Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Dilema :-)
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/04/2008 :  13:40:54  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

No já bych všem, co tu hru hrajou, doporučil si tu knížku přečíst nebo jestli chcete tak vám pokud si to nevygooglujete :) poskytnul odkaz kde stáhnout 1, 2 a 3jku čtenou slovo od slova.

ja jsem pana prstenu cetl a cetl jsem i spoustu jine fantasy a popravde receno, na panovi prstenu mi prislo vyjimecne hlavne to ze byl prvni, urcite ho neradim nekam na vrchol, naopak je to ten typ fantasy ktery nemam rad, udela se druzina nekam jde, dojde do bodu zjisti ze ma jit do bodu b a po ceste hlavne zadny z pracne vykreslenych hrdinu nesmi zemrit, pro me je to ten typ ktery opravdu nemam rad, linearni bez zvratu a prekvapeni, tolkien, eddings, feist. Mezi vrcholy zanru radim amber od zelazneho (i kdyz je otazkou jestli jde vubec o fantasy), pisen ledu a ohne od martina a zaklinace od sapkowskeho (i kdyz prave roman od 3.tiho dilu v podani geralta zklouzava presne tim smerem ktery nemusim), treba takovy steven eriksson take neni spatny, zkratka nemam rad linearitu pribehu. Tolik oblibeneho pratchetta nebo asprina vylozene nesnasim, snuska hloupych vtipu bez pribehu.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 03/04/2008 13:43:25
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/04/2008 :  13:44:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Sneckie tohleto mi nedělej prosím :)
Já už se měsíc přemlouvám, že PSP fakt nepotřebuju a číst eBooky taky nepotřebuju, jelikož není nic zajímavého a ty mi postneš tohle. Já si to snad na cesty koupím ...

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 03/04/2008 :  14:07:41  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Sneckie tohleto mi nedělej prosím :)
Já už se měsíc přemlouvám, že PSP fakt nepotřebuju a číst eBooky taky nepotřebuju, jelikož není nic zajímavého a ty mi postneš tohle. Já si to snad na cesty koupím ...

sry Khostriku

to Rashaverak: Trilogie PP je jen kousek z mytologie(zajimavy vysek z historie Ardy, kterou je Stredozem soucasti). Zkus si precist Silmarillion, Nedokoncene pribehy. Pochopis pak mnoho veci, ktere si treba s PP ani nemohl pochopit. Zarucuji ti ze u Silmarillionu se budes moc bavit. I kdyz asi budes muset precist dvakrat, kvuli nespocetnym jmenum a mistum. Osobne radim Silmarillion na prvni misto z toho, co jsem kdy precetl.

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
Officer of Sid eb Yside kinship
[EN-RP] Laurelin

Edited by - Sneckie on 03/04/2008 14:10:45
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/04/2008 :  14:24:15  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak
ja jsem pana prstenu cetl a cetl jsem i spoustu jine fantasy a popravde receno, na panovi prstenu mi prislo vyjimecne hlavne to ze byl prvni, urcite ho neradim nekam na vrchol, naopak je to ten typ fantasy ktery nemam rad, udela se druzina nekam jde, dojde do bodu zjisti ze ma jit do bodu b a po ceste hlavne zadny z pracne vykreslenych hrdinu nesmi zemrit, pro me je to ten typ ktery opravdu nemam rad, linearni bez zvratu a prekvapeni, tolkien, eddings, feist. Mezi vrcholy zanru radim amber od zelazneho (i kdyz je otazkou jestli jde vubec o fantasy), pisen ledu a ohne od martina a zaklinace od sapkowskeho (i kdyz prave roman od 3.tiho dilu v podani geralta zklouzava presne tim smerem ktery nemusim), treba takovy steven eriksson take neni spatny, zkratka nemam rad linearitu pribehu. Tolik oblibeneho pratchetta nebo asprina vylozene nesnasim, snuska hloupych vtipu bez pribehu.

S tim Panem Prstenu se neda nesouhlasit, opravdu nechapu co na nem tolik lidi vidi, ale jeste se to da cist, treba takovej Silmarillion to je vylozene slatanina. Naopak treba Feista mam hodne rad... cetl sem od nej skoro vsechno a i kdyz mi prijde ze od riftwars ty knizky sou na jedno brdo (sou i vyjimky) tak sem to cetl, pac sem chtel vzdycky vedet "jak to bylo dal". A zaklinac je samozrejme no1 a treti knizku povazuji za jednu z nejlepsich (Regis rulezz). Pratchett se mi libil akorat zfilmovanej (hogfather - nove je i Colour of magic, ale to sem jeste nevidel). Zadnou knizku sem se od nej nejak nedonutil docist.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 03/04/2008 :  14:36:48  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

S tim Panem Prstenu se neda nesouhlasit, opravdu nechapu co na nem tolik lidi vidi, ale jeste se to da cist, treba takovej Silmarillion to je vylozene slatanina. Naopak treba Feista mam hodne rad... cetl sem od nej skoro vsechno a i kdyz mi prijde ze od riftwars ty knizky sou na jedno brdo (sou i vyjimky) tak sem to cetl, pac sem chtel vzdycky vedet "jak to bylo dal". A zaklinac je samozrejme no1 a treti knizku povazuji za jednu z nejlepsich (Regis rulezz). Pratchett se mi libil akorat zfilmovanej (hogfather - nove je i Colour of magic, ale to sem jeste nevidel). Zadnou knizku sem se od nej nejak nedonutil docist.

Silmarillion slatanina? Buhvi co si to vlastne cetl...

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

calin
New Member

233 Posts

Posted - 03/04/2008 :  14:51:20  Show Profile  Send calin an ICQ Message Send calin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sneckie

Ja som Silmarillion tiez zacal citat, ale asi tak v polovici som to zavrel a uz sa k tomu nevratil. Mne to skor pripominalo dejepis ako nejaky zmysluplny roman.

K Feistovi: mam od neho vsetko co vyslo v cz, proste aj ked posledne knihy uz zdaleka nedosahuju kvalitu tych zo zaciiatku, proste ho mam rad, jeho lahkost pisadia...atd.

k Eriksonovi: Jeho Malazska kniha padlych(myslim celu seriu,)to je nieco uzasne, asi najprepracovanejsi a najkomplexnejsi pribeh aky som cital. Jednoznacne klobuk dole pred tymto dielom!

A na siedmy den Boh povedal: "Out of mana"!!!
heslo dna: Nie je umenie pit ked ti chuti, ale ked ti uz nechuti ;)
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:00:35  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by calin

quote:

Ja som Silmarillion tiez zacal citat, ale asi tak v polovici som to zavrel a uz sa k tomu nevratil. Mne to skor pripominalo dejepis ako nejaky zmysluplny roman.

njn kazdy ma jiny vkus

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:08:02  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
no ja o silmarionu slysel ze to je popis dejin stredozeme, napsany jak uz bylo zmineno jako dejepisna kniha nikoliv jako roman, a po precteni pana prstenu se k tomu vracet moc nechci.

Feista jsem mel rad drive ale nejak me presel, nicmene od nej mam take skoro vse prave z dob kdy se mi libil. Obecne vzato myslim ze feist je schyzofrenik, dokaze napsat jednu kapitole neuveritelne poutave a druhou neskutecne pohnojit (nudne, nelogicky). Libila se mi docela serie z imperia, i kdyz byla trochu moc rozvlacna, a rekneme prvni dva dily trhlinove valky, tz ucednik a mistr, naproti tomu dalsi dva dily trhlinovych valek povazuju za velmi nepovedene.

Regis je fajn postavicka (dobra je hostina kdy drzic stribrnou vydlicku vysvetluje kterak upiri nesnesou dotyk stribra) ale bohuzel forma vypraveni sklouzava ke stylu udelame druzinu a ta jde z bodu x do bodu y aby nasledne pokracovala do bodu z. Nadruhou stranu cast pribehu psana z pohledu Ciri mi prijde vyborna, neznam moc jinych knih kde se z male nevine divenky stane devka vrazdici lidi pro zabavu, a Bonhart je taky zajimavy charakter :) skora ze narathurm uz mi prisel vyrazne mene zabavny.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 03/04/2008 15:09:41
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:08:40  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Hm, troufam si tvrdit, ze jsem toho po revoluci precetl fakt hodne. Jedna z mala knih co jsem nedocetl je prave Silmarillion. A to takovym stylem, ze jsem nedostal snad pres 20. stranku. Zkousel jsem to nekolikrat, naposled po startu LOTRO, ale proste to nejde. Prijde mi to jako podrobnejsi ucebnice dejepisu, proste to nezkousnu. Mam prvni vydani co u nas vyslo, ale nepredpokladam, ze by to pozdeji prelozil nekdo jiny, takze prekladem to byt nemuze.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:31:00  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Silmarillion je na cteni pomerne obtizna kniha proto chapu ze slabsi jadinci odpadnou a nedoctou ji Je to stejne jako precist si bibli. Silmarillion je totiz z urciteho uhlu pohledu bibli Stredozeme.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:58:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy

Silmarillion je na cteni pomerne obtizna kniha proto chapu ze slabsi jadinci odpadnou a nedoctou ji Je to stejne jako precist si bibli. Silmarillion je totiz z urciteho uhlu pohledu bibli Stredozeme.

no tak je fakt ze bible je prvni fantasy kniha, pan prstenu je az druha

lastfm
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 03/04/2008 :  15:59:02  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
Ano kdyz to clovek cte poprve, tak prvni cast knihy se muze zdat byt nesrozumitelna a tezka na pochopeni.Je to jakysi popis stvoreni sveta a Valar. Ano to muze byt do jiste miry nudna pasaz. Ale dalsi casti, kde dojde ke vzoupre Melkora, zrozeni eflu, trpasliku a lidi a nakonec i valky o Silmarily, to si myslim je velmi zajimave cteni. Ale asi jen pro me :)

edit: jinak prvni byl Hobit, az pak vydal Tolkien PP

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin

Edited by - Sneckie on 03/04/2008 16:00:14
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 03/04/2008 :  16:29:46  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
BTW když už to sklouznulo, tak si také přihodím jednoho autora superpostav - Terry Gookind a jeho Sword of Truth :)
Mám úspěšně dočteno do konce :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 03/04/2008 :  16:36:08  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW když už to sklouznulo, tak si také přihodím jednoho autora superpostav - Terry Gookind a jeho Sword of Truth :)

asi jsem nedospely jedinec, ale mec pravdy mam cca prvnich 6 dilu na papire a zbytek jsem uz vzdal jako zbytecnou investici. Jakou spousta lidi jsem neprekousl rozdilneho prekladatele, ktery po 4 knizce nastoupil a jiz zazite veci pojmenovaval zcela jinak atd...

nicmene v anglictine jsem to necetl, tam by mi to treba tak nevadilo

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 03/04/2008 :  16:41:33  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano kdyz to clovek cte poprve, tak prvni cast knihy se muze zdat byt nesrozumitelna a tezka na pochopeni.Je to jakysi popis stvoreni sveta a Valar. Ano to muze byt do jiste miry nudna pasaz. Ale dalsi casti, kde dojde ke vzoupre Melkora, zrozeni eflu, trpasliku a lidi a nakonec i valky o Silmarily, to si myslim je velmi zajimave cteni. Ale asi jen pro me :)

Hobit ftw http://www.kartinki.cz/images/3415660-hypermarket-hobit2_1146603775.jpg

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Sneckie
Moderator

Minstrel icon

3557 Posts

Posted - 03/04/2008 :  17:01:48  Show Profile  Send Sneckie an ICQ Message Send Sneckie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hobit ftw http://www.kartinki.cz/images/3415660-hypermarket-hobit2_1146603775.jpg

Third Marshal Sneckie

Dwarf minstrel
[EN-RP] Laurelin

Edited by - Sneckie on 03/04/2008 17:02:44
Go to Top of Page

calin
New Member

233 Posts

Posted - 03/04/2008 :  17:18:31  Show Profile  Send calin an ICQ Message Send calin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak ty si tomu teraz nasadil korunu

A na siedmy den Boh povedal: "Out of mana"!!!
heslo dna: Nie je umenie pit ked ti chuti, ale ked ti uz nechuti ;)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 03/04/2008 :  17:53:56  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten obrazek se celkem hodi i k nazvu topicu ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/04/2008 :  08:40:43  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lozes

quote:

asi jsem nedospely jedinec, ale mec pravdy mam cca prvnich 6 dilu na papire a zbytek jsem uz vzdal jako zbytecnou investici. Jakou spousta lidi jsem neprekousl rozdilneho prekladatele, ktery po 4 knizce nastoupil a jiz zazite veci pojmenovaval zcela jinak atd...

nicmene v anglictine jsem to necetl, tam by mi to treba tak nevadilo

Mám to jako ebooky - komplet v angličtině a bez posledních 2 dílů nebo kolika v češtině. To pojmenování si nějak neuvědomuju, možná matně, ale nijak jsem to asi neřešil.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 04/04/2008 :  15:40:29  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:

...a po ceste hlavne zadny z pracne vykreslenych hrdinu nesmi zemrit, pro me je to ten typ ktery opravdu nemam rad, linearni bez zvratu a prekvapeni, tolkien, eddings, feist....

