Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Death Knight
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 17/11/2008 :  07:40:23  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Hraje tu jeste nekdo DK? Jake mate zkusenosti?

Ja jedu momentalne full blood a musim rict, ze zatim se mimoradne bavim. DK event byl velice pekny, pobavil sem se a ted si uzivam tenhle OP char jak uz dlouho ve wowu nic. Jen cekam, kdy prijde prvni vlna nerfu.

Stejne mi prijde silene, ze pridali char, ktery je melee, umi i kouzla na dalku, sam se healuje, dava neskutecnou dmg, umi zpomalit hrace, dat silence, pritahne si hrace/moba. Proste ten char umi vsechno. Navic je v platu a ma kotel hp.

Momentalne se chodi treba rampy v 5 DK a dava se to napohodu...ani neni treba healer.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 17/11/2008 :  09:16:24  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
kamos jede full unholy a moc to chvali, prej s magama nema absolutne zadnej problem a si dal i 3 DK najednou

No jsem zvedavej jestli mi DK bude delat problem..

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 17/11/2008 :  10:00:12  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jakoze unholy vypada super, ale na blood se mi libi to, ze opravdu nemam zadny downtime.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 17/11/2008 :  10:53:52  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Jakoze unholy vypada super, ale na blood se mi libi to, ze opravdu nemam zadny downtime.

jojo pompo tohle je presne to co tu hru dela super 1 OP super char, chapu ze se ti to musi desne libit, kazdej aspon trochu normalni clovek kdyz hraje totalne OP char a uvedomuje si to tak by mel byt spis nasranej s tim ze hra stoji zahovno a ne si to chvalit

lastfm

Edited by - Rashaverak on 17/11/2008 10:54:54
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 17/11/2008 :  11:44:16  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

jojo pompo tohle je presne to co tu hru dela super 1 OP super char, chapu ze se ti to musi desne libit, kazdej aspon trochu normalni clovek kdyz hraje totalne OP char a uvedomuje si to tak by mel byt spis nasranej s tim ze hra stoji zahovno a ne si to chvalit

Hehe, jeste porad te sere, jak sem te faknul?

Dokud nevyzkousim endgame, nemuzu hodnotit. Zatim se mi libi.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/11/2008 :  12:47:23  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kdyz tak clovek cte co tu plodis, tak se celkem divim, co te tak nuti lezt na forum hry, ktera je podle tebe neuveritelne blba a porad tenhle nazor cpat lidem, ktere WoW bavi a ktere to zrejme vubec nezajima...

To mas tak velke problemy se seberealizaci v zivote, ze musis takhle zaryte prudit tady?
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 17/11/2008 :  13:57:44  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
mne se treba zacal libit retri spec kvuli tomu jak je to akcnejsi a ne kvuli trapne velkym cislum ( jo rahmane tys mi to neveril, ale judgement za 5k do hrace s critem cs a divine stormem zapricinilo jeho instant death :D )

Hral jsem DK jen chvili ale docela podobny retrine, ne ?

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 17/11/2008 :  14:01:30  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

mne se treba zacal libit retri spec kvuli tomu jak je to akcnejsi a ne kvuli trapne velkym cislum ( jo rahmane tys mi to neveril, ale judgement za 5k do hrace s critem cs a divine stormem zapricinilo jeho instant death :D )

Hral jsem DK jen chvili ale docela podobny retrine, ne ?

Ani ne, u DK to neni ani tak o velkych cislech, ale o stalem prisunu cisel. :) Mas 3 cooldowny na runy a rune power, tim si zajistili dobrou kontrolu nad dmg charu pro pripadne nerfy/buffy. Tenhle char vybalancovat nebude zas az takovy problem po strance dmg, ale ten zbytek...uvidime.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Sho
New Member

lllllllllll

242 Posts

Posted - 17/11/2008 :  19:59:14  Show Profile  Send Sho an ICQ Message Send Sho a Private Message  Reply with Quote
Prej DK mužeš začít hrát aniž by si měl charakter na lvlu 60/70? jak tomu mělo být? Takže to by znamenalo že koupiš všechny 3 nové krabice a hned mužeš hrát postavu která má lvl 55?? to by se mi zdalo ale dost lame vzhledem k tomu jak má být DK imba...

Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.

