Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Battlegroups
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Anarawd
Starting Member

8 Posts

Posted - 16/01/2008 :  11:46:16  Show Profile Send Anarawd a Private Message  Reply with Quote
Která battlegroup vypadá pro Hordu (z pohledu BG) nejlépe ? Zrovna váhám mezi Rampage a Reckoning. Předem děkuji za reakce :)

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/01/2008 :  12:08:56  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jsem v Rampage ... kdyz hraju za hordu tak vyhravaj alici ... kdyz hraju za alika tak vyhrava horda ... si nevyberes :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 16/01/2008 :  12:30:47  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
Jsem na Vindication,a Horda kraluje v AV.Pokud neni premade tak i v ostatnich BG.Bejvetsi nesvar ale je kdyz startujes AB,WSG nebo EOS v pomeru 15/5 pro Ali,coz je vec kterou proste nepochopim.Nevim jak je to v jinych grupach ale uz me to celkem stve.Lognu se do BG,treba AB a vidim ze po prvni minute ma Ali obsazeny vsechny posty a mrknu do seznamu a vidim ze v poli je 5 Hordy.To sou chvile kdy si rikam proc to hraju,clovek se muze snazit sebevic,ale 3:1 se vyhrat neda

Bonefury - Rogue - Sporeggar
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 17/01/2008 :  02:57:49  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bonefury

Jsem na Vindication,a Horda kraluje v AV.Pokud neni premade tak i v ostatnich BG.Bejvetsi nesvar ale je kdyz startujes AB,WSG nebo EOS v pomeru 15/5 pro Ali,coz je vec kterou proste nepochopim.Nevim jak je to v jinych grupach ale uz me to celkem stve.Lognu se do BG,treba AB a vidim ze po prvni minute ma Ali obsazeny vsechny posty a mrknu do seznamu a vidim ze v poli je 5 Hordy.To sou chvile kdy si rikam proc to hraju,clovek se muze snazit sebevic,ale 3:1 se vyhrat neda

Ale da. Proste je to jen o skilu ...
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 17/01/2008 :  03:16:25  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

jsem v Rampage ... kdyz hraju za hordu tak vyhravaj alici ... kdyz hraju za alika tak vyhrava horda ... si nevyberes :)

kde asi bude chyba :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 17/01/2008 :  08:08:14  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:

No pokud mas nejakej zarucenej navod jak vyhrat WSG 10:5,AB ci EoS 15:10 tak bych si ho rad poslechl.Ty musis byt fakt skiller,rekl bych tak full Venfegul,Vindicator a rating min 2400 ve vsech arenach
Flame rozhodne nechci,ale nedal jsi za svuj prispevek zadnyho smajla,tak to beru ze vis jak na to.

Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 17/01/2008 :  10:07:24  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No pokud mas nejakej zarucenej navod jak vyhrat WSG 10:5,AB ci EoS 15:10 tak bych si ho rad poslechl.Ty musis byt fakt skiller,rekl bych tak full Venfegul,Vindicator a rating min 2400 ve vsech arenach
Flame rozhodne nechci,ale nedal jsi za svuj prispevek zadnyho smajla,tak to beru ze vis jak na to.

Warlock, co chces vic. Oni nepocitaji soupere na jednotky, ale desitky :).

At nejsem ot, tak všechny bgs (posledni dobou i AV) ze strany hordy v battlegrupe Rampage stoji za velkou vytahanou #960;cu.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 17/01/2008 :  10:32:44  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
quote:

At nejsem ot, tak všechny bgs (posledni dobou i AV) ze strany hordy v battlegrupe Rampage stoji za velkou vytahanou #960;cu.

No to ze je lock to je samozrejme nice,ale zajimalo by me co bude delat kdyz se na nej zavesi roguna.Max tak behat porad ze hrbitova.Ale samozrejme da se i skillovne prohravat

Go to Top of Page

Anarawd
Starting Member

8 Posts

Posted - 17/01/2008 :  10:58:53  Show Profile Send Anarawd a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co jsem cetl na Vindication foru, mate tam pry vyrazny nepomer Horda:Alli, takze jsou na BG dlouhe cekacky, je to fakt ?

Ty nevyrovnane pocty na zacatku jsou na 20-29, 30-39 BG na Rampage celkem bezne. I kdyz zrovna vcera to bylo v AB naopak. Zacalo se 4:12 pro Hordu a nez se to vyrovnalo na 15:14, tak jsme vedli asi 300:1200. Ale protoze se 11 Hordaku placalo mezi BS a stajema, Alli nam behem minuty obsadili vsechny vlajky a vyhrali 2000:1500. Tak jsem to vypnul a sel si dat panaka.
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 17/01/2008 :  12:49:14  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anarawd

Co jsem cetl na Vindication foru, mate tam pry vyrazny nepomer Horda:Alli, takze jsou na BG dlouhe cekacky, je to fakt ?