Treba zrovna Feist v te jeho osmidilne serii (nazev si nevzpomenu), nakonec necha docela hodne postav umrit :)

quote:
Originally posted by Almych

Hm, troufam si tvrdit, ze jsem toho po revoluci precetl fakt hodne. Jedna z mala knih co jsem nedocetl je prave Silmarillion. A to takovym stylem, ze jsem nedostal snad pres 20. stranku. Zkousel jsem to nekolikrat, naposled po startu LOTRO, ale proste to nejde. Prijde mi to jako podrobnejsi ucebnice dejepisu, proste to nezkousnu. Mam prvni vydani co u nas vyslo, ale nepredpokladam, ze by to pozdeji prelozil nekdo jiny, takze prekladem to byt nemuze.

No podle meho nazoru je Silmarillion ciste odborna historicka monografie ze Stredozeme a odborny monografie pro vetsinu lidi nejsou. Pro poradne pochopeni si to chce precist aspon trikrat a delat si vypisky :)

quote:
Originally posted by -Mike-

S tim Panem Prstenu se neda nesouhlasit, opravdu nechapu co na nem tolik lidi vidi, ale jeste se to da cist, treba takovej Silmarillion to je vylozene slatanina.

Ja myslim, ze PP je zcela vyjimecny, protoze byl napsan jak asi vsichni vime zcela jinak nez vsechny fantasy a zrejme nikdo takto knihu uz ani nenapise. Na PP je uzasne prave to, ze za spoustou veci je hlubsi odkaz do evropske mytologie a kultury. Ale to je samozrejme vec nazoru :)

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 04/04/2008 :  17:12:33  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
to tu kulturu a mytologii nejdriv musis znat aby jsi ty odkazy ocenil :)

vyjimecny je tim ze byl prvni pak ho spousta lidi nepokryte zkopirovala a casto jsou ty kopie svym zpusobem lepsi a pak nastesti vznikaji fantasy dila zcela odlisna, i kdyz je otazka jestli je nejake ktere aspon castecne neni PP ovlivneno.

ano v hadi saze necha pomrit dost hrdinu, ale to jaksi neni jedine kriterium libivosti, jen se mi zkratka nelibi kdyz nesmrtelnost hrdiny hranici temer s jistotou, tolkien sice taky obcas nekoho necha zemrit ale frekvence je prilis mala :)

Opravdu hodne se mi v tomhle libi george martin s pisni ledu a ohne.

Hobit neni podle me fantasy ale prosta pohadka, jakkoliv jsou ty zanry nekdy tezko oddelitelne, coz ostatne plati i pro scifi/fantasy

lastfm

Edited by - Rashaverak on 04/04/2008 17:14:49
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 04/04/2008 :  23:11:56  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Jak chápal Pána prstenů komunismus:

Komunistická kritika Pána Prstenů podruhé
Nedávno se zde objevil text s komunistickou kritikou Pána Prstenů. Podle všeho tento text pochází z novin Czerwony Sztandar, kde vyšel 24. května 1971, a jeho autorem je Wladyslaw Oczeret. Původně jej pouze zkráceně z dostupných zdrojů přeložila Nenja. Text se z komentářů u článků začal lavinovitě šířit po celém domácím netu. Pro velký zájem Nenja přeložila text kompletně. Bohužel na internetu není k dispozici ani v originále úplně celý. Každopádně je to skvělá zábava...

Je mnoho způsobů, k nimž se uchyluje nepřítel, aby ponížil naši zemi, rozvíjející se v duchu socialistického soutěžení. A tak anglický spisovatel J.R.R. Tolkien vydal před nějakou dobou knihu, v níž zastřeně útočí na naše zřízení prosazující práva pracujícího lidu. Titulní "Pán prstenů" Sauron je vládcem chudé země, v níž rozvinutý kolektiv má v rukou skutečnou vládu, vykonávanou doživotně zvolenými zástupci - Nazguly (v knize nazývanými - jaká ironie - upíry).

Skřeti - dělnická třída Mordoru budující těžký průmysl, jsou vylíčeni jako tvorové odporného vzhledu a zvyků (jak by zpovykaný synáček z buržujské rodiny - potomek národa anglických imperialistů, mohl vidět něco krásného a povznášejícího na těžké práci?) (...) Do kontrastu se skvělou organizací práce a pořádkem v Mordoru, zemi vylíčené jako "spálená pustina", z níž se valí popel a dým (že by náznak závisti?) je postaven obraz žírných, "mlékem a medem oplývajících" zemí západu, kde všechno zboží téměř "roste na stromech". Odkud se však bere ve skutečnosti, toho se lze těžko dopátrat - že by pomocí nadpřirozené bytosti, tzv. boha? Ha ha! (...)
Zatímco dnem i nocí pracující Mordor trpí nedostatkem základních potravin a vody, sousední země oplývají nadbytkem.

