Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Spartans is imperium!!!!!!!!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 23/03/2008 :  16:36:36  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
http://thespartans.org/index.php?topic=1807.0

Global Translate: Vse co se dalo lootit s CZA uz mam, okthxbye!

I have unique LOOT/playing style, many players do not understand me.

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Edited by - petrpets on 23/03/2008 16:54:19

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 23/03/2008 :  17:32:16  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
Ze bys Revi kvaknul, ze se chystas odejit? Tohle mi neprijde jako dvakrat koser jednani od nekoho, kdo byl 2 roky v guilde, diky ktere ziskal vse co slo, nezda se ti? Kdyby to nekdo nevystoural tak by jsi se jednoho krasneho dne removnul z botu, vstoupil do sparty a ani nerekl pic? Protoze me to tak prijde... Jen abys nebyl prekvapenej systemem, kterej tam panuje. Kazdopadne good luck v novem imperiu.

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 23/03/2008 :  17:39:31  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
hehe
- What made you leave your old org?
inactive org, many players leaving AO, few playes online.

Vy to vedete, kdyz todle rika Revi

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 23/03/2008 :  18:27:38  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
tyjo.. to je narez teda ;(
Timhle tempem v CZA zachvili nezbyde nikdo z ty starsi generace, to sem teda zvedav kam to speje. No uvidime, treba novy engine prilaka nejake nove uchazece a casem se to trosku probere.

Jinak k tomu Revimu: oni ho stejne zase brzo kicknou az zjisti ze vyhrava vsechny rolly :)

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 23/03/2008 :  18:49:30  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen

Timhle tempem v CZA zachvili nezbyde nikdo z ty starsi generace, to sem teda zvedav kam to speje.

Co to meles Bubaku?

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 23/03/2008 :  18:52:10  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Asi tak tři neděle, měsíc loguje míň lidí. Odešel Doktor a Inco, někteří nelogují tak často. Tohle už tu bylo xkrát a lívovat kvůli tomu orgu je blbost, protože se to srovná zas a život v každým orgu má svý úskalí. Jinak teda každej odchod je vždycky o způsobu jakým k tomu dojde a tenhle neni nejšťastnější...i když možná je to pro obě strany tak líp, člověk nikdy neví.
Jedno vim ale jistě, za rok možná žádná Sparta nebude existovat , ale CzA jo!!!!!!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Edited by - Philty on 23/03/2008 18:52:42
Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 23/03/2008 :  20:29:23  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

Jedno vim ale jistě, za rok možná žádná Sparta nebude existovat , ale CzA jo!!!!!!

My to urdzime, i kdybych mel byt presidentem ja, a mit pod sebou jednoho bota. CzA will never die!

Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 23/03/2008 :  20:51:14  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

quote:

Timhle tempem v CZA zachvili nezbyde nikdo z ty starsi generace, to sem teda zvedav kam to speje.

Co to meles Bubaku?

No hele Ufe, od doby co sem se poprve pridal k CZA, tak uz hezka radka lidi skoncila, odesla k jiny org, presla do jine hry nebo si dava pauzu na dobu neurcitou. No tak sem rikal, ze jestli to takhle pude dal, tak zachvili moc lidi nezbyde, jelikoz co si budem namlouvat, celkove a dlouhodobe moc novych lidi do AO nepribyva.

Tohle je muj nazor na vec, ale nejsem si uplne jisty, na co ses presne ptal tou otazkou?

Je preci jasne, ze kazdeho to jednou prestane bavit, nakonec i vyvojare.

Jsem zvedav, co napriklad ty, kdyz uz ses ozval, jak dlouho ti vydrzi nadseni, nez taky skoncis.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 23/03/2008 :  20:56:44  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi tak tři neděle, měsíc loguje míň lidí. Odešel Doktor a Inco, někteří nelogují tak často. Tohle už tu bylo xkrát a lívovat kvůli tomu orgu je blbost, protože se to srovná zas a život v každým orgu má svý úskalí. Jinak teda každej odchod je vždycky o způsobu jakým k tomu dojde a tenhle neni nejšťastnější...i když možná je to pro obě strany tak líp, člověk nikdy neví.

bump. S tim livnutim, libi se mi jakym zpusobem se rozloucil treba Metak. Respekt! To jak odesel Revi netusim, protoze ted neloguju, ale ta aplikacka smrdi..

