGs, že bych je postupně tak nějak prozkoušel jejich trialy, než vyjde DF. Lotro mě uchvátilo svou grafikou, ale chápu to dobře, ale po zběžném přečtení sem pochopil, že je to pure pve hra, že? A pvp tam probíhá tak, že jedna skupina se převtělí do monster a jde masit hráče.

Je PVE tak dobré, že to stojí za zkoušku? A pojede to na noťasu 1.6 ghz dual a 7600go? Aby kdyžtak mohla hrát i přítelka :)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 25/01/2009 :  15:46:52  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Pokud jdeš do onlinovky primárně pro PvP, případně se mu chceš věnovat s PvE půl na půl, pak Lotro není správná volba. PvP (resp zde PvM) je zde pouze jako doplněk ke hře. Samozřejmě, že jsou pro něj dělány úpravy, rozšíření, nové classy, nicméně stále je to pouze vedlejší vývojová větev hry, což Lotro od začátku ani nijak nezastírá. A ano, PvP je zde uděláno coby PvM (Hráči proti Monstrům), tj někteří hráči se převtělí do monster, které si taktéž questí a levelují, i když jiným způsobem, a jdou proti sobě. Jiný způsob (hobit proti hobitovi etc) by ani neodpovídal reáliím světa JRRT pro dobu, ve které se onlinovka "odehrává" ...

Právě díky tomu, že veškerý vývoj je upínán na PvE, tak se domnívám, že po obsahové, vizuální i emocionální stránce je zde PvE jedno z nejlepších, ve kterých jsem měl tu čest hrát a "žít". A samotná hra umožnuje téměř jakékoliv nastavení pro hru na různých počítačích, takže si ji vyladíš dle svého obrazu a compu, samozřejmě při splnění některých základních kritérií, které jsou ovšem pro většinu dnešních onlinovek podobné ...

Human Guardian Markethia - leader kinshipu SeY (The Lord of the Rings Online na serveru Laurelin)

Edited by - Trimanius on 25/01/2009 15:51:09
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 29/01/2009 :  01:30:17  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Korka: ze by? Pomocna ruka by se nekdy sikla :) Ja obcas hraju nouzove na notasu, kde je integrovanej intel X3100, coz je totalni shit, ale udelal sem na tom dve postavy, obe na lvl 20. Nejnizsi detaily, krome textur, ty jsem mel na medium, aby se na to aspon dalo divat a fps kolisaly mezi 8-30 cca, dle zony. Kupodivu se to fakt dalo. Pritelkyne ma v notasu radlo 3650 a vali vse na high.
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 03/02/2009 :  18:18:33  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
Zase mám problémy s LOTRO a UPC. Ještě někdo další taky?

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 03/02/2009 :  18:25:03  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Gabinka taky. Dnes se asi do Forges nepodíváme.

Edited by - Drizzt DoUrden on 03/02/2009 18:25:26
Go to Top of Page

Esso
Starting Member

2 Posts

Posted - 03/02/2009 :  20:53:57  Show Profile Send Esso a Private Message  Reply with Quote
Taky taky

