Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Revi do cza
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:02:32  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by revi

quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

quote:
Originally posted by alexxxx

Reva si udela enfa za 14 dni at ma 220 a full equip. A bude tancit v rytmu CZA

:) snesu cokoliv mimo:
doce (hylovat max. sebe, a to ještě blbě)
agenta - milion nan bez možnosti mazat (pfuj)
enga/mp/crata (pet profese nebrat)
shade (DD dobrý, ale tak na zlomení prstů)
MA (jednoho už mám)

zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader.

Sak ti uz urcili enfa :)

no nevim, enf mi přijde jako neco tupého ve stylu "ja Refi, ja mlatit heky, ja rat bojovat, ja nechat mlatit sebe, aby tym mohl utýkat"

Tak to ti fakt enom přijde, spíš "Já MA já umět jeden knoflík, já dobrá dd!"

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:16:57  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
No k tomu lze říct jen jedno: Enf a doc si nemůžou dovolit se flákat, pač se to krutě pozná, což ne každýmu může sedět!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:23:33  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

No k tomu lze říct jen jedno: Enf a doc si nemůžou dovolit se flákat, pač se to krutě pozná, což ne každýmu může sedět!

zato engove maj fraj vid? .)
/pet hunt ;p

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:33:34  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REndlik

quote:

/pet hunt ;p

tohle muze rict jen takovej tramtamtulin, kterej nehral pet klasy na raidech ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:35:12  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

Pravda, na raidech je to /pet terminate

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:37:12  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axtheb

quote:

Pravda, na raidech je to /pet terminate

nemluvil jsem o zercich, to nepovazuju za raid

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:45:07  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
/pet hunt ;p

To je zajímavý že o příkazu /pet hunt mluvěj většinou všichni kromě samotných engů, kerý si většinou ani nemůžou vzpomenout jestli ho maj zastrčenej někde na liště. To sou ty zkreslený představy.
Ale jinak já mam enfa, sice 150, ale pokud porovnám ty profese, tak pokud makám, tak je eng nesrovnatelně větší zápřah. Ale faktem je, že když to flákam na engovi, tak se většinou svět nezboří, zato jako flákající enf končim svižně v reclaimu, takže asi tak...

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 23/04/2008 :  12:45:55  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak tohle je ta cast, kterou sem radsi vytesnil z pameti...

Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 23/04/2008 :  13:22:32  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak tohle je ta cast, kterou sem radsi vytesnil z pameti...

omg, to v lotru není zerg? zásadní nedodělek, který je nutné okamžitě napravit!
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 23/04/2008 :  13:25:20  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Teos

Neni. Ale sou tam peti co obcas zautoci na neco jineho nez jejich majitel chce, ale neni to tak caste jako v jine nejmenovane hre. Taky ti peti nebloudi po chodbach a nezapadavaji do podlahy:)

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 23/04/2008 :  13:37:25  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Neni. Ale sou tam peti co obcas zautoci na neco jineho nez jejich majitel chce, ale neni to tak caste jako v jine nejmenovane hre. Taky ti peti nebloudi po chodbach a nezapadavaji do podlahy:)

a hele ty peti vypadaj spíš jako Gandalf nebo Frodo?

Philty - main, engie

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 23/04/2008 :  14:05:25  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

cece nevim, jestli bych chtel takove pety, kteri ani neumi zapadnout do podlahy kdyz je potreba ;) a taky se rika jaky pan, takovy pet ;p

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

REndlik
Moderator

488 Posts

Posted - 23/04/2008 :  14:34:37  Show Profile  Send REndlik an ICQ Message Send REndlik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
/pet hunt ;p

To je zajímavý že o příkazu /pet hunt mluvěj většinou všichni kromě samotných engů, kerý si většinou ani nemůžou vzpomenout jestli ho maj zastrčenej někde na liště. To sou ty zkreslený představy.
Ale jinak já mam enfa, sice 150, ale pokud porovnám ty profese, tak pokud makám, tak je eng nesrovnatelně větší zápřah. Ale faktem je, že když to flákam na engovi, tak se většinou svět nezboří, zato jako flákající enf končim svižně v reclaimu, takže asi tak...