DotA - This Way

Edited by - Sho on 17/11/2008 20:20:53
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 17/11/2008 :  21:24:21  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sho

Prej DK mužeš začít hrát aniž by si měl charakter na lvlu 60/70? jak tomu mělo být? Takže to by znamenalo že koupiš všechny 3 nové krabice a hned mužeš hrát postavu která má lvl 55?? to by se mi zdalo ale dost lame vzhledem k tomu jak má být DK imba...

Na danem realmu musiš mit jakykoliv char minimalně lvl55, pak mužeš vytvořit DK, ktery vždy začina lvl55 v EPL.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/11/2008 :  21:32:28  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je to hero class :) jaky jiny by mel byt kdyz ne OP? :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/11/2008 :  21:58:04  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
je to hero class :) jaky jiny by mel byt kdyz ne OP? :)

hmm ale na tom neco je :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/11/2008 :  05:04:40  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Na zaklade ceho usuzujete, ze by ta class mela byt prehnane silna? Na zaklade osobni zkusenosti z desitek duelu, a ze stovek odehranych zapasu v arene? Na zaklade subjektivniho pocitu z levlovani? Na zaklade bohatech zkusenosti z endgame pve?

Zkouseli jste nekdy solo grind s affli lockem (a meli jste downtime?), feral druidem, retri paladinem, aoe grind s prot paladinem, ramparty s grupou peti druidu, peti paladinu?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 18/11/2008 :  06:48:46  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Rahmane neprehanej to (jako vzdycky). Ty bys potreboval zarucene presne statistiky i na pohyb hracu z hospy v OG do banky a zpet.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 18/11/2008 :  07:31:27  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
DK se fakt povedl z pohledu levlujiciho hrace. Jsem zvedavy na endgame.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/11/2008 :  08:59:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz tak clovek cte co tu plodis, tak se celkem divim, co te tak nuti lezt na forum hry, ktera je podle tebe neuveritelne blba a porad tenhle nazor cpat lidem, ktere WoW bavi a ktere to zrejme vubec nezajima...

To mas tak velke problemy se seberealizaci v zivote, ze musis takhle zaryte prudit tady?

dobra otazka, nedokazu na ni ovsem odpovedet aniz bych urazil spoustu lidi tak se omezim na odpoved ze to je zkratka dobra otazka

lastfm
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 18/11/2008 :  09:30:39  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dobra otazka, nedokazu na ni ovsem odpovedet aniz bych urazil spoustu lidi tak se omezim na odpoved ze to je zkratka dobra otazka

Radobypost "jsem radobydnadveci."

Porad ta sama stara pisnicka hrace, ktery uz nema o cem psat, tak aspon prudi, nez si odvykne chodit na forum, kde ho lidi stejne jen posilaji nekam. Uz aby ti to doslo.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/11/2008 :  09:33:03  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Porad ta sama stara pisnicka hrace, ktery uz nema o cem psat, tak aspon prudi, nez si odvykne chodit na forum, kde ho lidi stejne jen posilaji nekam. Uz aby ti to doslo.

kdyz si pozorne prectes co jsi prave napsal zjistis kdo tu prudi, gurrshaelovi jsem odpovedel slusne protoze ho povazuji za rozumneho slusneho cloveka, to v tvem pripade rozhodne neplati presto se nad tebe ale povysuji a nestojis mi uz vice za nadavky, my lide z vyssi spolecnosti totiz obcas luze udelujeme milost a i pres pretrvavajici pohrdani jsme schopni prihmourit obcas nejake to oko, ovsem kdybychom zili ve stredoveku nechal bych te bez milosti stit, dvakrat

lastfm

Edited by - Rashaverak on 18/11/2008 09:39:06
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 18/11/2008 :  09:40:48  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyz si pozorne prectes co jsi prave napsal zjistis kdo tu prudi, gurrshaelovi jsem odpovedel slusne protoze ho povazuji za rozumneho slusneho cloveka, to v tvem pripade rozhodne neplati presto se nad tebe ale povysuji a nestojis mi uz vice za nadavky, my lide z vyssi spolecnosti totiz obcas luze udelujeme milost a i pres pretrvavajici pohrdani jsme schopni prihmourit obcas nejake to oko

A ja ti snad neodpovedel slusne? Ukaz mi jedno sproste slovo. Priznej si to, nudis se....nekde....mozna v praci...a proste chodis prudit na fora, kde tvoje kecy nikoho nezajimaji a snazis se tvarit, ze jsi nad veci. Muzes si mnou pohrdat jak chces, je mi to fuk. To, ze jsi tu omylem, tak nak neokecas.