Ty nevyrovnane pocty na zacatku jsou na 20-29, 30-39 BG na Rampage celkem bezne. I kdyz zrovna vcera to bylo v AB naopak. Zacalo se 4:12 pro Hordu a nez se to vyrovnalo na 15:14, tak jsme vedli asi 300:1200. Ale protoze se 11 Hordaku placalo mezi BS a stajema, Alli nam behem minuty obsadili vsechny vlajky a vyhrali 2000:1500. Tak jsem to vypnul a sel si dat panaka.

No je fakt ze to neni slavny,zalezi na tom jaky jsou zrovna BG dny,podle to ho je pak cekacka.Na dany BG pak tak 3-5 min,jinak je prumer kolem 10 min.Horsi je to ovsem u AV.Tam je prumerna doba tak 50 min a to uz je dost.Ale nevim jak je to na jinejch servrech,takze nemuzu srovnavat.

Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 17/01/2008 :  13:23:09  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Anarawd

No je fakt ze to neni slavny,zalezi na tom jaky jsou zrovna BG dny,podle to ho je pak cekacka.Na dany BG pak tak 3-5 min,jinak je prumer kolem 10 min.Horsi je to ovsem u AV.Tam je prumerna doba tak 50 min a to uz je dost.Ale nevim jak je to na jinejch servrech,takze nemuzu srovnavat.

tak to ti nezávidím.zrovna av,kde je solidní přísun honoru co :-/ Na bloodlustu je čekačka až na nějaké vyjímky vetšinou <1min...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 17/01/2008 :  17:21:44  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
jesli chces HC PVP proti tem nejlepsim, jdi do Cyclone, jde a jeste tam pujde vetsina top pvperu
http://www.sk-gaming.com/content/15525-European_Battlegroup_Project

a pokud ti jde jenom o to nafarmit si co nejlehces s1 equip, tak je to myslim uplne jedno kde zakotvis:)
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 17/01/2008 :  21:39:04  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No to ze je lock to je samozrejme nice,ale zajimalo by me co bude delat kdyz se na nej zavesi roguna.Max tak behat porad ze hrbitova.Ale samozrejme da se i skillovne prohravat

1. Byl to samozrejme vtipek a to ze tam neni infantilni smajlicek nic naznamena a neresi

2. No byvaly doby kdy lockum delali roguny a wari velke problemy ale ted kdyz ma prumernej lock 14k HP a vejs uz te jen tak ledasjaka roguna nezabije.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 18/01/2008 :  21:40:42  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]
2. No byvaly doby kdy lockum delali roguny a wari velke problemy ale ted kdyz ma prumernej lock 14k HP a vejs uz te jen tak ledasjaka roguna nezabije.

jo, zelenomodra roguna s 8K HP skutecne 14K HP warloka nesunda, ale 11K roguna s s2 nebo s3 zbranema pokud locka nesunda tak by se mela nad sebou zamyslet.
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 18/01/2008 :  23:12:21  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tady je jasně vidět jak jeden idiot posere hru všem ostatním v grupě. Ve tvém případě se samozřejmě není čemu divit ty ubohej blbečku bez skillu.
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 18/01/2008 :  23:28:54  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Daran

quote:

Tady je jasně vidět jak jeden idiot posere hru všem ostatním v grupě. Ve tvém případě se samozřejmě není čemu divit ty ubohej blbečku bez skillu.

Tak tohle mě opravdu dostalo
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 19/01/2008 :  01:47:05  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jde do toho nekdo

podle me to nema moc vyznam, vzhledem k tomu jak je pvp mrtve v Americe uz ted

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Yenlui
Starting Member

85 Posts

Posted - 19/01/2008 :  09:59:15  Show Profile  Send Yenlui an ICQ Message Send Yenlui a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Někdo je bez skillu, někdo bez mozku *hint*
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 19/01/2008 :  10:44:21  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

jde do toho nekdo

podle me to nema moc vyznam, vzhledem k tomu jak je pvp mrtve v Americe uz ted

No vicemene to nema az takovej vyznam, bylo to spis pro teamy s 2100, ktery meli v Reckoningu problem s aktivitou ostatnich teamu a nemohli se dostat vys, protoze potkavali s 2200 treba team s 1850 a tak.

Armory neni asi aktualizovana, ale my jsme v 5v5 zaznamenali velkej pokles aktivity a rozmanitosti teamu v 5v5, jestli je to prave diky tomuhle, to nevim.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/01/2008 :  09:38:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

asi napisu jen jednoho smajlika protoze realnej pocet by asi forum nezvladlo :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000