Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 AoC buddy key
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 02/08/2008 :  13:28:56  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
V AoC se rozbehl program s buddy keyema, tak kdyby mel nekdo zajem tuhle gamesu zdarma vyzkouset, pisnete sem a ja vas do toho programu invitnu.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/08/2008 :  15:06:39  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
Ja ne.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 02/08/2008 :  17:01:00  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ne diky

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 02/08/2008 :  18:48:31  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
jsi hodnej ale ne
Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 02/08/2008 :  20:38:30  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Ja vim, vy chcete v AO umrit.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/08/2008 :  20:57:08  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bitch

Ja vim, vy chcete v AO umrit.

Ja ne.

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 02/08/2008 :  21:57:16  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
jebat AoC ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 03/08/2008 :  19:52:49  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
hral sem dva dny a super!!!!

utikal sem do AO jak rychle sem jen mohl :P

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 04/08/2008 :  08:09:27  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
On jeste nekdo hraje AoC? :)

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 04/08/2008 :  09:37:03  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Spousta lidi

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 04/08/2008 :  11:24:26  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Ja bych to chtel videt, jestli muzu poprosit o 1 klic.

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 04/08/2008 :  15:13:18  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
taky mam nakej ten klic.. dyby neco tak jsou k free

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 04/08/2008 :  15:14:21  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexxxx

Prosit muzes, ale nedostanes ho!

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 04/08/2008 :  18:39:17  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak davaj email, poslu ti ho.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 06/08/2008 :  14:27:38  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Neslo by se setkat INGame?

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 06/08/2008 :  14:44:04  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

nebo pics?

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 06/08/2008 :  18:03:36  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

nebo pics?

cyb0r > pix

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 06/08/2008 :  22:48:11  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Potrebuju tvuj email, kterej zadam do pole ve svem accountu a na ten mejl se ti pak ten key posle. Neumim carovat, jen kouzlit. Takze chces-li key napis mi tvuj email sem nebo pokud je tajnej tak na forum pm nebo na me icq.

----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 07/08/2008 :  06:43:18  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potrebuju tvuj email, kterej zadam do pole ve svem accountu a na ten mejl se ti pak ten key posle. Neumim carovat, jen kouzlit. Takze chces-li key napis mi tvuj email sem nebo pokud je tajnej tak na forum pm nebo na me icq.

omg to je nejaka pyramida ne?!
kolik uz mas pod sebou lidi :P

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 07/08/2008 :  13:18:51  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

quote:

omg to je nejaka pyramida ne?!
kolik uz mas pod sebou lidi :P

sedi na spicce, ma z toho natrzenou prdel a smrdi!!!

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 08/08/2008 :  17:57:27  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Napsal jsem ti na ICQ

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 19/08/2008 :  16:39:18  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
S prestavkama to stahuji uz mam skoro 70 procent....

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 25/08/2008 :  21:54:30  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Uz patchuji...

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 25/08/2008 :  22:32:12  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz patchuji...

dava ti to cas rozmyslet se;)

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 26/08/2008 :  07:36:17  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Ready na registraci ...

Instalace ma 25GB - silenost!

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/08/2008 :  11:43:51  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ready na registraci ...

Ano, to je skoro vetsi nez muj disk.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 26/08/2008 :  12:13:07  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ready na registraci ...

njn, ty masivni kozenky zerou dost mista!

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 26/08/2008 :  12:48:16  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
to se nedivim ze nema kdo tankovat apf, kdyz tankista jede aoc... je tu vubec nekdo koho ta hra nadchla a stale ji pari?
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 26/08/2008 :  13:48:22  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

to se nedivim ze nema kdo tankovat apf, kdyz tankista jede aoc... je tu vubec nekdo koho ta hra nadchla a stale ji pari?

Já sice hraji, ale spíš s tím končím. Account je už cancelled.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/08/2008 :  15:44:02  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Teos

quote:

Amíku tebe jsem nejvíc respektoval (hned po sobě ). Proč už nechceš hrát AOC? Zajímalo by mně to

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/08/2008 :  17:09:39  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:

quote:

Amíku tebe jsem nejvíc respektoval (hned po sobě ). Proč už nechceš hrát AOC? Zajímalo by mně to

Protoze Funcom. Nuff said.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 26/08/2008 :  19:23:16  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:

tipuju ze tebe zajic nerespektuje a tak ho tvuj nazor nezajima;)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/08/2008 :  22:08:56  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

quote:

tipuju ze tebe zajic nerespektuje a tak ho tvuj nazor nezajima;)

A sakra.

