Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Scarshield Legion
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Quizee
New Member

199 Posts

Posted - 15/01/2008 :  22:33:30  Show Profile Send Quizee a Private Message  Reply with Quote
Hello hraje nekdo na tomhle RPPVP serveru?
zacal sem znovu hrat tak sem zkusil RP a docela me to chytlo :)
tak kdyztak /w Mondragon (human paladin :P )

Mondragon -TTH- SOLD
Member of international guild A'a Netjer
Stygian Ranger incoming

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/01/2008 :  23:57:24  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jaky je rozil mezi pvp a rppvp? Povinne /spit?

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 16/01/2008 :  02:28:41  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Asi takto.Rozdil je znacny.Na klasickem PVP se potkaji alik s hordakem a za 5 minut je po vsem a hordak si otre mec a odchazi a alik hleda corpse ci naopak.Na RP PVP to probiha asi takto:
Potkaji se dva Alik a Hordak (sou na TS).Nedrive uklona.

Alik :dobry den pane ritiri jak se vede to nam dnes vyslo počasí ze ?
Hordak : ach ano pane magu vyborne a co ze tak sam na prochazce?
Alik :Sam sam ,ale za bukem mam 10 kamaradu to kdybych mel az se napadnem namale vite.
Hordak :ach ano zajiste jste kujon.
Alik: dovolil bych si jeden firebalek když uz jsem tady mohu ?
Hordak ale jiste chvilku pockam abyste mel cas.
Alik o dekuji ritiri jak jste slechetny doufam ze vas to moc nebolelo.
Hordak o ten firebal byl uzasny takovy pekny damage jsem dlouho nedostal.
Alik: ted me na oplatku mutzete seknout zase mecem.

A tak to pokrajuje dále a nakonec když Hordak zabije Alika si podekuji a popreji krasny den.
Proste parada jen pro otrle homohrace.Vivat RP PVP.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

lavaza
Starting Member

25 Posts

Posted - 16/01/2008 :  07:36:07  Show Profile  Send lavaza an ICQ Message Send lavaza a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milacekimperia

quote:
Originally posted by pompo

Asi takto.Rozdil je znacny.Na klasickem PVP se potkaji alik s hordakem a za 5 minut je po vsem a hordak si otre mec a odchazi a alik hleda corpse ci naopak.Na RP PVP to probiha asi takto:
Potkaji se dva Alik a Hordak (sou na TS).Nedrive uklona.

Alik :dobry den pane ritiri jak se vede to nam dnes vyslo počasí ze ?
Hordak : ach ano pane magu vyborne a co ze tak sam na prochazce?
Alik :Sam sam ,ale za bukem mam 10 kamaradu to kdybych mel az se napadnem namale vite.
Hordak :ach ano zajiste jste kujon.
Alik: dovolil bych si jeden firebalek když uz jsem tady mohu ?
Hordak ale jiste chvilku pockam abyste mel cas.
Alik o dekuji ritiri jak jste slechetny doufam ze vas to moc nebolelo.
Hordak o ten firebal byl uzasny takovy pekny damage jsem dlouho nedostal.
Alik: ted me na oplatku mutzete seknout zase mecem.

A tak to pokrajuje dále a nakonec když Hordak zabije Alika si podekuji a popreji krasny den.
Proste parada jen pro otrle homohrace.Vivat RP PVP.

No nerekl bych ze to probiha takle teple ale de tam o to ze nemluvis jako hrac ale RP roleplaing je ze mluvis jako ta postava ze zijes tou postavou a sou tam pozmeneny pravidla lokaci pro PVP ze i v neutralnich tusim ze se neda na sebe utocit...

""Hardrock Hallelujah""
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 16/01/2008 :  07:44:13  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
A takhle vznikaj famy.Hele na RPPVP servru neni nic jinyho nez na ostatnich.Mozna je to to tim,ze treba na DT jak Hordak vydi neco cervenyho tak to sejme,ale na RP PVP se prvne podiva co to je a kdyz je to slaby tak to v 80% necha jit.Jinak neutralni jsou jen rodne lokace vc. barrens.Nic odlisnyho.

