Tak podle eu ofic war stránek by měli Xzone a Gameexpres dávat k SE verzi i preorder s head startem a bonus items, bude chybět open beta kod který bude jen u EAstore a D2D verze.
The preorder offer is now available in stores near you and from the websites of our partners : Czech republic - Xzone,Gameexpres
Tak podle eu ofic war stránek by měli Xzone a Gameexpres dávat k SE verzi i preorder s head startem a bonus items, bude chybět open beta kod který bude jen u EAstore a D2D verze.
The preorder offer is now available in stores near you and from the websites of our partners : Czech republic - Xzone,Gameexpres
Tak to sem zvědavej estli to je pravda a co p.Schovanec potvrdí.
Tak to sem pěkne v hajz.... protože mam zaplacenou EAstore verzi a předobjednávku na SE u Xzone, kterou asi zruším když už sou prachy na EAstore fuč.
Budu bez krabice
ja myslim, ze xzone bude mit i open beta acess.
ne nebude, open beta je jen pro premiun partnery a to jsou EA story a D2D a možná jich bude i omezený počet těch klíču ale to nevím jistě nechtělo se mi pročítat forum.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Jde to někomu už sosnout přes EA Downloader co to brali přes EAStore?
nevím tohle je na warhammeralliance foru:
Originally Posted by GOA, August 20th
Q: Will we be able to download the Open Beta client in beforehand? A: Yes. The client will be hosted from the EA Store from the first week of September.
It is now the August 28th and the Open Beta client is available for anyone to download through our website as well as via our partners.
-Magnus
další věc je že to prý již jde stáhnout přes war-europe stránky tak nevím jestli počkat na ten EAstoro nebo to začít tahat z ofic sajty
Head to www.war-europe.com to download the Open Beta client. You can now download Warhammer Online: Age of Reckoning, through the download client “WAR Europe Downloader” using Peer to Peer and HTTP technologies. Go Check it out.
Jde to někomu už sosnout přes EA Downloader co to brali přes EAStore?
nevím tohle je na warhammeralliance foru:
Originally Posted by GOA, August 20th
Q: Will we be able to download the Open Beta client in beforehand? A: Yes. The client will be hosted from the EA Store from the first week of September.
It is now the August 28th and the Open Beta client is available for anyone to download through our website as well as via our partners.
-Magnus
další věc je že to prý již jde stáhnout přes war-europe stránky tak nevím jestli počkat na ten EAstoro nebo to začít tahat z ofic sajty
Head to www.war-europe.com to download the Open Beta client. You can now download Warhammer Online: Age of Reckoning, through the download client “WAR Europe Downloader” using Peer to Peer and HTTP technologies. Go Check it out.
super ten jejich klient, pustím, assertion failed Visual C++ chyba a čau.
Mno mě to jede hrozně, prvních 5 min 380kb/s down teď to jede 25 kb/s down a 20 up.Takže tak za dva tydny to mam doma asi přece jen vemu tu krabici z Xzone jinak si nezahraju ani v říjnu.
Mno mě to jede hrozně, prvních 5 min 380kb/s down teď to jede 25 kb/s down a 20 up.Takže tak za dva tydny to mam doma asi přece jen vemu tu krabici z Xzone jinak si nezahraju ani v říjnu.
to ti ten upload brzdí, sosni si netlimiter pro, restartni komp, zatrhni 5KB max u toho .exe souboru a pofičí to max rychlostí :)
to ti ten upload brzdí, sosni si netlimiter pro, restartni komp, zatrhni 5KB max u toho .exe souboru a pofičí to max rychlostí :)
dík to sem chtěl vědět mě tyhle download managery jakmile se mi upload zvedne přestanou pořádně stahovat
Sem zvedavej jestli se k nam doklepou ty novy preorder packy pro normal edici.
