Author |
Topic  |
|
lavaza
Starting Member
25 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 15:16:23
|
Skuste sem vypsat nejake dobre Vtipy at se taky trocha zasmejem a neresi se same vazne veci.... *** *** *** Víte proč horďák level 50 nikdy nedá alíka 70ku? Protože alík má rychlejšího mounta.
|
""Hardrock Hallelujah""
|
|
| |
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 15:39:04
|
PvP ve WoW |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 15:48:14
|
WoW neni o equipu |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
lavaza
Starting Member
25 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 16:03:56
|
quote: Originally posted by NoX
WoW neni o equipu
JJ wow neni o eqipu bohuzel smutna pravda :( kdyby nebyl crit na 30% tak by PVP bylo aspon o skillu... |
""Hardrock Hallelujah""
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 16:14:58
|
Pokud mas spravnou krabici, tak pvp je o skillu. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 16:19:04
|
Pokud mas krabici, dohral jsi wow |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 16:20:00
|
quote: Originally posted by lavaza
quote: Originally posted by NoX
WoW neni o equipu
kdyby nebyl crit na 30% tak by PVP bylo aspon o skillu...
l2resilience |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 13:44:02
|
[ascii_obrazek_pana_ktery_se_znudenej_drzi_za_hlavu] |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 14:31:47
|
Hunter v zelenomodrem nemuze vyhrat WSG. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 16:45:16
|
Aliance vyhrává EotS v randomu. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 10/01/2008 16:45:27 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 16:58:08
|
To je pravda omg :D |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 17:01:14
|
quote: Originally posted by Azkaban
To je pravda omg :D
i tak je to dobrej vtip :) |
- |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 21:58:33
|
Vytahy v Shattrathu nepopiraji gravitaci - to se jen nudi tauren rogue. |
 |
|
Kojot
New Member

165 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 00:19:37
|
Kedze Draenei su navstevnici z vesmiru ktory museli vynaliezt sposob cestovania vesmirom, je zcela logicke ze miesto laserovych pistoly, svetelnych gama-mecov a lodami s rychlostou prekrocujucou svetlo samotne, behaju na slonovy, pouzivaju nenabrusene sekery a samozrejme kvalitne hrdzave zelezne, pripadne kozene brnenie |
EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC, EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard ------------------------ Active Age of Conan (Hatatitla) |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 00:24:01
|
syn: tato co je pravdy na tom že world of warcraft degeneruje smysly a odvadi cloveka od reality? otec: imho lol |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 01:24:46
|
Zamysli se nad původní verzí toho vtipu (Prijde syn k tatinkovi a pta se: "Tatínku, je pravda, že komunikace přes internet degeneruje mluvený projev?" Otec: "IMHO LOL!") a nad tím, proč už to není vtipné, když si to takhle předělal.
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 01:44:10
|
Vždycky se najde někdo, kdo prostě MUSÍ opravit vtip někoho jiného. Fascinuje mě, jak dokáže být tak značné kvantum lidí bez jakýchkoliv problémů absolutně netaktních. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 02:54:26
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Vždycky se najde někdo, kdo prostě MUSÍ opravit vtip někoho jiného. Fascinuje mě, jak dokáže být tak značné kvantum lidí bez jakýchkoliv problémů absolutně netaktních.
TO je sice mozny, ale ma pravdu, MA3X to zprznil. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 09:40:48
|
[Battleground][Nonamegreenhero-Sumserver]: Guys I'm sorry, I'm completely retarded. [Battleground][Nonamehordie-Otherserver]: That's fine, at least you're not AFK. |
Edited by - Rahman on 11/01/2008 09:42:04 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 10:02:18
|
Když tu byl ten tauren roguna..
Illidian dava vanish když spatří tauren rogunu :) |
 |
|
Fantom
Starting Member
72 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 12:28:36
|
Illidian dava vanish když spatří tauren rogunu :)
ne,taurena rogunu už né  |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 17:21:05
|
quote: Originally posted by Fantom
Illidian dava vanish když spatří tauren rogunu :)
ne,taurena rogunu už né 
Taky ti ukradla account? |
 |
|
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 17:44:24
|
Skuste sem vypsat nejake dobre Vtipy at se taky trocha zasmejem a neresi se same vazne veci.... *** *** *** Víte proč horďák level 50 nikdy nedá alíka 70ku? Protože alík má rychlejšího mounta.
