Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Obecný Pokec o LOTRO
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/02/2008 :  12:08:46  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak vše je jinak..

Rád bych se zeptal. Asi budu hrát Guardiana a né že by se mi trpaslík nelíbil, ale zajímalo by mě jak moc by oslabil můj tank status fakt, že bych to hral za Man. Dále by mě zajímalo když bude můj kamoš offline jestli se dá s tankem solovat nebo jestli je nějak extra zavyslej na partu. Díky za odpovědi.
Go to Top of Page

samopal241
Starting Member

21 Posts

Posted - 29/02/2008 :  14:53:04  Show Profile  Send samopal241 an ICQ Message Send samopal241 a Private Message  Reply with Quote
z Guardem se da kraaaasne solovat.´jako s tim guardem je to jendo kazdy ma bonusy na neco jineho....

LotRo Laurelin(EN-RP)Giladren GRD elf(female) Lvl 60 The 111 Guild http://www.lotro-craft.com/artisan-2204-giladren-historian-en.html /

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 29/02/2008 :  15:54:59  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Rasy maji na staty vliv skoro minimalni. Lidi maji tu vyhodu, ze dostanou skill Return to Bree, a jelikoz v Bree se potkavaji vsechny swift trasy je to k nezaplaceni. A solovat se da dobre se vsim.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/03/2008 :  10:20:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mám takový dotaz. Hrál jsem 7 dní lotro jako Try. Pak mi přišla krabka tak jsem si aktivoval account, dodal bonus kartu pro itemy (mám gold).

Do hry se zalogoval a stalo se to, že na té své postavě nemám ty poukazy na koně ani svíčky atd. Říkal jsem si, že se to asi ukáže u nové postavy tak jsem si ji založil a zase nic.

Ted jsou tu dvě varianty:

1. bud sem blbej a po tom co jsem zadal kod do stranek se to mělo ještě nějak potvrdit a vyřeší to, že ten kod zadam znovu a potvrdím.

2. Musím odinstalovat trial verzy a nahrat tu z dévédé.

Stalo se vám něco podobného?

Druhá věc. Ve WoWku jsem byl zvyklej v akci zadat item tak, že kliknu na shift nebo ctrl a ten item se mi tam zobrazí k vyhledávání.. je něco v Lotro abych to nemusel psát ručně? Další věc dá se někde zapnout abych viděl hodiny kolik je? :)) Vím, že funguje přikaz time ale něco co tam bude stalo. Předem všem děkuji za odpovědi.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 05/03/2008 :  11:08:03  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Mám takový dotaz. Hrál jsem 7 dní lotro jako Try. Pak mi přišla krabka tak jsem si aktivoval account, dodal bonus kartu pro itemy (mám gold).

Do hry se zalogoval a stalo se to, že na té své postavě nemám ty poukazy na koně ani svíčky atd. Říkal jsem si, že se to asi ukáže u nové postavy tak jsem si ji založil a zase nic.

Neni v te krabici jeste nejaky item code?

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/03/2008 :  11:13:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Je a ten jsem zadal.

Poslal jsem i dotaz na podporu tak uvidíme. Každopádně jsem ten kod tam zadal znova dneska (bohužel na notebooku nemám nainstalované lotro) a šel zadat znova.. tak nevím jestli nakonec tady nedělám paniku a jen jsem minule nezapoměl zmáčknout tlačítko submit po tom co my to vypsalo jake bonusy z toho codu co jsem zadal jsou..

Edited by - Azkaban on 05/03/2008 11:15:31
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 05/03/2008 :  12:17:36  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ještě jedna věc.. všiml jsem si, že lidi mají takové batuzky na zadech. To je co prosím?
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 05/03/2008 :  14:04:13  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Ještě jedna věc.. všiml jsem si, že lidi mají takové batuzky na zadech. To je co prosím?

