Author |
Topic  |
|
Anarawd
Starting Member
8 Posts |
Posted - 16/01/2008 : 11:46:16
|
Která battlegroup vypadá pro Hordu (z pohledu BG) nejlépe ? Zrovna váhám mezi Rampage a Reckoning. Předem děkuji za reakce :)
|
|
| |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/01/2008 : 12:08:56
|
jsem v Rampage ... kdyz hraju za hordu tak vyhravaj alici ... kdyz hraju za alika tak vyhrava horda ... si nevyberes :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 16/01/2008 : 12:30:47
|
Jsem na Vindication,a Horda kraluje v AV.Pokud neni premade tak i v ostatnich BG.Bejvetsi nesvar ale je kdyz startujes AB,WSG nebo EOS v pomeru 15/5 pro Ali,coz je vec kterou proste nepochopim.Nevim jak je to v jinych grupach ale uz me to celkem stve.Lognu se do BG,treba AB a vidim ze po prvni minute ma Ali obsazeny vsechny posty a mrknu do seznamu a vidim ze v poli je 5 Hordy.To sou chvile kdy si rikam proc to hraju,clovek se muze snazit sebevic,ale 3:1 se vyhrat neda  |
Bonefury - Rogue - Sporeggar |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 02:57:49
|
quote: Originally posted by Bonefury
Jsem na Vindication,a Horda kraluje v AV.Pokud neni premade tak i v ostatnich BG.Bejvetsi nesvar ale je kdyz startujes AB,WSG nebo EOS v pomeru 15/5 pro Ali,coz je vec kterou proste nepochopim.Nevim jak je to v jinych grupach ale uz me to celkem stve.Lognu se do BG,treba AB a vidim ze po prvni minute ma Ali obsazeny vsechny posty a mrknu do seznamu a vidim ze v poli je 5 Hordy.To sou chvile kdy si rikam proc to hraju,clovek se muze snazit sebevic,ale 3:1 se vyhrat neda 
Ale da. Proste je to jen o skilu ... |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 03:16:25
|
quote: Originally posted by Eagle
jsem v Rampage ... kdyz hraju za hordu tak vyhravaj alici ... kdyz hraju za alika tak vyhrava horda ... si nevyberes :)
kde asi bude chyba :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 08:08:14
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Jsem na Vindication,a Horda kraluje v AV.Pokud neni premade tak i v ostatnich BG.Bejvetsi nesvar ale je kdyz startujes AB,WSG nebo EOS v pomeru 15/5 pro Ali,coz je vec kterou proste nepochopim.Nevim jak je to v jinych grupach ale uz me to celkem stve.Lognu se do BG,treba AB a vidim ze po prvni minute ma Ali obsazeny vsechny posty a mrknu do seznamu a vidim ze v poli je 5 Hordy.To sou chvile kdy si rikam proc to hraju,clovek se muze snazit sebevic,ale 3:1 se vyhrat neda 
Ale da. Proste je to jen o skilu ...
No pokud mas nejakej zarucenej navod jak vyhrat WSG 10:5,AB ci EoS 15:10 tak bych si ho rad poslechl.Ty musis byt fakt skiller,rekl bych tak full Venfegul,Vindicator a rating min 2400 ve vsech arenach  Flame rozhodne nechci,ale nedal jsi za svuj prispevek zadnyho smajla,tak to beru ze vis jak na to. |
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 10:07:24
|
Ale da. Proste je to jen o skilu ...
No pokud mas nejakej zarucenej navod jak vyhrat WSG 10:5,AB ci EoS 15:10 tak bych si ho rad poslechl.Ty musis byt fakt skiller,rekl bych tak full Venfegul,Vindicator a rating min 2400 ve vsech arenach  Flame rozhodne nechci,ale nedal jsi za svuj prispevek zadnyho smajla,tak to beru ze vis jak na to.
Warlock, co chces vic. Oni nepocitaji soupere na jednotky, ale desitky :).
At nejsem ot, tak všechny bgs (posledni dobou i AV) ze strany hordy v battlegrupe Rampage stoji za velkou vytahanou #960;cu. |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 10:32:44
|
quote:
At nejsem ot, tak všechny bgs (posledni dobou i AV) ze strany hordy v battlegrupe Rampage stoji za velkou vytahanou #960;cu.
No to ze je lock to je samozrejme nice,ale zajimalo by me co bude delat kdyz se na nej zavesi roguna.Max tak behat porad ze hrbitova.Ale samozrejme da se i skillovne prohravat  |
 |
|
Anarawd
Starting Member
8 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 10:58:53
|
Co jsem cetl na Vindication foru, mate tam pry vyrazny nepomer Horda:Alli, takze jsou na BG dlouhe cekacky, je to fakt ?
Ty nevyrovnane pocty na zacatku jsou na 20-29, 30-39 BG na Rampage celkem bezne. I kdyz zrovna vcera to bylo v AB naopak. Zacalo se 4:12 pro Hordu a nez se to vyrovnalo na 15:14, tak jsme vedli asi 300:1200. Ale protoze se 11 Hordaku placalo mezi BS a stajema, Alli nam behem minuty obsadili vsechny vlajky a vyhrali 2000:1500. Tak jsem to vypnul a sel si dat panaka. |
 |
|
Bonefury
Starting Member
34 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 12:49:14
|
quote: Originally posted by Anarawd
Co jsem cetl na Vindication foru, mate tam pry vyrazny nepomer Horda:Alli, takze jsou na BG dlouhe cekacky, je to fakt ?