LOTRO:Laurelin =Ascaraninon= man -champion - member Outcasts
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/02/2009 :  22:44:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
To same
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 04/02/2009 :  11:54:04  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Kolem 23.00 se rozjel. Jestli to hodlají teď dělat každý večer, tak to abych chodil ve 4 odpoledne spát a hrál ráno. Bohužel v místě kde jsem, žádný další provider není (krome Telecomu, ale platit paušál za pevnou lajnu nehodlám.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/02/2009 :  12:05:26  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja bych rekl, ze to bude kvuli tomu postupnemu navysovani rychlosti, obcas to asi poslou pres jinej smerovac a pak to nestiha
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 05/02/2009 :  10:14:53  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Ja mam s upc problem uz od 13. 1. 2009. Na podpore mi rekli, ze pry neodhadli navysovani a ted s tim maji problemy. Udajne v me lokalite neco prekopavaji, internet mi jede tak na 25% rychlosti co platim, ping v lotro vterinovej, ztraty od 0 do 40%, stranky se nacitaji jak na modemu. Nejsou schopni ani v nejmensim naznacit jak dlouho ty jejich opravy budou jeste trvat.
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 05/02/2009 :  20:58:45  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Měl bych otázečku. Po dlouhé době jsem zase oživil account, kde jsem měl minstrela. Zdá se mi ale strašně zhoršený - menší dmg, delší prodleva mezi baladami a dokonce s medium armorem vydrží mnohem méně. Je to můj dojem nebo ho skutečně takhle shodili?
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 06/02/2009 :  08:49:42  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Po Morijskem datadisku a zmene z procentualnich resistu a cisel u blocku parry apod. a diky buhvi cemu jeste doslo k mirnemu narustu obtiznosti hry celkove. Tudiz muzes mit skutecne pocit ze uz to nemas tak lehke jako driv.

Na druhou stranu je pravda ze najdes na forech vriskajici hystericke minstrely tvrdici ze byli drasticky nerfnuti. V prikrem rozporu k tomu stoji minstrelove z meho kinshipu, kteri tvrdi ze celkove prosli posilenim a napriklad jejich dmg je ted mnohem vyssi nez byla kdy driv (a ze to neni pouze diky posunu z 50 na 60ty level) a z decek whinujicich na US forech maji jen legraci. Tak si vyber

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2009 :  09:14:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jenze za to muze kinship, dava bonus 50 procent na jp, 30 procent na dmg a 71 procent na avoidance

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 06/02/2009 :  11:46:56  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Minstrel je za tu dobu, co ho hraju(cca rok a pul), nejsilnejsi co kdy byl. V tom pomeru minstrel pred a po datadisku je viditelne posileny v dmg. V healu je na tom tak nejak porad stejne. Necitim zadne oslabeni, ale zase zadne vyrazne posileni. V booku 7 ale maji pro minstrela prijit dalsi zmeny, ktere jsem jeste bliz nezkoumal. Celkove je na tom minstrel ale opravdu velmi dobre tedka. Hodne udela spravne nastaveni traitu, i equip atd...

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin

Edited by - Sneckie on 06/02/2009 11:49:51
Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 06/02/2009 :  13:39:29  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Nechci snižovat dotaz na mnst, jen bych chtěl poznámku k vřískajícím minstrelům na fórech - několik jmen jsem si našel ve hře a zjistil si jejich equip a build. Musím říct, že u většiny z nich jsem nevěřil vlastním očím a nabyl jsem přesvědčení, že si traity a ostatní součásti charu zřejmě poslepu náhodně nalosovali a poté radostně naslotovali, tudíž jejich pláč bude s tímto myšlenkovým přístupem stejný, i kdyby hráli za Saurona ...

Edited by - Trimanius on 06/02/2009 13:40:34
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/02/2009 :  13:46:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trimanius

Nechci snižovat dotaz na mnst, jen bych chtěl poznámku k vřískajícím minstrelům na fórech - několik jmen jsem si našel ve hře a zjistil si jejich equip a build. Musím říct, že u většiny z nich jsem nevěřil vlastním očím a nabyl jsem přesvědčení, že si traity a ostatní součásti charu zřejmě poslepu náhodně nalosovali a poté radostně naslotovali, tudíž jejich pláč bude s tímto myšlenkovým přístupem stejný, i kdyby hráli za Saurona ...

