Philtyshadow děkuje Anpemu a Immovi za včerejší zábavu při cestě do ado a získávání různejch věcí jako klíče a tak. A taky Grasovi za eskortu a Cratce za expu. Tolik se toho stihlo omg!!!
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
Děkuji Nanovi, Anpemu, Lilly, Charlimu, Philymu, Immovi a Nimuei, že se mnou wipovali na mercech. Body se sice ziskat neporilo, ale snad se to nekdy podari. Btw. dik za HNT, kdyby ho nekdo chtel, je u me.
Diky za pomoc při killu Anasi brothers a vyzískání Ethereal Implant of Berserker Rage - Stradovi, Grasovi, Anpemu, Nailovi a Nimu!!!!
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
spickovali jsme se s petou a pac nimu ve sve krasne dekovacce nezminila wtp tak jsem to hodil petovi jako jednu z mnoha hlasek... za par chvilek tu zbyl tenhle otisk :) zadna afera klid :) wtb: to co tam bylo pac to bylo moooc mileee :)
spickovali jsme se s petou a pac nimu ve sve krasne dekovacce nezminila wtp tak jsem to hodil petovi jako jednu z mnoha hlasek... za par chvilek tu zbyl tenhle otisk :) zadna afera klid :) wtb: to co tam bylo pac to bylo moooc mileee :)
moc mile? ^^ ještě včera byla reakce: "ta musela byt vozrala, no jo vzdyt v praci jenom chlastaj"
To moc mile nejspis smerovano na tvoji dekovacku:-)
Asi neni vhodna chvile se zminit, ze sem tam nejak nezahledl sve jmeno, ze?;-)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Ja jsem tak scasny! Celou dobu jsem se citil provinile a ono to vubec nebylo tim co jsem rekl, ale az reakci na to co jsdem rekl, ale to ani newim kdo co rekl, ale JA NE! :) jupi :) diky ty, kdos TO rekl :) edit: at je to jakoze citelny :)
Nimu co to je 80 hodin tydne? To je v klidu. Pojed se mnou do ciny ( 86 hodin tydne ), tam uvidis co je to nechat si zdat o praci. Nemas pivo to ti chutna, nemas slivici co ti chutna, nemas knedlik co ti chutna, nemas brambor co ti chutna. Mas jenom prujem a ryzi. Musis chlastat at usnes, blby casovy posun... Konstantni lagy na AO. Zmacknes jakekoliv nano, zapalis si cinskou startku a potom vidis ze se az neco stane. Zkus si nekam zajit na pokec. 10 hodin ve fochu neni nic prijemneho, ale na to se neumira. Tak polevel az budes mit cas a pojd Beastaaaaaaaaaaaaaaaa
To [Shakeemup]: can u check where is my Freedom Arms 3927 Chapman x2? [Shakeemup]: I see them in your deleted items, do you have 2 open slots? To [Shakeemup]: yes Item spawn to inventory done. Item spawn to inventory done.
To [Shakeemup]: can u check where is my Freedom Arms 3927 Chapman x2? [Shakeemup]: I see them in your deleted items, do you have 2 open slots? To [Shakeemup]: yes Item spawn to inventory done. Item spawn to inventory done.
hahahaha a ja kdyz maznul omylem beast botky tak me poslal do prdele
Rad bych podekoval FC, jsou to prima hosi tam a mam je moc rad :) /pokud to tu nekdo z nich bude cist tak uz mi chybi jen rrfe, ubt a hotka/ dekuju predem :)¨
edit: dekuji necro, za pripomenuti
Dimach pls jeste na stit :) mam to napsane doma v poznamkach a zapomnel jsem na nej :)
Rad bych podekoval FC, jsou to prima hosi tam a mam je moc rad :) /pokud to tu nekdo z nich bude cist tak uz mi chybi jen rrfe, ubt a hotka/ dekuju predem :)
Rad bych podekoval FC, jsou to prima hosi tam a mam je moc rad :) /pokud to tu nekdo z nich bude cist tak uz mi chybi jen rrfe, ubt a hotka/ dekuju predem :)
Díky za dnešní albu všem zúčastněným, netušil jsem jak se kopr dá perfektně zmáknout bez kajtění, bez tanka. Paráda.
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Chci podekovat lidem z CZA a okoli za prima hrani. Vzhledem k tomu, ze se blizi release AoC, rozhod sem se, ze nebudu acc prodluzovat, alespon do ty doby, nez me to navnadi zpet :) Takze se mejte a GL, Negri!!!
Chci podekovat lidem z CZA a okoli za prima hrani. Vzhledem k tomu, ze se blizi release AoC, rozhod sem se, ze nebudu acc prodluzovat, alespon do ty doby, nez me to navnadi zpet :) Takze se mejte a GL, Negri!!!
Diky Supe žes mi kdysi ukázal "co a jak" v SL. GL v RL!
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76
Chci podekovat vsem o se zucastnili meho vcerejsiho nasazovani 300 Symbu... Dekuji!!!Specialne pak: Anpemu (buffy ze sisinky,nejaky itemky) Jurovi (agent buffy a wrangle) Petovi (zapujceni itemu) Amikovi (za totez,a pujceni CSS) Gras (za CC)
Dikes kluci PS:Mercymu za support ingame a v hospode :)
Toz ja myslim ze je cas podekovat Ufanovi, ze dotahnul CzA zase k nove mete a zanecha tak za sebou velkou stopu v jeji historii!
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje