Author |
Topic  |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 15:54:55
|
Takze zdravim vsechny - zakoupil sem si maga 70ku ( vse probehlo v poradku a vse mam..) jednou nebo dvakrat sem se koukal na wow-europe.com na "manage acc" a koukal jak se to predplaci , a najednou ejhle od vcerejska mi nejde predplatit pres kreditku , vzdy to napise :...........Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue, could you please contact our Billing Support team via www.wow-europe.com/en/support/with the following information: How many account are you paying for with this card? Have you tried to enter your payment method with just one card? Is your bank based in a country other than the one in which you are residing?...............
Vubec netusim cim to je , protoze predtim to normalne makalo :( nemuzete mi prosim nekdo poradit ? zitra bych si to chtel predplatit ale proste to nejde :( PS neni problem v tom ze je acc frozen ? :O Prosim poradte mi sem v koncich-dekuju
|
|
| |
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 16:08:35
|
Mas na karte penize ? Neni uz Expired ? |
Darraque [MdK] |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 16:11:37
|
no ja chci platit pres kreditku , ( mamy ) takze tam naky prachy ma ale je ten pruser ze se vubec nedostanu na ten vyber kreditek a tak ! kdyz na to kliknu abych si to udelal tak to napise to greting atd atd... |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 17:44:31
|
Opravdu nikdo netusite ?  prosim |
 |
|
SeTTi
Starting Member
4 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 18:21:46
|
quote: Originally posted by Hrasek32
Opravdu nikdo netusite ?  prosim
Kdyz si to koupil,byla tam nejaka kreditka uz nastavena? |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 18:25:55
|
Vetsinou platil kartou ale kreditkou platil taky (asi 2x nebo 3x) |
 |
|
SeTTi
Starting Member
4 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 18:38:24
|
Vetsinou platil kartou ale kreditkou platil taky (asi 2x nebo 3x)
Jestli platil kreditkou a zapomněl ji odstranit, tak to asi nahlásil Blizzardu. Stačí odepsat na tu adresu, co máš v prvním postu a odpovědět na ty 3 otázky. Něco si vymysli, třeba, že to byla kamarádova kreditka, že o tom nic nevíš, nebo tak něco. Když ti uvěří,tak to hned vyřeší a když neuvěří dostaneš ban na 3 dny z podezření z obchodovaní s accountem a výstrahu. A pak už to taky pujde . Akorád někdy 3 dny u Blizzardu trvaji trošku dýl, tak jim možná budeš muset psát potom znovu. |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 18:43:33
|
quote: Originally posted by SeTTi
Jestli platil kreditkou a zapomněl ji odstranit, tak to asi nahlásil Blizzardu. Stačí odepsat na tu adresu, co máš v prvním postu a odpovědět na ty 3 otázky. Něco si vymysli, třeba, že to byla kamarádova kreditka, že o tom nic nevíš, nebo tak něco. Když ti uvěří,tak to hned vyřeší a když neuvěří dostaneš ban na 3 dny z podezření z obchodovaní s accountem a výstrahu. A pak už to taky pujde . Akorád někdy 3 dny u Blizzardu trvaji trošku dýl, tak jim možná budeš muset psát potom znovu.
Tyjo to se mi ale nezda - do patku to normalne slo ... a zadna kreditka zadana nebyla ted je tam "Subscription:No subscription currently active" Jestli to nepujde ani zitra hold jim tam napisu , ale je horsi ze neumim vubec anglicky ( posr.ta nemcina :( ) |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 19:19:24
|
Jestli platil kreditkou a zapomněl ji odstranit, tak to asi nahlásil Blizzardu. Stačí odepsat na tu adresu, co máš v prvním postu a odpovědět na ty 3 otázky. Něco si vymysli, třeba, že to byla kamarádova kreditka, že o tom nic nevíš, nebo tak něco. Když ti uvěří,tak to hned vyřeší a když neuvěří dostaneš ban na 3 dny z podezření z obchodovaní s accountem a výstrahu. A pak už to taky pujde . Akorád někdy 3 dny u Blizzardu trvaji trošku dýl, tak jim možná budeš muset psát potom znovu.