oni dokonce nejaky meli naslotovany ? to je to lepsi nez jsem myslel

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dari
Starting Member

22 Posts

Posted - 06/02/2009 :  18:00:52  Show Profile Send Dari a Private Message  Reply with Quote
Re: Minstrel po MoMu
...bych byl s těmi soudy opatrnější. Mě trvalo dost dlouho než jsem na MoM minstrela zvykl a stálo mě to malé jmění.
1) Některé skilly opravdu nerfnuté jsou - skupinový léčící efekt z Herald Strike o 40 % například, ale souhlasím, není to nejvýznamnější skill ve hře.
2) SoS ani s legendary traitem (závislým na 5 slotnutých class traitech!) a pulsy z legendary zbraně mi taky nepřipadá nijak super a nesnese srovnání se MoM skilly ostatních class. Ten nový WS skill je fajn. Jinak nový legendary skill umožňující dvě Tales zároveň - super věc, bohužel vykoupená až na výjímky méně užitečnými class traity, ale když jsou dva MNS v partě, paráda.
3)Co mi rozhodně nepřijde v pořádku je četnost, s jakou musím platit za změnu traitů. Uléčit DD s warrior skaldem jde, ale je to hodně o štěstí. Před MoMem jsem jen do riftu vyhodil Heralds Hammer a nasadil Smooth Voice a bylo, cena - 35 stříbrňáků. Teď abych zaplatil 300 s. Přijde mi zkrátka, že teď je zapotřebí mnohem větší specializace a odpovídající legedárka, před MoM záleželo víc na hráčově umění.
4) A na závěr jen více subjektivní dojmy: a)Řídit aggro dá teď fušku, AoC je ale třeba používat v podstatě furt, samozřejmě traity otevírající compassion jako T3 a ne T4 jsou fajn, ale zase je to o tom, co píši v předchozím bodě. b) Zdá se mi, že častěji vidím resisty, evades atd. u potvor, když sóluju a to i když se snažím příslušně uzpůsobit výbavu.

Edited by - Dari on 06/02/2009 18:01:35
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 06/02/2009 :  19:12:06  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dari

Re: Minstrel po MoMu
...bych byl s těmi soudy opatrnější. Mě trvalo dost dlouho než jsem na MoM minstrela zvykl a stálo mě to malé jmění.
1) Některé skilly opravdu nerfnuté jsou - skupinový léčící efekt z Herald Strike o 40 % například, ale souhlasím, není to nejvýznamnější skill ve hře.
2) SoS ani s legendary traitem (závislým na 5 slotnutých class traitech!) a pulsy z legendary zbraně mi taky nepřipadá nijak super a nesnese srovnání se MoM skilly ostatních class. Ten nový WS skill je fajn. Jinak nový legendary skill umožňující dvě Tales zároveň - super věc, bohužel vykoupená až na výjímky méně užitečnými class traity, ale když jsou dva MNS v partě, paráda.
3)Co mi rozhodně nepřijde v pořádku je četnost, s jakou musím platit za změnu traitů. Uléčit DD s warrior skaldem jde, ale je to hodně o štěstí. Před MoMem jsem jen do riftu vyhodil Heralds Hammer a nasadil Smooth Voice a bylo, cena - 35 stříbrňáků. Teď abych zaplatil 300 s. Přijde mi zkrátka, že teď je zapotřebí mnohem větší specializace a odpovídající legedárka, před MoM záleželo víc na hráčově umění.
4) A na závěr jen více subjektivní dojmy: a)Řídit aggro dá teď fušku, AoC je ale třeba používat v podstatě furt, samozřejmě traity otevírající compassion jako T3 a ne T4 jsou fajn, ale zase je to o tom, co píši v předchozím bodě. b) Zdá se mi, že častěji vidím resisty, evades atd. u potvor, když sóluju a to i když se snažím příslušně uzpůsobit výbavu.

1) Ten heal effect z herald striku mi neprisel buhvico ani pred MoM, teda urcite mi nikdy nestal za to, abych kvuli tomu malo healu co dava chodil na melee a vyuzival to. Ten skill je fajn, kdyz beru jeho dmg na solo hru. Kdyz je pri boji nejaka volnejsi faze, tak se da jit dopredu a vypomahat s dmg, ale co se primo toho heal effectu tyce, tak mi to nikdy neprislo jako neco extra. Spis nez tato drobnost by se dalo zminit zvyseni - healu u war speech.

