Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vtipy znate nejake k WOW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lavaza
Starting Member

25 Posts

Posted - 09/01/2008 :  15:16:23  Show Profile  Send lavaza an ICQ Message Send lavaza a Private Message  Reply with Quote
Skuste sem vypsat nejake dobre Vtipy at se taky trocha zasmejem a neresi se same vazne veci....
Víte proč horďák level 50 nikdy nedá alíka 70ku? Protože alík má rychlejšího mounta.

""Hardrock Hallelujah""

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 09/01/2008 :  15:26:47  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
no tak ja bych zkusil, teda skusil, nebo zkusil ... ted ti ani nevim

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/01/2008 :  15:39:04  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
PvP ve WoW
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 09/01/2008 :  15:48:14  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
WoW neni o equipu

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

lavaza
Starting Member

25 Posts

Posted - 09/01/2008 :  16:03:56  Show Profile  Send lavaza an ICQ Message Send lavaza a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

WoW neni o equipu

JJ wow neni o eqipu bohuzel smutna pravda :( kdyby nebyl crit na 30% tak by PVP bylo aspon o skillu...

""Hardrock Hallelujah""
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 09/01/2008 :  16:14:58  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Pokud mas spravnou krabici, tak pvp je o skillu.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/01/2008 :  16:19:04  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Pokud mas krabici, dohral jsi wow

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/01/2008 :  16:20:00  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lavaza

quote:
Originally posted by NoX

WoW neni o equipu

kdyby nebyl crit na 30% tak by PVP bylo aspon o skillu...

l2resilience

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 09/01/2008 :  16:36:38  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Warlock neni OP.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/01/2008 :  13:44:02  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
[ascii_obrazek_pana_ktery_se_znudenej_drzi_za_hlavu]

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/01/2008 :  14:31:47  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hunter v zelenomodrem nemuze vyhrat WSG.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 10/01/2008 :  16:45:16  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Aliance vyhrává EotS v randomu.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 10/01/2008 16:45:27
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 10/01/2008 :  16:58:08  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To je pravda omg :D
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 10/01/2008 :  17:01:14  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

To je pravda omg :D

i tak je to dobrej vtip :)

-
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/01/2008 :  21:58:33  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Vytahy v Shattrathu nepopiraji gravitaci - to se jen nudi tauren rogue.
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 11/01/2008 :  00:19:37  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Kedze Draenei su navstevnici z vesmiru ktory museli vynaliezt sposob cestovania vesmirom, je zcela logicke ze miesto laserovych pistoly, svetelnych gama-mecov a lodami s rychlostou prekrocujucou svetlo samotne, behaju na slonovy, pouzivaju nenabrusene sekery a samozrejme kvalitne hrdzave zelezne, pripadne kozene brnenie

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 11/01/2008 :  00:24:01  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
syn: tato co je pravdy na tom že world of warcraft degeneruje smysly a odvadi cloveka od reality?
otec: imho lol

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 11/01/2008 :  01:24:46  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Zamysli se nad původní verzí toho vtipu (Prijde syn k tatinkovi a pta se: "Tatínku, je pravda, že komunikace přes internet degeneruje mluvený projev?" Otec: "IMHO LOL!") a nad tím, proč už to není vtipné, když si to takhle předělal.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/01/2008 :  01:44:10  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Vždycky se najde někdo, kdo prostě MUSÍ opravit vtip někoho jiného. Fascinuje mě, jak dokáže být tak značné kvantum lidí bez jakýchkoliv problémů absolutně netaktních.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 11/01/2008 :  02:54:26  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Vždycky se najde někdo, kdo prostě MUSÍ opravit vtip někoho jiného. Fascinuje mě, jak dokáže být tak značné kvantum lidí bez jakýchkoliv problémů absolutně netaktních.

TO je sice mozny, ale ma pravdu, MA3X to zprznil.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2008 :  09:40:48  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
[Battleground][Nonamegreenhero-Sumserver]: Guys I'm sorry, I'm completely retarded.
[Battleground][Nonamehordie-Otherserver]: That's fine, at least you're not AFK.

Edited by - Rahman on 11/01/2008 09:42:04
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 11/01/2008 :  10:02:18  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Když tu byl ten tauren roguna..

