Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 tresty aneb flejm a pak z toho udelame zavery
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 11/08/2008 :  15:02:22  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
- body dolu za opakovane neposlouchani, necteni
- zakaz raidu na xx days
- vylouceni z orgu

Jako vcera jsem se dozvedel ze jsou lidi co netusej ze je nejake apf 42... Napsano to bylo na imperku tejden... Bylo to nekolik dni v news... podobne veci priste vyresim zakazem raidu... pac jestli ma nekdo pocit ze raidime pro vlastni zabavu, tak ma pravdu :), ale rozhodne to ma byt tak ze tam jdeme pro neco co se muze hodit v jinejch situacich a pomuze nasi org k lootu vzacnych veci...
Aneb, chcesli chodit raidy tak si aspon precti imperko cas od casu a nebo si projed news, nehodlam poslouchat vymluvu typu, loguju se na x botu, tohle tam fakt videt nemuzu a ufan mi o tom apf rekl az dnes odpoledne...
Pardon, to z nas pak delate kkty...

Ne neberu to prilis vazne, ale prestava se mi libit system premluv co nejvic lidi at se akce podari... OFC hafo z vas premlouvat budu ale to proto ze hrajete velmi sporadicky a opravdu jde o pomoc z vasi strany, za tu jsem vdecen :)

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 11/08/2008 :  15:07:35  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
bump!

Je to hnus velbnosti, clovek aby premlouval lidi at si dojdou pro burden.... Kdo nechce raidovat tak kik z czaraidu, stejne je to pro nej zbytecnej bot.
Komu se to nelibi tak at jde raidovat s jinou org.
Sparta uz nenabira a jak to vypada jinde sme videli vcera.
(redemption)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 11/08/2008 15:19:43
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 11/08/2008 :  15:10:31  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi
lidi co netusej ze je nejake apf 42...

Vo koho jde?
Ja bych to banoval na vsech botech i na zerg botech .... ze doktore!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/08/2008 :  15:11:00  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Nooo byla by to zasadni zmena. Zatim se tu porad honi numbers za kazdou cenu. I Revi se vykopaval pul roku...

A chybi mi tam nekde na prvnim radku slusnost:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 11/08/2008 :  15:39:14  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Anpe tos moh postovat rovnou do threadu pro zasmání...
Ale pokud v tom je něco míněno vážně, tak si myslim, že negativní motivace tu nemá šanci na úspěch. Tresty povedou CzA leda tak do hrobu, ty bych schovával jen pro opravdu závažný prohřešky.
Spíš by stálo za to se zamyslet nad tím, jak motivovat pozitivně lidi. Možná by stálo za to se zamyslet nad tím, aby se diferencovaly bodově raidy (mám tím na mysli, aby byl jiný počet bodů za třeba LOTVU a třeba 42) a to ve formě bodovýho bonusu za úspěšnej raid v případě věcí jako je 42. Já vim, že řeknou mnozí něco o uvědomělosti a nezištnosti, ale nemůžu si pomoct, tyhle věci fungujou líp než tresty a apely na uvědomělost ...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 11/08/2008 :  15:57:14  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Anpe tos moh postovat rovnou do threadu pro zasmání...
Ale pokud v tom je něco míněno vážně, tak si myslim, že negativní motivace tu nemá šanci na úspěch. Tresty povedou CzA leda tak do hrobu, ty bych schovával jen pro opravdu závažný prohřešky.
Spíš by stálo za to se zamyslet nad tím, jak motivovat pozitivně lidi. Možná by stálo za to se zamyslet nad tím, aby se diferencovaly bodově raidy (mám tím na mysli, aby byl jiný počet bodů za třeba LOTVU a třeba 42) a to ve formě bodovýho bonusu za úspěšnej raid v případě věcí jako je 42. Já vim, že řeknou mnozí něco o uvědomělosti a nezištnosti, ale nemůžu si pomoct, tyhle věci fungujou líp než tresty a apely na uvědomělost ...

jen se smej, za to bude kick taky! :) mhaha :)
Ne, povim ti oc jde, je tech raidu hodne... Az budou tak vzacne jako u redemption tak prijdou vsichni... Ale chodime jich hodne protoze je potreba hodne ajtemu...
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/08/2008 :  16:01:38  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tady souhlasim spis s Anpem, nez s Philem.
Primarni smysl bodu byl (a uz neni) aby bylo podle ceho "delit" veci z raidu. Nikoliv jako duvod proc na raidy chodit.
Pokud se na raidy bude chodit pro body (a pro loot), tak se logicky stane, ze se bude chodit jen tam kde clovek bude lootovat/bude mit vic bodu.
To napriklad v tuhle chvili pro urcitou skupinu burdenaku neplati, takze na bista chce vetsinou jit 8+ lidi co jde pro zabavu(burdena maj) a cekaji az prijdou dalsi aby se mohlo jit, a mezi nimi i pripadni looteri.
A tim ze se budou motivovat lidi, kteri si tam skaknou jen pro Burden tu skupinku spis demotivuje.

Motivujici by spis bylo brat clenstvi na czaraidu jako cest, a nikoliv samozrejmost a vztahovat k tomu take urcite povinnosti. Ale nejsem si jisty zda v prostredi, kdy je snazsi jit se zergem, nez delat neco vic nejen pro sebe to ma sanci na uspech.

Proste je to dlouhodoba situace v cza, kdy ti co radi hraji jinak (rozumej cza only) jsou zavisli na tech, kteri se bez nich obejdou:-)

Jedinej rozumnej zpusob jak to udelat je, aby se tak 12 lidi v ramci slusnosti mezi sebou dohodlo, ze budou chodit raidy v takovym a makovym mnozstvi, podle takovejch a makovejch pravidel, s takovymi a makovymi povinnostmi a zavest czaraid2. A kdo by se chtel pridat by s pravidly MUSEL souhlasit.
Reforma stavajiciho czaraidu a politiky numbers je nereformovatelne evolucne:-) Vubec zazrak mit tak uspesnej org temer bez pravidel:-)

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 11/08/2008 :  16:33:42  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
philu na RL a odmenuj! :)
Go to Top of Page

Aleister Crowley
New Member

275 Posts

Posted - 11/08/2008 :  18:37:42  Show Profile Send Aleister Crowley a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Motivujici by spis bylo brat clenstvi na czaraidu jako cest, a nikoliv samozrejmost a vztahovat k tomu take urcite povinnosti.

hahahahahahahahahahahahahaha

Stilgarr
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 11/08/2008 :  18:58:48  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
lidi nedonutíš násilím/trestama chodit raidy,
taky nečtou imperko (nebo fakt jen sporadicky),
a opravdu, ale opravdu nečtou news na czabotu

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 11/08/2008 :  19:32:20  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by revi

lidi nedonutíš násilím/trestama chodit raidy,
taky nečtou imperko (nebo fakt jen sporadicky),
a opravdu, ale opravdu nečtou news na czabotu

Tvoje poznámky sů opravdu originální a podnětné.Tvůj postoj také známe a ten tomu dodává adekvátní váhu...

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 11/08/2008 :  19:34:13  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aleister Crowley

quote:

Motivujici by spis bylo brat clenstvi na czaraidu jako cest, a nikoliv samozrejmost a vztahovat k tomu take urcite povinnosti.

hahahahahahahahahahahahahaha

Stilgarr

Stile vysvětlíš ně co ťa tak rozesmálo?Rád bych sa také zasmál.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 11/08/2008 :  19:44:26  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
Rozhodně bych nedával povinost chodit raid, podle mně je rozumnější nejaká odměna pro účastníky a nadruhů stranu kdo už ten raid tak by mněl respektovat rl a za nerespektování nejaký trest.

Obecně vyvážit odměny/test tak aby sa nikdo nestal ani jednomu typu motivace apatický.

Já si myslím že v CzA neni nerozumných lidí, takže bych neviděl problém v tom dat návrhy a na nejaké verzi sa dohodnů a tím usnadnit vedení raidu RL a odměnit lidí kteří si to zaslůžijů, v obůch smysloch.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 11/08/2008 :  20:24:31  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

Rozhodně bych nedával povinost chodit raid, podle mně je rozumnější nejaká odměna pro účastníky a nadruhů stranu kdo už ten raid tak by mněl respektovat rl a za nerespektování nejaký trest.

Obecně vyvážit odměny/test tak aby sa nikdo nestal ani jednomu typu motivace apatický.

Já si myslím že v CzA neni nerozumných lidí, takže bych neviděl problém v tom dat návrhy a na nejaké verzi sa dohodnů a tím usnadnit vedení raidu RL a odměnit lidí kteří si to zaslůžijů, v obůch smysloch.

a ještě rozdávej stranickou legitimaci a čipy do hlavy

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2008 :  09:53:40  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

- zakaz raidu na xx days
- vylouceni z orgu

Chybi ti tam "50 dkp minus"!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 12/08/2008 :  10:45:13  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
K Tojemu:
No, připadá Ti, že je v CzA tolik lidí, že bychom si mohli hrát na elitářství? Mě teda ne.
Až bude v primetime běžně on-line 30+ lidí, tak se o něčem takovým můžem bavit.
Každopádně já se svou možností účasti na raidech bych stejně skončil v nějakým czaraiduB, takže ode mne se takový návrhy podpory nedočkají (ne že bych si dělal iluze, že můj názor něco znamená).

K Lapimu:
Tresty buou mít za účinek jen další úbytek lidí v CzA, teď odchází lidi kvůli pitomostem, typu, že někoho v orgu nesnáší a až budou dostávat tresty, tak budou odcházet kvůli "křivdám", kterých se na nich někdo dopustil. Kvůli těmhle věcem se dokážou rozhádat i velký kamarádi, natož lidi, který se v životě neviděli.
Tím nechci říct, že jsem zcela proti trestům, jen by měly být za opravdu závažný provinění a měly by být dopředu známý.

A jinak obecně bych byl rád aby naše snahy vedly k tomu se společně bavit a ne se navzájem srát!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2008 :  14:21:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty
Tresty buou mít za účinek jen další úbytek lidí v CzA, teď odchází lidi kvůli pitomostem, typu, že někoho v orgu nesnáší a až budou dostávat tresty, tak budou odcházet kvůli "křivdám", kterých se na nich někdo dopustil.

Takove lidi CzA stejne nepotrebuje. :]

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 12/08/2008 :  16:37:47  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Revi jaký ty máš zájem o to, aby nebyli žádné změny?Nejesi v CzA nejsi na czaraidu.
Teď patříš k Redemption , teda aspoň do doby než ťa poznajů.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 12/08/2008 :  20:35:25  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Revi jaký ty máš zájem o to, aby nebyli žádné změny?Nejesi v CzA nejsi na czaraidu.
Teď patříš k Redemption , teda aspoň do doby než ťa poznajů.

ty mě taky můžeš, když tu spamují lidi co 2 roky AO nehrají....

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 12/08/2008 :  21:51:17  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
revo nechci prudit ale zrovna sem prispivaj lidi co to hrajou zatim... I kdyz nekdo sporadicky /zdravim nekro :)/ ale hrajou...
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 12/08/2008 :  22:01:23  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

revo nechci prudit ale zrovna sem prispivaj lidi co to hrajou zatim... I kdyz nekdo sporadicky /zdravim nekro :)/ ale hrajou...

šak neprudíš, prudí lapi

zpět k tématu: např. Red mají za různé raidy různý počet bodů/min
např. pande 0,4b/min, alici 0,2, nejaký ostatní 0,1, atd. třeba by to donutilo lidí chodit do pande/42 když budou mít "větší tikot pts" než normálně na alikách, ale zas pak až bude něco ve městě = míň motivace přijít...

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 12/08/2008 :  22:06:06  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote

quote:

- zakaz raidu na xx days
- vylouceni z orgu

Jako vcera jsem se dozvedel ze jsou lidi co netusej ze je nejake apf 42... Napsano to bylo na imperku tejden... Bylo to nekolik dni v news... podobne veci priste vyresim zakazem raidu... pac jestli ma nekdo pocit ze raidime pro vlastni zabavu, tak ma pravdu :), ale rozhodne to ma byt tak ze tam jdeme pro neco co se muze hodit v jinejch situacich a pomuze nasi org k lootu vzacnych veci...
Aneb, chcesli chodit raidy tak si aspon precti imperko cas od casu a nebo si projed news, nehodlam poslouchat vymluvu typu, loguju se na x botu, tohle tam fakt videt nemuzu a ufan mi o tom apf rekl az dnes odpoledne...
Pardon, to z nas pak delate kkty...

