Author |
Topic  |
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:02:32
|
quote: Originally posted by revi
quote: Originally posted by BoSS_631
quote: Originally posted by alexxxx
Reva si udela enfa za 14 dni at ma 220 a full equip. A bude tancit v rytmu CZA          
:) snesu cokoliv mimo: doce (hylovat max. sebe, a to ještě blbě) agenta - milion nan bez možnosti mazat (pfuj) enga/mp/crata (pet profese nebrat) shade (DD dobrý, ale tak na zlomení prstů) MA (jednoho už mám)
zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader.
Sak ti uz urcili enfa :)
no nevim, enf mi přijde jako neco tupého ve stylu "ja Refi, ja mlatit heky, ja rat bojovat, ja nechat mlatit sebe, aby tym mohl utýkat"
Tak to ti fakt enom přijde, spíš "Já MA já umět jeden knoflík, já dobrá dd!" |
Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-) Lapiduch - ohoz Barbucha
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:16:57
|
No k tomu lze říct jen jedno: Enf a doc si nemůžou dovolit se flákat, pač se to krutě pozná, což ne každýmu může sedět! 
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:23:33
|
quote: Originally posted by Philty
No k tomu lze říct jen jedno: Enf a doc si nemůžou dovolit se flákat, pač se to krutě pozná, což ne každýmu může sedět! 
zato engove maj fraj vid? .) /pet hunt ;p |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:33:34
|
quote: Originally posted by REndlik
zato engove maj fraj vid? .) /pet hunt ;p
tohle muze rict jen takovej tramtamtulin, kterej nehral pet klasy na raidech ;p |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:35:12
|
quote: Originally posted by Deka tohle muze rict jen takovej tramtamtulin, kterej nehral pet klasy na raidech ;p
Pravda, na raidech je to /pet terminate |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:37:12
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by Deka tohle muze rict jen takovej tramtamtulin, kterej nehral pet klasy na raidech ;p
Pravda, na raidech je to /pet terminate
nemluvil jsem o zercich, to nepovazuju za raid |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:45:07
|
quote: Originally posted by REndlik zato engove maj fraj vid? .) /pet hunt ;p
To je zajímavý že o příkazu /pet hunt mluvěj většinou všichni kromě samotných engů, kerý si většinou ani nemůžou vzpomenout jestli ho maj zastrčenej někde na liště. To sou ty zkreslený představy. Ale jinak já mam enfa, sice 150, ale pokud porovnám ty profese, tak pokud makám, tak je eng nesrovnatelně větší zápřah. Ale faktem je, že když to flákam na engovi, tak se většinou svět nezboří, zato jako flákající enf končim svižně v reclaimu, takže asi tak...
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 12:45:55
|
quote: Originally posted by Deka nemluvil jsem o zercich, to nepovazuju za raid
tak tohle je ta cast, kterou sem radsi vytesnil z pameti... |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 13:22:32
|
quote: Originally posted by Deka nemluvil jsem o zercich, to nepovazuju za raid
tak tohle je ta cast, kterou sem radsi vytesnil z pameti...
omg, to v lotru není zerg? zásadní nedodělek, který je nutné okamžitě napravit!  |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 13:25:20
|
quote: Originally posted by Teos omg, to v lotru není zerg? zásadní nedodělek, který je nutné okamžitě napravit! 
Neni. Ale sou tam peti co obcas zautoci na neco jineho nez jejich majitel chce, ale neni to tak caste jako v jine nejmenovane hre. Taky ti peti nebloudi po chodbach a nezapadavaji do podlahy:) |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 13:37:25
|
quote: Originally posted by Teos omg, to v lotru není zerg? zásadní nedodělek, který je nutné okamžitě napravit! 
Neni. Ale sou tam peti co obcas zautoci na neco jineho nez jejich majitel chce, ale neni to tak caste jako v jine nejmenovane hre. Taky ti peti nebloudi po chodbach a nezapadavaji do podlahy:)
a hele ty peti vypadaj spíš jako Gandalf nebo Frodo? |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 14:05:25
|
Neni. Ale sou tam peti co obcas zautoci na neco jineho nez jejich majitel chce, ale neni to tak caste jako v jine nejmenovane hre. Taky ti peti nebloudi po chodbach a nezapadavaji do podlahy:)
cece nevim, jestli bych chtel takove pety, kteri ani neumi zapadnout do podlahy kdyz je potreba ;) a taky se rika jaky pan, takovy pet ;p |
 |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 14:34:37
|
To je zajímavý že o příkazu /pet hunt mluvěj většinou všichni kromě samotných engů, kerý si většinou ani nemůžou vzpomenout jestli ho maj zastrčenej někde na liště. To sou ty zkreslený představy. Ale jinak já mam enfa, sice 150, ale pokud porovnám ty profese, tak pokud makám, tak je eng nesrovnatelně větší zápřah. Ale faktem je, že když to flákam na engovi, tak se většinou svět nezboří, zato jako flákající enf končim svižně v reclaimu, takže asi tak...
No ja to nemyslel vazne ;p no nevadi :-D
To samy se da rict u soldy... Nastavit si do listicky... assist - burst - fa - horda - dapsi perky pustime makro... a pak jen /afk ;p zadna prof to nema snadny ;o) |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 14:40:34
|
quote: Originally posted by REndlik
No ja to nemyslel vazne ;p no nevadi :-D
To samy se da rict u soldy... Nastavit si do listicky... assist - burst - fa - horda - dapsi perky pustime makro... a pak jen /afk ;p zadna prof to nema snadny ;o)
sorry, ale opet srovnavas nesrovnatelne :P solda, i kdyz jsem s nim lital jen po 10ce mi prisel jako relax ve srovnani s jakoukoliv pet klasou, nicmene zpet k meritu, enfa na reviho a jestli ho tohle neodradi, tak uz nic :DD |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 14:40:38
|
quote: Originally posted by Philty a hele ty peti vypadaj spíš jako Gandalf nebo Frodo?
Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:) |
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 14:44:34
|
quote: Originally posted by REndlik No ja to nemyslel vazne ;p no nevadi :-D
Ale já vim, ale víš co, někdy to člověku prostě nedá... |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 14:46:37
|
quote: Originally posted by axtheb Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:)
Si si jist že nehraješ ZOO Tycoon? |
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 23/04/2008 : 15:00:30
|
quote: Originally posted by axtheb Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:)
Si si jist že nehraješ ZOO Tycoon?
Sem:) |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 07:36:39
|
Kdyz se enf najebe, tak je to F.U.N. pro zbytek raidu. Preziju nebo ne? A kdyz jeste najebaneho enfa otravuji nejaci gimpi pri snaze se koncentrovat tak je to potom hodne fun, ze? ANpe        |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 09:37:45
|
Kdyz se enf najebe, tak je to F.U.N. pro zbytek raidu. Preziju nebo ne? A kdyz jeste najebaneho enfa otravuji nejaci gimpi pri snaze se koncentrovat tak je to potom hodne fun, ze? ANpe       
No esly se ptas, tak jsi neprosel :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 09:48:15
|
quote: Originally posted by Philty a hele ty peti vypadaj spíš jako Gandalf nebo Frodo?
Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:)
jj zapomel :) hada a kralicka :) ty bych chtel umet vyvolat zaroven :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 09:53:42
|
quote: Originally posted by Pertha
Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:)
jj zapomel :) hada a kralicka :) ty bych chtel umet vyvolat zaroven :)
A pozeral by si sa semi afk ako sa tam flakaju a nic nerobia co?  |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
axel999
New Member