Tyjo to se mi ale nezda - do patku to normalne slo ... a zadna kreditka zadana nebyla ted je tam "Subscription:No subscription currently active" Jestli to nepujde ani zitra hold jim tam napisu , ale je horsi ze neumim vubec anglicky ( posr.ta nemcina :( )
Takze sem se ho ptal a nic takovyho nedelal a problem stale zustava :( neni to treba tim ze je vikend a nedelaji ? :D ne jen takovej blbej dotaz uz mi nic nenapada jak to viresit pockam do zitra a jinak hold najdu prekladatele a neco jim napisu :(
|
 |
|
SeTTi
Starting Member
4 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 19:26:14
|
Zkus teda počkat do zítřka a když to nepůjde, bude nejlepší jim napsat. Ale oni tyhle věci nezablokují jen tak bez důvodu. |
Edited by - SeTTi on 10/02/2008 19:31:04 |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 19:50:25
|
Zkus teda počkat do zítřka a když to nepůjde, bude nejlepší jim napsat. Ale oni tyhle věci nezablokují jen tak bez důvodu.
oki tak ja pockam , este se dozvim nakou spinu a ten acc bloknou ne ? a budu v hajzlu ( to snad ne :X ) Dyztak se ozvu kdyby to slo .... |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 21:06:34
|
takze mam nova infa , kamosovi to taky delalo , je to prej udajne tim ze acc nejde nijak zaplatit (support) Takze jim asi nejspise napisu , co rikate napr : Dobry den blizzarde, wow jsem uz dlouho nehral a nyni bych se k nemu chtel vratit,ale pri pokusu mesicniho predplaceni jsem zjistil ze to proste nejde , tak se na Vas obracim s zadosti o pomoc . Dekuji J. H .
1. mam tam psat i nazev acc a heslo ? 2. mam takovy problem , ten kluk od kteryho sem si koupil wow si uz nepomatuje starej email a tudiz ho nemuzu zmenit . Neda se to nejak udelat i bez toho abych ho znal (ten strary..)
Prosim jestli s tim mate nekdo zkusenost pomozte budu strasne moc rad :( diky hrasek32
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 23:07:38
|
takze mam nova infa , kamosovi to taky delalo , je to prej udajne tim ze acc nejde nijak zaplatit (support) Takze jim asi nejspise napisu , co rikate napr : Dobry den blizzarde, wow jsem uz dlouho nehral a nyni bych se k nemu chtel vratit,ale pri pokusu mesicniho predplaceni jsem zjistil ze to proste nejde , tak se na Vas obracim s zadosti o pomoc . Dekuji J. H .
1. mam tam psat i nazev acc a heslo ? 2. mam takovy problem , ten kluk od kteryho sem si koupil wow si uz nepomatuje starej email a tudiz ho nemuzu zmenit . Neda se to nejak udelat i bez toho abych ho znal (ten strary..)
Prosim jestli s tim mate nekdo zkusenost pomozte budu strasne moc rad :( diky hrasek32
Tough luck. Stalo sa to aj kolegovi a na odblokovanie accountu od neho chceli obcianku majitela uctu a fotku krabice. Samozrejme, ze prefotenu obcianku nema. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 13:58:37
|
Prosim mate nekdo zkusenost jakym zpusobem napsat tu otazku prosim,ale hlavne kam ? technical suport ? :( Jo a jinak diky vsem kteri ste mi pomohli , snad to nak udelam a nebo mi snad vrati penize mno :( |
Edited by - Hrasek32 on 11/02/2008 13:59:50 |
 |
|
SeTTi
Starting Member
4 Posts |
|
Blaster
Starting Member

97 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 09:08:14
|
1. mam tam psat i nazev acc a heslo ?
paneboze, hlavne tam nepis heslo. Tys wow nikdy nehral a necetl ti tipy, kdyz se ti nacita logon postavicky? Blizzard employee NEVER ask you for your password! A never znamena NEVER :D |
 |
|
Ulti
Starting Member
34 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 10:13:02
|
Ahoj,
Mal som ten isty problem, Stalo sa to vtedy ked som platil viac acc a na jednom acc bolo uvedene ze krajina pri registracii bola ceska republika. Moja kreditka ale bola vedena v rakuskej banke. Musis iba napisat blizzu cez ten support formular co sa deje popripade kolko acc platis a mne osobne to bez problemov vyriesili. problem bol ze imm to trvalo asi dva tyzdne kym na email zareagovali. Tak gl. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 12:29:31
|
dalsi rada: kup si kupon  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 13:53:58
|
quote: Originally posted by MA3X
dalsi rada: kup si kupon 
coz se, vzhledem k cene toho kuponu, urcite vyplati. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 14:29:16
|
quote: Originally posted by -Mike-
quote: Originally posted by MA3X
dalsi rada: kup si kupon 
coz se, vzhledem k cene toho kuponu, urcite vyplati.
jestli ma velkou touhu hrat urcite na penize nehledi  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Ulti
Starting Member
34 Posts |
Posted - 13/02/2008 : 09:35:04
|
Kupon v jeho pripade nepomoze, takisto ho to nepusti na stranku na ktorej by mohol kupon pridat. |
 |
|
|
Topic  |
|