Ne neberu to prilis vazne, ale prestava se mi libit system premluv co nejvic lidi at se akce podari... OFC hafo z vas premlouvat budu ale to proto ze hrajete velmi sporadicky a opravdu jde o pomoc z vasi strany, za tu jsem vdecen :)

To je o mne, koukam. Necekal jsem ze te to az takhle vytoci. AO je pro me hra, u ktere stravim vetsinu sveho volneho casu. Nicmene porad mam jako ostatni spoustu dalsich povinnosti. Verim, ze kdybych to vedel, jak rikas, tyden dopredu, dokazal bych si ten cas usporadat lip abych s vama mohl jit. Proc bych kua asi nechtel na s42 coop, to sem fakt nestava casto.. Misto toho to vypada ze na vas kaslu a ty tu Anpe napises o nakych zakazech raidu.

Nevim co resite, kdyz nemam cas, nehraju. Tecka.

Edited by - Metacrawen on 12/08/2008 22:08:05
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 12/08/2008 :  22:12:48  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Snaz se mluvit spis k tematu metaku, Kdyz nemam cas tak taky nehraju...
Je tu snad nekdo kdo hraje kdyz nema cas?
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 12/08/2008 :  22:18:49  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Snaz se mluvit spis k tematu metaku, Kdyz nemam cas tak taky nehraju...
Je tu snad nekdo kdo hraje kdyz nema cas?

To neni k tematu? Nesel sem pomoct na 42 a tebe to vyprovokovalo k tomu premyslet o:
- zakaz raidu na xx days
- vylouceni z orgu

.. mno a ja nechapu jak muzes myslet vazne nekomu strhavat body nebo zakazovat raidit proto, ze se nezucastni vsech raidu? Chapu to spravne?

Edit: Je mi jasny ze udelat uspesny raid (jakykoliv, ne jen 42) stoji RL cas a trpelivost, ale mrzi me ze si myslis ze timhle jako davam najevo ze na vas kaslu. Co jsem tak cetl v raid sekci, nebyl jsem zdaleka jediny, tak v cem se od ostatnich lisim? Jestli nechces abych chodil na raidy, rekni mi to rovnou, treba se k tobe nekdo prida a spolecne odhlasujete me vylouceni za nedostatecnou ucast hehe

Edited by - Metacrawen on 12/08/2008 22:30:59
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 12/08/2008 :  22:30:52  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
nechapes to spravne... oc mi jde? Ze se vsemi prostredky snazime dat dokopy nejakou akci ktera nema u clanu obdoby a vlastni lide co jsou lognuti nekolik hodin kazdy den informace ignoruji... Misto toho loguji lidi co mesic nelognuli atd... je to velmi nevyvazeny pristup...

Bud muzeme byt orga co je schopna zergnout city aliky a tim to hasne, nebo se musej lidi malilinko zamyslet, 90% to udelalo pri apf42 v nedeli, a zkusit usetrit ten cas na tu hodku a pul a jit...

V tvem pripade nepomaha nic, pac kdyz jsme ti nutili loot carla, tak jsi rekl ze delas le mise... Holt o tom premyslis jinak... a zrovinka v tvem pripade bych to videl jako podstatnou vec pro tvou motivaci... mesic se nepodivat na raid s orgou muze znamenat ze se priste na neco budes tesit a rad pujdes, nebo se odloupnes od cza...
Nechci resit tvuj konkretni pripad, vim ze rl je nad hru... sam to mam tak... Kdyz rl zavola tak ja bezim a ao musi stranou... Ale kdyz vim o nejake akci tak se tam snazim byt... viz utek z krabkonarozenimimca oslavy - abychom byli s tojem v deset v pandeg...
Nemyslim ze je to deforamce, proste vezmes jen v uvahu to ze kdyz tam budes v tu chvili tak jsi potrebnejsi nez kdyz tam x hodin clovek prosedi u ss...

edit: umysl tam opravdu nehledam... Ja chapu proc jsi nesel kdyz jsi o tom nevedel a rozplanoval sis vecer jinak...
btw: vlastne bych se mohl zamyslet proc 80% raidu, v pande, s i bez dobre graficke karty jsi prosedel bud na bubbarovi, nebo v pande G s cratem po MOVE... :)to same na apf42... --> ale to spis probereme jinde a radi se tomu zasmejeme /tvrdim jen ze to byla serie neuveritelnych nahod!/:)

edit editu: kua ty furt menis edity v editu tveho topicu! grr :)

Edited by - AnpetuWi on 12/08/2008 22:38:52
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 12/08/2008 :  22:58:44  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

nechapes to spravne... oc mi jde? Ze se vsemi prostredky snazime dat dokopy nejakou akci ktera nema u clanu obdoby a vlastni lide co jsou lognuti nekolik hodin kazdy den informace ignoruji... Misto toho loguji lidi co mesic nelognuli atd... je to velmi nevyvazeny pristup...