324 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 11:57:51
|
quote: Originally posted by Soudcze
quote: Originally posted by BoSS_631
Reva si udela enfa za 14 dni at ma 220 a full equip. A bude tancit v rytmu CZA          
:) snesu cokoliv mimo: doce (hylovat max. sebe, a to ještě blbě) agenta - milion nan bez možnosti mazat (pfuj) enga/mp/crata (pet profese nebrat) shade (DD dobrý, ale tak na zlomení prstů) MA (jednoho už mám)
zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader.
Sak ti uz urcili enfa :)
no nevim, enf mi přijde jako neco tupého ve stylu "ja Refi, ja mlatit heky, ja rat bojovat, ja nechat mlatit sebe, aby tym mohl utýkat"
Tak to ti fakt enom přijde, spíš "Já MA já umět jeden knoflík, já dobrá dd!"
v DD veskera jednoduchost MA ale taky konci:)
"Ja Sol, ja mit d-shark, umet mackat 1,2,3, ja pwn!"  |
Edited by - axel999 on 24/04/2008 11:58:13 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 14:46:00
|
quote: Originally posted by axel999 "Ja Sol, ja mit d-shark, umet mackat 1,2,3, ja pwn!" 
Ja shade, ja umet mackat n@09)091234n567@9!12n34567n@dopredu1dozadundopredu2dozadudopredu3dozadundopredu4dozadudopredu5dozadundopredu6dozadudopredu7 Zavolejte nekdo sanitku zlamal sem si prsty, ale vsechny sem vas odnul |
Edited by - axtheb on 24/04/2008 14:46:24 |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 16:32:08
|
já fixer, já vás stejně neODnout, mě stačit assist + q!
 |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 16:33:01
|
ty fixko hlavne rekni kdy lognes, at vime co s pvp... |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 16:44:49
|
quote: Originally posted by Nesh
já fixer, já vás stejně neODnout, mě stačit assist + q!