Já sice nemám vtip ,ale příhodu.
Stalo se mi to pred tremi dny.Stojim v bance a cekam na kamarada.Zrovna se nudim a ctu si ve world chatu jednu z mnoha nabidek do guildy kdy nekdo vykrikoval ze nova guilda Prasatko mrda Medvika PU shani cleny.Hmm tam bude asi naval myslim si kdyz koukam nejaky char vesel.Ze by kamos koukam,bohuzel ne ten to neni.Nove prichozi se zastavil a znalecky skouknul osazensto a velkym pismem do chatu napsal NAZDAR BUZNY !!!. Hmm ze by dalsí guild leader nejake nove guildy neco jako predtim nabor do Medvikda ? Bohuzel zadny nabor.Najednou koukam tipek se hrne zrovna tam kde stojim ja. NAZDAR PICO pise.Skrome odepisuji ze si me s nekym plete a ze svoje kamarady zrejme musi hledat jinde.Najednou trade okno a ejhle dava mi 55 gold.Tak vida ja si o nem myslel ze je to blbec a on to je sponsor. Graty graty pisu za co?Hele vole ber kdyz davam odepisuje skrome nez me naseres a nedam ti nic. Jasne kamo reaguji rychle a chystam se potvrdit trade.Sakra 55 gold se bude hodit a uz v duchu premyslim do ceho to vrazim. Najednou v posledni chvili sem si vsiml,ze tento povedeny darce rychle stahl 55 gold a nechal 1cc.Trade probehl a ja byl bohatsi o neuveritelny jeden medak. Ale to nebylo zdaleka vsechno.Najednou tento vykuk pise.HELE PICO VRAT MI TECH 55 GOLD NEBO TE OZNAMIM. No v prvni chvili jsem si strachy malem cvrknul do nove roby. Pisu slusne jakych 55 gold kdyz jsem dostal jen 1cc.HOVNO reaguje rychle naval parchy nebo uvidis. V te chvili uz sem mel toho dost. Hele ty kokutku sbal si svejch 55 gold a koukej odsut mazat.Mam scren jak probehl trade a nebudu liny chat s tebou prelozit do AJ a po poslat prvnimu GM ktery bude on-line tak koukej mazat lumpe at uz te tu nevidim. No ocividne zaskoceny borec se zmohl jen BRB to fak? Jasne pisu. Aha tak ja jdu BrB sakra. Asi za hodinu stojim v Undercity u merchanta kdyz tu v chatu ctu NAZDAR BUZNY !!! no a dal uz to znate jen dodam ze obdarovany uz jsem nebyl ja:-)))) 
|
GW(20 2x), L2 EU(50+,Spoil 40+), EQ2 US(2x80), VG-uz nikdy Fury-Beta AoC-Beta Back WoW ofik Twink 19+,29+39+49+59+69+
World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 11/01/2008 : 17:50:07
|
quote: Originally posted by Milacekimperia
Já sice nemám vtip ,ale příhodu.