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 27/08/2008 :  09:02:44  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Sice zajice muj nazor asi taky zajimat nebude ale co uz.

Hral sem to tejden ze zvedavosti a pak sem nejak prestal mit chut logovat (i kdyz acc byl zaplacanej asi na mesic nebo tak)...

AO ftw

Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 27/08/2008 :  10:52:21  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
Já jsem to poměrně rychle dotáhl na max level a nikdy jsem nezažil takový zklamání a takovou nudu. Na tý hře je bohužel špatně asi úplně všechno :) Debata AO vs AoC je naprosto bezpředmětná, to není jiná liga, to je úplně jinej sport.

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 27/08/2008 :  10:56:02  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
Pokud bych měl v krátkosti shrnout Aoc (z pohledu pve hráče, co dotáhnul na slušný level 2 "tank" chary)
pro:
- grafika a hudba
- collision detect
- relativně slušná rychlost levelování díky questům (ale mohlo by jich být víc)
- combat systém
proti:
- problémy klienta (crashe, zone bugy, disconnecty a především slavný memory leak). Prostě to mě to cca po 1 hodině padne na out of memory (WXP + 4GB ram)
- group play - je neskutečný jak tahle hra prostě dělá vše, aby grupování znepříjemnila. Nefunkční lft (i lft z AO je podstatně použitelnější), zdlouhavé cestování, rigorózní složení grupy (1 tank=guardian a pokud možno 1 offtank, aspoň 2 healeři jsou nutnost, team je 6 lidí), oproti solo hře mizerný xp (a pokud je někdo v grupě vyšší level a má šedý moby, tak se dostává 1xp za moba, přitom o moc lehčí teda nejsou)
- koncept elite mobů - v každé group instanci jsou všichni mobi elite, tzn. vypadají stejně jako normální, akorát mají 10x víc hp a 5x vyšší dmg. Jejich dmg je taková, že tank sotva zvládne 2, se 3 si tým koleduje o wipe.
- problémy s tankováním a healy. Tank má 2 taunty - 1 single a 1 aoe (každý s několikaminutovým lockem), a to ještě musí do toho vrazit featy (něco jako perky v AO). Pokud ho někdo přeagruje tak má vážný problém. Healy jsou hotky, které mají dost stupidní pravidla na stack (existují 3 různí priesti=healeři) + každý má ještě 1 větší heal cca s minutovým lockem. Výsledkem je, že v podstatě existuje jediná metoda jak mitigovat dmg - resisty.
- itemizace stojí za houby, risk/reward ratio mizerný, všechny itemy kromě šedých boe/bop. V následujícím patchi mají nerfnout "dočasně" gemy do crafted armorů/zbraní, čímž spolehlivě zabijou crafting a ekonomiku.
- crafting stupidní (podobný systém bych spíchnul za odpoledne jako programátor a stejně v tom mají nevyřešené bugy už od začátku) a navíc jak jsem psal tak skončí v kanále.
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 27/08/2008 :  13:33:32  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
k tomu, co psal amik, je pravda, ze lidi co hrali hylery hoodne nadavali na nepomer dps/heal, ze tank dostava trebas 300hp/s dmg a max hyl i s featama na danem levelu hylera 80-100hp/s, to je dost o nicem. Ja sam jsem to nezkousel a nikdy zkouset nebudu ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 27/08/2008 :  16:37:20  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud bych měl v krátkosti shrnout Aoc (z pohledu pve hráče, co dotáhnul na slušný level 2 "tank" chary)
pro:
- grafika a hudba
- collision detect
- relativně slušná rychlost levelování díky questům (ale mohlo by jich být víc)
- combat systém
proti:
- problémy klienta (crashe, zone bugy, disconnecty a především slavný memory leak). Prostě to mě to cca po 1 hodině padne na out of memory (WXP + 4GB ram)
- group play - je neskutečný jak tahle hra prostě dělá vše, aby grupování znepříjemnila. Nefunkční lft (i lft z AO je podstatně použitelnější), zdlouhavé cestování, rigorózní složení grupy (1 tank=guardian a pokud možno 1 offtank, aspoň 2 healeři jsou nutnost, team je 6 lidí), oproti solo hře mizerný xp (a pokud je někdo v grupě vyšší level a má šedý moby, tak se dostává 1xp za moba, přitom o moc lehčí teda nejsou)
- koncept elite mobů - v každé group instanci jsou všichni mobi elite, tzn. vypadají stejně jako normální, akorát mají 10x víc hp a 5x vyšší dmg. Jejich dmg je taková, že tank sotva zvládne 2, se 3 si tým koleduje o wipe.
- problémy s tankováním a healy. Tank má 2 taunty - 1 single a 1 aoe (každý s několikaminutovým lockem), a to ještě musí do toho vrazit featy (něco jako perky v AO). Pokud ho někdo přeagruje tak má vážný problém. Healy jsou hotky, které mají dost stupidní pravidla na stack (existují 3 různí priesti=healeři) + každý má ještě 1 větší heal cca s minutovým lockem. Výsledkem je, že v podstatě existuje jediná metoda jak mitigovat dmg - resisty.
- itemizace stojí za houby, risk/reward ratio mizerný, všechny itemy kromě šedých boe/bop. V následujícím patchi mají nerfnout "dočasně" gemy do crafted armorů/zbraní, čímž spolehlivě zabijou crafting a ekonomiku.
- crafting stupidní (podobný systém bych spíchnul za odpoledne jako programátor a stejně v tom mají nevyřešené bugy už od začátku) a navíc jak jsem psal tak skončí v kanále.