P.s.:Je mi jasne, ze ses urazil, ale podivej se na to takhle... Pokud vim, tak my dva jsme spolu dycky v pohode vychazeli, s Gurrshem jsi taky vzdy vychazel. Spousta lidi uz ti tu v ruznych topicich psala podobne veci, ale lidi, se kteryma jsi uz hraval se doted drzeli stranou. Ted uz jsem se ozval i ja i Gurrsh a tobe to viditelne porad nedochazi.

Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 18/11/2008 09:46:31
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/11/2008 :  10:04:50  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ja ti snad neodpovedel slusne? Ukaz mi jedno sproste slovo. Priznej si to, nudis se....nekde....mozna v praci...a proste chodis prudit na fora, kde tvoje kecy nikoho nezajimaji a snazis se tvarit, ze jsi nad veci. Muzes si mnou pohrdat jak chces, je mi to fuk. To, ze jsi tu omylem, tak nak neokecas.

P.s.:Je mi jasne, ze ses urazil, ale podivej se na to takhle... Pokud vim, tak my dva jsme spolu dycky v pohode vychazeli, s Gurrshem jsi taky vzdy vychazel. Spousta lidi uz ti tu v ruznych topicich psala podobne veci, ale lidi, se kteryma jsi uz hraval se doted drzeli stranou. Ted uz jsem se ozval i ja i Gurrsh a tobe to viditelne porad nedochazi.

ve hre mozna ale na foru me tvoje kydy vadi dlouhodobe a ne neurazil jsem se protoze urazet se na zaklade psaneho textu na internetu v chatech a diskusich muze jen blb. Vsechno co se tu napise a nejde primo k veci je irelevantni, mozna me tu par lidi nesnasi ale me je to srdecne jedno protoze v realu bychom s nejvetsi pravdepodobnosti nemeli nikdy zadny problem pokud tedy neprenesou svou predpojatost i tam. a ano nudim se a ano budu dal prudit a mylis se ze se lide co me znaji z her drzeli stranou, nataniel mi psaval sveho casu kazdy druhy den na icq at se na forech chovam slusne, zel neni ma matka proto jsem ho neposlechl a hodlam prudit i nadale

lastfm

Edited by - Rashaverak on 18/11/2008 10:06:06
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 18/11/2008 :  10:33:07  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
rogue si napr. s DK vytre prdal kdy se mu zlibi, jedinej char co je porad over je lock nic jinyho

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra

Edited by - Bottenanna on 18/11/2008 10:33:53
Go to Top of Page

Arakim
Starting Member

5 Posts

Posted - 18/11/2008 :  10:35:52  Show Profile Send Arakim a Private Message  Reply with Quote
Achjo.. zase dalsi OT.. nechcete si to jit vyrikat na pivo?

Jen jsem se chtel neco dozvedet o DK a zase tu musim cist tyhle recicky co sem ocividne nepatri, jen aby mi nahodou neco neuniklo k tematu. Neuniklo. Tohle forum znam teprve nekolik dni a doufal jsem ze ho pouzivaji lidi kteri vedi, ze forum ma urcita temata a pravidla a ze slouzi lidem, kteri se o dane tema zajimaji. Jak vidim vzdycky se na foru najdou lidi co tohle nerespektuji. A zpravidla ti s vyssimi pocty prispevku. Neplati to obecne, ale z vlastni zkusenosti jsou to vetsinou ti, kteri uprednostnuji OT a kvantitu nad kvalitou.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/11/2008 :  10:39:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arakim

Achjo.. zase dalsi OT.. nechcete si to jit vyrikat na pivo?

