Author |
Topic  |
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 02/08/2008 : 13:28:56
|
V AoC se rozbehl program s buddy keyema, tak kdyby mel nekdo zajem tuhle gamesu zdarma vyzkouset, pisnete sem a ja vas do toho programu invitnu.
|
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/08/2008 : 15:06:39
|
Ja ne. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 02/08/2008 : 18:48:31
|
jsi hodnej ale ne |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 02/08/2008 : 20:38:30
|
Ja vim, vy chcete v AO umrit.  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/08/2008 : 20:57:08
|
quote: Originally posted by bitch
Ja vim, vy chcete v AO umrit. 
Ja ne. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 02/08/2008 : 21:57:16
|
jebat AoC ;p |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 03/08/2008 : 19:52:49
|
hral sem dva dny a super!!!!
utikal sem do AO jak rychle sem jen mohl :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 08:09:27
|
On jeste nekdo hraje AoC? :) |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 09:37:03
|
Spousta lidi  |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 11:24:26
|
Ja bych to chtel videt, jestli muzu poprosit o 1 klic. |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 15:13:18
|
taky mam nakej ten klic.. dyby neco tak jsou k free |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 15:14:21
|
quote: Originally posted by alexxxx
Ja bych to chtel videt, jestli muzu poprosit o 1 klic.
Prosit muzes, ale nedostanes ho! |
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 18:39:17
|
Ja bych to chtel videt, jestli muzu poprosit o 1 klic.
Tak davaj email, poslu ti ho.  |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 06/08/2008 : 14:27:38
|
Neslo by se setkat INGame? |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 06/08/2008 : 14:44:04
|
Neslo by se setkat INGame?
nebo pics? |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 06/08/2008 : 18:03:36
|
quote: Originally posted by petrpets
Neslo by se setkat INGame?
nebo pics?
cyb0r > pix |
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 06/08/2008 : 22:48:11
|
Potrebuju tvuj email, kterej zadam do pole ve svem accountu a na ten mejl se ti pak ten key posle. Neumim carovat, jen kouzlit. Takze chces-li key napis mi tvuj email sem nebo pokud je tajnej tak na forum pm nebo na me icq.  |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 07/08/2008 : 06:43:18
|
Potrebuju tvuj email, kterej zadam do pole ve svem accountu a na ten mejl se ti pak ten key posle. Neumim carovat, jen kouzlit. Takze chces-li key napis mi tvuj email sem nebo pokud je tajnej tak na forum pm nebo na me icq. 
omg to je nejaka pyramida ne?! kolik uz mas pod sebou lidi :P |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 07/08/2008 : 13:18:51
|
quote: Originally posted by petrpets
Potrebuju tvuj email, kterej zadam do pole ve svem accountu a na ten mejl se ti pak ten key posle. Neumim carovat, jen kouzlit. Takze chces-li key napis mi tvuj email sem nebo pokud je tajnej tak na forum pm nebo na me icq. 
omg to je nejaka pyramida ne?! kolik uz mas pod sebou lidi :P
sedi na spicce, ma z toho natrzenou prdel a smrdi!!! |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 08/08/2008 : 17:57:27
|
Napsal jsem ti na ICQ |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 19/08/2008 : 16:39:18
|
S prestavkama to stahuji uz mam skoro 70 procent.... |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 25/08/2008 : 21:54:30
|
Uz patchuji... |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 25/08/2008 : 22:32:12
|
Uz patchuji...
dava ti to cas rozmyslet se;) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 07:36:17
|
Ready na registraci ...
Instalace ma 25GB - silenost!
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 11:43:51
|
Ready na registraci ...
Ano, to je skoro vetsi nez muj disk. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 12:13:07
|
Ready na registraci ...
njn, ty masivni kozenky zerou dost mista! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 12:48:16
|
to se nedivim ze nema kdo tankovat apf, kdyz tankista jede aoc... je tu vubec nekdo koho ta hra nadchla a stale ji pari? |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 13:48:22
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
to se nedivim ze nema kdo tankovat apf, kdyz tankista jede aoc... je tu vubec nekdo koho ta hra nadchla a stale ji pari?
Já sice hraji, ale spíš s tím končím. Account je už cancelled.  |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 15:44:02
|
quote: Originally posted by Teos
to se nedivim ze nema kdo tankovat apf, kdyz tankista jede aoc... je tu vubec nekdo koho ta hra nadchla a stale ji pari?
Já sice hraji, ale spíš s tím končím. Account je už cancelled. 
Amíku tebe jsem nejvíc respektoval (hned po sobě ). Proč už nechceš hrát AOC? Zajímalo by mně to |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 17:09:39
|
quote: Originally posted by sleglik
Já sice hraji, ale spíš s tím končím. Account je už cancelled. 
Amíku tebe jsem nejvíc respektoval (hned po sobě ). Proč už nechceš hrát AOC? Zajímalo by mně to
Protoze Funcom. Nuff said. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 19:23:16
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
quote: Originally posted by sleglik Amíku tebe jsem nejvíc respektoval (hned po sobě ). Proč už nechceš hrát AOC? Zajímalo by mně to
Protoze Funcom. Nuff said.
tipuju ze tebe zajic nerespektuje a tak ho tvuj nazor nezajima;) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 26/08/2008 : 22:08:56
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by sleglik Amíku tebe jsem nejvíc respektoval (hned po sobě ). Proč už nechceš hrát AOC? Zajímalo by mně to
Protoze Funcom. Nuff said.
tipuju ze tebe zajic nerespektuje a tak ho tvuj nazor nezajima;)
A sakra. |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 09:02:44
|
Sice zajice muj nazor asi taky zajimat nebude ale co uz.
Hral sem to tejden ze zvedavosti a pak sem nejak prestal mit chut logovat (i kdyz acc byl zaplacanej asi na mesic nebo tak)...
AO ftw |
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:52:21
|
Já jsem to poměrně rychle dotáhl na max level a nikdy jsem nezažil takový zklamání a takovou nudu. Na tý hře je bohužel špatně asi úplně všechno :) Debata AO vs AoC je naprosto bezpředmětná, to není jiná liga, to je úplně jinej sport. |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 10:56:02
|
Pokud bych měl v krátkosti shrnout Aoc (z pohledu pve hráče, co dotáhnul na slušný level 2 "tank" chary) pro: - grafika a hudba - collision detect - relativně slušná rychlost levelování díky questům (ale mohlo by jich být víc) - combat systém proti: - problémy klienta (crashe, zone bugy, disconnecty a především slavný memory leak). Prostě to mě to cca po 1 hodině padne na out of memory (WXP + 4GB ram) - group play - je neskutečný jak tahle hra prostě dělá vše, aby grupování znepříjemnila. Nefunkční lft (i lft z AO je podstatně použitelnější), zdlouhavé cestování, rigorózní složení grupy (1 tank=guardian a pokud možno 1 offtank, aspoň 2 healeři jsou nutnost, team je 6 lidí), oproti solo hře mizerný xp (a pokud je někdo v grupě vyšší level a má šedý moby, tak se dostává 1xp za moba, přitom o moc lehčí teda nejsou) - koncept elite mobů - v každé group instanci jsou všichni mobi elite, tzn. vypadají stejně jako normální, akorát mají 10x víc hp a 5x vyšší dmg. Jejich dmg je taková, že tank sotva zvládne 2, se 3 si tým koleduje o wipe. - problémy s tankováním a healy. Tank má 2 taunty - 1 single a 1 aoe (každý s několikaminutovým lockem), a to ještě musí do toho vrazit featy (něco jako perky v AO). Pokud ho někdo přeagruje tak má vážný problém. Healy jsou hotky, které mají dost stupidní pravidla na stack (existují 3 různí priesti=healeři) + každý má ještě 1 větší heal cca s minutovým lockem. Výsledkem je, že v podstatě existuje jediná metoda jak mitigovat dmg - resisty. - itemizace stojí za houby, risk/reward ratio mizerný, všechny itemy kromě šedých boe/bop. V následujícím patchi mají nerfnout "dočasně" gemy do crafted armorů/zbraní, čímž spolehlivě zabijou crafting a ekonomiku. - crafting stupidní (podobný systém bych spíchnul za odpoledne jako programátor a stejně v tom mají nevyřešené bugy už od začátku) a navíc jak jsem psal tak skončí v kanále. |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:33:32
|
k tomu, co psal amik, je pravda, ze lidi co hrali hylery hoodne nadavali na nepomer dps/heal, ze tank dostava trebas 300hp/s dmg a max hyl i s featama na danem levelu hylera 80-100hp/s, to je dost o nicem. Ja sam jsem to nezkousel a nikdy zkouset nebudu ;p |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 16:37:20
|
Pokud bych měl v krátkosti shrnout Aoc (z pohledu pve hráče, co dotáhnul na slušný level 2 "tank" chary) pro: - grafika a hudba - collision detect - relativně slušná rychlost levelování díky questům (ale mohlo by jich být víc) - combat systém proti: - problémy klienta (crashe, zone bugy, disconnecty a především slavný memory leak). Prostě to mě to cca po 1 hodině padne na out of memory (WXP + 4GB ram) - group play - je neskutečný jak tahle hra prostě dělá vše, aby grupování znepříjemnila. Nefunkční lft (i lft z AO je podstatně použitelnější), zdlouhavé cestování, rigorózní složení grupy (1 tank=guardian a pokud možno 1 offtank, aspoň 2 healeři jsou nutnost, team je 6 lidí), oproti solo hře mizerný xp (a pokud je někdo v grupě vyšší level a má šedý moby, tak se dostává 1xp za moba, přitom o moc lehčí teda nejsou) - koncept elite mobů - v každé group instanci jsou všichni mobi elite, tzn. vypadají stejně jako normální, akorát mají 10x víc hp a 5x vyšší dmg. Jejich dmg je taková, že tank sotva zvládne 2, se 3 si tým koleduje o wipe. - problémy s tankováním a healy. Tank má 2 taunty - 1 single a 1 aoe (každý s několikaminutovým lockem), a to ještě musí do toho vrazit featy (něco jako perky v AO). Pokud ho někdo přeagruje tak má vážný problém. Healy jsou hotky, které mají dost stupidní pravidla na stack (existují 3 různí priesti=healeři) + každý má ještě 1 větší heal cca s minutovým lockem. Výsledkem je, že v podstatě existuje jediná metoda jak mitigovat dmg - resisty. - itemizace stojí za houby, risk/reward ratio mizerný, všechny itemy kromě šedých boe/bop. V následujícím patchi mají nerfnout "dočasně" gemy do crafted armorů/zbraní, čímž spolehlivě zabijou crafting a ekonomiku. - crafting stupidní (podobný systém bych spíchnul za odpoledne jako programátor a stejně v tom mají nevyřešené bugy už od začátku) a navíc jak jsem psal tak skončí v kanále.