No ja to nemyslel vazne ;p no nevadi :-D

To samy se da rict u soldy...
Nastavit si do listicky... assist - burst - fa - horda - dapsi perky
pustime makro... a pak jen /afk ;p
zadna prof to nema snadny ;o)

REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 23/04/2008 :  14:40:34  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
/pet hunt ;p

To samy se da rict u soldy...
Nastavit si do listicky... assist - burst - fa - horda - dapsi perky
pustime makro... a pak jen /afk ;p
zadna prof to nema snadny ;o)

sorry, ale opet srovnavas nesrovnatelne :P solda, i kdyz jsem s nim lital jen po 10ce mi prisel jako relax ve srovnani s jakoukoliv pet klasou, nicmene zpet k meritu, enfa na reviho a jestli ho tohle neodradi, tak uz nic :DD

Tak co?....Tak jo.
Sided projects:
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 23/04/2008 :  14:40:38  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:)

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 23/04/2008 :  14:44:34  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale já vim, ale víš co, někdy to člověku prostě nedá...

Philty - main, engie

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 23/04/2008 :  14:46:37  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Medved, rys, havran. Mozna sem nejaky zapomnel, nemam je. Jo a kdyz hrajes monster play za pavouka, muzes mit pavoucky:)

Si si jist že nehraješ ZOO Tycoon?

Philty - main, engie

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 23/04/2008 :  15:00:30  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Si si jist že nehraješ ZOO Tycoon?

Sem:)

Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 24/04/2008 :  07:36:39  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Kdyz se enf najebe, tak je to F.U.N. pro zbytek raidu. Preziju nebo ne? A kdyz jeste najebaneho enfa otravuji nejaci gimpi pri snaze se koncentrovat tak je to potom hodne fun, ze? ANpe

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 24/04/2008 :  09:37:45  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz se enf najebe, tak je to F.U.N. pro zbytek raidu. Preziju nebo ne? A kdyz jeste najebaneho enfa otravuji nejaci gimpi pri snaze se koncentrovat tak je to potom hodne fun, ze? ANpe

No esly se ptas, tak jsi neprosel :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/04/2008 :  09:48:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jj zapomel :) hada a kralicka :) ty bych chtel umet vyvolat zaroven :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 24/04/2008 :  09:53:42  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

quote:

jj zapomel :) hada a kralicka :) ty bych chtel umet vyvolat zaroven :)

A pozeral by si sa semi afk ako sa tam flakaju a nic nerobia co?

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 24/04/2008 :  11:57:51  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

quote:

quote:

quote:

quote:

Reva si udela enfa za 14 dni at ma 220 a full equip. A bude tancit v rytmu CZA

:) snesu cokoliv mimo:
doce (hylovat max. sebe, a to ještě blbě)
agenta - milion nan bez možnosti mazat (pfuj)
enga/mp/crata (pet profese nebrat)
shade (DD dobrý, ale tak na zlomení prstů)
MA (jednoho už mám)

zbývá adva, enf, fixer, keeper, NT, Solda, Trader.

Sak ti uz urcili enfa :)

no nevim, enf mi přijde jako neco tupého ve stylu "ja Refi, ja mlatit heky, ja rat bojovat, ja nechat mlatit sebe, aby tym mohl utýkat"

Tak to ti fakt enom přijde, spíš "Já MA já umět jeden knoflík, já dobrá dd!"

v DD veskera jednoduchost MA ale taky konci:)

"Ja Sol, ja mit d-shark, umet mackat 1,2,3, ja pwn!"