Bonefury - Rogue - Sporeggar
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/01/2008 :  07:51:07  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
ja hraju na argent dawn (to je jen rp pve) a muzu zodpovedne rict, ze krome neustaleho advertisingu ruznych RP guild se tam v chatech to RP az tak vazne nebere....

co je vyhoda, ze mi zatim prijde, ze je to tam kapanek rozumejsi jak na DT...ale muze to byt tim, ze tam je hlavni jazyk anglictina a jestli jsem za ty 2 mesice videl 1x nizozemstinu a 1x danstinu tak je to moc...

no mmo
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 16/01/2008 :  09:36:26  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Drakthul je extreme. Je to dáno tím, že tam hraje plno dětí i dospělých co si chtějí hrou něco dokázat a schovávají se za postavičku. Další problém je tam takový, že protože tyto lidi můžou mluvit svým jazykem tak je pro ně mnohem jednoduší být agresivní, arogantní a podobně protože to prostě řeknou jak jim zobák narostl. Kdyby tyto lidi hráli na serverech kde je převažně english tak je ticho po pěšině.

To že když vidí hordak alíka a hned killuje je to samé jako když alík vidí hordáka tak bych nikomu nic nevyčítal horda a ali jsou na drakthulu tasamá verbež. Nejlépe je potichu vylevelit 70 a postupně si přidávat spolehlivé lidi do Friend listu. Najít si nějakou guildu a je to v klidu.. ještě doporučím vypnout barens a STV chat a je to.

Sorry za flame.

K tomu RP Serveru. Tak jak kde se to dodržuje, ale většinou je to tak, že tím RP žijou guildy. Napříkald dělají různé eventy, které jsou podporovány nějakým příběhem. Guilda má i ruzná interní pravidla a rytuály. Napříkal, že klanová rada je vždy na nějakém místě a tak dále.. přijetí člena je také rytuál a tak dále. Prostě na normálním serveru tě invitnou hned jak projdeš přijimacím řízením na foru a tady až projdeš řízením tě příjmou, že se třeba všici z guildy někde sejdete a tam jsi slavnostně přijat. Dá se s tím hodně vyhrát. Je to i zábavné.

Například byl kdysi klan, ktetý se skládal jen z trollů a ty chránili STV a tak :)

Co se týká global chatu party chatu tak je to volnější a vůbec nemluvíš shakespearovskou anglictinou. Prostě se jen víc do postavy vcítíš..
Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 16/01/2008 :  10:14:43  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

To že když vidí hordak alíka a hned killuje je to samé jako když alík vidí hordáka tak bych nikomu nic nevyčítal horda a ali jsou na drakthulu tasamá verbež. Nejlépe je potichu vylevelit 70 a postupně si přidávat spolehlivé lidi do Friend listu. Najít si nějakou guildu a je to v klidu.. ještě doporučím vypnout barens a STV chat a je to.

Sorry za flame.

Samozrejme jsem to myslel oboustrane taky nechci flame

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 16/01/2008 :  10:48:05  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
"Ritir" je rytíř nebo řitíř?
Go to Top of Page

Wizardos
Starting Member

2 Posts

Posted - 16/01/2008 :  11:22:08  Show Profile Send Wizardos a Private Message  Reply with Quote
Na SL hraju uz rok a pul a nejlip to vystihnul Azkaban a Cedric, RP se tam odehrava hlavne uvnitr guild a na znamych RP mistech napr. Goldshire. Cas od casu nejaka guilda zorganizuje RP event a to je tak zhruba vsechno co se RP tyce.

