Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Dalsi zmrdecci, podvodnickove v Arenach
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 20/12/2007 :  19:14:53  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold
...ale pochybuju, že se tím i naučí hrát

Hrozne moc dela eq, kdyz potkam nekoho v s1 vecech, ale bude to melee class a bude mit pouzitelnej setup a k tomu s3 zbran, proste to urve proti teamum co maj treba skill ale ne tak dobrej eq.
Warr/retripala/rogue/enhashamy sou asi nejlepsi priklady.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

zomgz
Starting Member

76 Posts

Posted - 20/12/2007 :  20:56:04  Show Profile Send zomgz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zomgz
ovela jednoduchsie je nastavit to tak, ze nemozes napr. v 30-45min stretnut rovnaky team

quotnem sam seba, toto je nenarocne a robi to team farming extremne neefektivnym
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 20/12/2007 :  22:18:47  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio
Hrozne moc dela eq, kdyz potkam nekoho v s1 vecech, ale bude to melee class a bude mit pouzitelnej setup a k tomu s3 zbran, proste to urve proti teamum co maj treba skill ale ne tak dobrej eq.
Warr/retripala/rogue/enhashamy sou asi nejlepsi priklady.

Mno nevim jak ty ,ale pokud ja potkam s jakymkoliv modrym charem S2 lamu tak ho vzdycky rozsekam... teda az na vyjmecne class pripady(warlock ftl).Clovek co hraje jak debil muze mit full s3 a bude stale easy kill...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 20/12/2007 :  22:46:00  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stále si myslím, že jednoduchým řešením je čas jednoho GM, který bude v danou dobu arény sledovat. I kdyby nedej bože šli dotyční podvodníci tak daleko, že by simulovali jak se řežou a výhru jen "náhodou", v okamžiku přelogování na alt tým a náhlého obratu (ze 100% výher na 100% proher) by bylo jasno.

Stačilo by těchhle chytráků nachytat opravdu jen pár, v okamžiku, kdy by přišli o rating i epix, ostatní by si rozmysleli, jestli stojí za to to zkoušet.

No, zatím ať si aspoň užívají "příjemné" noci, sice mají epix, ale pochybuju, že se tím i naučí hrát

Presne tak, ale zase je fakt ze BD hrat umi ono mlatit ty naskriptovany ctverecky v instancich je fuska mlatit zvlast kdyz delaji pokazde to same to musi byt vubec fuska
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/12/2007 :  08:16:26  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Stále si myslím, že jednoduchým řešením je čas jednoho GM, který bude v danou dobu arény sledovat. I kdyby nedej bože šli dotyční podvodníci tak daleko, že by simulovali jak se řežou a výhru jen "náhodou", v okamžiku přelogování na alt tým a náhlého obratu (ze 100% výher na 100% proher) by bylo jasno.

Stačilo by těchhle chytráků nachytat opravdu jen pár, v okamžiku, kdy by přišli o rating i epix, ostatní by si rozmysleli, jestli stojí za to to zkoušet.

No, zatím ať si aspoň užívají "příjemné" noci, sice mají epix, ale pochybuju, že se tím i naučí hrát

Presne tak, ale zase je fakt ze BD hrat umi ono mlatit ty naskriptovany ctverecky v instancich je fuska mlatit zvlast kdyz delaji pokazde to same to musi byt vubec fuska

Tak on je hlavně problém aby se těch 25-40 lidí kolem těch "nascriptovaných čtverečků" chovalo pokaždé stejně.
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 21/12/2007 :  09:11:32  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

quote:

Tak on je hlavně problém aby se těch 25-40 lidí kolem těch "nascriptovaných čtverečků" chovalo pokaždé stejně.

Kdyz tak mi o tom neco napis to muze byt zajimava zkusenost
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/12/2007 :  09:20:09  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Když je to tak jednoduché proč v BT je jenom pár guild?

V každém případě Prandur je svině největší to platí pořád, ale to že raidují BT je v rámci hry docela úspěch.

-
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 21/12/2007 :  09:35:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Protoze to zere hromadu casu, ktery musis venovat vyhradne na raidovani. Ne kazdy si takhle predstavuje napln hry.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/12/2007 :  10:07:32  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Pánové to už trochu přeháníte s tím naskriptováním :D

Ten kdo říká, že je PvE brnkačka tak podle mě progresoval maximálně CoT a to je ještě na normal.

