Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 RP o co jde ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 21/01/2008 :  17:50:59  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
Hodně lidí pořádně neví co je to RP takže zde máte pěkný článek co to vlastně je:

RP O CO TEDY JDE ?

RP lze rozdělit do několika kategorií, já bych je nazval: Osobní, Skupinová, Klanová, Alianční a Veřejná. Na každou z těchto kategorií se podíváme a to především kvůli tomu, že spousta RP končí na Alianční úrovni, což je škoda, protože Veřejná úrověň bývá často tou nejzábavnější.

Osobní
Na našem žebříčku je nejníže, přesto je nejdůležitější. Sem patří charakter vaší postavy a hraní si jen tak pro sebe. Hraní si pro sebe je zajímavá věc i když ji nikdo kromě vás nevidí. Můžete se například procházet při měsíčku po městě nebo jen sedět a pokuřovat. Takto si lze vyzkoušet své chování nanečisto. Patří sem také rozmluva s npc nebo s vlastním petem.

Skupinová
Tohoto RP si nejčastěji užijete na serverech, kde není RP komunita a RP hráčů je zde jen pár. Skupina drží při sobě a proto je RP dost omezené i když o to víc je osobní. Na skupinové RP se také tříští vyšší stupně, například při výpravách v malých skupinkách.

Klanová a Alianční
RP v rámci klanu či aliance. Eventy pouze pro členy. Velmi zábavná část RP pokud máte v klanu či alianci tvůrčí jedince ochotné stále něco vymýšlet. Nevýhodou tohoto RP je to, že u něj spousta klanů zůstane a tak pokulhává celoserverové RP. Někdo neumí překročit hranice svého klanu a také si neuvědomuje, že uzavřenost klanu kazí RP ostatním a to dost výrazným způsobem.

Veřejné RP
Propojení všech nižších stupňů. Patří sem jak nahodilé rozhovory mezi postavami tak politika. Politika je také největším kamenem úrazu v RP. Někteří dobří RP hráči totiž neumí hrát politcké RP a proto jejich rozhdonutí působí někdy divně až v rozporu s běžným chováním jejich postavy kvůli čistě progamingovým ziskům.

Autor Sneg thx

PS :jinak takto to dopadá když to krapítek přeženete.Sice to není s WoW ,ale L2 ale to není postatné.
Za pár dní tomu bude rok, co po velkém konfliktu došlo k reálné vraždě kvůli Lineage 2. Je jen velmi smutným faktem, že velmi blízko výročí umrtí Alexandera Bleskina došlo k další vraždě podmíněné další ingame válkou mezi dvěma klany v L2. A opět se tato neštastná událost odehrála v Rusku.

První klan nese název Coo-clocks a je složen převážně ze studentů. Druhý klan, Platanium, je pak tvořen staršími lidmy kolem třiceti let. Souboj právě těchto dvou klanů ze dostal mimo hranice virtuálního světa Lineage 2. Třiatřicetiletý Albert trávil každý den hodině u počítače, se svým klanem, svými spolubojovníky. Vše by probíhalo jako obvykle, kdyby jeden z členů jeho klanu nezabil (ve světě L2) člena nepřátelského klanu Coo-clocks a to nevedlo k domluvenému a vynucenému setkání klanů tváři v tvář. Dvaadvacetiletý student z rivalského klanu Alberta velmi surově zmlátil. Ten pak při cestě do nemocnice podlehl v sanitce svým zraněním.

Údajný vrah se nechal slyšet, že necítí žádnou vinu a Albert musel zkrátka zemřít. Jako by to nestačilo, zbytek klanu Coo-clocks zastrašuje sestru zesnulého a vyhrožuje jí smrti. Albertova sestra se tak již několik dní bojí vůbec zapnout počítač.

A proč to všechno? Kvůli pravidlu klanu Coo-clocks, které asi opravdu nikdy nemělo být přeneseno mimo svět Lineage 2: "Beat everything that moves, and everything that doesn’t move - move and beat!"

Následující video zachycuje celou smutnou zprávu, která se včera objevila v ruských médiích:

LINK:http://www.dailymotion.com/video/x43145_lineage-2-in-russia-another-reallif_videogames

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 21/01/2008 :  18:28:56  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milacekimperia

Hodně lidí pořádně neví co je to RP takže zde máte pěkný článek co to vlastně je:

RP O CO TEDY JDE ?

RP lze rozdělit do několika kategorií, já bych je nazval: Osobní, Skupinová, Klanová, Alianční a Veřejná. Na každou z těchto kategorií se podíváme a to především kvůli tomu, že spousta RP končí na Alianční úrovni, což je škoda, protože Veřejná úrověň bývá často tou nejzábavnější.