Illidian dava vanish když spatří tauren rogunu :)
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 11/01/2008 :  12:28:36  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne,taurena rogunu už né
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 11/01/2008 :  17:21:05  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fantom

quote:

ne,taurena rogunu už né

Taky ti ukradla account?
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 11/01/2008 :  17:44:24  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skuste sem vypsat nejake dobre Vtipy at se taky trocha zasmejem a neresi se same vazne veci....
Víte proč horďák level 50 nikdy nedá alíka 70ku? Protože alík má rychlejšího mounta.

Já sice nemám vtip ,ale příhodu.

Stalo se mi to pred tremi dny.Stojim v bance a cekam na kamarada.Zrovna se nudim a ctu si ve world chatu jednu z mnoha nabidek do guildy kdy nekdo vykrikoval ze nova guilda Prasatko mrda Medvika PU shani cleny.Hmm tam bude asi naval myslim si kdyz koukam nejaky char vesel.Ze by kamos koukam,bohuzel ne ten to neni.Nove prichozi se zastavil a znalecky skouknul osazensto a velkym pismem do chatu napsal NAZDAR BUZNY !!!.
Hmm ze by dalsí guild leader nejake nove guildy neco jako predtim nabor do Medvikda ?
Bohuzel zadny nabor.Najednou koukam tipek se hrne zrovna tam kde stojim ja.
NAZDAR PICO pise.Skrome odepisuji ze si me s nekym plete a ze svoje kamarady zrejme musi hledat jinde.Najednou trade okno a ejhle dava mi 55 gold.Tak vida ja si o nem myslel ze je to blbec a on to je sponsor.
Graty graty pisu za co?Hele vole ber kdyz davam odepisuje skrome nez me naseres a nedam ti nic.
Jasne kamo reaguji rychle a chystam se potvrdit trade.Sakra 55 gold se bude hodit a uz v duchu premyslim do ceho to vrazim.
Najednou v posledni chvili sem si vsiml,ze tento povedeny darce rychle stahl 55 gold a nechal 1cc.Trade probehl a ja byl bohatsi o neuveritelny jeden medak.
Ale to nebylo zdaleka vsechno.Najednou tento vykuk pise.HELE PICO VRAT MI TECH 55 GOLD NEBO TE OZNAMIM.
No v prvni chvili jsem si strachy malem cvrknul do nove roby.
Pisu slusne jakych 55 gold kdyz jsem dostal jen 1cc.HOVNO reaguje rychle naval parchy nebo uvidis.
V te chvili uz sem mel toho dost.
Hele ty kokutku sbal si svejch 55 gold a koukej odsut mazat.Mam scren jak probehl trade a nebudu liny chat s tebou prelozit do AJ a po poslat prvnimu GM ktery bude on-line tak koukej mazat lumpe at uz te tu nevidim.
No ocividne zaskoceny borec se zmohl jen BRB to fak?
Jasne pisu.
Aha tak ja jdu BrB sakra.
Asi za hodinu stojim v Undercity u merchanta kdyz tu v chatu ctu NAZDAR BUZNY !!! no a dal uz to znate jen dodam ze obdarovany uz jsem nebyl ja:-))))

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 11/01/2008 :  17:50:07  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milacekimperia

quote:

Já sice nemám vtip ,ale příhodu.