Jen jsem se chtel neco dozvedet o DK a zase tu musim cist tyhle recicky co sem ocividne nepatri, jen aby mi nahodou neco neuniklo k tematu. Neuniklo. Tohle forum znam teprve nekolik dni a doufal jsem ze ho pouzivaji lidi kteri vedi, ze forum ma urcita temata a pravidla a ze slouzi lidem, kteri se o dane tema zajimaji. Jak vidim vzdycky se na foru najdou lidi co tohle nerespektuji. A zpravidla ti s vyssimi pocty prispevku. Neplati to obecne, ale z vlastni zkusenosti jsou to vetsinou ti, kteri uprednostnuji OT a kvantitu nad kvalitou.

ehm tvuj prispevek se k DK vaze jak, to je prave ten problem ze kdyz zacnes bojovat proti OT psanim prispevku stavas se paradoxne jen vodou na mlyn temto OT zvrhlikum. Jedina moznost je mazat, nemilosrdne mazat a co se poctu mych prispevku tyce, to je chlapce dlouhodobe snazeni ale neboj barde, snaz se, stradej a jednou ti ten dul treba prodam, kdyz budes mit dost prispevku.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 18/11/2008 10:43:04
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/11/2008 :  10:50:25  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
jsem uplne zapomel jak je tady veselo :)

kua premyslim ze si ten datac koupim ..

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Arakim
Starting Member

5 Posts

Posted - 18/11/2008 :  11:09:53  Show Profile Send Arakim a Private Message  Reply with Quote
quote:
ehm tvuj prispevek se k DK vaze jak, to je prave ten problem ze kdyz zacnes bojovat proti OT psanim prispevku stavas se paradoxne jen vodou na mlyn temto OT zvrhlikum. Jedina moznost je mazat, nemilosrdne mazat a co se poctu mych prispevku tyce, to je chlapce dlouhodobe snazeni ale neboj barde, snaz se, stradej a jednou ti ten dul treba prodam, kdyz budes mit dost prispevku.

Tak to je uplne presny. Chtel jsem to zrovna smazat ale koukam ze tady si clovek ani nemuze smazat svuj prispevek, nebo jsem slepy? Kazdopadne jsem rad ze znam i fora kde lidi tyhle pravidla respektuji a kdyz ne, hned je moderator upozorni a pripadne i nasledne smaze. Jedine tak se da udrzet forum prehledne a uzitecne. S tou vodou mas ale naprostou pravdu, takze prosim moderatora/admina aby mi tyhle 2 prispevky hned smazal, oba jsou OT. Od ted budu jen tise koukat a delat ze me ty OT posty v topicu ktery me zajima vubec nes***o...
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 18/11/2008 :  11:19:50  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
LOL Rashi, ty si ztraceny pripad.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/11/2008 :  11:25:02  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

kua premyslim ze si ten datac koupim ..

To je konecne slovo chlapa :)
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 18/11/2008 :  11:30:54  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jsem zatím level 61, ale myslím si že DK dostal jumkovej začáteční equip. Až se mi nechce ho převlékat za zelené crapy :(
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/11/2008 :  12:52:33  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Jsem zatím level 61, ale myslím si že DK dostal jumkovej začáteční equip. Až se mi nechce ho převlékat za zelené crapy :(

Já ho teda ještě nehrál. No, ale také jsem si všiml jak vypadá vymazleně v tom start eqipu. Ty zelenáky z OL do uplně zabíjí :(
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/11/2008 :  14:17:43  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by WereHamster

Já ho teda ještě nehrál. No, ale také jsem si všiml jak vypadá vymazleně v tom start eqipu. Ty zelenáky z OL do uplně zabíjí :(

Tak když uvidíš někoho přibíhat, tak šup do původního modrého, ať neděláš ostudu
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 18/11/2008 :  17:13:55  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Na zaklade ceho usuzujete, ze by ta class mela byt prehnane silna? Na zaklade osobni zkusenosti z desitek duelu, a ze stovek odehranych zapasu v arene? Na zaklade subjektivniho pocitu z levlovani? Na zaklade bohatech zkusenosti z endgame pve?

Zkouseli jste nekdy solo grind s affli lockem (a meli jste downtime?), feral druidem, retri paladinem, aoe grind s prot paladinem, ramparty s grupou peti druidu, peti paladinu?

Víceméně tady člověk nemůže napsat svůj názor aniž bys ho nesprcal, že to nemá podložené?

Pokud ovšem do dungů chodí 5 DK tak mi to silné přijde. Nedokážu si představit, že by to zvládli jiné classy a nezapotili se u toho. DKčka to dávaj naprosto v pohodě a ani se nemusí moc snažit.