Jo to je teď současná modá v LOTRu :) jeden si taky kup myslím že nejzakladnejší batoh je v každem hlavním městě rasy u npc obchodníka, jinak ty lepší batohy třeba s lopatkou nebo sekerou sou za reputace, pěknej grind jako ve WoWku což určitě znáš

*** Batoh nemá žádný význam je to jen na změnu vzhledu ***

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/03/2008 :  14:33:49  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ten item kod se musi zadat na tom account serveru, zkus pak dat ve hre /reclaim

Hodiny zapnout nejdou a batuzky jsou soucasti outfitu jen na ozdobu
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/03/2008 :  09:16:34  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem napsal včera na podporu a když jsem přišel z práce tak sem v inventáři našel svíčku.. jednu jsem už sežral :D ani nevím k čemu je.. naděje? Podkovu dal do slotu. Rohožku mám schovanou pro baracek (vzhledem k tomu, ze na 13 lvl mam 100s tak budu mit jeste dlouho schovanou :) Konika dam do banky. Joo uz mam ruxacek. Navíc umím už hrát na kytaru plno pisny protože jako spravný noobik jsem si stahnul nejake ABC soubory. Takže udělám koncertní šnuru Archet-Cobre a zakoncim megakoncertem v Bree. Btw všem díky za pomoc.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 06/03/2008 :  14:50:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jestli si nepouzil code na toho kone tak bys ho mohl dobre prodat nekde na netu.. treba na mesicni poplatky :-)

ad trial klient - pokud mas grafiku aspon na urovni x1950pro nebo geforce79xx mel bys triala smazat a nainstalovat full.

Duvod? Trial client nema high-res textury se kterejma je to vazne o dost horsi.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 06/03/2008 :  15:30:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Duvod? Trial client nema high-res textury se kterejma je to vazne o dost horsi.

lez samozrejme, staci si zapnout tyhle textury v nastaveni a klient je stahne, trial klient a full klient jsou naprosto bitove identicke

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 06/03/2008 :  16:41:55  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Mám textrury nastavene na High. Tak nevím.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/03/2008 :  23:31:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
staci nastavit na vey high a restartovat klienta, sosnou se ty highres textury
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 07/03/2008 :  01:13:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To nešlo. Ta volba tam nebyla.. tedy aspon ne u mě. Tak jsem hru preinstaloval a textrury jsou tam :) Po pravdě, ale nevidím v tom žádný velké rozdíl.. jen v tom, že když přijdu do bree tak to začne trochu chropat víc než obvykle
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/03/2008 :  03:40:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hires pack se zapne kdyz zvolis ultra high. Jinak ne.

Drive mi prislo ze to bylo poznat vic, ted uz nejak ne, coz je divny. Dokonce ted nekdy jedu i jen na high/medium, protoze jinak je to sekana..jako kdyby globalne zlepsovali textury nebo co..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 07/03/2008 :  12:37:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
V book12 textury vylepsili a to vyrazne. Hlavne pohli i s enginem, protoze mi to ted svisti na UltraHigh celkem v pohodě. Predtim se vubec nedalo na ultra hrat.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 07/03/2008 :  20:12:50  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Ja se jen tak z dalky zhruba dvou metru priblizim k compu a opatrne zaseptam "ultra high" a okamzite se vztekle roztoci vetraky na max a mechanika zacne vyhruzne vyjizdet a zajizdet..

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/03/2008 :  04:14:07  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
me spis prijde ze celkove zvedli uroven textur, protoze drive (na zacatku a snad jeste i v bete) byl rozdil ultrahigh a high velkej..ted je ten rozdil hodne malej.

Spis je rozdil v texture detail high a very high

Edited by - Rodier on 08/03/2008 04:14:52
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 16/03/2008 :  23:36:48  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
Zdravím.

Právě jsem dostal od kamaráda trial key,tak jsem se rozhodl,že si dám pauzu od wow a zkusím to.
Ale mám takový problém,že po cca jedně až dvou hodin mi hra prostě úplně zatuhne a jeví se to jako ztráta signálu od grafárny.
Tak jestli nevíte čím to může být.Jestli přehříváním mašiny nebo prostě nějaký kix hry.V tomhle topicu asi o 9 stránek dříve je o tom zmínka,ale že je to problém jen u Vist.
Předem díky za rady:)

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/03/2008 :  23:38:51  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Lapcis : možná ti dojde ramka a pak to zhučí, tenkrát se to řešilo snížením detailů textur, ale stejně to časem spadlo. Takže lepší je si nastavit upozornění že po dvou hodinách máš vyskočit ze hry, jinak ti to spadne
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 17/03/2008 :  12:44:00  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
Hm:) No tohle řešení se mi moc nezamlouvá sakra

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 18/03/2008 :  10:21:35  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lapcis

Zdravím.