Ty nevyrovnane pocty na zacatku jsou na 20-29, 30-39 BG na Rampage celkem bezne. I kdyz zrovna vcera to bylo v AB naopak. Zacalo se 4:12 pro Hordu a nez se to vyrovnalo na 15:14, tak jsme vedli asi 300:1200. Ale protoze se 11 Hordaku placalo mezi BS a stajema, Alli nam behem minuty obsadili vsechny vlajky a vyhrali 2000:1500. Tak jsem to vypnul a sel si dat panaka.
No je fakt ze to neni slavny,zalezi na tom jaky jsou zrovna BG dny,podle to ho je pak cekacka.Na dany BG pak tak 3-5 min,jinak je prumer kolem 10 min.Horsi je to ovsem u AV.Tam je prumerna doba tak 50 min a to uz je dost.Ale nevim jak je to na jinejch servrech,takze nemuzu srovnavat. |
 |
|
Fantom
Starting Member
72 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 13:23:09
|
quote: Originally posted by Anarawd
Ty nevyrovnane pocty na zacatku jsou na 20-29, 30-39 BG na Rampage celkem bezne. I kdyz zrovna vcera to bylo v AB naopak. Zacalo se 4:12 pro Hordu a nez se to vyrovnalo na 15:14, tak jsme vedli asi 300:1200. Ale protoze se 11 Hordaku placalo mezi BS a stajema, Alli nam behem minuty obsadili vsechny vlajky a vyhrali 2000:1500. Tak jsem to vypnul a sel si dat panaka.
No je fakt ze to neni slavny,zalezi na tom jaky jsou zrovna BG dny,podle to ho je pak cekacka.Na dany BG pak tak 3-5 min,jinak je prumer kolem 10 min.Horsi je to ovsem u AV.Tam je prumerna doba tak 50 min a to uz je dost.Ale nevim jak je to na jinejch servrech,takze nemuzu srovnavat.
tak to ti nezávidím.zrovna av,kde je solidní přísun honoru co :-/ Na bloodlustu je čekačka až na nějaké vyjímky vetšinou <1min... |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 21:39:04
|
quote:
At nejsem ot, tak všechny bgs (posledni dobou i AV) ze strany hordy v battlegrupe Rampage stoji za velkou vytahanou #960;cu.
No to ze je lock to je samozrejme nice,ale zajimalo by me co bude delat kdyz se na nej zavesi roguna.Max tak behat porad ze hrbitova.Ale samozrejme da se i skillovne prohravat 
1. Byl to samozrejme vtipek a to ze tam neni infantilni smajlicek nic naznamena a neresi
2. No byvaly doby kdy lockum delali roguny a wari velke problemy ale ted kdyz ma prumernej lock 14k HP a vejs uz te jen tak ledasjaka roguna nezabije. |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 18/01/2008 : 21:40:42
|
[quote] 2. No byvaly doby kdy lockum delali roguny a wari velke problemy ale ted kdyz ma prumernej lock 14k HP a vejs uz te jen tak ledasjaka roguna nezabije.
jo, zelenomodra roguna s 8K HP skutecne 14K HP warloka nesunda, ale 11K roguna s s2 nebo s3 zbranema pokud locka nesunda tak by se mela nad sebou zamyslet. |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 18/01/2008 : 23:12:21
|
jsem v Rampage ... kdyz hraju za hordu tak vyhravaj alici ... kdyz hraju za alika tak vyhrava horda ... si nevyberes :)
Tady je jasně vidět jak jeden idiot posere hru všem ostatním v grupě. Ve tvém případě se samozřejmě není čemu divit ty ubohej blbečku bez skillu. |
 |
|
Fantom
Starting Member
72 Posts |
Posted - 18/01/2008 : 23:28:54
|
quote: Originally posted by Daran
Tady je jasně vidět jak jeden idiot posere hru všem ostatním v grupě. Ve tvém případě se samozřejmě není čemu divit ty ubohej blbečku bez skillu.
Tak tohle mě opravdu dostalo  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 19/01/2008 : 09:59:15
|
Tady je jasně vidět jak jeden idiot posere hru všem ostatním v grupě. Ve tvém případě se samozřejmě není čemu divit ty ubohej blbečku bez skillu.
Někdo je bez skillu, někdo bez mozku *hint* |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 19/01/2008 : 10:44:21
|
quote: Originally posted by Seth
jde do toho nekdo
http://www.sk-gaming.com/content/15525-European_Battlegroup_Project
podle me to nema moc vyznam, vzhledem k tomu jak je pvp mrtve v Americe uz ted
No vicemene to nema az takovej vyznam, bylo to spis pro teamy s 2100, ktery meli v Reckoningu problem s aktivitou ostatnich teamu a nemohli se dostat vys, protoze potkavali s 2200 treba team s 1850 a tak.
Armory neni asi aktualizovana, ale my jsme v 5v5 zaznamenali velkej pokles aktivity a rozmanitosti teamu v 5v5, jestli je to prave diky tomuhle, to nevim. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/01/2008 : 09:38:27
|
asi napisu jen jednoho smajlika protoze realnej pocet by asi forum nezvladlo :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
|
Topic  |
|