quote: To prostě nefunguje spamovat, nikdy mi to nedokončí to načítaní potvrzení furt se tam točí to kolečko. Šlo to jen jednou poprvé to se potvrdilo hned.
Me napriklad v Opera hlasilo chybu 414 ale ve Firefoxu to slo krasne a nekolikrat. Zkus jine prohlizece
To točící se kolečko který nevyplivne hlášku že vše proběhlo v pořádku,neznamená že data nebyly odeslány,mám potvrzený emaily na různý accounty,který jsem myslel že díky nekonečnýmu točení toho kolečka smrti,nejsou dokončený
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
ten pocet dni bych nedramatizoval... nedavno jsem koukal na historii paymentu ve wowku a pocet dni zadaco mam zhruba na urovni toho co tu pise Pramen (zhruba kolem 10 dni)
mno pramen ukazal kousek a bylo tam asi 20 dni tak nevim co je stejna uroven. Kazdopadne DAoC US servery takovy problemy nemely
Tak pred 5 minutama to psalo *autentication service* je vypnuty. Ted, prozmenu, chyba 414, aka timeout.
Jak proboha chteji zvladnout napor hracu pri otevreni hry, kdyz jim to tady neustale kolabuje a nebyli schopni ani jednou a ani na chvili ten svuj prihlasovaci sajrajt dat do provozu???
EDIT: a, dalsi zmena - ted zas chyba sluzby, error 1103, nasledovany nedostupnosti prihlasovaci sluzby ...
No jak to chtěj zvládnout? prostě nijak asi jako teď. Oni si prostě myslí že všechno jde tak jak má, pouštět každý den přibližně 10 k registrací kejů možná ani to ne.Přesné čísla nejsou první den postnuli něco o 5300 uspěšných vpuštění do hry.
Teď si vem že kdyby se lidi neozvali na forech a newhinovali tak prostě jim vše přijde asi normální.
GOA se chová jako každá jiná velká firma, například O2 aka Telekom za starých časů, je jim to jedno nikdo na ně vcelku nemuže.
Konkurence není a US vedení mlčí a evidentně jim to je zatím jedno.
Otazka je co nastane po téhle neděli to bude hodinka/den pravdy pro GOA
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
A vubec, musim uznat ze lituju ze jsem vubec do tady toho pokusu o hru vubec sel :) Ted mi nezbyva nic jiniho nez to dokoncit a hrat, ale horsi start, system a vubec vse kolem lunchu jsem v zivote nevidel, a doufam ze uz neuvidim. A to nemluvim o tom co se vse ve hre bude dyt na bugy apod.
Tohle jako mela byt hra co bude konkurovat wowku? rofl. Zlaty Blizzard, i Korejska open beta wowka sla 89x lip nez tohle...
Nejlepší bude, až budem zadávat headstart stejným systémem
Jop ale k tomu přidej mnohem horší věc a to platební karty nebo vůbec system platby. Představ si že v tomhle klikacím bordelu to někomu strhne rovnou poplatky třeba za 5 měsiců, jo to bude paráda teprve pak začnou lidi pořádně řvát.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
no tenhle novej system se nahodou pomerne osvedcil...a imo je rozumnej... nasbiras pozadavky, v klidku je vyhodnotis atd. nez ten mamrd co byl predtim kdy se snazili delat vsecko jednokrokove
A vubec, musim uznat ze lituju ze jsem vubec do tady toho pokusu o hru vubec sel :) Ted mi nezbyva nic jiniho nez to dokoncit a hrat, ale horsi start, system a vubec vse kolem lunchu jsem v zivote nevidel, a doufam ze uz neuvidim. A to nemluvim o tom co se vse ve hre bude dyt na bugy apod. Tohle jako mela byt hra co bude konkurovat wowku? rofl. Zlaty Blizzard, i Korejska open beta wowka sla 89x lip nez tohle...
Co to meles clovece nestastna? Tohle neni zadny start ale beta testovani
Mno jestli v den spusteni OB meli vazne jen 5300 uspesnych vpusteni, tak by meli maknout. CE edici ma minimalne 55 000 lidi (mluvim ted jen o 14. zari). Tak co, aspon tu padnou rekordy v poctu reply, jestli to nepujde, tak tu bude 200 stran :)
A vubec, musim uznat ze lituju ze jsem vubec do tady toho pokusu o hru vubec sel :) Ted mi nezbyva nic jiniho nez to dokoncit a hrat, ale horsi start, system a vubec vse kolem lunchu jsem v zivote nevidel, a doufam ze uz neuvidim. A to nemluvim o tom co se vse ve hre bude dyt na bugy apod. Tohle jako mela byt hra co bude konkurovat wowku? rofl. Zlaty Blizzard, i Korejska open beta wowka sla 89x lip nez tohle...