2) Nove legendary traity - kdyz to rozdelim do tech tri vetvi, tak ten buffik a WS skill je opravdu velmi slusny. Je pravda, ze bych radsi ozelel tohle a uvital lepsi novou legendarku do heal buildu. Mam na legendarce vymaxovanou legacy na tohle + jsem zkousel i ten legendarni trait, ale i tak mi to prislo dost slabe, to je pravda. Mno ale rikam si, lepsi nez dratem do oka. Mohli by to mu treba i zvysit cooldown za cenu vyssiho healu. Mno lepsi nez nic.

3) Jo penez taky nemam mnoho :) Jinak ale vitam to rozdeleni do trech zakladnich vetvi, hlavne bonusy z poctu equipnutych traitu v prislusne vetvi. Ty class traity nebyli nikdy buhvico, ale s tema bonusama uz to neni zas tak hrozny. WS vetev mi prijde naprosto uzasna, minstrel v dmg buildu se mi zda o hodne zabavnejsi a mocnejsi nez pred MoM, ale jak rikas v tom buildu se daji morijske instance uhealovat a cena za pretraitovani je docela vysoka a tak aji ja chodim instance ve WS bez vetsich problemu. Na druhou stranu minstrel je primarne healer a kvuli tomu jsem ho kdysi zakladal a uvital bych spis aby se zamerili na tu heal vetev. Aby melo cenu a viditelny vyznam si ty traity prehodit. Ale celkove si vazne nestezuju, ta dmg je velmi slusna(kluci uz jsou na me docela i nasrany, kdyz jim ty crity hlasim :-) ), soluje se mi o hodne lip nez pred MoM. Kdyz vezmu ten heal, tak mi to prijde tak stejne jako pred MoM, ale mohli na tom trochu vice zapracovat, klidne bych ozelel ten vyrazny v boost v dmg za cenu posileni, upraveni te healovaci casti minstrela.

4) a) Me spis pripada, ze si trosku pohrali z generovanim agra u guardianu, nez ze by minstrel delal nejake vetsi agro. AoC je samozrejmost, prijde mi, ze trochu lepe reaguji moby na song of soothing(konecne). Ale zase to neni tak hrozny, kdyz se na me nahodou neco preagruje, jen si reknu a je to hned v pohode.
b) Tak to mas asi smulu nebo ja az moc velky stesti, tady necitim nejakou vetsi zmenu.

Celkove mi ty zmeny ale prijdou fajn, to rozdeleni do tech tri vetvi jen vitam, i kdyz ano mohli se trochu vice zamerit na heal vetev, ale celkove pri spravnem nastaveni traitu a vhodne zvolenem equipu si nemuzu na nic nijak extra stezovat. Hraje se mi zatim s minstrelem nejlip, co to hraju. Jen se bojim, aby to nejak nepokazili s tim bookem 7, je tam docela dost zmen...

