Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 SSC - kill Vašky DK Horda
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/01/2008 :  10:19:58  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Čauky nenašla by se zde nějaká guilda co by mě vzala na kill Vašky popřípadě pokud ji nedavaj tak mi poskytnuli save?

Jde o to, že my už SSC nechodíme a potřebuji toho bosíka kuchnout kvůli preq do BT. Mám 1800 do healu tak bych možná mohl být i něco platný.

Chmelda
New Member

104 Posts

Posted - 21/01/2008 :  15:29:39  Show Profile Send Chmelda a Private Message  Reply with Quote
To same u aliance?
Budto pally 2000heal unbuff nebo resto drood 1750heal unbuff.
Na cene se dohodnem :-)

icq 159150021
Go to Top of Page

Goone
Starting Member

4 Posts

Posted - 22/01/2008 :  11:35:00  Show Profile Send Goone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Čauky nenašla by se zde nějaká guilda co by mě vzala na kill Vašky popřípadě pokud ji nedavaj tak mi poskytnuli save?

Jde o to, že my už SSC nechodíme a potřebuji toho bosíka kuchnout kvůli preq do BT. Mám 1800 do healu tak bych možná mohl být i něco platný.

/w Behemot nebo Depi

Goone
<IRA DEI>
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 22/01/2008 :  12:15:08  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Díky určo napíšu. Od Ira Dei jsem pres Depiho měl ted v neděli inv na ten quest po kilu ;)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000