:P no caso hladat ked niekto uz vie -) tak spravil som ucet na fileplaynet alebo co to je... zaplktil som si downoload a uz taham US beta... Daoc som tam hral roky a v pohode.. 100-200 ping je OK... momentalne dnes nemam naladu na GOA srace... a patche ktore budu mesiac meskat a pod. Som spravil acc a overenim a vsetkym k tomu v US za 2.5 min.. uz len dotaham a idem na vec... skusim aj Eu ked uz to mam ale sance tomu nedavam
Warhammer® Online: Age of Reckoning™ is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in a fantasy world where the armies of Destruction and Order are pit against each in an endless succession of battles. Pick your side and contribute to the victory of your comrades-in-arms.
Please remember that your login is private and that you should not share it with anyone. Your username is the public name that is displayed when you log onto the portal.
Tohle mi přišlo ale s Beta key tam nic nepíšou to asi neni ono co nejde se mi stejně lognout:(
Warhammer® Online: Age of Reckoning™ is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in a fantasy world where the armies of Destruction and Order are pit against each in an endless succession of battles. Pick your side and contribute to the victory of your comrades-in-arms.
Please remember that your login is private and that you should not share it with anyone. Your username is the public name that is displayed when you log onto the portal.
Tohle mi přišlo ale s Beta key tam nic nepíšou to asi neni ono co nejde se mi stejně lognout:(
Budem moct hrat tu uS beta verziu z fileplanet ? tam pisu ze to je len pre nz au us. take nieco... ale kluc registracia a pod vsetko okolo toho islo v pohode teraz taham... snad to zas nebudem musiet stahovat z d2d.. kedze tam je odkaz pre uk:-O
Kamos to zkusil normalne (nic neodskrtaval) a slo mu to, tak dal vedet a me to taky jede a uz si vybira i postavu (zadny potvrzovaci mail mu doted neprisel).
Hele kdyz kliknete znovu na to potvrzeni registrace v mailu kterej vam od nich prisel co vam to pise?Me to pise,ze acc suspended,acess blocked...coz me teda znepokojuje
Jediné co jsem udělal oproti normálu, že jsem odškrtnul Remember login name. Ne zaškrtnul, ale odškrtnul :-)
Jinak, email nepřišel
diky diky diky diky diky diky
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Zajimave... pred chvili (asi moment kdy jsem lognul) 5x v rozmezi dvou minut mi přišel mail, že kod NEbyl registrovany, přestože hraju diky tomu haxu s odškrtnutym remember login name.
No tak me uz to taky pustilo dal.Predtim jsem to zkousel tak 20x zadavat a porad nic...tak pak jsem zkusil zadat znovu code na war europe,chvilku pockal a ted uz mi to taky jde...mozna to ma spolecnyho neco s timhle a nebo to bylo proste stesti.
Právě se mi podařilo zaregistrovat se. I když je to na stránkách zašedlé, pustil jsem hru a v okně dal volbu accoun creation. Vše šlo napoprvé, žádné errory atd. Tak teď fáze 2 - čekání na potvrzení o vytvoření accountu...
no to si delate legraci, ta zaklikavaci blbost vazne pomohla, uz mi jede patch, tak se doufam dostanu i do hry. Sice to je ted na chvili, ale na jaky server jit?
No me neprislo vubec nic, ale nejde mi to lognout :(. Kazdopadne mam aspon kamosuv acc k dispozici. Stejne me to ale nejak moc nebere hrat par dni. Chary sem si vyzkousel dost a jsem rozhodnut co budu hrat.
Jinak co sem tak videl tak lokace HE uplne prazdno, dwarfska byla zase narvana, imperium prumer. Kde sem byl u destructionu tak vsude mrte lidi. Doufam ze to tak bude i po releasu :).
Goblin se mi jinak docela libil. Shaman s khainem by byla asi jedina volba kdybch sel k destructionu.
Mno grafika neni Crysis ale povedat ze je to horsie ako WoW je uz aj na mna moc :D
Tak si protri oci a mozna uvidis, ze nic nevidis. Pokud hrajes bez brejlicek, doporucuju nasadit ;)
Tak a dost. Nevidim jediny duvod, proc by si mel nekdo protrit oci nebo rychle nasadit bryle, kdyz nekdo ma jiny nazor na grafiku nez ty. Aspon tedy napis, kdyz nekomu radis o problemech s ocima, v cem je grafika WoW lepsi, hezci nez ve WAR, aby se melo o necem rozumejsim diskutovat, nez nekoho urazet. Je to v tom, ze neni tak preplacana ruzovou, fialovou, azurovou a pampeliskovo zlutou? Nebo cim?