Osobní
Na našem žebříčku je nejníže, přesto je nejdůležitější. Sem patří charakter vaší postavy a hraní si jen tak pro sebe. Hraní si pro sebe je zajímavá věc i když ji nikdo kromě vás nevidí. Můžete se například procházet při měsíčku po městě nebo jen sedět a pokuřovat. Takto si lze vyzkoušet své chování nanečisto. Patří sem také rozmluva s npc nebo s vlastním petem.

Skupinová
Tohoto RP si nejčastěji užijete na serverech, kde není RP komunita a RP hráčů je zde jen pár. Skupina drží při sobě a proto je RP dost omezené i když o to víc je osobní. Na skupinové RP se také tříští vyšší stupně, například při výpravách v malých skupinkách.

Klanová a Alianční
RP v rámci klanu či aliance. Eventy pouze pro členy. Velmi zábavná část RP pokud máte v klanu či alianci tvůrčí jedince ochotné stále něco vymýšlet. Nevýhodou tohoto RP je to, že u něj spousta klanů zůstane a tak pokulhává celoserverové RP. Někdo neumí překročit hranice svého klanu a také si neuvědomuje, že uzavřenost klanu kazí RP ostatním a to dost výrazným způsobem.

Veřejné RP
Propojení všech nižších stupňů. Patří sem jak nahodilé rozhovory mezi postavami tak politika. Politika je také největším kamenem úrazu v RP. Někteří dobří RP hráči totiž neumí hrát politcké RP a proto jejich rozhdonutí působí někdy divně až v rozporu s běžným chováním jejich postavy kvůli čistě progamingovým ziskům.

Autor Sneg thx

PS :jinak takto to dopadá když to krapítek přeženete.Sice to není s WoW ,ale L2 ale to není postatné.
Za pár dní tomu bude rok, co po velkém konfliktu došlo k reálné vraždě kvůli Lineage 2. Je jen velmi smutným faktem, že velmi blízko výročí umrtí Alexandera Bleskina došlo k další vraždě podmíněné další ingame válkou mezi dvěma klany v L2. A opět se tato neštastná událost odehrála v Rusku.

První klan nese název Coo-clocks a je složen převážně ze studentů. Druhý klan, Platanium, je pak tvořen staršími lidmy kolem třiceti let. Souboj právě těchto dvou klanů ze dostal mimo hranice virtuálního světa Lineage 2. Třiatřicetiletý Albert trávil každý den hodině u počítače, se svým klanem, svými spolubojovníky. Vše by probíhalo jako obvykle, kdyby jeden z členů jeho klanu nezabil (ve světě L2) člena nepřátelského klanu Coo-clocks a to nevedlo k domluvenému a vynucenému setkání klanů tváři v tvář. Dvaadvacetiletý student z rivalského klanu Alberta velmi surově zmlátil. Ten pak při cestě do nemocnice podlehl v sanitce svým zraněním.

Údajný vrah se nechal slyšet, že necítí žádnou vinu a Albert musel zkrátka zemřít. Jako by to nestačilo, zbytek klanu Coo-clocks zastrašuje sestru zesnulého a vyhrožuje jí smrti. Albertova sestra se tak již několik dní bojí vůbec zapnout počítač.

A proč to všechno? Kvůli pravidlu klanu Coo-clocks, které asi opravdu nikdy nemělo být přeneseno mimo svět Lineage 2: "Beat everything that moves, and everything that doesn’t move - move and beat!"

Následující video zachycuje celou smutnou zprávu, která se včera objevila v ruských médiích:

LINK:http://www.dailymotion.com/video/x43145_lineage-2-in-russia-another-reallif_videogames

TLDR
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 21/01/2008 :  23:21:30  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
kdyz padne strom a nikdo u toho neni .. vyda ten strom nejaky zvuk?

chtel jsem se zeptat ... chodi tam nejake RP kontroly ktere checkuji jestli doopravdy chodis pri mesicku jako RP nebo nonRP jdes v noci pres mapu a jen nemas prachy na mounta a potrebujes se dostat k tomu debilnimu sberaci mysich ocasku abys byl uz xakru na ty 70satce?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/01/2008 :  00:15:18  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
nijak mě to nepřekvapuje, na srazech CzH šlo taky několika lidem o život
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 22/01/2008 :  08:58:27  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
lol, er pee

bleju velebnosti
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 22/01/2008 :  13:54:20  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Tak zacinam chapat, proc sou rusaci dobry na PVP ...

Kill 'em all
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/01/2008 :  14:06:26  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

lol, er pee

bleju velebnosti

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

oniko
Junior Member

711 Posts

Posted - 22/01/2008 :  14:24:13  Show Profile Send oniko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

...nejaka story...

TLDR

a presto jsi to quotnul cele, aby si to nejaky naivka precetl 2x ?:)

[rouhani]+1 skoro jako krabice[/rouhani]

Gurth
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 22/01/2008 :  14:28:22  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
kde je RP krabice?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/01/2008 :  16:02:27  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jak vypada RP krabice?! MUZE MI TOTO NEKDO OBJASNIT ?!!!

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 22/01/2008 :  16:52:03  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Viz dole :-)

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?

Edited by - Milacekimperia on 23/01/2008 00:15:25
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 22/01/2008 :  16:59:04  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Shatteren

No především je větší daleko větší než normální a tím je i značně drahá.Obsahuje kromě hry také samozřejmě herní oblečení ve kterém sedíte u PC při hře.Je to docela paráda jeno o plátová brnění se musíte více starat reznou a nemůžete je používat venku v dešti když hrajete s noťasem.
Pak obsahuje make up abyste si mohli namalovat pěkný herní ksicht.
Samozřejmě také amulet portal ,který Vás teleportne přímo k vašemu PC třeba s práce.
Je tam toho ještě moc jen se divím,že to tady nikdo nezná.
Asi takto:

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Edited by - Milacekimperia on 22/01/2008 17:02:20
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 22/01/2008 :  17:33:17  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
to je nejaka vila svetluska ci co ?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 22/01/2008 :  18:42:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

to je nejaka vila svetluska ci co ?

Kolikrat jsem ti, Arayo, rikal: "Nedavej z ruky svoje fotky, lidi se ti budou smat?"
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 24/01/2008 :  15:30:52  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Role play je cosi, co převážně mladší hráči zas tak moc neuznávají, nebo vůbec neznají. Drak'thul rozhodně není a nikdy nebyl RP server, stačí 5 minut číst trade kanál, kde text od postav které jsem v životě předtím nepotkal bere veškeré iluze všem non-cz non-tenagerům - a pak se člověk diví že začínají fronty na Drak'thulu .
Přesto se v blízkých týdnech pokusíme udělat tentokrát RP - PvP serverovou akci a sám jsem zvědavý, jak tohle dopadne.
Ať už se to vydaří, či ne, tak se kvůli tomu určitě nebudeme střílet - naštěstí

Ninjagon

Edited by - NINJA on 24/01/2008 15:32:01
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 24/01/2008 :  15:59:24  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Jen aby ...

Kill 'em all
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 24/01/2008 :  16:45:48  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

Role play je cosi, co převážně mladší hráči zas tak moc neuznávají, nebo vůbec neznají. Drak'thul rozhodně není a nikdy nebyl RP server, stačí 5 minut číst trade kanál, kde text od postav které jsem v životě předtím nepotkal bere veškeré iluze všem non-cz non-tenagerům - a pak se člověk diví že začínají fronty na Drak'thulu .
Přesto se v blízkých týdnech pokusíme udělat tentokrát RP - PvP serverovou akci a sám jsem zvědavý, jak tohle dopadne.

Strašná ostuda,,,strašná ostuda.

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 24/01/2008 :  16:48:55  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jak nebudeme střílet ? Tudle mě zrovna třílel jeden přiteplený Hunter alík s brokárny v Battlegroundu mám i scren pro případné vyšetřování.
Nejdřív jsem mu jeho chrochtáka zmrazil a pak z něho udělal ovečku a uvařil pár pyroblástíků a bylo po střelbě.
Fuj ještě teď mám od toho aliančního humusu cítit staffku.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 24/01/2008 :  17:05:17  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jak nebudeme střílet ? Tudle mě zrovna třílel jeden přiteplený Hunter alík s brokárny v Battlegroundu mám i scren pro případné vyšetřování.
Nejdřív jsem mu jeho chrochtáka zmrazil a pak z něho udělal ovečku a uvařil pár pyroblástíků a bylo po střelbě.

Jsi IMBA. Chtěl bych být jako ty.

!True story!
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 24/01/2008 :  18:37:23  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
No dobře střelby, pláče a krve bude dosti ale necháme si to do WoW, ne do RL jako nějaký magoři

Ninjagon
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 24/01/2008 :  19:10:02  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

quote:

Jsi IMBA. Chtěl bych být jako ty.

!True story!

Musíš na sobě makat a za pár let možná........

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000