Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 lotro stojí za to ?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

achec
Starting Member

11 Posts

Posted - 05/01/2008 :  13:47:25  Show Profile Send achec a Private Message  Reply with Quote
nazdar, přemýšlím o tom, že bych začal tuhle hru hrát. Zrovna stahuji trial a pokud se mi to bude líbit tak to asi i zaplatím nastálo místo wow, které zrovna hraji. Zajímalo by mě na jakém serveru je nejvíce lidí z CZ/SK a jaká povolání jsou nejvíce potřeba (uvažuji o guardianovi). Ve wow mám warlocka, ale ten už mě moc nebaví.

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/01/2008 :  19:14:30  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Laurelin a Snowboun. Vyber si povolani jake chces.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/02/2008 :  21:41:35  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Pokud si hral warlocka, tak tady je mu blizkej loremaster, taky "kouzli" na dalku a ma peta.

Guardianu je skutecne nejmin, jeste mene nez minstrelu (lecitelu) a pritom guardian naprosto bezproblemu utankuje i nekolik mobu naraz. Holt se vsichni zenou za rychlou expou :-)

ad server - imho je na Laurelinu vice cechu a navic je tam mnohem slusnejsi komunita OBECNE.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000