Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Questy?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

1742
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/03/2008 :  21:37:19  Show Profile Send 1742 a Private Message  Reply with Quote
Zdravím, pánové. Zrovna asi před hoďkou, nebo dvěma (ono to rychle ubíhá s MMORPG) jsem nainstaloval Lotro a musím říct, že to nevypadá až tak špatně, jak jsem si původně myslel. Irituje mě ale jedna věc. Když jsem hrál WoW, naházel jsem si questy do Qlogu, název prvního jsem opsal do allakhazamu a tam mi vyjel ten quest, kdy v komentářích byly pozice (coords), kde přesně ten mob/NPC je s přesností na dohled... Jak je to v Lotru? Když jsem potřeboval najít jednoho určitého moba, tak jsem ho našel... Ale co když potřebuji najít celkově hodně mobů stejného druhu (ne bosse třeba)? Nebo když potřebuji najít tu a tu osobu? Tu a tu věc (skříňku například, já nevím, něco, co musím aktivovat)? Nechce se mi běhat po světě jak, s prominutím, ocas a šťourat se všude jen abych splnil jeden quest. Jinak hra celkově vypadá slušně, graficky pěkně, je neskutečně pomalá a dýchá slušnou atmosférou. Takhle na mě působí. Děkuji za odpověď :-)

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 11/03/2008 :  21:40:10  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Musis hledat?;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

1742
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/03/2008 :  21:43:02  Show Profile Send 1742 a Private Message  Reply with Quote
To opravdu musím chodit po světě a koukat se do všelijakých chýší, dungů a podobně? To neexistuje žádné lepší řešení?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 11/03/2008 :  21:49:56  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
95% questu se da bez problemu splnit podle popisu. Doporucuji cist velmi peclive dialogy a posleze i zadani. Jednak je to skvele napsane a druhak jsou v nich veskere potrebne informace. Pokud chces hrat podle "manualu" tak nechapu proc to vubec hrajes. Kdyz uz si nevim rady (coz je vyjimecne) mrknu do Lorebooku na US strankach.
Go to Top of Page

1742
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/03/2008 :  22:07:27  Show Profile Send 1742 a Private Message  Reply with Quote
no to je úžasné, skvěle popsané znamená "někde na severovýchod v tom a tom táboru"? Jinak tohle není podle manuálu, ale zefektivňuje to celkové hraní. Zábava začíná až na max. levelu, teda aspoň u WoWu to tak bylo. A věř, že i expení mě sem tam bavilo, i když jsem přesně věděl, kde ten mob je (jestli ti přijde zábava půl hodiny hledat jednoho moba, pak jsi sadista, ne?)

Edited by - 1742 on 11/03/2008 22:12:26
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/03/2008 :  22:29:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
ano to je WoWovina: "Zábava začína až na vysokém lvl". Pokud máš na hraní takový názor tak si myslím, že tě Lotro nebude bavit.

Jinak když si dáš do google vyhledavat lotro quest tak najdeš plno odkazů.
Go to Top of Page

1742
Starting Member

19 Posts

Posted - 11/03/2008 :  22:39:51  Show Profile Send 1742 a Private Message  Reply with Quote
koukám, že mám čest s někým ze Zdechlin :-). Nevím, jestli mě lotro bude bavit, taky proto zkouším trial, od toho to je, ne? :-) No je pravda, že v google jsem to nezkoušel, zítra to zkusím takhle vykutit...
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 11/03/2008 :  22:44:28  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
Vetsina questu ma v popisu vicemene presnou lokaci. Pokud te to uz po hodine hrani nebavi hledat,nebude te podle me bavit ani hra. Jinak se ale muzes podivat tady : http://lotro.mmodb.com
Questy,itemy,NPC...vse co hledas

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller

Edited by - Martin on 11/03/2008 22:45:24
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/03/2008 :  00:45:25  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
1742: já musím říct, že se mi právě zdá docela srozumitelné kde najít moby na questy podle toho co tam píšou, ale pokud se ti někdy nepovede tak mmodb je dobré protože ti to ukaže mapu. V hodně případech se mi stává, že prostě nakonec řešení najdu když si ten quest pořádně přečtu.

Jinak questy jsou tu rozmanité, ale trošku náročnější na partu. Možná tě to vyděsí, že už od začátku budeš mít sem tam nějaký "elite" ale neboj se nic je tu jiná mentalita (aspon co ja hraju na RP) a stačí napsat že hledáš partu a během chvilky ji máš. Tady začíná život od prvního lvl :))
Go to Top of Page

hofal
Starting Member

25 Posts

Posted - 12/03/2008 :  10:21:03  Show Profile Send hofal a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
docela se me osvedcila stranka http://www.mehq.net/dynmap/index.php obsahuje vetsinu questovych postav.