Nicmene souhlasim ze je to jen chvilkova krize a zase to bude lepsi. Na druhou stranu ale nejsem naivni a vim, ze jednou to cele skonci uplne a zustanou jen vzpominky. Zaver: uzivijte si dokud to de a prestante delat ten uchylnej PC++ :)

Edited by - Metacrawen on 23/03/2008 20:58:52
Go to Top of Page

adorexuz
New Member

baby

154 Posts

Posted - 23/03/2008 :  21:04:32  Show Profile  Send adorexuz an ICQ Message Send adorexuz a Private Message  Reply with Quote
quote:

... Zaver: uzivijte si dokud to de a prestante delat ten uchylnej PC++ :)

a co jineho chces delat, kdyz podle tebe nikdo neloguje pc++

Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 23/03/2008 :  21:22:38  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adorexuz

quote:

... Zaver: uzivijte si dokud to de a prestante delat ten uchylnej PC++ :)

a co jineho chces delat, kdyz podle tebe nikdo neloguje pc++

No jo to sem cekal, ze se ozves ty, Vitez titulu o nejvic postů za posledni mesic :)
Nicmene, nic o tom, ze nikdo neloguju, jsem nerikal.
Ale porad si stojim za tim, ze porad bude logovat min a min lidi, nebo si myslis ze to bude naopak? Na druhou stranu, ja jsem s CZA zatim neskoncil, mam porad sakra co delat a objevovat, jen si ted davam pauzu, uz sem to potreboval. Porad je jeste v CZA dost lidi, kteri mi stoji za to se vratit a nevadi jim obcas mi poradit, neco pujcit, odpovedet nejakou tu nub otazku ktera uz zaznela stokrat, nebo s necim pomoct az zas vybehnu s tim gimp equippem do SL a budu se divit ze me vsechno zabiji :)

Zatim si to ale uzijte beze me, muj cas jeste neprisel :)
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 23/03/2008 :  22:38:16  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:

V CzA je ted lidí daleko vic nez kdyz jsem to vubec zacal hrat. A novacku je taky dost. Ale o to tu ted vubec nejde.

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 23/03/2008 :  23:21:26  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi
V CzA je ted lidí daleko vic nez kdyz jsem to vubec zacal hrat. A novacku je taky dost. Ale o to tu ted vubec nejde.

No to je hezka demogagie Ufane, jestli to neni tvoje strategie na numbers:P
Otazka je jak je to s aktivnimi hraci (nikoliv chary, zname ty vase trialy:-))

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 23/03/2008 :  23:22:36  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ufi

quote:

Co to meles Bubaku?

No hele Ufe, od doby co sem se poprve pridal k CZA, tak uz hezka radka lidi skoncila, odesla k jiny org, presla do jine hry nebo si dava pauzu na dobu neurcitou. No tak sem rikal, ze jestli to takhle pude dal, tak zachvili moc lidi nezbyde, jelikoz co si budem namlouvat, celkove a dlouhodobe moc novych lidi do AO nepribyva.

Tohle je muj nazor na vec, ale nejsem si uplne jisty, na co ses presne ptal tou otazkou?

Je preci jasne, ze kazdeho to jednou prestane bavit, nakonec i vyvojare.

Jsem zvedav, co napriklad ty, kdyz uz ses ozval, jak dlouho ti vydrzi nadseni, nez taky skoncis.

cza na tom byvala mnohem, mnohem hur. a zatim ji zadna klinicka smrt nepolozila ;p.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 24/03/2008 :  00:06:39  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

quote:

No, to je mozna fakt, ale rozhodne na tom byvala lip, kdyz sem zacal hrat ja, takze tohle je muj pohled na vec. Ale mas pravdu, ze o tohle tu vubec nejde, vyhrotil sem to zbytecne a navic k jinemu tematu. Takze abych to napravil: Revi, smrdis! Doufam ze te brzo kopnou a nekdo ti aspon hackne account! Delam si prdel :) Na jednu stranu me to mrzi ze ses uchylil az k tomuhle, na druhou to respektuju, je to holt kazdyho volba. Ale ja to rozhodne oplakavat nebudu, zas tolik sme toho spolu neprozili a mlada prsata baba taky nejses ;) No nic, bav se, o to tady prece bezi.
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 24/03/2008 :  01:30:08  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Jup, jde tu o reviho, tak se bavme o nem ju? :)
Jo revi, chtel jsem rict, gl! :)
vsechno co jsem proti tobe kdy mel jsem ti vzdy rekl, takze brecet nebudu ze jdes pryc kdybych mel moznost te kopnout tak jsem to udelal davno, to sam vis...
Jsem rad ze jsi pryc pac ses proste nikdy nenaucil jak funguje team a org vlastne... Coz je skoda a sanci jsi mel dost podle me... MOzna ti holt jen nesedime my a tak nemas touhu pomoct a takrikajic tahnout za jeden... omg to jsou kecy :)
Proste - diky za kazde nove rano bez reviho :)
Ne vazne mi neva ze jsi pryc... to co mas pred sebou je jen v tvych rukou tak se bav a uzivej to ti rozhodne preji...
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 24/03/2008 :  20:53:40  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
hehe pekne som sa zasmial:))) a nebudem sa dalej vyjadrovat;)