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin

Edited by - Sneckie on 06/02/2009 19:15:14
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/02/2009 :  03:34:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Mne u Minstrela porad nejvic vadi ta itemizace. Ted v MoM tim Skaldskym zamerenim dali jasne na jevo, ze i minstrel muze jit cestou ranged DPS. Presto vsak nemuzeme udelat to, co jakekoliv jine DPS ve hre - tedy jit do aukce, koupit si lepsi zbran a tim posilit svoje dmg. Takovej ranger si proste koupi luk s vetsim DPS (z aukce nebo z dropu) a je vysmatej. Proc Turbine do hry neprida vice druhu bojovych hudebnich nastroju s +% dmg? Proc proste nemuzou minstrelove mit normalni itemizaci co se tyce zbrani a jejich damage? Nebo at udelaji ze se DPS zbrane v ruce zapocita do balady nebo ja nevim co..aspon bych se snazil shanet co nejlepsi mace. Ten system legendarek to ted sice trosku zlepsil, ale pred MoM pro me bylo lotro v tomhle ohledu dost nudne. Itemizaci povazuji za jednu z nejdulezitejsich featur MMORPG a kdyz nemam jak ovlivnit svoje dmg zbrani, tak jsem fakt smutnej [ano drum +10% ballad dmg mam a prave me stve, ze kdyz uz ho udelali, proc jich neudelali vic druhu s vic dmg?)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 07/02/2009 :  09:19:56  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Mne u Minstrela porad nejvic vadi ta itemizace. Ted v MoM tim Skaldskym zamerenim dali jasne na jevo, ze i minstrel muze jit cestou ranged DPS. Presto vsak nemuzeme udelat to, co jakekoliv jine DPS ve hre - tedy jit do aukce, koupit si lepsi zbran a tim posilit svoje dmg. Takovej ranger si proste koupi luk s vetsim DPS (z aukce nebo z dropu) a je vysmatej. Proc Turbine do hry neprida vice druhu bojovych hudebnich nastroju s +% dmg? Proc proste nemuzou minstrelove mit normalni itemizaci co se tyce zbrani a jejich damage? Nebo at udelaji ze se DPS zbrane v ruce zapocita do balady nebo ja nevim co..aspon bych se snazil shanet co nejlepsi mace. Ten system legendarek to ted sice trosku zlepsil, ale pred MoM pro me bylo lotro v tomhle ohledu dost nudne. Itemizaci povazuji za jednu z nejdulezitejsich featur MMORPG a kdyz nemam jak ovlivnit svoje dmg zbrani, tak jsem fakt smutnej [ano drum +10% ballad dmg mam a prave me stve, ze kdyz uz ho udelali, proc jich neudelali vic druhu s vic dmg?)

Ted v booku 7 maji prijit nove nastroje pro minstrela. Na legendarce si muzes zvednout dmg z ballad, anthem i call to war spellu, pokud najdes slusnou legendarku s prislusnymi legacies na slusnem ranku. Bubinek existuje i +20% ballad dmg. Jinak minstrel neni nuker, nemuzes mu narvat dmg srovnatelnou s hunterem. Uz ted ma minstrel vic nez slusnou dmg, je to primarne healer.

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 07/02/2009 :  15:54:11  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Na healera ma ted dmg jak prase, nevim co by kdo mohl chtit vic. V dalsim booku navic pridaji nove hudebni nastroje, takze dalsi boost.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Dari
Starting Member

22 Posts

Posted - 07/02/2009 :  22:14:15  Show Profile Send Dari a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy

Na healera ma ted dmg jak prase, nevim co by kdo mohl chtit vic...

Větší heal, nebo spíš více variant. Dnes v instancích většinou spamuji BC, pokud trait dovolí a mám AoC na Tieru 3, můžu si na T4 zahrát Athem of the Free People či jak se to jmenuje a zvednout ICMR, menší heal používám jen málokdy, Inspire Fellows asi ještě méně, Triumphant Spirit a Fellowship Heart je vysloveně nouzovka. Podotýkám, že mám z legendárky max boost do healing and motivation skills a navíc i menší boost do inspire fellows. SoS je na nic. Nějaký další heal, který by přidal další variace jak léčit, to by bylo...
EDIT: smooth voice jsem zapomněl, +50 VIT pro všechny je svým způsobem taky heal.