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 12/03/2008 :  15:03:19  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Takže užitečný odkaz, kde najde všechno, co potřebuje:
www.google.com

Edited by - Drizzt DoUrden on 12/03/2008 22:50:17
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 12/03/2008 :  15:51:37  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
opravdu nechapu tohle forum - nekdo ma uplne obycejny dotaz .... a kdyz ten dotaz nejde s hlavnim proudem tady , tak se nedostane odpovedi jen kritiky . Vam je houby do toho jak to ten dotycny hraje , staci sem nahazet linky a drzet usta .

http://lotro.mmodb.com/
http://lotro.allakhazam.com/

tyhle dva ti vystaci najdes tam 99 procent veci

jo a btw - ja si od levlu 20 taky skoro secko hledal a hle hra me porad bavi ... cim dal tim vic. Ted mam nejaky ten cas lvl 50 a za sebe muzu rict , ze treba zabava zacina driv nez od levlu 50 , ale na levlu 50 je to nejzabavnejsi , tak to i autor zakladajici topic myslel , jen vy musite hned slovickarit ....

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive

Edited by - jerryNBK on 12/03/2008 15:53:08
Go to Top of Page

1742
Starting Member

19 Posts

Posted - 12/03/2008 :  22:00:55  Show Profile Send 1742 a Private Message  Reply with Quote
Děkuji jerryNBK a všem, kteří mi poradili, na ostatní, kteří kritizují styl hry reagovat nebudu, nechce se mi vyvolávat flame, nestojí mi to za to.
Go to Top of Page

M_Artin
Starting Member

9 Posts

Posted - 14/03/2008 :  12:14:25  Show Profile  Visit M_Artin's Homepage Send M_Artin a Private Message  Reply with Quote
lol lidi se hned naserou no:p

potrebujes databazi s qstama apod. hned na dvacatym lvlu? sranda mozna, ale ostatni by taky meli pochopit,, ze ne vsichni jsou sto pochopit vse z anglickyho textu a presto chtej LOTRO hrat.
Na druhou stranu by tu nekdo mel pochopit, ze to neni chyba hry. a kdyz uz neco takovyho napise, tak at se nedivi z reakci :) kazdej si rad zavalci na foru :o)

Eldar server:
Captain Marthelion, Nazdar kinship. Lvl 50 R5, Berserker
http://www.nazdar.phorum.cz
Warleader Qwertz, Sig-R4, Cannon fodder
Stalker Bonethrashville, R1, Scabby dog
Weaver Pavouk, R1, Masochist
Blackarrow Poseroutka, Sig-R3, Omfgstarloser
**Navzdy pryc z LOTRO 10.2.2008, ale Nazdar kinship jede dal(LOTRO + AoC, WhO...**
Go to Top of Page

barrell
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/04/2008 :  09:44:13  Show Profile  Send barrell an ICQ Message Send barrell a Private Message  Reply with Quote
Hraju LOTRo jen kratce, ale tady toho problemu jsem si taky racil vsimnout. Po nekolika letech v anglii mohu o sobe tvrdit, ze anglictina mi problemy nedela a logicke uvazovani u mne taky nikdy nechybelo, ale hrat za slepici, co se nemuze dostat vsude, protoze ji zabije kazda pitoma liska, vlk, prase, vcely a vsechno a mit misi na cas, ze musis obehat tri farmy s popisem questu asi stejne kvalitnim a vysvetlujicim jako mongolsky manual k toustovaci je masochismus a sebemrskacstvi.
Veta "Je to farma u cesty na jihovychod pobliz reky" je docela presna, POKUD se nestane, ze clovek (slepice) zacina na severozapade mapy a reka se tahne pres celou mapu. To se na me nezlobte, ale tento popis ztraci na kouzle.
Toto neni pouze vyjimka. Takhle jsou psany temer vsechny questy. Nezbyva nez behat okolo, zabijet co se da a mezitim snad clovek na Q narazi. Doprucuju zapnout v UI options zobrazovani jmen predmetu ... usetri to bolest hlavy pri hledani Q itemu.

Pro vysvetleni - mam LVL 70 Warlocka na Thunderhornu a svou postavu jsem leveloval 3 mesice a neco ( kochal jsem se pribehem a CETL si ty questy ) protoze nepouzivam takove pomucky jako wowhead apod. Me se questy libi a proto se nebudu odkazovat na tyhle stranky ani v LOTRu. jen mi jde o to, ze ve WoWku mi stacilo si precist Q a opravdu jsem vedel kam jit. Kouzlo vseho byo, ze popsali situaci ne jen svetovou stranou, ale i druhym bodem ( vesnici, stromem, jezerem, oazou, hradem atd.. ) 2 souradnice jsou lepsi nez jedna.

Barrell - 70 MurLOCK Thunderhorn - Zlaty kruh

Edited by - barrell on 10/04/2008 09:47:17
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 10/04/2008 :  10:10:30  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
To vypada na hobiti questy. Ty opravdu nejsou pro kazdeho:) Vzdycky mas moznost prejit do jine mapy. Startovni lokace jsou 3(lidi,hobiti a elf+trpaslik) a muzes je kdykoliv menit. Popis questu v LOTRO je az na male vyjimky dostacujici.