Stalo se mi to pred tremi dny.Stojim v bance a cekam na kamarada.Zrovna se nudim a ctu si ve world chatu jednu z mnoha nabidek do guildy kdy nekdo vykrikoval ze nova guilda Prasatko mrda Medvika PU shani cleny.Hmm tam bude asi naval myslim si kdyz koukam nejaky char vesel.Ze by kamos koukam,bohuzel ne ten to neni.Nove prichozi se zastavil a znalecky skouknul osazensto a velkym pismem do chatu napsal NAZDAR BUZNY !!!. Hmm ze by dalsí guild leader nejake nove guildy neco jako predtim nabor do Medvikda ? Bohuzel zadny nabor.Najednou koukam tipek se hrne zrovna tam kde stojim ja. NAZDAR PICO pise.Skrome odepisuji ze si me s nekym plete a ze svoje kamarady zrejme musi hledat jinde.Najednou trade okno a ejhle dava mi 55 gold.Tak vida ja si o nem myslel ze je to blbec a on to je sponsor. Graty graty pisu za co?Hele vole ber kdyz davam odepisuje skrome nez me naseres a nedam ti nic. Jasne kamo reaguji rychle a chystam se potvrdit trade.Sakra 55 gold se bude hodit a uz v duchu premyslim do ceho to vrazim. Najednou v posledni chvili sem si vsiml,ze tento povedeny darce rychle stahl 55 gold a nechal 1cc.Trade probehl a ja byl bohatsi o neuveritelny jeden medak. Ale to nebylo zdaleka vsechno.Najednou tento vykuk pise.HELE PICO VRAT MI TECH 55 GOLD NEBO TE OZNAMIM. No v prvni chvili jsem si strachy malem cvrknul do nove roby. Pisu slusne jakych 55 gold kdyz jsem dostal jen 1cc.HOVNO reaguje rychle naval parchy nebo uvidis. V te chvili uz sem mel toho dost. Hele ty kokutku sbal si svejch 55 gold a koukej odsut mazat.Mam scren jak probehl trade a nebudu liny chat s tebou prelozit do AJ a po poslat prvnimu GM ktery bude on-line tak koukej mazat lumpe at uz te tu nevidim. No ocividne zaskoceny borec se zmohl jen BRB to fak? Jasne pisu. Aha tak ja jdu BrB sakra. Asi za hodinu stojim v Undercity u merchanta kdyz tu v chatu ctu NAZDAR BUZNY !!! no a dal uz to znate jen dodam ze obdarovany uz jsem nebyl ja:-)))) 
To je tak, kdyz clovek ztrati krabici. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/01/2008 : 12:30:38
|
mno já sem tam když je nějaký žebrák a chce goldy tak mu do vokna dám 2000g a du si udělat čaj.. někdy se stane že ješte po pěti minutach kliká :) |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 12/01/2008 : 13:43:19
|
Jo, to dělal známej taky, dal mu do okna prachy, pak šel bio, jídlo a tak.
No a pak se mu jednou po klávesnici prošla kočka... |
 |
|
Mighty
Starting Member
8 Posts |
Posted - 12/01/2008 : 14:00:16
|
Haha Karkulka... nejvetsi joke, co jsem tu slysel :D |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 12/01/2008 : 14:37:56
|
kočku mám jen dvounohou :)) |
 |
|
GuuK
Starting Member
63 Posts |
Posted - 13/01/2008 : 11:03:47
|
Byl blbec, debil a treti byl taky hunter. |
*Counter strike: Source - 5 years World of Warcraft - 3 years Neverwinter Nights - 2 years Guild Wars - 1 year Age of Conan - 4 months Lineage 2 - 2 months EvE online - 2 months
* = still playing |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 13/01/2008 : 12:01:21
|
quote: Originally posted by GuuK
Byl blbec, debil a treti byl taky hunter.
To není vtip, to je realita. |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 14/01/2008 : 13:56:21
|
quote: Originally posted by Rakhen
To není vtip, to je realita.
Tak to muzu potvrdit, po vcerejsku  Kdyz me snazi hunter presvedcit, ze carpenianka Fireball ma splash dmg, po pul hodine mi prepastne z netu co dela Conflgration a rika mi, ze slovickarim, kdyz mu rikam ze to neni Fireball  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 14/01/2008 : 15:00:57
|
No mezi náma ona většina dps class nejsou normál :) Včera prvních 10 minut v HC MT nějaký lock spamovat jestli někdo nemá Dimidž mítr, že potřebuje vědět jak na tom je.. nemám rád locky.. |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 14/01/2008 : 16:40:27
|
www.alik.cz
Toto ma kazdy alik v oblíbených. |
 |
|
Tyw
Starting Member
8 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 15:42:58
|
Rozhovor u nás v guild chatu v pátek večer.