To všichni popisovali jak to funguje skvěle... no díky moc za názor

-
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:33:37  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
muj osobni pocit je, ze toho fungovalo k relativni spokojenosti vic po vydani, nez ted, kdy zacali do vseho hrabat:)

Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 28/08/2008 :  11:59:01  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
quote:

muj osobni pocit je, ze toho fungovalo k relativni spokojenosti vic po vydani, nez ted, kdy zacali do vseho hrabat:)

Souhlasím bez výhrad. Prakticky všechny změny od release verze mě spíše zklamaly.

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/08/2008 :  12:10:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mittra

quote:

Souhlasím bez výhrad. Prakticky všechny změny od release verze mě spíše zklamaly.

presne tak :) spis nez vrtanim do balancu atd se meli naplno venovat contentu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 28/08/2008 :  13:53:38  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
mno jeste mesic mam placenej a uz mesic nehraju :o) preorder WH tak uvidime co z toho vyleze.. jinak kdo by chtel zkusit aoc mozna mu pujcim na ten zbytek casu acc.. kdyz budu mit naladu :o)

edit:klindon 9 dan

Edited by - B8M on 28/08/2008 13:54:19
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/08/2008 :  19:39:11  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M
kdo by chtel zkusit aoc mozna mu pujcim na ten zbytek casu acc.. kdyz budu mit naladu :o)

Proc by to mel nekdo chtit? =]

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 29/08/2008 :  09:53:50  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by B8M
kdo by chtel zkusit aoc mozna mu pujcim na ten zbytek casu acc.. kdyz budu mit naladu :o)

pac jsou lidi zvedavy a acc mi konci 10.10 :o)

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 29/08/2008 :  10:14:38  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
já bych si to zkusil tu hru, jestli by to šlo, díky moc

mám se ti ozvat?

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 29/08/2008 :  10:38:46  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

quote:

quote:
Originally posted by B8M

Proc bych mel byt zvedavy na neco, o cem vim, ze je spatne? =]

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 29/08/2008 :  11:29:58  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by B8M

quote:

quote:
Originally posted by B8M

Proc bych mel byt zvedavy na neco, o cem vim, ze je spatne? =]

to ti da moznost rozeskalovat spatne, bud to muze byt uplne spatne, nebo jen dooost spatne, taky to muze byt totalne na picu a tak no :)) Rozhodne te to obohati o nove zkusenosti, imho ale stejne dobre rozeskalovat spatne muzes i na kteremkoliv urade v republice ;p

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 29/08/2008 :  13:42:23  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Presne tak .o)

Jop Slegliku pisni mi na ajsko..

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 29/08/2008 :  15:13:38  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

já bych si to zkusil tu hru, jestli by to šlo, díky moc

mám se ti ozvat?

jezis ruuuuuuuuuuuuuuun!!!!!!!!!

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 29/08/2008 :  16:54:35  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

Presne tak .o)

Jop Slegliku pisni mi na ajsko..

199725758 ?

mi to našlo 30 letou ženskou z Hong-kongu

-

Edited by - sleglik on 29/08/2008 17:48:20
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 29/08/2008 :  18:32:44  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
199725758 ?

mi to našlo 30 letou ženskou z Hong-kongu

a kdo říká že to není správně :)

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic