dekuji Amikovi za sqely tradeskillz, proste 5gem aruly od piky do peti minut, frajer...diky moc!!! btw dikes zpetne Anpemu, ze me obdaril tokenama a spoustou dalsich veci na soldovi a nakonec ... umoznil mi parit dal...dikes!
Dekuji vsem co se ucastnili Sobotniho HI taky Dece jako RL za organizaci a hlavne tem co mi pomohli pri Lootnuti bryli kdyz se to trosku zdramatizovalo (loot vysel cca na 7 pokus)DIKES CzA :o)
Ja musim taky moc podekovat Nanoinstancemuovi za zasadni pomoc pri vcerejsim nasazeni Blood-Soaked Cloak of Dishonour /http://auno.org/ao/db.php?id=246085/ - aneb jak buffnout 270 sense
Nakonec to na tom 150 levelu slo i bez reperku, ale byl to teda pekny humus
Chci podekovat negrovi Wildovi, Petovi, Lonimu a Anpemu za pomoc s HI a ziskanim Fly catchers specs. Dat to kompletne v 1 tymu to je vykon! I lub u gajs!
Dekuji vsem co mi pomahali s ADO questem pro soldikovi... A hlavne Immovi za svatou trpelivost :))
Ty seš taky dobrej, jdeš se najíst, víc jak hodinu na tebe čekáme a pak děláš quest s někým jiným...ach jo
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Dekuji vsem co mi pomahali s ADO questem pro soldikovi... A hlavne Immovi za svatou trpelivost :))
Ty seš taky dobrej, jdeš se najíst, víc jak hodinu na tebe čekáme a pak děláš quest s někým jiným...ach jo
No ja myslel ze ste byly vcoudu kdyz ste rikali ze to chcete dodelat a ze do hodiny musite jit :) Musel sem s mladou ven.. pak sem prisel a vy nikde... tak mi immo pomohl kousek.. pak sem 2 hodiny cekal na GM - petice , pak byl beast a dorazil sem to s cekem + Immem dnes :) Fakt sem mysle ze ste to dodelali :) kdyztak vam helpnu s docem na zbytek no ... se omluvuju :(
Dikec Amikovi za půjčení 2ks CSS a Čekovi za duallog uprostřed mise.
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Dekuji Jurovi ze mi usetril pres pul bilionu a sam se o ne vlastne pripravil... dik za great tip ke koupi a posleze i pujcku :) ehm tohle nesmi videt aki :)
Dekuji Jurovi ze mi usetril pres pul bilionu a sam se o ne vlastne pripravil... dik za great tip ke koupi a posleze i pujcku :) ehm tohle nesmi videt aki :)
dekuju Tojemu ze mi otevrel dvere od auta kam se pohotve nastehoval ozralej Strad kerej za boha nechtel ven...
a omlouvam se Stradovy ze sem ho po 10ti minutach trpeliveho cekani na dobrovolne vystoupeni, nasilim vytahl ven (nejak nechtel stat tak sem ho polozil na zem)
dekuju Tojemu ze mi otevrel dvere od auta kam se pohotve nastehoval ozralej Strad kerej za boha nechtel ven...
a omlouvam se Stradovy ze sem ho po 10ti minutach trpeliveho cekani na dobrovolne vystoupeni, nasilim vytahl ven (nejak nechtel stat tak sem ho polozil na zem)
hrozna banda z toho zapadu!
jj strad dela problemy vsude ;)) Ten kluk by nemel pit ;ppp
jj strad dela problemy vsude ;)) Ten kluk by nemel pit ;ppp
Vsak flaska zeleny byla jeste z poloviny plna, kdyz Strad polozil hlavu na stul a uz se nehnul a kdyz jsme s Mittrou odchazeli, mel ji tam porad :).
Tak vybiral sem si mezi tim, esli bude srat tebe, nebo mne no:-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
dik za help při nasazování symbů. Comanche,Revi,Doktorzhor,Feng,Strad,Anpe
Tywe malem bych zapomnel podekovat Petovi, ze sel na 42ce misto W side N side a diky tomu jsem lootil ACDC! Pak taky Fengacovi za to, ze me logoval kdyz jsem zrovna nemohl jit! Thx mtfks! ;p
quote:Originally posted by garbis blablabla Takže dávám s cratem research na 0 a jedu do finále
Moji milí, moc rád bych vám všem poděkoval za vše, co jste pro mě kdy udělali. Nedokážu tady bohužel poděkovat všem, protože jsem za dobu svého hraní potkal obrovskou spoustu super lidí.
Nemůžu zde ovšem nevzpomenout a nepoděkovat především Fengovi (za podporu v časech dobrých i zlých), Anpemu (za vše, co pro mě kdy udělal), Petrovi (za spoustu skvělých rad), Jurovi (za to, že je), Grasovi (za rady a všechnu pomoc), Ufanovi, Tojemu + Pajovi, Amikovi (za opravdu svatou trpělivost), Philtymu, Nanoinstancemu, Immovi, Chcipackovi (jo!), Dekovi (vrať se), Lonimu (taky se vrať), Doktorovi, Kotqovi + Kocourkovi (chlapci, bez vašeho uvedení meho gimp adva do SL bych doteď brousil RK mise), Akifamily, Sleglikovi (za skvělou podporu, rady a informace), Willemkovi, Krabkovi, Nailovi + Unfovi, Stradovi, Snezovi, Cekovi, Ladvenovi, Nuzgovi, Dunbovi, Revimu (ikdyž loot té Jathos helmy jsem ti dosud úplně neodpustil ), Alexovi - omg nějak jsem se nechal unést - no prostě všem, ale to už jsem přece psal výše :)
Jathos helmu nemám a nikdy sem neměl mam chrest kterej sem si kdysi dávno vybidoval a neříkej že chceš skončit, EURO jde dolů bude to levnější než minule.
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
diky za hajl bubaka na desine a omlouvam se ze jsme ho vyrval za to ze me nehajlnul :) ale deset s bez hajlu a v tms se mi zdalo moc, pote jsme se shodli ze slo o lag, ci mizernej ping bubaka, takze za to vlastne nemohl :) pardon tedy :) zatraceni chasinuah!
diky za hajl bubaka na desine a omlouvam se ze jsme ho vyrval za to ze me nehajlnul :) ale deset s bez hajlu a v tms se mi zdalo moc, pote jsme se shodli ze slo o lag, ci mizernej ping bubaka, takze za to vlastne nemohl :) pardon tedy :) zatraceni chasinuah!
tam nas riplo pomerne dost, a naozaj to nebolo kvoli bubakovi, ten sa snazil ako mu funcomacke servery dovolili
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.