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller
Go to Top of Page

barrell
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/04/2008 :  10:52:11  Show Profile  Send barrell an ICQ Message Send barrell a Private Message  Reply with Quote
JJ, hobiti , ale jsem Elf, jen putuju a delam Q tak ruzne ( stejne jako jsem to delal ve WoW ) ... jde mi o to, ze i popisy jinych Q jsou takove "polovicate" ... treba u elfu mam jit pro rysa natrhat bodlaky a jsem poslan k "lesu na sever" ... na sever je velky les a muzu tam behat od pondelka do zimy...ono to "les na sever" je vlastne takova malicka remizka (10-12 stromu) na severovychod ( vice na vychod nez na sever ).
Ale tohle je zbytecne ... stejne to vzdycky ( po hodince az dvou ) najdu. Spise me drti system zobrazovani Q NPC ... ze na mape je prsten jak pro NPC co mic chce Q dat tak i pro tu co ji ho mam odevzdat jeste skousnu, ale ze se ikona prstenu lisi nad postavami lisi v tom, ze na jedne je mikroskopicky ( hraju na ultra detaily v 1680x1050 ) prsten nepatrne zmenen tim, ze hori neni az zas tak moc viditelne. Navic pokud si necham zobrazovat jmena postav, tak ( ac jsem s UI nedelal nic a jemena postav nezvetsoval ) je onen "dokonale rozpoznatelny prsten" schovan za zlutym jmenem NPCcka ... v tuto chvili uronim slzu nad zkusenostmi z Diabla / Titan Questu / WoW, kde je Quest NPC videt opravdu dobre. Jiz vicekrat se mi stalo, ze beham kolem Q NPC ktera je mezi dvemi dalsimi a ja ten jeji prsten proste nevidim.
Snad se to nekdy zmeni.

Konec stiznostem ... hra je to krasna ( nemyslim graficky, grafika je uchvatna, ale ja nehraju hry kvuli grafice ) po pribehove strance i po strance opravdu velkeho mnozstvi Questu, ktere jsou i docela napadite. ( vyjimkou jsou deeds, ktere jsou v kazde mape stale jen zabij 30/60 pavouku/orku/goblinu/vlku/slimaku/stezujicich si idiotu na tak uzasnou hru *nehodici se skrtnete )

Barrell - 70 MurLOCK Thunderhorn - Zlaty kruh
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 10/04/2008 :  13:27:38  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
V zadání questu je občas název oblasti, který na mapě není (nebo je nezřetelný. Tak Rivendell v elfštině se jmenuje jinak apod.). Mě se vyplatilo, když jsem dělal jiné questy, si po cestě zapamatovat některé zvláštní věci (tu pytel se zásobama, tam jeskyni s pavoukama) - nešel jsem za jedním questem, ale nabral jsem si jich 20-30 a když jsem si s nějakým nevěděl rady, šel jsem dělat jiný (a během něj jsem narazil i na řešení dalšího questu) a postupně jsem tak zvládnul udělat všechny questy v dané oblasti (ať už třeba nedávaly expu). Jedinou vyjimkou je právě slepičí odysea, protože jak říkáš, běhání za koněm do Trollshaws nebo Misty Mountains je masochismus (ale zase má své kouzlo, když občas cestou skočím trpaslíkovi na hlavu).

Jde o to oblast dokonale poznat, při hledání jednoho questu prošmejdit všechny místa, kde by se mohlo něco skrývat - třeba ráj wormsů v jižních Trollshaws jsem prošmejdil dlouho předtím, než jsem dostal zadaný quest tam jít pár wormíků sejmout.

Edited by - Drizzt DoUrden on 10/04/2008 13:29:49
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 10/04/2008 :  13:59:02  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
http://www.mehq.net/dynmap/index.php

Dynamicka mapa lokaci ve ktere jsou zaznacena dulezita npc, quest lokace apod. Je to idealni reseni kdyz chces delat questy a nehledat jejich kompletni reseni ale zaroven nechces zbytecne dlouho patrat nebo bloudit.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Brum
New Member

247 Posts

Posted - 14/05/2008 :  15:47:28  Show Profile Send Brum a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,

tak ja teprve zacinam s Lotro, jsem lvl 14, ale musim rict ze questy jsou popsany uplne uzasne. Pokud nejsou popsany uplne presne vcetne lokace s presnosti na 1 milimetr, je to obcas udelany schvalne. Jsem odkojenej na everquestu 1 a wow, cili vetsinou questu co jsem kdy delal jsem delal podle spoileru ruznych. Tay jsem si rekl ze je nebudu proste pouzivat.

Zatim sem nasel vsechno, i kdyz sem treba hledal 40 minut neco a mezitim splnil jiny questy a dostal jeden lvl. Ale uprimne hrani bez spoileru ma neco do sebe.

Nechci ti rikat jak hrat, ale alespon zkus par dni odolavat hledani navodu na questy na netu co nenajdes sam po 2 minutach. Me osobne to zazitek z hrani zatim naopak zvysilo. A to nejsem zadny Lotro RPG maniak, cetl sem knihu, videl film (asi 200x) ale jinak vim uplny prdlajs.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000