u has no epeen! |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 17:05:37
|
lognu až mi vrátí mateřský prkno |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 17:09:20
|
quote: Originally posted by axtheb n
Bych do tebe nerekl ze si takovej skilzor a jedes Fastattack primo! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 17:14:25
|
quote: Originally posted by tojejedno Bych do tebe nerekl ze si takovej skilzor a jedes Fastattack primo!
Sem uber, neasi. Dokonce sem mel nakonec makro ktery mi v attack modu mackalo n samo:) |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 18:24:56
|
quote: Originally posted by tojejedno Bych do tebe nerekl ze si takovej skilzor a jedes Fastattack primo!
Sem uber, neasi. Dokonce sem mel nakonec makro ktery mi v attack modu mackalo n samo:)
To mi musis poslad, na farmach je to otrafa furt kontolovat  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 18:31:20
|
quote: Originally posted by BoSS_631 To mi musis poslad, na farmach je to otrafa furt kontolovat 
Minuly cas, fakt uz nevim kam sem je dal. |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 19:42:11
|
O čem že je tenhle topic? |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 24/04/2008 : 19:51:06
|
první 2 strany o Revim a zbytek odpovídá názvu umístění topicu 
to pvp mě mrzí, ale brzo to nebude, tak na mě zbytečně nečekejte |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 00:04:58
|
quote: Originally posted by axel999 "Ja Sol, ja mit d-shark, umet mackat 1,2,3, ja pwn!" 
Ja shade, ja umet mackat n@09)091234n567@9!12n34567n@dopredu1dozadundopredu2dozadudopredu3dozadundopredu4dozadudopredu5dozadundopredu6dozadudopredu7 Zavolejte nekdo sanitku zlamal sem si prsty, ale vsechny sem vas odnul
Shade s docem ně přidu nastejno čudl/s. Ale navíc doc oproti shadovi má tu výhodu, že dyž je pod parů tak je zábava+++ |
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 00:13:45
|
quote: Originally posted by Soudcze Shade s docem ně přidu nastejno čudl/s.
i pri shade dance? |
 |
|
Soudcze
New Member

460 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 00:29:13
|
quote: Originally posted by Soudcze Shade s docem ně přidu nastejno čudl/s.
i pri shade dance?
I při afk. |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 01:38:43
|
quote: Originally posted by Soudcze
Ja shade, ja umet mackat n@09)091234n567@9!12n34567n@dopredu1dozadundopredu2dozadudopredu3dozadundopredu4dozadudopredu5dozadundopredu6dozadudopredu7 Zavolejte nekdo sanitku zlamal sem si prsty, ale vsechny sem vas odnul
Shade s docem ně přidu nastejno čudl/s. Ale navíc doc oproti shadovi má tu výhodu, že dyž je pod parů tak je zábava+++
BUMP toto  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 02:27:03
|
nj lapka! Podle tehle vety bych ho poznal i kdyby byl pod logem opilejdoc :) |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 07:49:30
|
Alkohol do AO patriiiiiii     |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
 |
|
John Dunbar
New Member

208 Posts |
Posted - 08/05/2008 : 13:28:21
|
dal sem zpet - treba tomu jantarovi neco dojde  |
Dunbic, adv 220/26 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 21:22:27
|
WB revi |
 |
|
Nesh
Moderator

239 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 22:08:03
|
WB pokud jsou mé informace stále aktuální, tak máš teď v orgu nejsilnější postavu  |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 24/05/2008 : 22:37:35
|
WB pokud jsou mé informace stále aktuální, tak máš teď v orgu nejsilnější postavu 
nejsilnější postavu? |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 25/05/2008 : 07:05:55
|
WB pokud jsou mé informace stále aktuální, tak máš teď v orgu nejsilnější postavu 
nejsilnější postavu?
Asi eufemismus. Jako ze jsi tlusty jako prase :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Topic  |
|