Co to meles clovece nestastna? Tohle neni zadny start ale beta testovani
A ty jsi beta testoval tu hru? V tom je problem - tu hru nesetvoalo 70% pac se do toho ani nedostali a ani nedostanu i kdyz maji regularni klice ...
Tohle neni beta test, tohle je testovani goa auth datacentra ktery to ocevidne nezvlad.
Navic, bets test uz byl, tohle ma byt open beta, a to je neom jako zkouska na necisto, doladit par veci a pak hura na live ...
Mno jestli v den spusteni OB meli vazne jen 5300 uspesnych vpusteni, tak by meli maknout. CE edici ma minimalne 55 000 lidi (mluvim ted jen o 14. zari). Tak co, aspon tu padnou rekordy v poctu reply, jestli to nepujde, tak tu bude 200 stran :)
Proč maknout? Vždyť to maji zmakle... během tři dnu jim facha super validačni system. No, sice to asi funguje posilanim mailu s kodem a učtem a pak to nekdo ručně kontroluje... dle tempa nad tim maka tak jeden člověk, ale lepši než nic, že? :) Zas během tři dnu dalsi super dohromady registrace, že nehažou žadne hnusne errory... ani nic jineho vlastně nedělaji, ale mrdup. Kam spěchat? Vždyť na to je cely tyden... stači nad tim pracovat trochu intenzivněji v neděli (je, to mi připomina system meho studia)...
quote: A ty jsi beta testoval tu hru? V tom je problem - tu hru nesetvoalo 70% pac se do toho ani nedostali a ani nedostanu i kdyz maji regularni klice ... Tohle neni beta test, tohle je testovani goa auth datacentra ktery to ocevidne nezvlad. Navic, bets test uz byl, tohle ma byt open beta, a to je neom jako zkouska na necisto, doladit par veci a pak hura na live ...
Tak jako tak je to porad beta takze si muzou testovat co chteji - treba zatez auth centra a neho jestli jim to pocita spravne 1+1. Rozhorcene poznamky bych si nechal az pokud to nepojede po ofiko startu
kdyz je clovek u spusteni 5-6 onlinovky tak se temhle postum musi smat, kazda hra ktera se spousti ma vzdy uplne to nejhorsi spusteni a ty nejvetsi problemy a vechny hry pred ni mely vzdy hladsi spusteni a ta tolik kritizovana stara hra je najednou uplne zapomenuta, a wowko ktery lagovalo 3 mesice v kuse je najednou bez chyby a blizzard je pan buh :)
shodou okolnosti jsme dnes spousteli nejvetsi nemecky medical portal a vse bez problemu :) jeste mam cas si to tu cist
od té doby co jsem si vyžádal potvrzení kódu tak mi do pošty dokonce přestaly chodit i spamy na penis enlargement, aspoň jedna pozitivní věc se najde na GoA.
ja beru ze to je beta, ale kdyz napisou : The last remaining 10,000 players who were waiting for access can now join the action on the servers.
a nejsem sam co ceka od vcerejska na mail a na server se nelognu, tak to normalni neni...dmnce
A těch xxxx tisíc, co nemohli a pořád nemůžou vytvořit account promptně ani nezmínili, to by snad už mohlo být jasné, co od těchhle lidí můžeš čekat..(nečekat) !!
od té doby co jsem si vyžádal potvrzení kódu tak mi do pošty dokonce přestaly chodit i spamy na penis enlargement, aspoň jedna pozitivní věc se najde na GoA.
no tak me jeden dobrotivy clovek vypalil US betu at to nemusim tahat jak sasek, tak snad zkusim tohle i kdyz by tam nemeli byt lidi a budu to mi jako singleplayer
Ja bych o jeden mela take zajem, mam pujceny od kamarada ,ale vetsinou se tam nedostanu a mail zatim nikde uz 20 hodin a to jsem se radovala jak mi sel udelat acc.
Ja bych o jeden mela take zajem, mam pujceny od kamarada ,ale vetsinou se tam nedostanu a mail zatim nikde uz 20 hodin a to jsem se radovala jak mi sel udelat acc.
ale ty prece pockas ne? hodne jsi tu goa obhajovala, co pry ze chceme je to beta
Mam 8 aktivnich uctu tak kdyby mel nekdo zajem piste na icq: 265483020 nebo sem
Nebyl bych si tak jistý, jestli tohle skutečně psal Shatteren a jestli je tahle nabídka skutečně seriózní. Vzhledem k tomu, jak se teď projevuje po celém fóru bych řekl, že je za něj lognutý jeho idiotský kamarád Botahlena...
Nema nekdo k zapujceni beta ucet na US serveru? Chci si jen vyzkouset jestli mi hra pojede obstojne na notebooku. Predem diky. Na oplatku muzu zapujcit UE account. exparotiminator@gmail.com
Edited by - exparotiminator on 09/09/2008 14:04:50