Jak nápadná podobnost s naší současností, kde nás rozbujelý kapitalizmus ohlupuje obrázky blahobytu, jehož zdroje zůstávají utajeny (čáry Gandalfa a elfů?), zatímco sedláci a dělníci našeho tábora pracují poctivě a usilovně, aniž by docházelo k jejich vykořisťování, a všechno získávají pouze prací vlastních rukou. (...)

Elfové, hobiti a takzvaní vznešení lidé symbolizují skupinu zahálčivé aristokracie a buržoazie, která se snaží vzepřít globální revoluci, zatímco skřeti a trollové, vylíčení jako tvorové temnoty, se skrývají pod zemí a v potu tváře si vydělávají na kousek suchého chleba (jim není určen lembas ani miruvor!) Pokrokový čaroděj Saruman, který jim poskytuje ochranu a obživu a bojuje za práva menšin, je prohlášen za zrádce a jeho sídlo je zničeno reakční bojůvkou, vždy připravenou k chuligánským výtržnostem. (...)

Když pak šíří socializmus v Kraji, je chycen a bez soudu potrestán hobity, podporovanými (a placenými) kapitalistickou mocností Gondorem. (...) "Síly dobra" v Tolkienově knize představují individualističtí zástupci reakčních kruhů, jejichž ruce se nikdy nedotkly pořádné práce. To diskredituje Froda, Aragorna, Boromira i šiřitele pověr a zpátečnické ideologie Gandalfa. A Tom Bombadil je zároveň představitelem květinové mládeže i tyranem, který ve své zemičce vládne neomezenou mocí - jakým právem? (...)
A ještě je tady Faramir, elegantní, inteligentní a okouzlující jako James Bond, sabotující všechny projevy internacionalizmu.

Galerie postav bez ideologické páteře, vrhajících se do boje "proti jinakosti". Ale socializmus se naštěstí nedá zničit hozením jakékoli své relikvie, i té nejposvátnější, do ohně. Drž se, Mordore, obklíčený nepřátelskými reakčními sousedy! (...)

Zdroj: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=386

Lexon
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 05/04/2008 :  08:27:15  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
To je tezky ja si na podobny pekrucovani faktu a komunisticky blaboleni pamatuju az moc dobe nez aby me to pobavilo nebo prekvapilo. Spis me desi a prekvapuje co zmrdu si ted dovoli rict ze se za komancu melo lip. To je fakt praseci povaha.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/04/2008 :  13:15:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Netahejte politiku do hry ;)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 06/04/2008 :  14:43:48  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Opravdu hodne se mi v tomhle libi george martin s pisni ledu a ohne.

Dik za tip. Neco dalsihO? :)

edit: btw prodam Nedokoncene pribehy (dotisk prvniho vydani z roku 2003, uplne nove- jen se mi tu na ne prasi)... nemel by nekdo zajem?

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 06/04/2008 14:55:24
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/04/2008 :  15:53:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

tolkien sice taky obcas nekoho necha zemrit ale frekvence je prilis mala :)

zajimava metoda hodnoceni kvality fantasy podle frekvence umrtnosti hrdinu :)
mozna ti napisu nejlepsi fantasy vsech dob

narodil se hrdina
a utopil se v mlice
.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/04/2008 :  16:07:27  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

narodil se hrdina
a utopil se v mlice
.

nektere fantasy byly tak spatne ze jsem je ani nedocetl, u te tvoji jsem to zvladnul takze uplne spatna neni, ale presto ji nijak extremne vysoko nehodnotim, sorry

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/04/2008 :  17:38:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

narodil se hrdina
a utopil se v mlice
.

nektere fantasy byly tak spatne ze jsem je ani nedocetl, u te tvoji jsem to zvladnul takze uplne spatna neni, ale presto ji nijak extremne vysoko nehodnotim, sorry

nj mas recht mozna by to chtelo patercata co na ne spadne po narozeni chalupa

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/04/2008 :  19:19:49  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Hodnocení podle mrtvých? :)

Přečti si Húrinovy Děti. Tam je mrtvých panečku.. tam snad umřel každej co v té knize měl větši úlohu. Jinak můj názor na toto dílko je takové, že se mi na něj bude v knihovničce prášit a rozhodně to není kniha co bych chtěl číst 2x. Což se naopak o Hobitovi a Společenstvu říct nedá, to se mi naopak líbilo.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000