Author |
Topic  |
|
akkamov
New Member

124 Posts |
|
| |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 12:51:04
|
Ne. |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 13:53:16
|
Vyborny:-)
Je to postaveny na kecani a pribehu, coz mi vyhovuje (bojem se travi mensi cast hry). I ten relativne dospely pristup k dialogum je prijemne osvezeni. A samozrejme moznost volby bejt "zlej", nebo "hodnej", "hetero", nebo "homo";) se mi docela libila. To uz bylo v Kotoru, ale tady mi to vic sedne. Vlastne se tam da velice slusne roleplayovat:-)
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 14:13:40
|
Z toho mala co jsem videl, mi prijde to rozdeleni na hodne, zle a neutralni moznosti dosti podivne. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 14:16:33
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
Z toho mala co jsem videl, mi prijde to rozdeleni na hodne, zle a neutralni moznosti dosti podivne.
Ono je to spis hodne a zle. I kdyz vetsinou davam zle, tak obcas volim i jinou moznost, protoze se mi libi vic:-) Treba je mi ten tvor sympatickej. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 14:47:17
|
quote: Originally posted by tojejedno
Z toho mala co jsem videl, mi prijde to rozdeleni na hodne, zle a neutralni moznosti dosti podivne.
Ono je to spis hodne a zle. I kdyz vetsinou davam zle, tak obcas volim i jinou moznost, protoze se mi libi vic:-) Treba je mi ten tvor sympatickej.
Ja mel na mysli spis to, ze se autori pri urcovani toho co je dobre (paragon pointy) a zle (renegade pointy) ridili nejakymi hodne podivnymi moralnimi pravidly. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 14:52:19
|
Mne to vyhovuje, neni to standardni "ruzovy medvidek je hodny, hnedy vlk je zly", ale spis takovy kontroverznejsi ucel sveti prostredky. |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 15:06:58
|
Mno, mne prijde proste divny. Kdyz zabiju masoveho vraha, jsem zly, ale kdyz ho pustim na svobodu, tak jsem hodny. Kdyz pomuzu rasistickemu fetakovi kvuli penezum, tak je to taky fajn. A podobne to bylo temer u kazdeho rozhovoru, co jsem videl. |
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 07:53:10
|
Máte to pomíchané. Ve hře není zlo a dobro. Ale v podstatě chaos a lawfull jako v ADaD.
Proto vám to může připadat divné. Jde vlastně o to, jestli se řídíte svým vlastním svědomím, a nebo jestli plníte rozkazy. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 27/06/2008 : 09:41:33
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Máte to pomíchané. Ve hře není zlo a dobro. Ale v podstatě chaos a lawfull jako v ADaD.
Proto vám to může připadat divné. Jde vlastně o to, jestli se řídíte svým vlastním svědomím, a nebo jestli plníte rozkazy.
Paragon a renegade ve mne evokuji neco jineho :P. |
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 00:06:03
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Proto vám to může připadat divné. Jde vlastně o to, jestli se řídíte svým vlastním svědomím, a nebo jestli plníte rozkazy.
Paragon a renegade ve mne evokuji neco jineho :P.
Vsimni si, ze to neni jedna stupnice. Kdyz roste jedno, druhe neklesa... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 01/07/2008 : 07:22:49
|
Presne tak, neni to jako v KOTORu ci jine SW. Teoreticky muzes mit paragon a renegade na MAX, prakticky to samozrejme neni mozne. :-) Nicmene to ve me spise vyvolava pocit, ze hlavni hrdina se rozhoduje dle uvazeni v pripade plus minus balanced paragona a renegada. Je dobre, ze to neni tak svazujici jako v SW hrach. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 23/04/2009 : 22:11:44
|
Jen proto, že je na obalu napsáno: "Vysoce kvalitní přírodní hnojivo, schváleno stovkou odborníků na nejodbornější obory" neznamená, že pod obalem není hovno :( |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 24/04/2009 : 08:03:13
|
Slusna parba tak do poloviny pak je to nuda, trochu fadni a jednotvarny mise asi 4 typy porad dokola. Dost jsem postradal treba spaceship combat kdyz uz to meli tak vymakany s tema lodema :o) Ale treba se dockame v pokracovani. Pekne zvladnuta wikina, grafika obstojna, celkove dost primitivni hra lec zprijemnila par hodin herniho casu... |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/04/2009 : 09:49:07
|
quote: Originally posted by B8M
Slusna parba tak do poloviny pak je to nuda, trochu fadni a jednotvarny mise asi 4 typy porad dokola. Dost jsem postradal treba spaceship combat kdyz uz to meli tak vymakany s tema lodema :o) Ale treba se dockame v pokracovani. Pekne zvladnuta wikina, grafika obstojna, celkove dost primitivni hra lec zprijemnila par hodin herniho casu...
Kdyz vynechas vedlejsi mise, tak to neni tak hrozny. A ja se hlavne po dlouhy dobe szil se svym hrdinou! (arogantni zrzkou s drdolem co je na holky:)) |
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 24/04/2009 : 11:27:41
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by B8M
Slusna parba tak do poloviny pak je to nuda, trochu fadni a jednotvarny mise asi 4 typy porad dokola. Dost jsem postradal treba spaceship combat kdyz uz to meli tak vymakany s tema lodema :o) Ale treba se dockame v pokracovani. Pekne zvladnuta wikina, grafika obstojna, celkove dost primitivni hra lec zprijemnila par hodin herniho casu...
Kdyz vynechas vedlejsi mise, tak to neni tak hrozny. A ja se hlavne po dlouhy dobe szil se svym hrdinou! (arogantni zrzkou s drdolem co je na holky:))
jj zrzky jsou sibalky!!!! |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
elidor
Administrator

1340 Posts |
Posted - 29/04/2009 : 08:13:34
|
muze nekdo z moderatoru hodit tento topik z Novinky ve foru treba do pripravovanych her? |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 29/04/2009 08:13:52 |
 |
|
|
Topic  |
|