Author |
Topic  |
|
max.bowwer
Starting Member
1 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 15:10:06
|
Zdravim, mate nekdo zkusenosti s temito sluzbami?
Viz: gdpchina.com , power-level.net atd...
Piste sem kdo jste toho nekdy vyuzili.. atd
//search jsem pouzil, ale nic nenasel, takze doufam, ze je to prvni topic na tohle tema :)
|
|
| |
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 20:28:49
|
quote: Originally posted by max.bowwer
Zdravim, mate nekdo zkusenosti s temito sluzbami?
Viz: gdpchina.com , power-level.net atd...
Piste sem kdo jste toho nekdy vyuzili.. atd
//search jsem pouzil, ale nic nenasel, takze doufam, ze je to prvni topic na tohle tema :)
To nechapu proc shanis tyhle sluzby? Kdyz se ti to nechce levlovat tak se na to vyser a kdyz nemas cas pak nevim proc by jsi za to utracel |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 04/08/2008 : 21:32:01
|
www.mmoga.com docela dobra cena, zadnej podvod, stridaj se ti na postave 2 pracovnici po 12-ti hodinach. Nejak prevratne rychly ale nejsou: 1-60 ti slibujou do 14-ti dnu, coz neni teda nejakej zazrak. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 06/08/2008 : 21:35:06
|
si radsi kup hotovej char.. sem nedavno koupil za litra locka 70ku s modrym equipem, plnou banku veci, tailoring na 250.. to se vyplati vic. oni za to chtej strasne moc penez. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 07/08/2008 : 08:20:56
|
To si radši zaplatím powerleveling a pak změním heslo a mám to bez starostí. Btw Rodiere ty si zase ve WoW. Bůh ochraňuj Drak'thul. |
 |
|
|
Topic  |
|