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/03/2008 :  23:52:47  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Timhle tempem v CZA zachvili nezbyde nikdo z ty starsi generace

z ty tam nikdo neni od doby co nehraje deimos :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 24/03/2008 :  23:55:35  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Rikal sem starsi, ne stary :)
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 25/03/2008 :  00:18:12  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Rikal sem starsi, ne stary :)

a to su ktory? kto ti chyba?

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 25/03/2008 :  08:23:17  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
Proč lezete do Sparty, sou to buzeranti...

btw.Jeden ze 2 lidí v mym ignore je ze Sparty

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 25/03/2008 :  08:25:47  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ještě já a Stabajzna.

Fengsuei Xiberius Menthor
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 25/03/2008 :  08:26:34  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chcipak

a jak bylo na horach?
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 25/03/2008 :  09:14:39  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KodoBeast

quote:
Originally posted by Chcipak

a jak bylo na horach?

Skvěle, na horách si odpočinu víc než u moře. Sjezdovky perfektní,počasí ušlo (4krásně,3dny nicmoc)a frantící sou furt hrozný nacionalisti...jinak Francie samej sýr a víno, ženský nicmoc, u nás sou o hodně hezčí

btw. sem se těšil domu na jaro,wts letní gumy...

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76

Edited by - Chcipak on 25/03/2008 09:21:10
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 25/03/2008 :  09:45:32  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by Ufi

No to je hezka demogagie Ufane, jestli to neni tvoje strategie na numbers:P
Otazka je jak je to s aktivnimi hraci (nikoliv chary, zname ty vase trialy:-))

co ty o tom vis? hrajes snad ;)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 25/03/2008 :  10:58:38  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets
co ty o tom vis? hrajes snad ;)

Smiruju bota;-)

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 25/03/2008 :  13:00:03  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Jup, jde tu o reviho, tak se bavme o nem ju? :)
Jo revi, chtel jsem rict, gl! :)
vsechno co jsem proti tobe kdy mel jsem ti vzdy rekl, takze brecet nebudu ze jdes pryc kdybych mel moznost te kopnout tak jsem to udelal davno, to sam vis...
Jsem rad ze jsi pryc pac ses proste nikdy nenaucil jak funguje team a org vlastne... Coz je skoda a sanci jsi mel dost podle me... MOzna ti holt jen nesedime my a tak nemas touhu pomoct a takrikajic tahnout za jeden... omg to jsou kecy :)
Proste - diky za kazde nove rano bez reviho :)
Ne vazne mi neva ze jsi pryc... to co mas pred sebou je jen v tvych rukou tak se bav a uzivej to ti rozhodne preji...

bump!

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 25/03/2008 :  15:32:26  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
koukam, ze je revi velice oblibeny!

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 25/03/2008 :  15:37:35  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

To ja taky, hlavne Petr me ma rad :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 25/03/2008 :  20:49:58  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyz jdes do biodome novejm docum pro armor a jak prvni ho vybiduje MAcko... A pak kdyz hodi patch ve kterem sou apgrejdy a Revi se chlubi s enhaced chestem jeste driv nez se loot rozdeli.....
Misto dmg lootuje vsechno co se da...

A kdyz uz vsecko s CZA nahamta tak hodi aplikacku ke Sparte :)

Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 25/03/2008 :  21:34:30  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kdyz jdes do biodome novejm docum pro armor a jak prvni ho vybiduje MAcko... A pak kdyz hodi patch ve kterem sou apgrejdy a Revi se chlubi s enhaced chestem jeste driv nez se loot rozdeli.....

a to co nelootne bez varovani, tak vyhraje v rollu, predpokladam ;)
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 25/03/2008 :  23:22:09  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a to co nelootne bez varovani, tak vyhraje v rollu, predpokladam ;)

ako si to uhadol?:)))si snim snad us niekde bol?