Edited by - Dari on 07/02/2009 22:15:25
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 07/02/2009 :  22:42:36  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Neprekrucovat: rekl jsem ma dmg jak prase kdo by chtel vic - samozrejme mineno stale o te dmg nad kterou tady treba Rodier place jak stara zelva.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Muzz
Ben-Adar

Muzzik

151 Posts

Posted - 18/02/2009 :  00:17:21  Show Profile  Visit Muzz's Homepage  Send Muzz an ICQ Message Send Muzz a Private Message  Reply with Quote
OMG, když to tady tak čtu, jsem rád, že nehraju v žádný guildě
Samozřejmě, že hraju na normálním serveru SNOWBOURN, vidíte to slovo NORMÁLNÍ, jo?
RP si představuju tak, že nosím batoh nějakýmu hobitovi nebo šmoulovi nebo co to je, a na otázku odkud jsem, MUSÍM říkat, že jsem odněkud z lesa. Tyhle lidi lze občas potkat v Praze, jak tam s přiblble svatým výrazem pobíhají v barevné pláštěnce a zasvěceně blábolí něčím, co by měla být asi quenijština

Sám jsem se se svou lidskou postavou ztratil někde poblíž Ered-Luin a mostem přes Bouřnou, kde jsem se dostal k jakési vtipné ceduli, kterou jsem si po ressnutí přečetl: že tam dál by mohlo být nebezpečno.

Od té doby nemám lajnu, kde by se dalo hrát, takže už si ani nepamatuju jméno postavy (asi Muzz, ale nedal bych za to ruku do ohně)

Grafika je moc pěkná, cesty znám díky knihám úplně zpaměti, a nikdo tam moc nevotravuje dotazama, je tam klídek. Toho spawnu malé havěti je tam na můj vkus trochu moc, čék se nemůže jen tak kochat

Hraje to ještě někdo vůbec?

One village in Kenya is missing an idiot.
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 18/02/2009 :  09:22:51  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Muzz

Hraje to ještě někdo vůbec?

Ne,tuhle hru hrajes jenom ty,ale to te muselo napadnout hned,jsi tu jedinej NORMALNI,protoze hrajes na NORMALNIM serveru.

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Trimanius
Moderator

6302 Posts

Posted - 18/02/2009 :  12:08:32  Show Profile  Send Trimanius an ICQ Message Send Trimanius a Private Message  Reply with Quote
Muzzíku, ty jsi "mák" :) ...

Btw mohl bych zde postnout pár poznámek a obrázků starých cca 14-15 let (UO), kde by skutečně bylo vidět, jako moc jsi normální a že ti RP nic neříká (např tvá RL fotka, jak ve zlaté helmě a s nápisem "Bojovník UO po boji při odpočinku popíjí pivo", a kterou jsi mi ty sám tehdy poslal pro účely archivace CzH:), ale nechci ti kazit "imidž" a respekt mezi onlinovskou omladinou zde :D ...

Nicméně vážně - hraje to hodně lidí a denně. Stejně tak fora běží ostošest. Že na tomto téměř žádné nové Topicy nevznikají, není tím, že by to nikdo nehrál, ale proto, že většina kinshipů od SeY, AO, CC etc má vlastní fóra, ať už veřejná či soukromá, jinde na jiných serverech, popřípadě sice zde, ale na přístupové heslo (SeY). Pokud můžu mluvit za náš kinship, denně se tam objeví desítky postů a reply, a to se považujeme za kinship menší. Tím chci jen říct, a už jsem to zde také někde jednou psal - ANO, hru ještě někdo hraje, jen nemá potřebu postovat věci konkrétně sem ...

Edited by - Trimanius on 18/02/2009 12:11:30
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 18/02/2009 :  12:26:42  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trimanius

Muzzíku, ty jsi "mák" :) ...

Btw mohl bych zde postnout pár poznámek a obrázků starých cca 14-15 let (UO)

To by si nemohl, ledaže by ty obrázky vypadaly nějak takto

Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 18/02/2009 :  12:44:25  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
"...tvá RL fotka, jak ve zlaté helmě a s nápisem "Bojovník UO po boji při odpočinku popíjí pivo",

Myslim si, ze nebude takovy problem ji vyhrabat, co Trimanie? Nezni to skoro jako vyzva?

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 1,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000