To všichni popisovali jak to funguje skvěle... no díky moc za názor |
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 18:33:37
|
muj osobni pocit je, ze toho fungovalo k relativni spokojenosti vic po vydani, nez ted, kdy zacali do vseho hrabat:) |
|
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 11:59:01
|
muj osobni pocit je, ze toho fungovalo k relativni spokojenosti vic po vydani, nez ted, kdy zacali do vseho hrabat:)
Souhlasím bez výhrad. Prakticky všechny změny od release verze mě spíše zklamaly. |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 12:10:50
|
quote: Originally posted by mittra
muj osobni pocit je, ze toho fungovalo k relativni spokojenosti vic po vydani, nez ted, kdy zacali do vseho hrabat:)
Souhlasím bez výhrad. Prakticky všechny změny od release verze mě spíše zklamaly.
presne tak :) spis nez vrtanim do balancu atd se meli naplno venovat contentu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 13:53:38
|
mno jeste mesic mam placenej a uz mesic nehraju :o) preorder WH tak uvidime co z toho vyleze.. jinak kdo by chtel zkusit aoc mozna mu pujcim na ten zbytek casu acc.. kdyz budu mit naladu :o)
edit:klindon 9 dan |
Edited by - B8M on 28/08/2008 13:54:19 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/08/2008 : 19:39:11
|
quote: Originally posted by B8M kdo by chtel zkusit aoc mozna mu pujcim na ten zbytek casu acc.. kdyz budu mit naladu :o)
Proc by to mel nekdo chtit? =] |
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 09:53:50
|
quote: Originally posted by B8M kdo by chtel zkusit aoc mozna mu pujcim na ten zbytek casu acc.. kdyz budu mit naladu :o)
Proc by to mel nekdo chtit? =]
pac jsou lidi zvedavy a acc mi konci 10.10 :o) |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 10:14:38
|
já bych si to zkusil tu hru, jestli by to šlo, díky moc
mám se ti ozvat? |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 10:38:46
|
quote: Originally posted by B8M
pac jsou lidi zvedavy a acc mi konci 10.10 :o)
Proc bych mel byt zvedavy na neco, o cem vim, ze je spatne? =] |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 11:29:58
|
pac jsou lidi zvedavy a acc mi konci 10.10 :o)
Proc bych mel byt zvedavy na neco, o cem vim, ze je spatne? =]
to ti da moznost rozeskalovat spatne, bud to muze byt uplne spatne, nebo jen dooost spatne, taky to muze byt totalne na picu a tak no :)) Rozhodne te to obohati o nove zkusenosti, imho ale stejne dobre rozeskalovat spatne muzes i na kteremkoliv urade v republice ;p |
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 13:42:23
|
Presne tak .o)
Jop Slegliku pisni mi na ajsko.. |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 15:13:38
|
quote: Originally posted by sleglik
já bych si to zkusil tu hru, jestli by to šlo, díky moc
mám se ti ozvat?
jezis ruuuuuuuuuuuuuuun!!!!!!!!! |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 16:54:35
|
Presne tak .o)
Jop Slegliku pisni mi na ajsko..
199725758 ?
mi to našlo 30 letou ženskou z Hong-kongu |
- |
Edited by - sleglik on 29/08/2008 17:48:20 |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 29/08/2008 : 18:32:44
|
quote: Originally posted by sleglik 199725758 ?
mi to našlo 30 letou ženskou z Hong-kongu
a kdo říká že to není správně :) |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
Topic  |
|