Bud muzeme byt orga co je schopna zergnout city aliky a tim to hasne, nebo se musej lidi malilinko zamyslet, 90% to udelalo pri apf42 v nedeli, a zkusit usetrit ten cas na tu hodku a pul a jit...

V tvem pripade nepomaha nic, pac kdyz jsme ti nutili loot carla, tak jsi rekl ze delas le mise... Holt o tom premyslis jinak... a zrovinka v tvem pripade bych to videl jako podstatnou vec pro tvou motivaci... mesic se nepodivat na raid s orgou muze znamenat ze se priste na neco budes tesit a rad pujdes, nebo se odloupnes od cza...
Nechci resit tvuj konkretni pripad, vim ze rl je nad hru... sam to mam tak... Kdyz rl zavola tak ja bezim a ao musi stranou... Ale kdyz vim o nejake akci tak se tam snazim byt... viz utek z krabkonarozenimimca oslavy - abychom byli s tojem v deset v pandeg...
Nemyslim ze je to deforamce, proste vezmes jen v uvahu to ze kdyz tam budes v tu chvili tak jsi potrebnejsi nez kdyz tam x hodin clovek prosedi u ss...

Jo s timdle mas recht, ja si nikdy veci nijak moc neplanoval, proste ziju tim co je a co je zrovna potreba. A kdyz nekdy sedim zkoureny u kompiku, treba jen tak beham po Ely tam a zpet nebo koukam na ostatni.. v tu chvili mi muzes psat news treba 5x do tellu a me to stejne ujede a uz si to nekdy neprectu, protoze lognu alta abych mohl koukat na lidi u SS nebo si jit stoupnout do core a koukat jak rychle me dokazi omnaci zabit. Myslim ze o tomhle by Gras mohl napsat knizku... Nicmene todle uz je offtopic, neni to tak ze bych misto raidu sedel u SS kdyz nejsem afk, vetsinu prilezosti kdy se nasel cas zajit s vama jsem vyuzil, jsem za to rad, byla to zabava (hlavne v Pande) a postupne jsem zjistoval ze se jeste mam moooc co ucit. Mozna se to taky vystupnovalo tim ze ted jsem nechodil kvuli te grafarne. Sorry ale s 3 FPS na wifii rady chodit nehodlam, to si me premlouvej jak chces se mnou to nehne. Jo ted reknes ze tamleten to taky tak hraval, ale ja v tom nevidim smysl, nemam z toho totiz tu jedinou zakladni vec kvuli ktere to hraju - zabavu. Kdybych totiz na raidy chodil kvuli lootu nebo points, tak muzu i se 3 FPS na follow assist q. Todle me ale nic nerika, a kdyz se nebavim a sem z raidu spis nasrany, nevidim v tom smysl pokracovat protoze tim akorat ztracim cas, misto abych si odpocinul do noveho dne. Jen tak mimochodem, nevim o cem mluvis s tim Carlem, toho mi dal do batohu Gras kdyz jsem byl off (díky <3).

Kazdopadne, jestli si stale myslis ze na vas a raidovani kaslu, nema smysl se o tom uz dal bavit. Zatim to tak neni, protoze to vzdycky byla zabava. Jestli mi chces strhnout body ze nectu Imperko kazdy den, a news pokazde kdyz lognu, fajn, udelej anketu a strhnete mi vsechno co mam. Ale jestli mi chces za neucast zakazovat chodit raidy s ostatnimi nebo me rovnou kopnout z CZA, asi bych to mel znovu froznout a bude klid, co myslis?

