Author |
Topic  |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 12:53:12
|
co kdyby se udelalo extra forum pro nabor ? (tak jako je extra forum pro nakup, prodej..) posledni dobou se tady ty inzeraty docela rozmohly a prijde mi lepsi, kdyz budou na extra foru, i pro ne to bude lepsi, kazda guilda si tam tak bude moct udrzovat svuj topic a neodroluje jim to nekam na dalsi stranky a bude to dele videt..
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
| |
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 14:54:56
|
ja sem pro docela dobrej napad, ale o tom rozhoduje khostri ... |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
Edited by - MA3X on 23/01/2008 14:55:21 |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 15:14:55
|
No nevím, jestli těch guild je tolik, aby to zaplnilo další zvlášť forum. Co kdyby se to udělalo stejně jako to je třeba v LOTRO sekci? Tzn sice je to v General foru, ale každá guilda má svůj topic, který je Sticky. Tzn guildovní by byly nahoře. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 15:58:01
|
sticky ne prosim, to bych jich bylo zase prilis |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 16:30:06
|
Kdyz tu tak resite ty sekce, k cemu je tu World of Warcraft - Immune? Pokud vim guilda ma vlastni stranky/forum a stejne tam nikdo nepise. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 16:31:36
|
quote: Originally posted by -Mike-
Kdyz tu tak resite ty sekce, k cemu je tu World of Warcraft - Immune? Pokud vim guilda ma vlastni stranky/forum a stejne tam nikdo nepise.
jj to by se mohlo smazat ... |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 23/01/2008 : 16:34:58
|
quote: Originally posted by Reyden
quote: Originally posted by -Mike-
Kdyz tu tak resite ty sekce, k cemu je tu World of Warcraft - Immune? Pokud vim guilda ma vlastni stranky/forum a stejne tam nikdo nepise.
jj to by se mohlo smazat ...
a nebo to dat misto immune |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
|
Topic  |
|