Narovinu ti řeknu, že bych nechtěl zažít Ramparty s 5x protection paladinem na levelu 60 :). Určitě by to bylo zajímavé a dali by to, ale myslím si, že by to bylo hodně otravné, i když jim to kladivo usnadnuje a dost kope...

Přemýšlím jak by to utankovali holy priesti. 5x holy priest... no ale Rahman dokud si to neotestuje nemůže říct, že DK je OP.

BTW to že DK bude OP na začátku je jasné, protože chtějí na to nalákat hráče. Tak jako nalákali na retri, aby ukázali jeho sílu a pak ho nerfli. Nechce se mi věřit, že by jim po tolika testech prošlo takové zvěrstvo jaké bylo v podobě Retri palátů. Sám jsem to zkoušel v retri a nechápal jsem :).

Pro Rahmana: Tohle je můj názor na hru a nemám to nikterak podložené!!!! Asi jsem se provinil proti tvým pravidlům, ale je mi to ukradené :P

-
Go to Top of Page

Irenikus
Starting Member

11 Posts

Posted - 18/11/2008 :  19:56:45  Show Profile  Send Irenikus an ICQ Message Send Irenikus a Private Message  Reply with Quote
ja tady moc nepostuju , ale zdelim svuj prvni dojem s DK

v BC jsem hral priesta,ale udelal taky wara a naky alty a nic jinyho , vice-mene pvp , ani jsem neplanoval koupi expanze.. pak sem si ji ale koupil , nainstaloval , logl priesta asi na 5 minut , poplul lodi do Northendu a odlogl. tak sem si rekl ze zkusim DK a muzu rict ze tak jako se bavim s DK tedka sem se nebavil uz hodne davno...

jako ale je potreba rict ze vzhledem na lvl 60-70 je DK velice silnej a neda se de facto srovnat se zadnou classou , s vyssima levelama nevim , tak daleko zas nejsem , cas ukaze, ale DK je neco unikatniho a zadnej hrac by jsi ho nemel nechat ujit , no matter jakou classu hral predtim

Artemision / priest nubik /QT
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/11/2008 :  20:11:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:

Víceméně tady člověk nemůže napsat svůj názor aniž bys ho nesprcal, že to nemá podložené?

Pokud ovšem do dungů chodí 5 DK tak mi to silné přijde. Nedokážu si představit, že by to zvládli jiné classy a nezapotili se u toho. DKčka to dávaj naprosto v pohodě a ani se nemusí moc snažit.

Narovinu ti řeknu, že bych nechtěl zažít Ramparty s 5x protection paladinem na levelu 60 :). Určitě by to bylo zajímavé a dali by to, ale myslím si, že by to bylo hodně otravné, i když jim to kladivo usnadnuje a dost kope...

Přemýšlím jak by to utankovali holy priesti. 5x holy priest... no ale Rahman dokud si to neotestuje nemůže říct, že DK je OP.

BTW to že DK bude OP na začátku je jasné, protože chtějí na to nalákat hráče. Tak jako nalákali na retri, aby ukázali jeho sílu a pak ho nerfli. Nechce se mi věřit, že by jim po tolika testech prošlo takové zvěrstvo jaké bylo v podobě Retri palátů. Sám jsem to zkoušel v retri a nechápal jsem :).

Pro Rahmana: Tohle je můj názor na hru a nemám to nikterak podložené!!!! Asi jsem se provinil proti tvým pravidlům, ale je mi to ukradené :P

5 druidu da ramparty uplne napohodu, 5 palatu taky, 5 magu s prstem v nose (5 ovci), 5 hunteru, 5 skoro cehokoliv. Ale ze to da 5 death knightu je najednou desne OP.

Diskuse je o tom predkladat svoje nazory, ale take byt schopny vysvetlit, jak si ke svemu nazoru dosel. Ze si myslis ze dk bude preboosteny aby na to blizzardi nalakali hrace je zatim jediny argument, ktery zaznel.

Osobne si to nemyslim, a to z nekolika duvodu:
1) Nemaji to zapotrebi. Je to neco noveho, ma to pomerne velky tah lore-wise a vubec to zni in a cool, takze dalsi lakani netreba.

