Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Fan stránka
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ancestor
Starting Member

15 Posts

Posted - 29/04/2008 :  18:08:22  Show Profile Send Ancestor a Private Message  Reply with Quote
DOcela sem prošmátral všelijaký stránky o týhle hře ale kde nic tu nic.Nevíte o nějaký cz/sk fan stránce?Pak sem nasel jen pár starejch recenzí od kterých se toho co se bugů týká předpokládám dost změnilo.

Tahle hra me natchla je to neco co dlouho hledám,jakozto fanousek série Gothic sem si přál něco podpbnýho online,a to podle vidí a scréénů v jistejch chvílích vidim.Neco podobnyho je i Darkfall ale ten vypada s vydanim tuze spatne.Takze asi zkoncim u tohodle,wwko uz je nuda :)

Nejvic co me zajima a nemuzu se nikde docit je system domů(Housing)kde můžu stavět a jak moc je to náročný?daj se stavět různý hradby atd?

A zadalší jaký strany sou ty zlý a hodný a má hra nějaký cíl a konec kdy si můžu říct,ták těd už mám i hotovo(Jako třeba u wow 60ka a pro tebe dostačující set,mě vždycky stačil t0,5 a dál sem nic nechtěl :) )

Díky moc.

Edited by - Ancestor on 29/04/2008 18:09:16

hofal
Starting Member

25 Posts

Posted - 30/04/2008 :  07:42:35  Show Profile Send hofal a Private Message  Reply with Quote
Stavet muzes na parcelach k tomu urcenych. Vetsinou to byvaji cele chunky, ktere jsou vyclenene jen pro hracske domy. Domku je nekolik velikosti podle craft tier surovin na nej pouzitych. Ano domy jsou drahe a narocne na stavbu. Deleni na strany zde neexistuje. Vsichni jsou na stejne strane, tedy na te svoji :)) Co se levelovani tyce byl jsem spokojenej. Je mozne udelat i vice postav a kazdou levelovat jinou cestou na jinych questech. Problem z meho pohledu nastane na lvlu 50, kde moznosti dalsiho hrani hodne ubydou. Vetsina z top lokaci je pak prihlouple grindovaci. Momentalne pribyl do hry letajici mount a questy s nim spojene, ale podle meho je to stale malo na to, abych reaktivoval postavu. Novy gu prinese rasove mounty, ale zase nechapu proc se zameruji timto smerem misto pridavani questu do hry (pravdepodobne je to reseni na efekt).
Go to Top of Page

zdena
Starting Member

45 Posts

Posted - 09/05/2008 :  14:32:48  Show Profile Send zdena a Private Message  Reply with Quote
ja bych dodal ze domy jsou drahe ,ale pokud si ho chces stavet sam tak nez se to naucis si na to urcite vydelas.
hlavni vyhoda domu je ze tam mas nekolik perzist beden. svuj nabytek co si vyrobis/koupis/dostanes za hrani delsi nez 6mes.
ale hlavne mas automaticky recall k domu kde pobliz je crafting
coz kdyz si v gilde znamena ze mas klasicky recall:
1, k bind pointu
2, ke svemu domu
3, k guildovnimu domu

co se tyka 50lvl tak mi porad vang v tomhle ohledu pripada neuplny... i kdyz po gu4 sem neprochazel nektere neobsazene krajiny, takze ted nemam presny prehled jak rychle postupuji.

pokud te nebavi raidy ktere guilda ceska legie dela 3x tydne a nechces s svou 50lvl postavou delat diplomacii nebo craft na max tak se zkouset jina povolani a delat questy ktere jsi nedelal protze je nesmyslne s jednou postavou projit vsechny q (treba delat quest pro lvl 20 s postavou na 35lvl ze? )
taky jsou questy ktere se objevi jen pokud mas urcity pocet frakce k prislusne skupine npc a urcite najdes dungy kde jsi s minulou postavou nebyl a dalsi veci ktere si na 1. pohled nemusis zjistit.

deleni na strany/frakce z nejakeho duvodu po gu4 zrusili. takze muzes ted jit k rasovym nepratelum a ti nemaji kill on sight :) ale verim ze se to urcite zmeni, jen otazka po kterem gu.

nakonec mala poznamka k letajicimu mountu- grifynu.
je skvele ze ho konecne dali. akorat nekoho nepotesi ze quest zacna na 45 lvl ale kazdy ho bude chcit protze je to neomezeny vlastni litac a teren je ve vangu vyrazne clenity takze gryf je tezkou vyhodou :)

s ohledem na teren je vetsina MMORPG temer placata.
napr pro wowkare hora kde je ironforge je priblizne tak vysoka jak je hluboky kanon vedouci k hator-zhi( hlavni mesto temnych elfu)
a levitacni umeni nekterych povolani je hojne pouzivane, nejen pri bojich na vode.

jo i kdyz nejsou primo boje mezi majiteli lodi, je lod pri boji s podvodnim nepritelem uzitecna ( pokud nemate dychani pod vodou)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000