Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Rybaření
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/05/2008 :  13:04:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Rád bych založil tento topic pro to, abychom se podělili o své poznatky z rybaření a dozvěděli se i něco víc.

Zajímalo by mě jaké s rybařením máte zkušenosti. Mě to zatím přijde jen jako odreagovaní když čekám na raid nebo grupu. Těch 10 minut na zvyšení skillu o 10 bodu cože je denní maximum mě nějak.

Xerwen
Starting Member

2 Posts

Posted - 05/05/2008 :  17:47:52  Show Profile Send Xerwen a Private Message  Reply with Quote
mno lotro hraju tri dny a jeste jsem neprisel na to, kde je hobby master v bree :D. Tak prosim o radu.

Jeste dotaz, jak je na tom guardian s expenim? Bojim se ze to bude tezke, protoze expeni jako prot war ve wow je peklo... diky

Jo, a jeste, je lepsi s guardianem 1h+stit nebo 2h ?
Go to Top of Page

samopal241
Starting Member

21 Posts

Posted - 05/05/2008 :  18:49:37  Show Profile  Send samopal241 an ICQ Message Send samopal241 a Private Message  Reply with Quote
Guard je sqely solar. 2h +overpower na normaly a 1h+stit+block na signatury a vyssi

LotRo Laurelin(EN-RP)Giladren GRD elf(female) Lvl 60 The 111 Guild http://www.lotro-craft.com/artisan-2204-giladren-historian-en.html /

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/05/2008 :  20:53:46  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hobby master v Bree je u Lore-master trainera kousek od Scholar stairs.

Jinak co se týká expení tak žádná postava nemá žádné problémy. Nebo aspon jsem nic neslyšel. Za minstrela se kupodivu soluje také parádně.

No nic zpět k rybám.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 08/05/2008 :  18:34:03  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Mě to dovolilo zvýšit jen o 6 bodů, nevím proč. Teď tahám zlaté rybky, řasy a jednou dokonce rusty dagger a už nezvyšuju. Ale lognul jsem se dnes poprvé zhruba po měsíci. Jaký je oddechový čas, než to zase začne lézt nahoru? 24 hodin???
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 09/05/2008 :  02:25:40  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
http://forums.lotro.com/showthread.php?t=134372
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/05/2008 :  10:45:49  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Mě to dovolilo zvýšit jen o 6 bodů, nevím proč. Teď tahám zlaté rybky, řasy a jednou dokonce rusty dagger a už nezvyšuju. Ale lognul jsem se dnes poprvé zhruba po měsíci. Jaký je oddechový čas, než to zase začne lézt nahoru? 24 hodin???

Vždy je to rozmezí 1:00 do 1:00 druhého dne. Takže když začnech chytat ve dvanáct ráno tak za hodinku ti těch 10 bodu leze znova :)

Jinak recepty se dají koupit například u hobitu v craft zoně a jsou to na will. Ryby se chytají podle oblastí a to samé i rare ryby z kterých jsou trofeje na zed.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 11/05/2008 :  13:49:17  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Dík, už jsem na většinu věcí přišel (těch 6 bodů první den bylo, protože za goldfish už jsem nic nedostával a nic jiného se nechtělo chytit - málo trpělivosti). Jediné, co se mi nepodařilo nikde vyčíst, byl ten čas, odkdy se to počítá znovu. Dík
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/05/2008 :  13:00:02  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ještě jedna věc co jsem tak pochytil. Dnes mám 100 skill a skill mi zatím rostl kdekoliv. Dá se říct, že až v sobotu jsem chytal jinde než v Bree-landu. Včera jsem třeba 10 bodu dingnul v říčce co teče Bree-land homestad. Takže je evidentntě aspon po skill 100 jedno kde chytáš a skill ti roste. Sem tam chytám na návnadu. Co jsem tak pozoroval a lidé píšou je to, že když chytáš s návnadou tak chytáš více ryb než odpadu jako jsou boty, rusty dagger, rusty hammer atd :)
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/05/2008 :  08:43:46  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu, že rybařím v Angmaru nebo Misty Mountains, tohle mě moc netrápí

Ale zjistil jsem, že rybí trofeje zabírají zatraceně moc místa v bance

Edited by - Drizzt DoUrden on 14/05/2008 08:47:56
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000