Zdravim.......Chci zacit hrat VG ze sem driv hraval EQ2 a vsichni zdrhli sem a vypada to mnohem lip hlavne z arzenalem dopravnich petu a po graficke strance....Bouzel nemam bankovni ucet a nvm proc ale rodice me uz driv asi 2x s tim poslali nekam a nemuzu nikde najit herni karty......neznate nekdo e-shop kde je prodavaj?
you would dont steal a handbag you would dont steal a car you would dont steal a baby. you would dont shot policeman and steal his helmet. You would dont go to toillet in his helmet and post that to policeman grieving widow and that steal it again Downloading films is stealing! http://www.youtube.com/watch?v=FoF2G-GT9eM Skoda ze IT crowd jsou jen 2serie:( Blik Blik Blik Double flash! If you write google into google you can break the internet.
Ahoj, ja platim embasovou kartou, ale znam pripady kde platba pres cipove karty nefungovala. Doporucuji si zalozit internetovou kartu a platit pres ni. Problem nastal kdy si clovek chtel znovu aktivovat ucet pladba prosla, ale aktivace uctu ne.
†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
herni karty imho na vg nejsou. platim debetni emb creditkou co dava snad kazda banka, jsem si ji poridil specialne pro platby pres internet s vlastnim uctem(na kterem vetsinu casu zadne prachy nejsou) a limitem abych nemusel moc resit jestli nekam zadat ci nezadat ten kontrolni kod.
Problem je u SOE, jedna se o to ze cipove karty fungovaly jen u americkych karet. Podpora u Soe je tez bezradna. A ani nevedi, kdy to opravi. Takze popros sve pratele kteri nemaji cipovou kartu a pujde tio to bez problemu, tak to vyresil i onen kamarad.
†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
herni karty imho na vg nejsou. platim debetni emb creditkou co dava snad kazda banka, jsem si ji poridil specialne pro platby pres internet s vlastnim uctem(na kterem vetsinu casu zadne prachy nejsou) a limitem abych nemusel moc resit jestli nekam zadat ci nezadat ten kontrolni kod.
ha takze se staci prihlasit na svuj ucet a nastavit trvalej prikaz k uhrade ne??(napr sluzba servis 24 :) sem lama co se ofic placeni tyce:) )