Edit: uz du chrapat, zitra muzem probrat tema "HOWTO: Bubbak", muzeme zacit treba bodem 1: "Player Bubbak is currently away from keyboard, please try again in few days"

Edited by - Metacrawen on 12/08/2008 23:15:55
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/08/2008 :  00:07:35  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
viz utek z krabkonarozenimimca oslavy - abychom byli s tojem v deset v pandeg...
Nemyslim ze je to deforamce

To mozna ne, ale deformace to podle mne urcite je!

Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 13/08/2008 :  00:54:27  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
viz utek z krabkonarozenimimca oslavy - abychom byli s tojem v deset v pandeg...

no tak to je deformacia:)))

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 13/08/2008 :  07:35:37  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
to: bubak
Nic neres... Proste se snazim o to abychom na raidu nedopadli jako na zergu... Polovina lidi tam bude do poctu... Bodove srazky jsou uz v provozu btw... Viz pripad lilly na apf42, kde se sebrala pri killu vezky a sla si nahanet velkyho tvrdyho alika...
Pak mi posles adresu a ja ti budu doporucene zasilat kdy se co deje ju? Ucast cratu je casto podminkou preziti i treba dvou teamu...

koukam ze uz nechces veci na smajdaka...tak to vidim tak ze ses ctrnact dni rozhodoval a ted to vidis jako duvod k frozen coz?

Edited by - AnpetuWi on 13/08/2008 07:56:28
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 13/08/2008 :  09:30:28  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

koukam ze uz nechces veci na smajdaka...tak to vidim tak ze ses ctrnact dni rozhodoval a ted to vidis jako duvod k frozen coz?

sotva dingl s prvnim charem 220 konci? co nam to vyrusta za generaci? ;pp

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/08/2008 :  10:07:10  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

quote:

sotva dingl s prvnim charem 220 konci? co nam to vyrusta za generaci? ;pp

Spravne se konci jeste pred 220!

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/08/2008 :  10:07:41  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No ona jeste dosla 12ka, takze to trochu pomohlo:-)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/08/2008 :  10:28:03  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tak to je potom celkem pochopitelne.

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 13/08/2008 :  10:38:08  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nic neres... Proste se snazim o to abychom na raidu nedopadli jako na zergu... Polovina lidi tam bude do poctu... Bodove srazky jsou uz v provozu btw... Viz pripad lilly na apf42, kde se sebrala pri killu vezky a sla si nahanet velkyho tvrdyho alika...
Pak mi posles adresu a ja ti budu doporucene zasilat kdy se co deje ju? Ucast cratu je casto podminkou preziti i treba dvou teamu...

Mno me je jasny ze crat se hodi... Nicmene kdyz nejsem, tak proste nejsem. Srazky bodu kdyz nekdo dela neco co nema taky jeste chapu, ted jde o to jestli kdyz neprijdu na raid, jestli to taky beres jako ze delam co nemam :)

A k tomu shejdovi: Zrusil jsem to protoze ql157 uz je moc maly, diky par lvlum mam novy spirity na Piercing atd, takze nema cenu hazet na sebe takhle maly rapier. Zatim nemam v planu froznout, ikdyz jak rikas, premyslel jsem o tom, nicmene jestli mi nekdo chce zakazovat chodit raidy nebo me vyhodit z CZA, tak bych to asi udelal, protoze by mi toho moc nezbylo, prave raidy se jsou to, na co se vzdycky tesim nejvic, mimo jine protoze nebyvaji casto a casto se na ne nedostanu, takze kdyz to vyjde, vazim si toho. Pobihani po BS nebo Inf muzu samozrejme delat bez org, jenze to neni zabava kterou bych chtel travit kazdy den porad dokola, radsi bych si treba koupil Mass Effect a znovu aktivoval EVE Online, obcas je to fajn dat si od AO pauzu.

Jinak s tema doporucenyma dopisama :) Muzu ti rict, to vubec nepomuze, trvale bydliste mam hodinu MHD od mista kde opravdu bydlim, takze bys me spis nasral protoze bych stravil 2 hodiny na ceste kvuli tomu abych si vyzvedl dopis ve kterem by stalo: Cau tady Anpe dneska je Beast. :D

Jestli ti opravdu zalezi na tom abych to stopro vedel, muzu ti dat cislo na sluzebni mobil...
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 13/08/2008 :  14:24:45  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

psssst :)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 13/08/2008 :  15:20:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen
Jestli ti opravdu zalezi na tom abych to stopro vedel, muzu ti dat cislo na sluzebni mobil...

Ja bych taky chtel mit upozornovani na mobil, nejsem totiz schopny si precist jeden topic tady na imperku, nebo welcome msg na botovi ... diky

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 13/08/2008 :  15:24:59  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

Ja bych taky chtel mit upozornovani na mobil, nejsem totiz schopny si precist jeden topic tady na imperku, nebo welcome msg na botovi ... diky

U tebe je lepsi kdyz te vemu na makro! (makas a mlcis) :P

Ale taky bych rad SMS, posledni dobou mi nikdo nepise :(
At se RL trosku snazi kurna!! Si mysli ze lidi maji cas prolezat kdejake forum???

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 13/08/2008 15:26:35
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/08/2008 :  16:10:06  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hm, co takhle prevadet PC z fora na points na czaraidu? TO by byla dobra motivace na to aby lidi chodili na imperko!

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/08/2008 :  16:24:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm, co takhle prevadet PC z fora na points na czaraidu? TO by byla dobra motivace na to aby lidi chodili na imperko!

to bych mozna moh pak stahnout a aktivovat acc :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 13/08/2008 :  16:33:17  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
Tim jsem chtel naznacit, ze jedina spolehliva cesta jak me kontaktovat je mobil, tim nechci naznacovat ze by snad RL mel kazdymu posilat SMS... na Imperko pravidelne nechodim a kdyz loguju do hry tak casto:

a.) jsem AFK kdyz to nabiha
b.) nabihaji mi minimalne 4 boti a kdyz u vsech kliknu YES tak mi razem vsechny welcome message ujedou a uz si je neprectu protoze mi nedojde ze bych mel (jj moje chyba ale je to tak)
c.) pokud neplati A ani B tak si proste jen neprectu news protoze tomu nevenuju pozornost (taky moje chyba ale delam to dost casto).

Kazdopadne z tohodle topicu pro me vyplyva pouceni: budu se snazit vic venovat cteni news, slibuju. Nicmene Imperko cist kazdy den nehodlam sry, nekdy me to tak zhnusi ze se na nej treba tyden nekouknu a casto na nem stravim hodinu ctenim neceho co je uplne k nicemu.

Budu se tedy od dnes snazit vic cist novinky, abych byl v obraze a mohl si pripadne naplanovat cas abych na raid mohl zajit, pokud to bude mozne.

Tak.. a ted uz to snad nemusime vic resit, doufam. Ocenuju snahu vsech co travi volny cas pripravou s ostatnimi pro ostatni, aby to nakonec klaplo tak ja ma, takze se pokusim taky zlepsit aby ten jejich cas neprisel nazmar. Nicmene samozrejme porad plati, a to vsichni vime, ze nekdy to zkratka nejde naplanovat tak aby to vyslo (napr. ted sem byl s kamosem co sem ho nevidel asi 6 let na pifku, v takovych pripadech nepujdu na s42 ani kdyby to byl coop vsech clan org :)), a proto me rozhorcila veta: "Jako vcera jsem se dozvedel ze jsou lidi co netusej ze je nejake apf 42... Napsano to bylo na imperku tejden... Bylo to nekolik dni v news... podobne veci priste vyresim zakazem raidu...", todle mi proste ne a ne do hlavy.

Ale snaz uz si ted rozumime, slibuju ze se pokusim zlepsit..
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/08/2008 :  16:55:17  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
v takovych pripadech nepujdu na s42 ani kdyby to byl coop vsech clan org :)

To by moc dobre nedopadlo.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 13/08/2008 :  16:55:49  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Bump! All your loot are belong to us!

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/08/2008 :  12:30:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jen bych nerad aby kdyz utratim body v raidu me nekdo snizoval PC na imperku, to by nebylo fer

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 14/08/2008 :  19:20:47  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jen bych nerad aby kdyz utratim body v raidu me nekdo snizoval PC na imperku, to by nebylo fer

To je pravda; ono staci ze pc mizi samo od sebe.

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 15/08/2008 :  13:28:17  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
jo sms caller se kdysi uz preci osvedcil :o)

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 15/08/2008 :  16:17:28  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

jo sms caller se kdysi uz preci osvedcil :o)

jo ale to bejvaly jinci casy ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000