Stalo se mi to pred tremi dny.Stojim v bance a cekam na kamarada.Zrovna se nudim a ctu si ve world chatu jednu z mnoha nabidek do guildy kdy nekdo vykrikoval ze nova guilda Prasatko mrda Medvika PU shani cleny.Hmm tam bude asi naval myslim si kdyz koukam nejaky char vesel.Ze by kamos koukam,bohuzel ne ten to neni.Nove prichozi se zastavil a znalecky skouknul osazensto a velkym pismem do chatu napsal NAZDAR BUZNY !!!.
Hmm ze by dalsí guild leader nejake nove guildy neco jako predtim nabor do Medvikda ?
Bohuzel zadny nabor.Najednou koukam tipek se hrne zrovna tam kde stojim ja.
NAZDAR PICO pise.Skrome odepisuji ze si me s nekym plete a ze svoje kamarady zrejme musi hledat jinde.Najednou trade okno a ejhle dava mi 55 gold.Tak vida ja si o nem myslel ze je to blbec a on to je sponsor.
Graty graty pisu za co?Hele vole ber kdyz davam odepisuje skrome nez me naseres a nedam ti nic.
Jasne kamo reaguji rychle a chystam se potvrdit trade.Sakra 55 gold se bude hodit a uz v duchu premyslim do ceho to vrazim.
Najednou v posledni chvili sem si vsiml,ze tento povedeny darce rychle stahl 55 gold a nechal 1cc.Trade probehl a ja byl bohatsi o neuveritelny jeden medak.
Ale to nebylo zdaleka vsechno.Najednou tento vykuk pise.HELE PICO VRAT MI TECH 55 GOLD NEBO TE OZNAMIM.
No v prvni chvili jsem si strachy malem cvrknul do nove roby.
Pisu slusne jakych 55 gold kdyz jsem dostal jen 1cc.HOVNO reaguje rychle naval parchy nebo uvidis.
V te chvili uz sem mel toho dost.
Hele ty kokutku sbal si svejch 55 gold a koukej odsut mazat.Mam scren jak probehl trade a nebudu liny chat s tebou prelozit do AJ a po poslat prvnimu GM ktery bude on-line tak koukej mazat lumpe at uz te tu nevidim.
No ocividne zaskoceny borec se zmohl jen BRB to fak?
Jasne pisu.
Aha tak ja jdu BrB sakra.
Asi za hodinu stojim v Undercity u merchanta kdyz tu v chatu ctu NAZDAR BUZNY !!! no a dal uz to znate jen dodam ze obdarovany uz jsem nebyl ja:-))))

To je tak, kdyz clovek ztrati krabici.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/01/2008 :  12:30:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
mno já sem tam když je nějaký žebrák a chce goldy tak mu do vokna dám 2000g a du si udělat čaj.. někdy se stane že ješte po pěti minutach kliká :)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/01/2008 :  13:43:19  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Jo, to dělal známej taky, dal mu do okna prachy, pak šel bio, jídlo a tak.

No a pak se mu jednou po klávesnici prošla kočka...
Go to Top of Page

Mighty
Starting Member

8 Posts

Posted - 12/01/2008 :  14:00:16  Show Profile Send Mighty a Private Message  Reply with Quote
Haha Karkulka... nejvetsi joke, co jsem tu slysel :D
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 12/01/2008 :  14:37:56  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
kočku mám jen dvounohou :))
Go to Top of Page

GuuK
Starting Member

63 Posts

Posted - 13/01/2008 :  11:03:47  Show Profile  Send GuuK an ICQ Message Send GuuK a Private Message  Reply with Quote
Byl blbec, debil a treti byl taky hunter.

*Counter strike: Source - 5 years
World of Warcraft - 3 years
Neverwinter Nights - 2 years
Guild Wars - 1 year
Age of Conan - 4 months
Lineage 2 - 2 months
EvE online - 2 months

* = still playing
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/01/2008 :  12:01:21  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GuuK

To není vtip, to je realita.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 14/01/2008 :  13:56:21  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

To není vtip, to je realita.

Tak to muzu potvrdit, po vcerejsku
Kdyz me snazi hunter presvedcit, ze carpenianka Fireball ma splash dmg, po pul hodine mi prepastne z netu co dela Conflgration a rika mi, ze slovickarim, kdyz mu rikam ze to neni Fireball
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/01/2008 :  15:00:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No mezi náma ona většina dps class nejsou normál :) Včera prvních 10 minut v HC MT nějaký lock spamovat jestli někdo nemá Dimidž mítr, že potřebuje vědět jak na tom je.. nemám rád locky..
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/01/2008 :  16:40:27  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
www.alik.cz

Toto ma kazdy alik v oblíbených.
Go to Top of Page

Tyw
Starting Member

8 Posts

Posted - 17/04/2008 :  15:42:58  Show Profile Send Tyw a Private Message  Reply with Quote
Rozhovor u nás v guild chatu v pátek večer.

Sendinka: Už víš, co budeš dělat o víkendu?
Tyw: Asi půjdu na výlet.
Sendinka: Jo a kam?
Tyw: Do Brd. Dlouho jsem ta nebyl.
Mironcz: Co máte furt s tím BRD?

