Je nějaká šance, že by mi někdo poskytl klíč? Klienta staženýho mám, account na fileplay jsem si udělal ale píše mi to že jsem nebyl vybrán do open bety ..... třeba dělám něco špatně. Je tu někdo kdo by mi pomohl a klíč pro mě někde sehnal? Dík.
O 3 minuty driv SEM hodil eldar1k klice, tak pri zadavani je muzes prozkouset ;)
U fileplay jednoduse registrace -> potvrdis email -> prihlasis se -> na hlavni strance kliknes na WAR reklamu -> request ... tlacitko -> objevi se beta key.
New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access
A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us.
Stahuju clienta prez WHO stranky prez ten patcher a hodilo mi to chybu pri nacitani scriptu. Dal jsem ze chci dal pokracovat v stahovani scriptu a jede to normalne dal. Uz to mam skoro dotazeny, ale rad bych vedel jestli se to nekomu taky nestalo. Jen jestli mam bejt pak prekvapenej ze mi to nepojede.
Myslim ze sa mi to stalo raz alebo dva krat ale nakoniec s tym nebol ziadny problem.. Kazdopadne, ak sa ti hra naistaluje, i keby s errormi, si za vodou. Patcher ti umozni prekontrolovat funkcnost vsetkych suborov a popripade ich dotaha ak su vadne..
Taky tahám přes patcher, chybu teda v scriptu sem neměl, ale zato dnes před večerem mi to pravidelně psalo, že mám chybu v připojení a odmítalo to stahovat - vždy sem to musel celé vypnout a znovu zapnout a zas to chvíli jelo. Teď to ale musím zaklepat, jede to už dost dlouho bez problémů.
Jo to mi dela taky. Ja to teda ale doted prisuzoval memu pripojeni protoze me opravdu nejak zahadne pada. Vratil sem se z dovolene a nejak mi vypadavalo aoc i v dote jsem nekolikrat slete, pritom kdyz skocim do listy tak mi to stranky norm. nacita. Dnes sem i reinstaloval okna ale porad ten samej problem. Nejaky asi par sekundovy vypadky :(. Snad to provider rychle odstrani.
New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access
A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us.
Cosi ze mas zkontrolovat svoje pripojeni. A predtim mi to hodilo at restartnu ten downloader ze tam byla chyba ve stahnuti scriptu. Po restartnuti me to upozornilo znova na tu chybu a zeptalo se jestli chci presto pokracovat v tahani scriptu, tak sem dal ze jo a uz to skoro mam. Jeste poslednich 10 procent. No za 10 minut uvidim.
Je nějaká šance, že by mi někdo poskytl klíč? Klienta staženýho mám, account na fileplay jsem si udělal ale píše mi to že jsem nebyl vybrán do open bety ..... třeba dělám něco špatně. Je tu někdo kdo by mi pomohl a klíč pro mě někde sehnal? Dík.
O 3 minuty driv SEM hodil eldar1k klice, tak pri zadavani je muzes prozkouset ;)
U fileplay jednoduse registrace -> potvrdis email -> prihlasis se -> na hlavni strance kliknes na WAR reklamu -> request ... tlacitko -> objevi se beta key.
Postup máš správnej jen o requestu mi to napíš sorry - No serial numbers left in pool .... ....
Někdo má pro mě ten klíč?
edit - zkusím některé z toho postu, dík za tip, ale kdyby někdo měl klíč který nebude nikdo další zkoušet, budu rád za poslání ...
Rimsy, mam este jeden v zalohe ale este neni 100% iste ze ho nebudem potrebovat..budem to vediet az zajtra priblizne v case spustenia servrou ale je tu dost velka sanca ze jeden kluc mi vystane.. Takze ak je to v tvojich moznostiach, naistaluj si zatial klienta aby si zajtra mohol spravit account (ak mi zostane kluc) a hrat.
Rimsy, mam este jeden v zalohe ale este neni 100% iste ze ho nebudem potrebovat..budem to vediet az zajtra priblizne v case spustenia servrou ale je tu dost velka sanca ze jeden kluc mi vystane.. Takze ak je to v tvojich moznostiach, naistaluj si zatial klienta aby si zajtra mohol spravit account (ak mi zostane kluc) a hrat.
Mám celkem drsný problém: ve třetím kroku registrace nevidím v rámečku písmenka, která mám přepsat. V rámečku mám napsáno An error occured (code: 11x03). Nainstaloval jsem flash player a stejně to nejde... poraďte prosím
"I had a chat with two of the server engineers yesterday and they are highly confident that our servers will withstand the onslaught of Open Beta players waiting to sign in and activate their keys."
me to vcera hrozne pobavilo kdyz to tu nekdo postnul :) chlapci museli altabnout na skype od hrani halo a rychle odpovedet :)
už se tak těším až lidi budou nadávat GOA jaké to jsou lamky největší
Tak bych moh začít ne? prostě největší hovada Funcom pustil registraci key AoC aspoň o 14 dní dříve a krásně rozmělnil ten nával.
No proc se rozcilujete, jedna se vlastne jen o zatezovy test a ne o moznost si zahrat zadarmo.Neni to head start a tim ze udelali open betu pro vsechny prave predesli tomu, aby to pri hlavnim startu padalo.Vetsina uz bude mit registraci a acc ,jen zadaji hesla.
Ja jsem pocitala ze to dneska bude zahlcene, to je normalni je to jen test.Kdo tady nadava ze to nejede poradne to asi nema v hlave vporadku.