Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 !!!Nejlepsi free wow server!!!
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Meneith
Starting Member

2 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:29:33  Show Profile  Send Meneith an ICQ Message Send Meneith a Private Message
Zdravím,
Já vřele doporučuji server: wowlegion, lterý najdete na www.wowscape.net

- 1 000 - 2 000 lidi online
- kapacita je 5 000 lidi
- 3x exp rating
- server by neměl jak píšou lagovat, ale poslední dobou občas laguje asi je to tím že pořád něco opravujou a přidávaj...
- jestli se připojíte na wowlegion, tak mi napište na mou přezdívku Meneith ve hře a vemu vás do začínající cz/sk guildy :) (horda)
- server jede na 3.2.x (podporuje i nejnovější)

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:35:44  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
Zajímavé :) každopádně toto forum navštěvují převážně hráči placených serverů.
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:37:53  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message
quote:
Originally posted by Meneith

Zdravím,

- kapacita je 5 000 lidi
- 3x exp rating
- server by neměl jak píšou lagovat, ale poslední dobou občas laguje asi je to tím že pořád něco opravujou a přidávaj...
- jestli se připojíte na wowlegion, tak mi napište na mou přezdívku Meneith ve hře a vemu vás do začínající cz/sk guildy :) (horda)

Kamaráde poplet jsi si forum zde nejsou socky hrající na šaškárně s jménem Free.Vem si ten tvůj úžasně zalidněný server a padej.Tady hrají lidé kterým NIKDo nemaže postavy,NEMUSEJÍ platit donate,nečekají hodiny než někdo pustí server a podobné vymoženosti na free.TOHLE SEM NETAHEJ !!! THX mate

PS JINAK i podrůměrně nadaný hráč si hraním dokáže vydělat tolik aby měl hru zdarma na ofiku koukni do sekce trade.Hned jsem jsem pustil imperium zasmrdělo to tady free kecama.Tady jsi špatně ovečky na DONATE hledej JINDE.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?

Edited by - Milacekimperia on 22/01/2008 12:41:00
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:40:00  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message
Žůžo :)

(+1 takhle po ranu, nez to nekdo lockne)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:42:09  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message
quote:
Originally posted by Milacekimperia

quote:
Originally posted by Meneith

Zdravím,

- kapacita je 5 000 lidi
- 3x exp rating

Kamaráde poplet jsi si forum zde nejsou socky hrající na šaškárně s jménem Free.Vem si ten tvůj úžasně zalidněný server a padej.Tady hrají lidé kterým NIKDo nemaže postavy,NEMUSEJÍ platit donate,nečekají hodiny než někdo pustí server a podobné vymoženosti na free.TOHLE SEM NETAHEJ !!! THX mate

PS JINAK i podrůměrně zanadný hráč si hraním dokáže vydělat tolik aby měl hru zdarma na ofiku koukni do sekce trade.Hned jsem jsem pustil imperium zasmrdělo to tady free kecama.Tady jsi špatně ovečky na DONATE hledej JINDE.

Až na ty socky souhlas ;) Také jsem začínal na free abych zjistil, že lineage je 10x lepší na free a pak zjistil, že je WoW 100x lepší na ofiku .))
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:49:20  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message
Nastesti jsem nemusel nikdy hrat na free, hra Guild Wars mi pripominala free server WoWka.. a jinak souhlasim s kolegou mikem, +1

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Meneith
Starting Member

2 Posts

Posted - 22/01/2008 :  13:07:57  Show Profile  Send Meneith an ICQ Message Send Meneith a Private Message
Sorry spatny forum :P. Navic tam mam chybu protoze patch 3.2.x je asi blbost. ma to byt 2.3.x :).
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 22/01/2008 :  13:23:29  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
ok nevadi stane se, kazdej se nekdy splete a navic si dal moznost nekolika lidem dat +1 kazdopadne to tu nema co delat takze lock

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000