Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 zmena us klienta na eu
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 02/04/2008 :  21:02:13  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
stahnul jsem omylem us klient nacez jsem zjistil ze se s nim nepripojim na eu servery, zatim se mi nepodarilo najit ten spravny soubor ktery se musi zmenit, lide na forech radi pouze smazat a znovu stahnou tech x giga eu klienta coz mi prijde jako ponekud stupidni reseni, nevite jestli to jde resit nejak normalne ?

lastfm

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/04/2008 :  00:03:23  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
V adresari hry je soubor TurbineLauncher.exe.config

Zkus do nej nakopirovat tohle, puvodni se samozrejme nejdriv zazalohuj. Nejspis bude nejlepsi tam zkopcit jen co je v sekci <appsettings>

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true"/>
<startup>
<requiredRuntime version="V1.1.4322" safemode="true"/>
<supportedRuntime version="V1.1.4322" />
</startup>
<appSettings>
<add key="Launcher.DataCenterService.GLS" value="http://lotroeugls.com/GLS.DataCenterServer/Service.asmx" />
<add key="DataCenter.GameName" value="LOTROEU"/>
<add key="DataCenter.DefaultCenter" value="LOTROEU"/>
<add key="Product.DocumentFolder" value="The Lord of the Rings Online"/>
<add key="Launcher.DocumentFolder" value="Launcher"/>
</appSettings>
</configuration>

Edited by - Almych on 03/04/2008 00:05:54
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 03/04/2008 :  00:18:42  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Kazdopadne neni zarucene, ze ty binarky pro evropu a US sou stejne, takze jestli ti to bude blbnout nebo se ti to pri patchi vysype, tak si nestezuj:)

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/04/2008 :  08:10:34  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak jsem se rozhodl ze tomu dam sanci a koupim si ucet, uz je mi jasne ze us a eu verze je jina tak jsem sel na us stranky a chtel jsem to koupit (Digital download) nicmene je to omezene jen pro NA kreditky takze to se svou kreditkou proste nekoupim. Tz muzu tak akorat stahnout tech 15 gb s patchema pro eu a zacit hrat od znova. Treba tohle nekomu pomuze a nedostane se tam kam ja :)

jeste poznatek, zatimco amici stahnou pul megovej exac ktery pak cele stahovani a instalaci provede za ne, evropani si musi stahnout sami kde se da, z webu typu filefront. Opravdu nadherna podpora pro evropske uzivatele. Co se me tyce muzou si polibit prdel.

lastfm

Edited by - Rashaverak on 05/04/2008 22:23:21
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/04/2008 :  23:54:43  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Já se na něčem takovém nachytal na WoW. Také americký klient. Podpora podobná zatímco amíci mohli tahat clienta z netu v tu dobu evropa nemohla.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,03 seconds. on eygor Snitz Forums 2000