Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 11/08/2008 :  09:29:31  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Book 14 jsem nehral a zajimalo by me - z pohledu lidi co to hraji. Jsou tam nejake zajimave questy/instance, ktere se vyplati delat z duvodu zajimavych rewardu nebo dropu?
Zajimaji me nejvic veci pro LM.

Co obnasi prequest pro Morii?

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Dash
New Member

137 Posts

Posted - 11/08/2008 :  09:55:24  Show Profile  Visit Dash's Homepage Send Dash a Private Message  Reply with Quote
imho, pokud ten blicí pytlík bude fungovat jako pocket a vytáhne mi fate a vitalitu do nebeských výšin, nechám si ho klidně čvachtat v kapse :D
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 11/08/2008 :  11:24:01  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Book 14 jsem nehral a zajimalo by me - z pohledu lidi co to hraji. Jsou tam nejake zajimave questy/instance, ktere se vyplati delat z duvodu zajimavych rewardu nebo dropu?
Zajimaji me nejvic veci pro LM.

Co obnasi prequest pro Morii?

prolog na Moriu je o vypraveni spolocenstva z Roklinky, reward je celkom dobry pocket, robis tam par behacich questov po Roklinke pre niektorych clenov spolocenstva, pre kazdy rasu pre inych.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/08/2008 :  13:03:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dash

imho, pokud ten blicí pytlík bude fungovat jako pocket a vytáhne mi fate a vitalitu do nebeských výšin, nechám si ho klidně čvachtat v kapse :D

jakej blici pytlik? neco mi uniklo...
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 11/08/2008 :  17:08:57  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
pyttlik ne pytlik

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 15/08/2008 :  09:09:39  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Má ten 14ti denní trial high res client podporu Dx10? Podle jejich stránek to vypadá, že asi ne
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 18/08/2008 :  05:53:17  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Bude to mit vlastni level. Pokazde pri "dingu" zabehnes za kovarem a rozdelis body mezi vlastnosti. Tech bude tusim 2,5 nebo 9, podle vzacnosti zbrane.
A jestli jsem to dobre pochopil, tak se to tyka jen zbrani. Ostatni equip legendary nebude.

Players will be able to forge weapons and class-related equipment and evolve them to build a legacy the likes of Bilbo's Sting and Gandalf's Glamdring. These legendary weapons will level-up along with the player, allowing customization by advancing the item's virtues, adding runic legacies, modifying its titles and forming fables.

Trosku matouci, uvidime jestli se levelovani skutecne bude tykat jen zbrani nebo i "class related equipmentu".

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/08/2008 :  08:07:04  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Je to mysleno tak, ze na nektere legendary zbrane bude restrikce podle povolani, jako je ted na normalni zbrane. Aspon tak jsem to pochopil z nejakeho dve chatu.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 18/08/2008 :  08:56:33  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Jo takze ty tomu rozumis tak ze tim mysleli zbrane pouzitelne kymkoliv a jine class restricted zbrane. I tak se to da chapat jasne. Zacinam byt zvedavy jak to bude vypadat :)

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/08/2008 :  08:58:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy

Jo takze ty tomu rozumis tak ze tim mysleli zbrane pouzitelne kymkoliv a jine class restricted zbrane. I tak se to da chapat jasne. Zacinam byt zvedavy jak to bude vypadat :)

presne
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 18/08/2008 :  11:05:25  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Dotaz - jak se teď sbírá ring lore - předpokládám, že po dosažení 70.000 to skončí. Můj problém je, že znovu to můžu zkusit až zítra a zbývá mi jeden pokus, abych dostal titul za 12 kousků. Nevíte, jestli to plánují stopnout přesně při 70.000, nebo počkají do restartu/patche? Je tam už přes 67.000, od včerejška to poskočilo o 3500, takže mám oprávněné obavy, že do zítra už to nevydrží. Nebo je tam nechají i nadále (ono ty odměny jsou docela dobré).
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/08/2008 :  12:28:37  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Mam pocit, ze pri 70k se to stopne
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 18/08/2008 :  16:37:36  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Dotaz - jak se teď sbírá ring lore - předpokládám, že po dosažení 70.000 to skončí. Můj problém je, že znovu to můžu zkusit až zítra a zbývá mi jeden pokus, abych dostal titul za 12 kousků. Nevíte, jestli to plánují stopnout přesně při 70.000, nebo počkají do restartu/patche? Je tam už přes 67.000, od včerejška to poskočilo o 3500, takže mám oprávněné obavy, že do zítra už to nevydrží. Nebo je tam nechají i nadále (ono ty odměny jsou docela dobré).