Jako kam myslis ? treba Xzone je mit vubec nebude, krome souteze. toto je mail od Schovance z Xzone: Dobry den, pre-order packy ke hre Warhammer Online: Age of Reckoning v prodeji nebudou. Je mozne je vsak ziskat v soutezi, vice informaci naleznete zde : http://www.xzone.cz/warhammer/
Zkousel jsem, ale nepomohlo. nejde to v IE, Opere ani ve Firefoxu. Takze predpokladam ze vam to funguje a dostanete se na stranku se seznamem prodejcu? Vcera vecer se mi to doma nacetlo v pohode ale dnes v praci ani tuk. tak mozna je to nejaou cache mezi mnou a serverem
Edited by - exparotiminator on 29/08/2008 10:43:30
asi budem za crevo, ale ide to niekomu sosnut z d2d ? pri hre mam tlacitko "download now" ale iba mi to preposle beta key na mail, btw uz tych mejlov z klucom mam 8 , toho ich down managera mam nainstalovaneho, nejde mi to ani v ie ani ff3
asi budem za crevo, ale ide to niekomu sosnut z d2d ? pri hre mam tlacitko "download now" ale iba mi to preposle beta key na mail, btw uz tych mejlov z klucom mam 8 , toho ich down managera mam nainstalovaneho, nejde mi to ani v ie ani ff3
quote:Originally posted by Gaunero btw uz tych mejlov z klucom mam 8
LOL nezlob se neni to nic proti tobe, jen me tahle veta rozesmala a ani nevim proc . Ja mam nainstalovano z closed bety , ale klikal jsem na to tlacitko vedle to info pac se mi zdalo podezrele a prislo mi taky asi 5 mailu :o))
quote:Originally posted by Gaunero btw uz tych mejlov z klucom mam 8
LOL nezlob se neni to nic proti tobe, jen me tahle veta rozesmala a ani nevim proc . Ja mam nainstalovano z closed bety , ale klikal jsem na to tlacitko vedle to info pac se mi zdalo podezrele a prislo mi taky asi 5 mailu :o))
z tohodle smrdí pozdější problém :)
Maly dotaz, jak myslite bude probihat vubec ten cely release pro lidi, ktery vyhrali Pre-order box (na xzone) + CE? 14teho tu mame head start a ja za hru tedy zatim nic nezaplatil, sice mam uz ty kody, ale prijde mi to divny. Protoze mi nejak chybi neco jako account activation key, protoze necekam, ze CE edice dojde k majitelum pred releasem a tedy i pred head startem. Nebo to mam chapat jako, ze ten head start kod uz je muj klic pro aktivaci uctu a v CE edici, ktere jsem se mohl vzdat budou jen media a ostatni (hmatatelne) darecky?
Mam v tom maly zmatek, mozna uz jste to nekde resili, ale pokud by vas to neobtezovalo, tak bych byl rad za objasneni.
Pochopil jsem to tak, ze ty kody v pre-orderu ti umoznej vstoupit do open bety + head start do ty doby nez prijde krabice, myslim ze na ten kod pujde hrat jen chvili od 14. do 18?. zari takze krabice bude potreba. Jinak to ze si nic nezaplatil je jen tim jak na xzone vyresili tu soutez, kdyby sis to koupil normalne tak ti pre-order poslou az potom co zaplatis. Docela me zajima kolik lidi co vyhrali na xzone CE ji nezaplati a budou mit jen pre-order...
Samozrejme, prave to zduraznuju, ze jsem nic nezaplatil a uz budu moci hrat hru o par dni pred, klidne bych jim celou CE zaplatil hned ted, ale jak rikaji oni, neznaji konecnou cenu a tedy ani asi dodani (vcelku sux), budu doufat, ze krabice dojde jiz v hracim tydnu v rozmezi 15.-19. zari.
edit: tedy muj zmatek uz je timto vyresen, po head startu budu jednoduse muset acc znovu aktivovat klicem, ktery bude v CE.
Kdo bude mit ucet aktivovanej head start kodem, bude mit ucet aktivni i nekolik dni po vydani hry, prave kdby vam hra prisla pozdeji....osobne to odhaduju, ze to bude cca 7 dni po releasu jeste aktivni.
Edited by - Nogglli Guemaah on 30/08/2008 12:39:24