Právě jsem dostal od kamaráda trial key,tak jsem se rozhodl,že si dám pauzu od wow a zkusím to.
Ale mám takový problém,že po cca jedně až dvou hodin mi hra prostě úplně zatuhne a jeví se to jako ztráta signálu od grafárny.
Tak jestli nevíte čím to může být.Jestli přehříváním mašiny nebo prostě nějaký kix hry.V tomhle topicu asi o 9 stránek dříve je o tom zmínka,ale že je to problém jen u Vist.

Přesně tohle mi dělala beta WAR. Chybu odstranila přeinstalace ovladačů všeho možného.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 18/03/2008 :  11:04:01  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zdravím.

jeee tohle mi dela presne wowko! a taky jsem si rikal jestli je to grafikou nebo cim...
"rozjede" se mi obraz... a prestane reagovat klavesnice...
a dela mi to na XPckach...

mam nvidii a ovladace tak mesic stary (jsem upgradoval kartu)

no mmo
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 18/03/2008 :  12:39:42  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
Mno vypadá to na to ,že problém je dočasně vyřešen.Narval jsem všechny atributy na ultra high a 7 hodin paření bez pádu:)Jak kuriozní

JInak bych se chtěl zeptat jak je to s craftem.Přesněji s tailoringem.Jestli se to vyrovná dropům z vyšších instancí nebo je to sux jak ve wow.

Edited by - Lapcis on 18/03/2008 15:58:35
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 18/03/2008 :  17:36:00  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ty opravdu grand master veci z tailora jsou celkem pouzitelne. Z raidu jsou jen o fous lepsi.
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 19/03/2008 :  20:35:27  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, prosim vas, nevite kde by mohl byt problem. Mam opatchovano, lognu na server, ale pak to zkousi 20x pripojeni k logon serveru a nepripoji se, nejak nevim kde by mohla byt chyba...Nemate prosim nekdo nejakou radu?

Edit: omlouvam se, uz jsem na to prisel, mel jsem pusteny firewall...

Edited by - night_hawk on 19/03/2008 21:38:36
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 19/03/2008 :  21:42:41  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Ty opravdu grand master veci z tailora jsou celkem pouzitelne. Z raidu jsou jen o fous lepsi.

Navic je GM tailoru jako much tudiz jsou ceny critnutych singlovek v aukci za opravdu velmi priznive ceny (pro nakupujiciho ovsem).

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 20/03/2008 :  10:37:40  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy
Navic je GM tailoru jako much tudiz jsou ceny critnutych singlovek v aukci za opravdu velmi priznive ceny (pro nakupujiciho ovsem).

Njn, udelat GM v craftu neni nic tezkyho, tak se neni cemu divit.

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 21/03/2008 :  13:02:24  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz... nevite o nejakym hostingu trialu lotra odkud by se to dalo stahnout "po kapkach" zkusil jsem prvni 4 z toho seznamu na offic strankach a krome toho ze mi nepustej vic jak 100 kB/sec tak se na to hlavne neda pustit zadnej stahovac per partes a nechat bezet PC 30 hodin v kuse se mi vazne nechce...

zkusil jsem se divat jestli nejsou nejaky torrent seedy a na 2 sajtach jsem nic nenasel, tak pokud mate nekdo nejakej tip jak nejak elegantne stahnout tech 8GB tak sem s nim...

no mmo
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 24/03/2008 :  21:03:57  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

Mam dotaz... nevite o nejakym hostingu trialu lotra odkud by se to dalo stahnout "po kapkach" zkusil jsem prvni 4 z toho seznamu na offic strankach a krome toho ze mi nepustej vic jak 100 kB/sec tak se na to hlavne neda pustit zadnej stahovac per partes a nechat bezet PC 30 hodin v kuse se mi vazne nechce...

zkusil jsem se divat jestli nejsou nejaky torrent seedy a na 2 sajtach jsem nic nenasel, tak pokud mate nekdo nejakej tip jak nejak elegantne stahnout tech 8GB tak sem s nim...

fileplanet...