Sendinka: Už víš, co budeš dělat o víkendu? Tyw: Asi půjdu na výlet. Sendinka: Jo a kam? Tyw: Do Brd. Dlouho jsem ta nebyl. Mironcz: Co máte furt s tím BRD? |
Edited by - Tyw on 17/04/2008 15:43:22 |
 |
|
ACSforever
New Member

194 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 16:02:38
|
quote: Originally posted by Tyw
Rozhovor u nás v guild chatu v pátek večer.
Sendinka: Už víš, co budeš dělat o víkendu? Tyw: Asi půjdu na výlet. Sendinka: Jo a kam? Tyw: Do Brd. Dlouho jsem ta nebyl. Mironcz: Co máte furt s tím BRD?
WTF? tak to me poser nohu |
A.C.A.B. |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 18:05:26
|
"Paladin" je od slova debil. |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 18:57:16
|
ted je to hunter, před tím to byl druid, rogue, warr .. co vas čeka dal? Death Knight.. |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 23:02:45
|
WoW-math:
hunter = mouse PvE = mouse + keyboard PvP = mouse + keyboard + brain
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 17/04/2008 : 23:27:19
|
quote: Originally posted by Galilee
WoW-math:
hunter = mouse PvE = mouse + keyboard PvP = mouse + keyboard + brain
PVP = mouse + keyboard + brain hunter = mouse ---------------------------- PVP = hunter + keyboard + brain?
Aha, tak proto mi to za druida neslo :) |
 |
|
Galilee
Starting Member
72 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 00:28:47
|
quote:
PVP = mouse + keyboard + brain hunter = mouse ---------------------------- PVP = hunter + keyboard + brain?
Aha, tak proto mi to za druida neslo :)
Ono je to myšlený spíš ve smyslu implikace (jestliže-pak). Ne vyloženě jako rovná se.
Ale... když teda chceš:
PVP = mouse + keyboard + brain hunter = mouse druid = keyboard ---------------------------- PVP = hunter + druid + brain? A jde to i za druida.
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 09:35:09
|
nikde v tom vzorci nevidim konstantu v podobe krabice .. mate to spatne  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/04/2008 : 14:10:25
|
quote: Originally posted by Reyden
nikde v tom vzorci nevidim konstantu v podobe krabice .. mate to spatne 
hunter - krabice < mouse + krabice |
 |
|
CZ_CololololdoR_cz_____SK
Starting Member
3 Posts |
Posted - 25/04/2008 : 20:19:23
|
"Illidan se otocil a rek: Ted kdyz vas tu tak vidim..."
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 30/04/2008 : 18:53:46
|
gangsta pruvodce po Orgrimaru http://www.youtube.com/watch?v=qUOcXCHf5jI |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 13:46:51
|
quote: Originally posted by Rahman
[Battleground][Nonamegreenhero-Sumserver]: Guys I'm sorry, I'm completely retarded. [Battleground][Nonamehordie-Otherserver]: That's fine, at least you're not AFK.
jedinej vtipnej post v celym topicu:)) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 20:24:56
|
Žena vítá manžela: "Milane, dneska je výročí naší svatby, pujdeme na hezkou večeri do restaurace." "Nemám oblek." "Půjčila jsem ti od souseda." "Nemám peníze." "Nevadí, našetřila jsem." Tak teda jdou. Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní: "Aaaa, nazdar Milane!" "Ticho, jsem tu s manželkou." "Milane, tequilu jako vždycky?" "Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou, chápeš?!?!?!" Na pódiu probíhá striptýz, striptérka si už odložila všechno, volá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" a celá restaurace: "Miláááááááán !!!!!" Manželka se zvedne a odchází, manžel za ní, ona naskočí do taxíka, on za ní, ona mu hned začne nadávat: "Milane, myslela jsem si, že jsi normalní chlap, ty jsi takové prase!" Taxikář se ohlédne a říká: "Teda, Milane, takhle protivnou kurvu sis ještě nevezl."
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 23:24:32
|
Milan hraj wow?  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 09:10:34
|
Tiez mi to tu nejako nesedi  |
 |
|
|
Topic  |