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 26/03/2008 :  08:21:27  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
No to sa od reviho dalo čekat enom sa divím, že mu to trvalo tak dluho než k tomu došlo.
Ohledně mála lidí online sa toho už nakecalo...
Prostě AO má výkyvy jako správná sinusovka občas dost lidí občas míň teď je to tak 10 bez dualu trialu a froobu.

No a kolem umírajícího AO bylo tolik keců, že už je aspoň 2m pod zemů

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 26/03/2008 :  08:53:06  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Update:

.

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 26/03/2008 :  09:18:11  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
lolek ufe :)
Go to Top of Page

revi
New Member

450 Posts

Posted - 26/03/2008 :  09:34:09  Show Profile Send revi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

Update:

rofl

AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939
WAR - Etharion - Order - Bohemia
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 26/03/2008 :  10:11:24  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

No to sa od reviho dalo čekat enom sa divím, že mu to trvalo tak dluho než k tomu došlo.
Ohledně mála lidí online sa toho už nakecalo...
Prostě AO má výkyvy jako správná sinusovka občas dost lidí občas míň teď je to tak 10 bez dualu trialu a froobu.

No a kolem umírajícího AO bylo tolik keců, že už je aspoň 2m pod zemů

Svatá pravda!

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 26/03/2008 :  10:27:01  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Please note that this does not mean that Ufan applyed for The Spartans... yet...

Omgomg Ufan bez Reviho nevydrzi!!!

Go to Top of Page

bitch
Junior Member

744 Posts

Posted - 26/03/2008 :  13:23:04  Show Profile  Send bitch an ICQ Message Send bitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

Update:

DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1
AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1
----------------------
UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR
Go to Top of Page

Axarath
Moderator

443 Posts

Posted - 26/03/2008 :  14:24:52  Show Profile  Send Axarath an ICQ Message Send Axarath a Private Message  Reply with Quote
No Spartani se Reviho zastávají, já už bych do toho nevrtal. Jestli si Revi a Spartani sednou, tak GL oběma.

Fengsuei Xiberius Menthor
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 26/03/2008 :  15:16:15  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Axarath

No Spartani se Reviho zastávají, já už bych do toho nevrtal. Jestli si Revi a Spartani sednou, tak GL oběma.

Ty jo, Fengu ty si rozenej otec Fourat!!! Bump!

Philty - main, engie

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/03/2008 :  16:45:13  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Please note that this does not mean that Ufan applyed for The Spartans... yet...

ten generovany welcome o necem svedci :).

Edited by - nekrotyrael on 26/03/2008 16:49:30
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 31/03/2008 :  08:28:37  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
zomg !

Application for Revi // DENIED //
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 31/03/2008 :  09:04:50  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
lol lol lol lol lol :))

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 31/03/2008 :  09:09:44  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
ouch!

Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 31/03/2008 :  09:26:57  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
No ale ten nt co tam napsal že Revi je ninjalooter je teda pěkná kun*a. Jako Revi umí lootovat jako drak a má štěstí v rafflu víc než v lásce, ale ninjalooter teda neni. Doufam, že to tam nenapsal nikdo z CzA, pač to by byla kurevská sviňárna!
Ale jinak teda zajímavý rozuzlení. Každopádně Revi asi změní názory na Spartu možná teďko. Ale je spousta jinejch větších orgů eště, takže to pro něj neni žádná tragedie ...

Philty - main, engie

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 31/03/2008 :  09:40:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jako Revi umí lootovat jako drak a má štěstí v rafflu víc než v lásce, ale ninjalooter teda neni.

Ale je. Pokud teda jako ninjalooting pocitas to, ze otevre corpsnu a nodropy vylootuje aniz se pta, jestli nekdo neco potrebuje.
ALe asi lootoval i nekde jinde nez v CzA;-)

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 31/03/2008 :  10:58:27  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 31/03/2008 :  12:20:35  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
smutne :(

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 31/03/2008 :  12:34:27  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
btw: fakt newim, ale pokud nekdo z nich tusi o bidovani z G /coz bych obecne rekl ze bude u spartanu normos/ tak se jim nejak moc nedivim... nerika se mi to snadno, ale ja si snad tech spartanu zacnu vazit :) nicmene... revimu to nepreju, pac jak nekdo jiz poznamenal, to je na smazani ao... Ale zas jak rika Phila, urco se nekdo najde a bude se ti tam libit. Newim cece, tak se nauc treba madarsky :)
Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 31/03/2008 :  12:49:51  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

Newim cece, tak se nauc treba madarsky :)

nebo rumunsky a napis petici aby te predelali na omletu
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,42 seconds. on eygor Snitz Forums 2000