Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Podvody v arenách-Drakthul
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 28/12/2007 :  10:15:20  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:
Originally posted by Jedi_Knight
A já osobně dodám, že respecy sou svinstvo, tank => heal => tank => heal a jsi bez peněz.

To sou kecy... feral resto feral resto feral resto feral kua to je nuda ok resto feral sháním balance gear resto feral resto feral resto balance resto feral resto balance resto balance resto... sakra nemám peníze, neva vylevelím alta... balance resto balance feral...

Ty uz bys mel pomalu dostat cenu za humanitarni pomoc tezce pracujicim cinanum :P
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 28/12/2007 :  10:18:09  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

[quote]Originally posted by Rakhen
Ty uz bys mel pomalu dostat cenu za humanitarni pomoc tezce pracujicim cinanum :P

I kdyz ja sem mozna jeste vetsi exot... Respecy mi prijdou moc drahe, tak rovnou levlim uplne novy char...

.. a nakonec skoncim u toho, ze nevim co hrat. Buh ztrestej toho troubu co tak zprznil prot warry :\ ...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 28/12/2007 :  10:27:58  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ehm az dodatecne koukam do jakeho topicu to odpovidam. Offtopic ftw.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 28/12/2007 :  11:55:47  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I kdyz ja sem mozna jeste vetsi exot... Respecy mi prijdou moc drahe, tak rovnou levlim uplne novy char...

.. a nakonec skoncim u toho, ze nevim co hrat. Buh ztrestej toho troubu co tak zprznil prot warry :\ ...

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 28/12/2007 :  12:27:54  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
pwned

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 28/12/2007 :  17:30:15  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
2Gurrsh : Tys vedel, ze tvuj cas jednou prijde, co ? Na tebe si, panacku, zacnu davat pozor :D

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 29/12/2007 :  00:29:41  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

quote:

To se nevylucuje. Ostatne nikdy jsem nerikal nic jineho. Prot warr v bc je vyborne vyladeny char, az na par drobnych detailu (nescalujici thunderclap napriklad). BC zmeny ho vyrazne vylepsily, diky devastatu ma napriklad smysl damagovat v damage equipu, posileny thunderclap (spolu s tc v def stanci) vyrazne vylepsil multi-mob aggro management, proste same pozitivni zmeny. V zasade neco nevidaneho, do te doby bylo zvykem, ze co patch to nerf.

Problem je ovsem s filosofii blizzardu ktera vychazi z toho, ze jsou tri classy, ktere budou co se dosazenych vysledku v tankovani srovnatelne. To se blizzardu povedlo. Mam prot warra, prot palata a feral druida, mam docela solidni raidovaci zkusenosti. Aktualne skutecne vsechny tyto classy mohou tankovat cokoliv, pokud nekde neni podminkou nejaka specificka class abilita (treba pouziti stitu u kaela, ale i to by asi slo s druidem prezit).

Jenze tohohle stavu dosahnul blizzard nikoliv tim, ze by pro prot paladiny a feral druidy vytvoril obdobne mechanismy tankovani jako ma prot warr, ktere zahrnuji pouzivani mnoha skillu, sem tam stance dance, postupne budovani aggro gainu dane zvysujici se efektivitou devastatu s poctem sunderu. Misto toho je to udelane tak, ze druid s maul/lacerate/mangle a paladin s jor+sor makrem/holy shieldem/consecration maji ekvivalentni vysledky, jako prot warr do plne nasunderovaneho moba. A to tak, ze okamzite.
K tomu se prida fakt, ze prot palat je jediny aoe tank ve hre, feral druida navic jeste nestvou crushingy (protoze je nastaveny tak, aby je prezival i kdyz nic nedela. Warr/palat je prezivaji kdyz je nedostavaji, coz ne vzdy jde zajistit). Stale zustava smutny fakt, ze prot warr muze respecnou na co chce, ale healer z nej asi fakt nebude. Natoz aby neco healnul bez respecu, treba s prehozenim equipu.

Jsou tu jeste ruzne detaily ktere jsem nezminil, nektere pomery se meni ruzne podle urovne equipu, tezko se da tankovani shrnou obecne. Nicmene smysl meho sdeleni je doufam jasny.

Nezlobte se na mne, ale pro mne je to zprzneni prot warru. Z main tank classy se stala classa, ktera taky muze tankovat (jezis sorry ty ses warr, tak to ja se budu s aggrem krotit). Non-prot warry to odsunulo z postu jednoho ze tri moznych offtanku do postu jedineho offtanka (dobra s holy/prot palatem se da offtankovat nejspis stejne dobre jako s nonprot warrem, ale malokdo to dela). V raidu se stale prot warr muze jen smutne koukat, jak z nej druidi sundavaj moby (a asi bych se za to mel omluvit, pac sem to s druidem taky dost casto delaval, kdyz jsem se nehlidal).

PS: Omlouvam se za dalsi rozmelnovani offtopiku. Sance na prehazeni postu do souvisejicich temat tu uz stejne asi neni, a mozna lepsi sem reagovat aspon nejak, nez vubec.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 29/12/2007 :  00:31:48  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem to je hodne fousaty screen, kdyz tam moje paladinka brebentila do MdK guild channelu. Kdybych to tu nevidel tak bych si ani nebyl jist, jestli vubec v MdK nekdy byla :P
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 29/12/2007 :  01:14:00  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sorrow

2Gurrsh : Tys vedel, ze tvuj cas jednou prijde, co ? Na tebe si, panacku, zacnu davat pozor :D

No, zrovna v pripade rahmana bylo celkem jasne, ze driv nebo pozdeji to prijde :)
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 29/12/2007 :  01:17:55  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Jak jsi to přesně myslel s těma prot warama vs. feral druidama?
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000