Druhej rozdil: Mam low lvl alta na SL i na DT. Kdyz chci jit delat Q do STV tak za hodinu na Scarshieldu udelam 10q a 1x me nekdo zabije. Zatimco na DT udelam v te same lokaci za hodinu jeden q a 20x me nekdo killne

Pokud nekdo RP hleda, tak ho urcite na tomhle serveru najde a pokud mu je RP ukradeny tak proste to bere jako PVP server s vyspelejsima lidma a nejaky RP ignoruje.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 16/01/2008 :  11:54:09  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wizardos
Kdyz chci jit delat Q do STV tak za hodinu na Scarshieldu udelam 10q a 1x me nekdo zabije. Zatimco na DT udelam v te same lokaci za hodinu jeden q a 20x me nekdo killne
A to Ti přijde na PvP server zcela v pořádku? Obzvlášť na RP serveru nepochopim, jak například odvěcí nepřátelé Human a Orc vedle sebe klidně pobíhají, spamují na sebe různá funny emote a "BUR". IMO by se měli zrubat okamžitě po spatření. Level-nelevel. Roguny číhající u cest, útočící na každého, kdo se pokusí project kolem atd...

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/01/2008 :  12:11:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
v dobe kdy je po valce a udrzuje se neco jako "mir" ? v outlandu jde dokonce o spolupraci ...

proc by se melo zabijet na potkani? :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 16/01/2008 :  12:25:24  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

v dobe kdy je po valce a udrzuje se neco jako "mir" ? v outlandu jde dokonce o spolupraci ...

Tak když je takový mír, tak proč vlastně nějaké PvP vůbec je? A když jsou všichni hodní hoši, tak proč stráže ve městech (i Outland) útočí na hráče opoziční fakce?

Pokud si jako RP představuješ /wave; /dance; /lol na nepřítele prosím, je to Tvoje věc. Osobně mám k nepříteli postoj typu: "Já hrdý Troll! Já nesnášet smradlavá človek! On vypálit lidi v má vesnice... zabít, zabít je všechny!"

Lišák

Go to Top of Page

Bonefury
Starting Member

34 Posts

Posted - 16/01/2008 :  12:32:12  Show Profile Send Bonefury a Private Message  Reply with Quote
Je to o lidech.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/01/2008 :  12:58:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NoX

quote:
Originally posted by Eagle

Tak když je takový mír, tak proč vlastně nějaké PvP vůbec je? A když jsou všichni hodní hoši, tak proč stráže ve městech (i Outland) útočí na hráče opoziční fakce?

Pokud si jako RP představuješ /wave; /dance; /lol na nepřítele prosím, je to Tvoje věc. Osobně mám k nepříteli postoj typu: "Já hrdý Troll! Já nesnášet smradlavá človek! On vypálit lidi v má vesnice... zabít, zabít je všechny!"

no kdyz ti jako trollovi bypalil nakej clovek lidi ve tvoji vesnici tak to je blby? a byli ty lidi otroci nebo te vychovavali? :)

kazdopadne zabijeni je mozne jen neni nutne ... pokud chces zabijet vsechno co potkas tak prosim :) proto je to PvPRP server ze :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 16/01/2008 :  13:27:38  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsí jsou tací kteří ti gankují 20 lvl alta a když přilétnu s huntrem nebo i holy palátem na 70tce tak ti mávají. To se pak příběh o hrdém trollovi a vypálené vesnici bortí.

Když mi někdo zabije alta jednou 2x tak je mi to fuk.. je to pvp ale když mi ho gankuje a pak když přijedu s mainem a dělá na mě dance a wave tak gankuji dokud se neodloguje.
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 16/01/2008 :  13:34:41  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
Jak píše Bonefury, je to o lidech a o tom jaké si to RP udělají. Pokud se o něj snaží lidé bez fantazie, tak to dopadá tak, jak píšeš. Pokud je to ale hráč, který má o RP zájem a chce ho hrát, nevěřim že by si ho takhle kazil.

Lišák

Edited by - NoX on 16/01/2008 13:37:31
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000