Edited by - axel999 on 24/04/2008 11:58:13
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 24/04/2008 :  14:46:00  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

Ja shade, ja umet mackat n@09)091234n567@9!12n34567n@dopredu1dozadundopredu2dozadudopredu3dozadundopredu4dozadudopredu5dozadundopredu6dozadudopredu7
Zavolejte nekdo sanitku zlamal sem si prsty, ale vsechny sem vas odnul

Edited by - axtheb on 24/04/2008 14:46:24
Go to Top of Page

Nesh
Moderator

Cleric

239 Posts

Posted - 24/04/2008 :  16:32:08  Show Profile  Send Nesh an ICQ Message Send Nesh a Private Message  Reply with Quote
já fixer, já vás stejně neODnout, mě stačit assist + q!

AO Immobile . Vrimedic . Vricrat...
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 24/04/2008 :  16:33:01  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
ty fixko hlavne rekni kdy lognes, at vime co s pvp...
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 24/04/2008 :  16:44:49  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nesh

já fixer, já vás stejně neODnout, mě stačit assist + q!

u has no epeen!

Go to Top of Page

Nesh
Moderator

Cleric

239 Posts

Posted - 24/04/2008 :  17:05:37  Show Profile  Send Nesh an ICQ Message Send Nesh a Private Message  Reply with Quote
lognu až mi vrátí mateřský prkno

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 24/04/2008 :  17:09:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
n

Bych do tebe nerekl ze si takovej skilzor a jedes Fastattack primo!

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 24/04/2008 :  17:14:25  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Sem uber, neasi. Dokonce sem mel nakonec makro ktery mi v attack modu mackalo n samo:)

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 24/04/2008 :  18:24:56  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tojejedno

Sem uber, neasi. Dokonce sem mel nakonec makro ktery mi v attack modu mackalo n samo:)

To mi musis poslad, na farmach je to otrafa furt kontolovat

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 24/04/2008 :  18:31:20  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
To mi musis poslad, na farmach je to otrafa furt kontolovat

Minuly cas, fakt uz nevim kam sem je dal.

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 24/04/2008 :  19:42:11  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
O čem že je tenhle topic?

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Nesh
Moderator

Cleric

239 Posts

Posted - 24/04/2008 :  19:51:06  Show Profile  Send Nesh an ICQ Message Send Nesh a Private Message  Reply with Quote
první 2 strany o Revim a zbytek odpovídá názvu umístění topicu

to pvp mě mrzí, ale brzo to nebude, tak na mě zbytečně nečekejte

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 25/04/2008 :  00:04:58  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja shade, ja umet mackat n@09)091234n567@9!12n34567n@dopredu1dozadundopredu2dozadudopredu3dozadundopredu4dozadudopredu5dozadundopredu6dozadudopredu7

Shade s docem ně přidu nastejno čudl/s.
Ale navíc doc oproti shadovi má tu výhodu, že dyž je pod parů tak je zábava+++

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 25/04/2008 :  00:13:45  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:

i pri shade dance?

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 25/04/2008 :  00:29:13  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

i pri shade dance?

I při afk.

Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 25/04/2008 :  01:38:43  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ale navíc doc oproti shadovi má tu výhodu, že dyž je pod parů tak je zábava+++

BUMP toto

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 25/04/2008 :  02:27:03  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
nj lapka! Podle tehle vety bych ho poznal i kdyby byl pod logem opilejdoc :)
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 25/04/2008 :  07:49:30  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
Alkohol do AO patriiiiiii

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 08/05/2008 :  13:28:21  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
dal sem zpet - treba tomu jantarovi neco dojde

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 24/05/2008 :  21:22:27  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
WB revi
Go to Top of Page

Nesh
Moderator

Cleric

239 Posts

Posted - 24/05/2008 :  22:08:03  Show Profile  Send Nesh an ICQ Message Send Nesh a Private Message  Reply with Quote
WB
pokud jsou mé informace stále aktuální, tak máš teď v orgu nejsilnější postavu

Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 24/05/2008 :  22:37:35  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:

WB

nejsilnější postavu?

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 25/05/2008 :  07:05:55  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

WB

nejsilnější postavu?

Asi eufemismus. Jako ze jsi tlusty jako prase :).

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000