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/03/2008 :  07:24:52  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

fileplanet...

no uz jsem to stahl z toho posledniho uvedenyho, ktery mi umoznil to stahnout na vickrat...
fileplanet se mi moc nezdal :-)

no mmo
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 25/03/2008 :  08:27:26  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
Ty čéče já to stáhl celej ten trial z http://www.lotro.com/trial (high ress) a od nich mi to fičelo 1.3 MB/s a ty booky jsem tahal z odkazů gamezone a taky to fičelo na plnej knedlík.Akorát na kokho ,že ten trial je jen na US servry,tak jsem to zkusil dva dny a hned mazal pro orig,abych neexpoval postavu s kterou se pak nebude dát pokračovat.

Edited by - Lapcis on 25/03/2008 08:28:33
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 25/03/2008 :  08:50:57  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty čéče já to stáhl celej ten trial z http://www.lotro.com/trial (high ress) a od nich mi to fičelo 1.3 MB/s a ty booky jsem tahal z odkazů gamezone a taky to fičelo na plnej knedlík.Akorát na kokho ,že ten trial je jen na US servry,tak jsem to zkusil dva dny a hned mazal pro orig,abych neexpoval postavu s kterou se pak nebude dát pokračovat.

ja prave chtel rovnou eu...a tam maj uvedeny linky na hostingy a proste problem...
kdyby to dali aspon na torrenty...

no mmo
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/03/2008 :  12:18:09  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Fileplanet - žádnej problém rychlost parádní a packetové stahování.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 25/03/2008 :  12:36:28  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Mate nekdo zkusenosti s timhle? https://sites.fastspring.com/conline/instant/conline-fill-001

Vypada to zajimave, za jak dlouho to tak muzou dorucit?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/03/2008 :  13:05:13  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Neni jednodussi objednat rovnou hru? Vyjde o par stovek vic, ale mas v tom mesic hrani zadarmo.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/03/2008 :  13:07:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja nevim prijde nekomu dalsimu, ze je to jen vypalenej klient s trial uctem co je zdarma vygenerovanej na webu ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 25/03/2008 :  13:10:56  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neni jednodussi objednat rovnou hru? Vyjde o par stovek vic, ale mas v tom mesic hrani zadarmo.

Mas pravdu je to jednodussi ale nikoliv levnejsi a kdyz si clovek chce vyzkouset hru s pomalou linkou a minimem penez tak je tohle asi nejlepsi reseni...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/03/2008 :  13:57:50  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

ja nevim prijde nekomu dalsimu, ze je to jen vypalenej klient s trial uctem co je zdarma vygenerovanej na webu ?

no jasne, cele mi to prijde takove lehce podezrele.
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 25/03/2008 :  14:40:17  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric
ja prave chtel rovnou eu...a tam maj uvedeny linky na hostingy a proste problem...
kdyby to dali aspon na torrenty...

No nevím.Mne se zdá,že klíč na eu trial můžes dostat jen od nějakýho kamaráda co si koupil game.Ten generátor klíče co je na offic funguje jen na US,protože ti je generuje Turbine,ale na eu je COdemaster.Ale možná se pletu

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 25/03/2008 :  14:52:43  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
No nevím.Mne se zdá,že klíč na eu trial můžes dostat jen od nějakýho kamaráda co si koupil game.Ten generátor klíče co je na offic funguje jen na US,protože ti je generuje Turbine,ale na eu je COdemaster.Ale možná se pletu

Pletes.
http://www.codemasters.co.uk/trylotro/trialkey.php?territory=EnglishUK

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/03/2008 :  15:41:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Cela ta akce s rozdelenim na US a EU servery mi prijde jako totalni kravina. Nehlede na to, ze CM jsou hrozi lameri co se tyce jakekoliv podpory LOTRO. Aktualne se treba neda platit primo z kreditky, ale jen pres Paypal a jeste jednu podobnou firmu. Design EU stranek je uz od Bety stale stejny a naprosto udesny. Fora stoji taky za prd. Jako EU klient nemuzu prispivat do Lorebooku, coz je vyborny zdroj informaci, ale na tom se snad uz pracuje. Hral jsem sakra dlouho SWG na US serveru a krome cca dvojnasobneho pingu, coz je o MMORPG zcela podruzny problem, jsem nemel jediny problem. Fakt nechapu, co vedlo Turbine k tomuto kroku.
Go to Top of Page