Edited by - Tyw on 17/04/2008 15:43:22
Go to Top of Page

ACSforever
New Member

194 Posts

Posted - 17/04/2008 :  16:02:38  Show Profile Send ACSforever a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tyw

Rozhovor u nás v guild chatu v pátek večer.

Sendinka: Už víš, co budeš dělat o víkendu?
Tyw: Asi půjdu na výlet.
Sendinka: Jo a kam?
Tyw: Do Brd. Dlouho jsem ta nebyl.
Mironcz: Co máte furt s tím BRD?

WTF? tak to me poser nohu

A.C.A.B.
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 17/04/2008 :  18:05:26  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
"Paladin" je od slova debil.
Go to Top of Page

Sho
New Member

lllllllllll

242 Posts

Posted - 17/04/2008 :  18:57:16  Show Profile  Send Sho an ICQ Message Send Sho a Private Message  Reply with Quote
quote:

ted je to hunter, před tím to byl druid, rogue, warr .. co vas čeka dal? Death Knight..

Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.

DotA - This Way
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 17/04/2008 :  23:02:45  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
WoW-math:

hunter = mouse
PvE = mouse + keyboard
PvP = mouse + keyboard + brain

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 17/04/2008 :  23:27:19  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

WoW-math:

hunter = mouse
PvE = mouse + keyboard
PvP = mouse + keyboard + brain

PVP = mouse + keyboard + brain
hunter = mouse
----------------------------
PVP = hunter + keyboard + brain?

Aha, tak proto mi to za druida neslo :)
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 18/04/2008 :  00:28:47  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
quote:

hunter = mouse
PVP = hunter + keyboard + brain?

Aha, tak proto mi to za druida neslo :)

Ono je to myšlený spíš ve smyslu implikace (jestliže-pak). Ne vyloženě jako rovná se.

Ale... když teda chceš:

hunter = mouse
druid = keyboard
PVP = hunter + druid + brain?
A jde to i za druida.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/04/2008 :  09:35:09  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
nikde v tom vzorci nevidim konstantu v podobe krabice .. mate to spatne

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/04/2008 :  14:10:25  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

nikde v tom vzorci nevidim konstantu v podobe krabice .. mate to spatne

hunter - krabice < mouse + krabice
Go to Top of Page

CZ_CololololdoR_cz_____SK
Starting Member

3 Posts

Posted - 25/04/2008 :  20:19:23  Show Profile  Send CZ_CololololdoR_cz_____SK an ICQ Message Send CZ_CololololdoR_cz_____SK a Private Message  Reply with Quote
"Illidan se otocil a rek: Ted kdyz vas tu tak vidim..."
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/04/2008 :  18:53:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
gangsta pruvodce po Orgrimaru http://www.youtube.com/watch?v=qUOcXCHf5jI

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 05/05/2008 :  13:46:51  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

[Battleground][Nonamegreenhero-Sumserver]: Guys I'm sorry, I'm completely retarded.
[Battleground][Nonamehordie-Otherserver]: That's fine, at least you're not AFK.

jedinej vtipnej post v celym topicu:))

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 06/05/2008 :  17:57:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Takze ty hrajes huntera?!! Gotcha !

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 06/05/2008 :  20:24:56  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Žena vítá manžela:
"Milane, dneska je výročí naší svatby, pujdeme na hezkou večeri
do restaurace."
"Nemám oblek."
"Půjčila jsem ti od souseda."
"Nemám peníze."
"Nevadí, našetřila jsem."
Tak teda jdou. Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní:
"Aaaa, nazdar Milane!"
"Ticho, jsem tu s manželkou."
"Milane, tequilu jako vždycky?"
"Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou, chápeš?!?!?!"
Na pódiu probíhá striptýz, striptérka si už odložila všechno,
volá:
"Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" a celá restaurace:
"Miláááááááán !!!!!"
Manželka se zvedne a odchází, manžel za ní, ona naskočí do
taxíka, on za ní, ona mu hned začne nadávat:
"Milane, myslela jsem si, že jsi normalní chlap, ty jsi takové
prase!"
Taxikář se ohlédne a říká: "Teda, Milane, takhle protivnou kurvu
sis ještě nevezl."
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 06/05/2008 :  23:24:32  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Milan hraj wow?

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/05/2008 :  09:10:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tiez mi to tu nejako nesedi
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000