Byl jsi pomaly, tak holt budes bez titulu.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 19/08/2008 :  04:33:01  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Tak stihnul Předpokládám, že 12/12 Seeker of truth je nejvyšší titul. Btw. 69070, během dneška to bude 70.000.
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 19/08/2008 :  11:19:27  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak stihnul Předpokládám, že 12/12 Seeker of truth je nejvyšší titul. Btw. 69070, během dneška to bude 70.000.

Nestihnul, nejvyssi titul je Master of Forgotten Lore za 16 splnenych questu

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 19/08/2008 :  13:02:39  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Je to tak - zadny dalsi titul uz potom nepribyl. Vypada to, ze jsi skoncil tesne pred cilovou paskou :)

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 19/08/2008 :  14:26:40  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Tak a je dosbirano

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 19/08/2008 :  16:09:52  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sneckie

quote:

Nestihnul, nejvyssi titul je Master of Forgotten Lore za 16 splnenych questu

No nevím, pořád mi ten elf hlásí, že mám ještě 6 hodin do dalšího questu, i když počitadlo už je stopnuté na 70.000.

EDIT: Jo, furt tam stojí, ale už se mnou nemluví, elf ušatý.

Edited by - Drizzt DoUrden on 20/08/2008 20:14:59
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 19/08/2008 :  20:40:00  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Ne vsichni elfíčkové jsou hodní.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Envvy
Starting Member

3 Posts

Posted - 05/09/2008 :  15:43:17  Show Profile Send Envvy a Private Message  Reply with Quote
Cau dozvedel jsme se teprve pred par dny ze existuje tato hra...
Do teto doby jsem hral Lineage 2 tudiz mam zkusenosti jen s ni.
Chtel bych vedet za 1)jsou nejaky free servery?
2)to doplnim a se dozvim odpoved na 1):)

Dekuji za odpoved
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/09/2008 :  15:55:39  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Envvy

Dekuji za odpoved

NE!

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Envvy
Starting Member

3 Posts

Posted - 05/09/2008 :  16:02:35  Show Profile Send Envvy a Private Message  Reply with Quote
Diky takze tahle hra je pro me uzavrena do te doby dokud nejake nebodu(pokud nekdy budou)
Doopravdy nehodlam davat penize jen proto abych si zahral na pc.....

Edited by - Envvy on 05/09/2008 16:03:08
Go to Top of Page

darlock
New Member

129 Posts

Posted - 05/09/2008 :  16:39:33  Show Profile Send darlock a Private Message  Reply with Quote
tak to si nezahrajes
btw je tu jedna moznost - lifetime

Anarchy Online Trader Darlockus
PlanetSide My Character
LOTRO : Tallrian- elf -hunter
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/09/2008 :  16:56:31  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Diky takze tahle hra je pro me uzavrena do te doby dokud nejake nebodu(pokud nekdy budou)
Doopravdy nehodlam davat penize jen proto abych si zahral na pc.....

no nikdo te nenuti :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Envvy
Starting Member

3 Posts

Posted - 05/09/2008 :  17:09:58  Show Profile Send Envvy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darlock

tak to si nezahrajes

to je co? to je ta trialova verze na 14 dni nebo co?
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 06/09/2008 :  00:37:02  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dekuji za odpoved

Miluju lidi kteri chteji za nic neco.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 08/09/2008 :  07:19:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dekuji za odpoved

Ano jsou. Když najdeš kamaráda kterej tě doma na hodinku k tomu pustí, tak tomu můžeš říkat free server.
Go to Top of Page

darlock
New Member

129 Posts

Posted - 08/09/2008 :  20:22:39  Show Profile Send darlock a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by darlock

tak to si nezahrajes

to je co? to je ta trialova verze na 14 dni nebo co?

zaplatis si dozivotny acc jednorazovou platbou a u viac poplatky neplatis ale ako pozeram ty nebudes ten pripad co by chcel zaplatit za pracu inych.

Anarchy Online Trader Darlockus
PlanetSide My Character
LOTRO : Tallrian- elf -hunter
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/12/2008 :  17:02:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
odkud kdo mate Morii?
Xzone.cz se musi uznat, ze "kdyz se snazi, tak se snazi" viz ruzny preorder bonusy. Problem je, ze se moc casto nesnazi.. jak tam tem detem v komentarich cintaj ze je problem v CZ distribuci..etc..etc pritom je x podniku kde uz Morii maj/meli prodavaj/prodali.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/12/2008 :  18:13:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Nevim o obchodu v cechach, kde by Morii meli.
Jinak, pokud netouzite po krabici, staci dat v COG uctu upgrade, zkasne vas to o prachy a aktivuje Morii. Velice elegantni reseni.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 10/12/2008 :  07:44:46  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Přímo ze stránek lotro-europe.com. Morii spouštěli v úterý tuším 18. listopadu, krabice dorazila z Anglie ve čtvrtek 13tého, cena včetně poštovného cca 1750 Kč (Special Edition).

Musím podotknout, že Morie je úžasně zpracovaná, jakmile se tam člověk začne orientovat, jde to už samo - stovky nových questů (včetně spousty deedů) a spousta legendary zbraní a věcí - systém je opravdu promakaný, jen naštve, že když člověk má zbraň už na 2/3 nalevelovanou, najde novou, lepší, a jede odznova. Ale zatím se vezou spolu s questama, každopádně to stojí za to, mace s dmg 44 a ancient dwarf dmg se hodí do páru k mace s dmg 36 a stunem. A to jsem ještě nelootnul second age weapon.

Možná SPOILER
Jen prachy za cestovné se trochu prodraží, pobíhat mezi tábořišti po vlastních je na dlouho a na pořádného mounta, který by dokázal pobíhat i v podzemí, je třeba kindred status u trpaslíků a 5,5g
Konec SPOILERU

Edited by - Drizzt DoUrden on 10/12/2008 07:47:27
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/12/2008 :  01:55:39  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
a je ten datadisk taky o necem jinem nez o 1 velke dire? :) je tam vice ruznejch lokaci? nebo jen 1 jeskyne? nebo jak to vlastne vypada :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 13/12/2008 :  02:05:36  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

a je ten datadisk taky o necem jinem nez o 1 velke dire? :) je tam vice ruznejch lokaci? nebo jen 1 jeskyne? nebo jak to vlastne vypada :)

Sou tam ruzny lokace, ale vsechny sou v ty jedny dire.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 13/12/2008 :  09:06:20  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Rodiere, ani to možná nezkoušej. Než tě to pustí do Morie, tak uplyne doba, kterou běžně u jedné hry vydržíš :)
A pak budeš stejně v jedné díře. :)
Ostatním to klidně doporučím, Morie vypadá úchvatně a majestátně

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 13/12/2008 :  09:58:26  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Rodiere, ani to možná nezkoušej. Než tě to pustí do Morie, tak uplyne doba, kterou běžně u jedné hry vydržíš :)

Uz jsem si poradil datac i ja, jsem na to zvedav.

Wyndia Creel - Tarkin server

Edited by - Miky on 13/12/2008 09:59:04
Go to Top of Page

Eki
Moderator

123 Posts

Posted - 13/12/2008 :  19:16:20  Show Profile  Send Eki an ICQ Message Send Eki a Private Message  Reply with Quote
Tak snad se po dlouhe dobe dostanu znovu do sveta Stredozeme, sem moc moc zvedavy , vidim to tak na pondeli

EQ2
LOTRO
SWG
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/12/2008 :  12:23:18  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Po měsíci intenzivního hraní už pomalu začínají docházet questy, zbývají už jen full fellowship instance. Ale zatím jsem byl jen na začátku Lothlorienu (questy pro trpaslíky) a chybí mi pár deedů. Ale i tak jsem moc spokojený, nové lektvary, svitky a hlavně 3 nalezené second age zbraně, prodané v aukci, vysoukaly moje jmění na 15g (průměr předchozího hraní byl 2g, scholar toho moc nevydělá a na vymasterování weaponsmithe nejsou suroviny).

Už se těším, až konečně najdu second age champion meč s dobrýma statama a začnu ho vypiplávat. (můj third je dobrý, celkový dmg 46,8, rend bleed dmg, jednoručák, ale holt omezený max levelem 40).
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 16/12/2008 :  11:46:15  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Toto je kvalitní názor.

Edited by - Octopuss on 16/12/2008 11:46:26
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 16/12/2008 :  13:28:43  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Z Khostriho hovori letita zkusenost a vypilovany smysl pro detail

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 20/12/2008 :  00:24:33  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nevim ;) zrovna lotro a wow jsou moje nejhranejsi mmorpg..

World of Warcraft 1,084 hours
The Lord of the Rings Online 425 hours

http://tambazaar.cz <- dneska koupeno za 650Kc. Faktem je, ze meli 2 kusy.. ale prubezne myvaj tak 2 kusy tydne..

Edited by - Rodier on 20/12/2008 00:29:20
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/12/2008 :  16:36:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Minstrel OP .. chodi sem jeste nejaky zkuseny minstrel? :) Existuje ve hre vubec moznost nejak jednoduseji boostnout minstrela na silnejsi dmg?
Kdyz vidim ze treba ranger si proste koupi lepsi luk.. zvlast ted co jsou legendary veci a hned ma lepsi dmg.. nechapu proc na minstrely se porad sere. Hudebnich nastroju je minimum.. nebo uz se to od Morie zlepsilo? Tenkrat byl jen buben+10% a theorbo na snizeni threatu pri leceni.. je uz neco lepsiho?

Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 22/12/2008 :  17:28:42  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
No jo chudak minstrel nic neuhealuje, navrch ani dmg nema, ze to jeste vubec nekdo hraje

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/12/2008 :  17:44:09  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Neni a asi nebude, s MoM se devove vyjadrili, ze minstrel je na healovani a naopak mu nerfnuli defence a dmg.
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 22/12/2008 :  18:51:52  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Hraju minstrela neco pres rok. Pred MoM jsem nemel problem a ani ted v MoM nemam problem. Na lvl 60 mam nejakych 4400hp/3900mp bez buffu, dle meho nazoru zvedli crit sanci, velmi pekne mi narostla dmg. Na moba stejneho lvl mi to nekdy critne i pres 1000 a jdou pekne dolu. Jako healer si vubec nestezuju, nektere pasaze jsou trochu tezsi nez isntance z pred datadisku, ale to jen vitam. Jako healer tedy nemam zadny problem, jsem spokojeny. V Morii jsem si dal bez problemu vsechny questy a solo instance. Nechapu, proc lidi na ofic US forech rvou, ze je minstrel strasne slaby, me prijde jeste silnejsi nez pred MoM a to at uz v dmg nebo heal buildu. A to mam z teal setu jen botky, jinak jsem ve fialovem setu z prvnich instanci, chabou legendarkou a s jednim novym critnutym nahrdelnikem, ostatni veci mam jeste z puvodni hry(Rift, singl craftene veci atp.). Samozrejme, ze s minstrelem, ktery nema dodelane traity a nevi co ma vlastne poradne equipnout se hraje o poznani hur, ale to uz je problem samotneho hrace.

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 22/12/2008 :  20:01:31  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Ja nevim Sneckie, Rodier s Almychem rikaji ze jsou Minstrelove nerfnuti, mozna budes muset svoje stanovisko zmenit a priznat si, ze se ti hraje mizerne a jsi nestastny..

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 24/12/2008 :  02:13:58  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
World of Warcraft 1,084 hours
The Lord of the Rings Online 425 hours

Uchvatna cisla, ba primo nepredstavitelne mnozstvi hodin.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

meloun
New Member

104 Posts

Posted - 31/12/2008 :  12:18:14  Show Profile Send meloun a Private Message  Reply with Quote
Dobrý den pánové:)...vim ze je to divny ptat se az ted ale mam otazku...jak si Lotro stoji ??? prave moc uvazuju o nejkae nove mmo kterou bych zacal hrat ve hre je zatim WAR,reactivace AoC uctu,nebo me ted napadlo Lotro pac se docela blazen do sveta pana prstenu.Hral sem free trial a docela me to bavilo ikdyz mi tam docela fatalne chybelo PvP. V kazdym pripade se chci zeptat jak na tom Lotro je? Hraje to dostatek lidi? Je to perspektivni i do budoucna? A co na to Jan Tleskač?

--------------------------------------------
=>!!!We ArE ThE PulSSe Of ThE MaGGotS!!!!<=
--------------------------------------------
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 31/12/2008 :  13:10:54  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Lidi to hraje spousty, zajem je dle meho nazoru slusny. Vzhledem k tomu, ze se ted hra pribehove dostala do faze, kdy spolecenstvo dorazilo do Lorienu, tak to perpektivu urcite ma. PvP jdi radsi hrat do WARu.

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 31/12/2008 :  15:14:03  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
Pokud vyber MMO stoji na PvP, tak do lotra urcite nechod. Jinak bych to doporucil jako volbu cislo 1. V zadne jine hre jsem zatim nevidel tak chytlave zabavne PvE( jak soubojovy system, tak i questy, pribeh atd...). Co se poctu lidi tyce - v posledni dobe jsem hral WOW, WAR, TR a AO, zadna z techto her nema zdaleka tolik lidi ve startovnich lokacich a to i presto, ze u Lotra vysel nedavno datadisk, takze bych ocekaval, ze vsichni co maji char 50 a vic budou na nem. Pride mi ze je tam fakt zivo, mozna to je jeni tim, ze kdyz jsem pred rokem zacinal s Lotrem, tak na zacatku hry bylo docela pusto.

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

akkamov
New Member

124 Posts

Posted - 31/12/2008 :  21:59:55  Show Profile Send akkamov a Private Message  Reply with Quote
meloun: Pokud bys oželel PvP tak bych ti doporučil vyzkoušet Dungeons and Dragons online trial. Je čerstvě po novém modu.. upravená povolání, nové questy, možnost najmout si NPC pomocníka do questu, vylepšený endcontent crafting a podpora directX 10.

Edited by - akkamov on 31/12/2008 22:01:44
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,41 seconds. on eygor Snitz Forums 2000