Metacrawen
New Member

291 Posts

Posted - 25/03/2008 :  21:55:06  Show Profile Send Metacrawen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cela ta akce s rozdelenim na US a EU servery mi prijde jako totalni kravina. Nehlede na to, ze CM jsou hrozi lameri co se tyce jakekoliv podpory LOTRO. Aktualne se treba neda platit primo z kreditky, ale jen pres Paypal a jeste jednu podobnou firmu. Design EU stranek je uz od Bety stale stejny a naprosto udesny. Fora stoji taky za prd. Jako EU klient nemuzu prispivat do Lorebooku, coz je vyborny zdroj informaci, ale na tom se snad uz pracuje. Hral jsem sakra dlouho SWG na US serveru a krome cca dvojnasobneho pingu, coz je o MMORPG zcela podruzny problem, jsem nemel jediny problem. Fakt nechapu, co vedlo Turbine k tomuto kroku.

Nekolikrat sem premyslel ze bych taky LOTRO zaplatil a zahral vic nez jen ty 3 trialy na US - Brandywine co mam za sebou, ale ted si me trosku zarazil.. jak teda tady v Cech platite? Daji se v Praze kupovat predplaceny karty nebo to musite resit pres PayPal? Do toho se mi vubec nechce...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/03/2008 :  22:21:39  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Ja mam founder program, takze platim jednou za pul roku. Coz me ceka zrovna ted v dubnu. Cele to vzniko tim, ze CM vypovedeli smlouvu firme co se jim starala o podporu a od te doby se jim to nejak sere. Placeni, ingame podpora a vubec. Je evidentni, ze CM nema absolutne zadne zkusenosti s podporou takoveho rozsahu, ktera prisla s LOTRO. Ja paypal ucet mam, takze to nijak zvlast neresim. Jestli se daji koupit karty to netusim, ale pres ty to vychazi vyrazne draz.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 26/03/2008 :  00:04:54  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Metacrawen
Nekolikrat sem premyslel ze bych taky LOTRO zaplatil a zahral vic nez jen ty 3 trialy na US - Brandywine co mam za sebou, ale ted si me trosku zarazil.. jak teda tady v Cech platite? Daji se v Praze kupovat predplaceny karty nebo to musite resit pres PayPal? Do toho se mi vubec nechce...

http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1955

Ja platim paypalem, teda.

Edited by - axtheb on 26/03/2008 00:06:16
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 26/03/2008 :  07:07:07  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Lotro platím normálně kartou,jako ostatní mmočka.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Tavicz
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/03/2008 :  08:35:07  Show Profile Send Tavicz a Private Message  Reply with Quote
Uvažuji o LOTRO. Hodně se mi líbí a chci se zeptat, jestli se dá zaplatit doživotní acc. Tedy aby se nemusely platit poplatky pořád dokola jako u WOW. Někde se píše, že to jde, někde zase, že už to bylo zrušeno, tak nevím - jde to?

Tavicz
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 26/03/2008 :  09:11:00  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Nezaložil jste někdo jako fór na Laurelinu ORALINA?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/03/2008 :  09:28:50  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tavicz

Uvažuji o LOTRO. Hodně se mi líbí a chci se zeptat, jestli se dá zaplatit doživotní acc. Tedy aby se nemusely platit poplatky pořád dokola jako u WOW. Někde se píše, že to jde, někde zase, že už to bylo zrušeno, tak nevím - jde to?

Uf, presne o cem jsem psal, trvalo mi skoro pul hodiny, nez jsem to na forech vyhrabal. Na ofic strankach neni o poplatcich ani slovo. Je to banda diletantu.

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=191196&highlight=lifetime+membership
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,41 seconds. on eygor Snitz Forums 2000