Author |
Topic  |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 18/03/2008 : 13:34:00
|
quote: Originally posted by vlkodlak To si našel opravdu brzy... :)
hm chtel bych videt tve logicke pochody z kterych jsi z meho postu usoudil ze jsem to videl teprve ted. Postoval jsem to proto ze par lidi v guilde to nevidelo tak jsem si rikal ze takovych muze byt vic a ze je to skoda ... nemusi sem psat kazdej kdo to uz videl a flexovat |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 18/03/2008 : 13:55:01
|
quote: Originally posted by Reyden
hm chtel bych videt tve logicke pochody z kterych jsi z meho postu usoudil ze jsem to videl teprve ted.
Ono většinou lidi podobne veci postnou jako novinku co prave videli a o kterou se chteji podelit, ne že si nahodou vzpomenou na pul roku stary filmek a že by to mohli nahodit na forum, v tom by opravdu nebyla logika.
|
Edited by - vlkodlak on 18/03/2008 13:56:28 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 18/03/2008 : 15:07:05
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by vlkodlak To si našel opravdu brzy... :)
hm chtel bych videt tve logicke pochody z kterych jsi z meho postu usoudil ze jsem to videl teprve ted. Postoval jsem to proto ze par lidi v guilde to nevidelo tak jsem si rikal ze takovych muze byt vic a ze je to skoda ... nemusi sem psat kazdej kdo to uz videl a flexovat
Ja to uz videl. /flex |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 18/03/2008 : 16:04:53
|
ja to nevidel a urcite na to kouknu, doufam ze to je high performed pvp fight |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/03/2008 : 02:16:09
|
Nemůžu uvěřit, že objetuju 3gb bandwith a poté hodinu a půl života nějakému filmu z WoWu, doufám že to bude fakt omgwtfpwndinstadragonfang, jinak budu flexovat v realu!!! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 19/03/2008 : 09:20:51
|
Ted vazne - Tales of the Past (zejmena pak 3. dil) urcite stoji za to videt. Zrejme nejlepsi wow film s pribehem, ktery jsem kdy videl (a taky bezkonkurencne nejdelsi, 1.5h). |
 |
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 19/03/2008 : 19:06:11
|
Tales of the Past III - viděl jsem dnes poprvé a smekám. Nejlepší Warcraft film co jsem viděl,škoda že už nebude další (aspoň to říka trpaslík na konci)  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/03/2008 : 17:36:04
|
Tak jo, bylo to supr a nelituju, že jsem to stahl. 2 beers per kill!!!1one1!! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Topic  |