2) Nemyslim si, ze by kdy delali schvalne neco preboostene. Prskani hracu pri nerfovani si kazdy developer velice rad odpusti.

Zatim mi dk vseobecne prijde jako class srovnatelna s ostatnimi. Ma sve silne stranky a sve slabiny, tak jako kazdy. Rozhodne je blbost ze by deathknighti kazdeho ownili. Kdyby nic jineho tak pochybuju, ze to nekdo zvlada po tak kratke dobe za tuhle classu zahrat stejne jako lidi co se svou classou pvpckuji par let. Kdyz se do me pusti mag tak jsem totalne a uplne odepsany a jen teoreticky tusim co bych asi tak mohl zahrat. Krom toho ze si nemyslim, ze by mi to nejak extra pomohlo. Ale kdo vi, mozna bude existovat build ve kterem bude dk magovi souper (build s Acclimation by mohl fungovat, mozna...). Time will show...

Edited by - Rahman on 18/11/2008 20:13:54
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 19/11/2008 :  09:30:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
5 mágů, že dá ramparty v pohodě?

bavíme se o postavě na levelu 60 která má tak 3k hitpointů a drak by jim dával skoro IK? :)

trash by dali v pohodě, ale bossy no nevím nevím... :)

-

Edited by - sleglik on 19/11/2008 09:32:59
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 19/11/2008 :  09:43:01  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mno frost magove by mohli. Když dají na HC MGT http://www.youtube.com/watch?v=04A6CcHIK8o
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 19/11/2008 :  09:54:09  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Mno frost magove by mohli. Když dají na HC MGT http://www.youtube.com/watch?v=04A6CcHIK8o

tak nějak ten mág co to točil měl minimálně s3 nebo t6

rozdíl být takto vybavený... :)

-
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 19/11/2008 :  09:58:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
T3 je 60tkové ne? Jo byli vybavení, ale zase to byl herač. Muselo by se to zkusit, ale možná by to dali. Ono koukal jsem na videa kdy to dali DK a také to nebylo zrovna nic easy. Vždy jim tam někdo zařval.
Go to Top of Page

lavaza
Starting Member

25 Posts

Posted - 19/11/2008 :  12:31:51  Show Profile  Send lavaza an ICQ Message Send lavaza a Private Message  Reply with Quote
Co muzu hodnotit tak DK je kazdopadne classa jako kazda jina jsem 70lvl a pri srovnani s jinymi klasami (osobne mam 4x 70lvl vlastnorucne vylevleny) je levleni naprosto stejne nerekl bych ze je to jinaci spis si myslim ze je to subektivni nazor spis se ukaze na 80lvl co umi co ne kde je jeho vyhoda a kde slabost. Jak to zaznelo ukaze se kazdopene skillovost hrace kdo za nej hraje a jak to kdo za nej umi rozhodne bych o nem nerekl ze je nejaky super hrdina ktery vsechno sejme.

""Hardrock Hallelujah""
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 19/11/2008 :  12:35:13  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
DK suveréně kuchne o 2 levely vyšší elitu se 120k HP a "zbyde" mu 100% HP a full Runic Power, což je pro melee dost výmluvný fakt. Mágove a casteři obecně, budou nejspíše whinovat na jeho burst damage po kombinaci "Strangulate, Death Grip, Dmg Trinket,...".

Snad to v době, kdy je na Thulu 1x lvl 80 DK, není příliš informací:)

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 19/11/2008 :  12:53:24  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

DK suveréně kuchne o 2 levely vyšší elitu se 120k HP a "zbyde" mu 100% HP a full Runic Power, což je pro melee dost výmluvný fakt. Mágove a casteři obecně, budou nejspíše whinovat na jeho burst damage po kombinaci "Strangulate, Death Grip, Dmg Trinket,...".

A? Tohle dela pulka class, kterym to mechanika hry umoznuje (Hunteri, lockove, shamani, paladini ...). Je to jenom o tom aby ti classa umoznovala avoidnout dmg / sustainout dmg prez healy a regen. Nema to vubec nic spolecnyho s celkovou silou classy (natoz treba v PvP).

TO same se tyke dani dungu v 5ti DK ... 5 retri paladinu by to dalo uplne stejne s prstem v nose. 5 druidu ani nemluve.

Pokud je ve hre nejakaOP classa, pak je to z koncepce druid, howk, hawk. . whatever. (insert QQ about imba lowtier balance / resto talents here - pushback reduction on everything for 3 points in tier 1, lul, cast time reduction on wrath in tier 1, lulwut...)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 19/11/2008 12:55:27
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 19/11/2008 :  15:05:57  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:
Originally posted by terawatt

A? Tohle dela pulka class, kterym to mechanika hry umoznuje (Hunteri, lockove, shamani, paladini ...). Je to jenom o tom aby ti classa umoznovala avoidnout dmg / sustainout dmg prez healy a regen. Nema to vubec nic spolecnyho s celkovou silou classy (natoz treba v PvP).

TO same se tyke dani dungu v 5ti DK ... 5 retri paladinu by to dalo uplne stejne s prstem v nose. 5 druidu ani nemluve.

Pokud je ve hre nejakaOP classa, pak je to z koncepce druid, howk, hawk. . whatever. (insert QQ about imba lowtier balance / resto talents here - pushback reduction on everything for 3 points in tier 1, lul, cast time reduction on wrath in tier 1, lulwut...)

Balance druida hraju a nijak OP si nepripadam. Mozna tak v pripade, ze mam zrovna nabite jak stromky, tak starfall. Jo pockat...ja mam manaregen build a nemam 80ku, takze starfall ani nemam. Jo, tim to bude.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/11/2008 :  16:49:33  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
[brPokud je ve hre nejakaOP classa, pak je to z koncepce druid, howk, hawk. . whatever.

Psst, o tom se tady nesmi mluvit!
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 19/11/2008 :  17:13:16  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
[brPokud je ve hre nejakaOP classa, pak je to z koncepce druid, howk, hawk. . whatever.

Psst, o tom se tady nesmi mluvit!

Ale muze... Jen by bylo zahodno uvest nake zkusenosti a fakta a ne naky teorycraft, v cemz ste zrovna vy dva mistri nad mistry. Nerikal jsi neco podobneho o DK? Ted ti nevim cece.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 19/11/2008 :  18:18:12  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ze je DK alespon na lvl 60+- OP jak blazen je fakt,to tezko muze nekdo krome blaznu typu rahman poprit,ale co bude na 80ce,to se musuime nechat prekvapit... Ja kazdopadne stale premyslim jestli jet dale DK nebo shamana

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 19/11/2008 :  19:32:28  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Mno ze je DK alespon na lvl 60+- OP jak blazen je fakt,to tezko muze nekdo krome blaznu typu rahman poprit,ale co bude na 80ce,to se musuime nechat prekvapit... Ja kazdopadne stale premyslim jestli jet dale DK nebo shamana

Shamana, DKcek ted bude vsude kolem plna prdel a nikdo te s tim nebude chtit do party/raidu. Aspon si to myslim.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/11/2008 :  19:42:51  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Rozhodne ten zacatek za DK, to se jim moc povedlo
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/11/2008 :  21:06:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno ze je DK alespon na lvl 60+- OP jak retribution paladin nebo feral druid

Fixed it for ya.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 19/11/2008 :  21:24:55  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno ze je DK alespon na lvl 60+- OP jak retribution paladin nebo feral druid

Fixed it for ya.

Jako kazde melee s healem. Enha shaman taky neni zadny beranek. A feral druid na 60 jeste nema zadnou zbran s AP, takze nema dmg, sice nema downtime, ale zabiji vsechno mnohem pomalej zase. Takze vsechno ma sve pro a proti.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/11/2008 :  22:17:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
A feral druid na 60 jeste nema zadnou zbran s AP

ORLY?
http://thottbot.com/i24155
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 19/11/2008 :  22:19:53  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
A feral druid na 60 jeste nema zadnou zbran s AP

ORLY?
http://thottbot.com/i24155

Orly ne, jedine sovy!

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 20/11/2008 :  00:46:58  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Implementace hero classy do hry v ktere i nejmensi zmena mohla zpusobovat hodne problemu, imbalancu a breceni, je tragicka.

Vzdy jsem se smal lidem co furt meli za potrebi psat blizzard =$$$$, ale nakonec je to opravdu tak ... ale proc ne kdyz jsou "hraci" ktere to bavi.

Konec koncu je to jenom hra ;p

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000