Například pitomej Prince v Kaza (pro někoho free badge) bez dobré taktiky a kousku štěstí nedáš.. protože tě dřív nebo později roztaví golem ;) Chodíme Kaza jako badge run a musím říct, že to je bossík, kterého někdy dáme na poprvé a někdy až na počtvrté. Někdy se to fakt nedá dát protože ta kua ty své golemy hazí tak, že se nedá nikam hnout... a to je easy farm kaza..

a mohl bych pokračovat.. Ano někdo mi mohl říkat, že je to furt stejné, ale někdy to trvá kua dlouho než se ta parta lidi v malých i velkých raidech naučí co dělat. Takže bych tu do BD vůbec neryl, protože dostat se tam kde sou stojí jak skill tak i čas..

Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 21/12/2007 :  10:07:41  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Protoze to zere hromadu casu, ktery musis venovat vyhradne na raidovani. Ne kazdy si takhle predstavuje napln zivota.

fixed for you :p

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/12/2007 :  10:07:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Protoze to zere hromadu casu, ktery musis venovat vyhradne na raidovani. Ne kazdy si takhle predstavuje napln hry.

Fajn, ale dost lidí by se tam rádo podívalo a i když raidují 4x týdně tak toho nedosáhnou. Prostě to není tak lehké i když tomu věnuješ dost času...

-

Edited by - sleglik on 21/12/2007 10:10:13
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 21/12/2007 :  10:09:29  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Pánové to už trochu přeháníte s tím naskriptováním :D

Ten kdo říká, že je PvE brnkačka tak podle mě progresoval maximálně CoT a to je ještě na normal.

Například pitomej Prince v Kaza (pro někoho free badge) bez dobré taktiky a kousku štěstí nedáš.. protože tě dřív nebo později roztaví golem ;) Chodíme Kaza jako badge run a musím říct, že to je bossík, kterého někdy dáme na poprvé a někdy až na počtvrté. Někdy se to fakt nedá dát protože ta kua ty své golemy hazí tak, že se nedá nikam hnout... a to je easy farm kaza..

a mohl bych pokračovat.. Ano někdo mi mohl říkat, že je to furt stejné, ale někdy to trvá kua dlouho než se ta parta lidi v malých i velkých raidech naučí co dělat. Takže bych tu do BD vůbec neryl, protože dostat se tam kde sou stojí jak skill tak i čas..

Zrovna prince bych tady nezminoval. To nema se skillem nic spolecnyho. Je to proste o stesti. Kdyz ty golemy nahazi blbe (a to je imho nahoda, kam padaji), tak to neda nikdo. To byl blbej priklad.

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/12/2007 :  10:43:06  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
To nebyl :) Spíš jsem tím chtěl ukázat, že ty skripty nejsou user friendly :)

Navíc hraju za holy plechovku a není to nic moc healovat raid a do toho se furt někam přemistovat.. už mi z toho hráblo a začal jsem hrát i huntra protože dám autoshot a je to :D
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 21/12/2007 :  11:13:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Fajn, ale dost lidí by se tam rádo podívalo a i když raidují 4x týdně tak toho nedosáhnou. Prostě to není tak lehké i když tomu věnuješ dost času...

Nejde jen o to raidovat 4x tydne, ale raidovat 4x tydne x mesicu v kuse a navic to cele krat rekneme 35 lidi.

Hraci ktere tu zminujes, pokud to nejsou uplne lamy (coz predpokladam neberem v potaz) se tam nedostanou prave proto, ze nejsou v raidu, kde by bylo prubezne nejakych tech 30-35 lidi, kteri tomu ten cas venovali a venuji. Odchody lidi, nabirani lidi bez zkusenosti, to je to co zabiji pve raidy. Encountery samy o sobe jsou vzdy jen otazka casu.
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 21/12/2007 :  11:18:05  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

To nebyl :) Spíš jsem tím chtěl ukázat, že ty skripty nejsou user friendly :)

Navíc hraju za holy plechovku a není to nic moc healovat raid a do toho se furt někam přemistovat.. už mi z toho hráblo a začal jsem hrát i huntra protože dám autoshot a je to :D

Princ se porad da davat tak, ze healeri se za cely fight nemusi pohnout ani o jediny yard...A heal raidu potrebujes jedine ve treti fazi...

Ale vzpomnel jsem si na situaci, kdy se pala uklik a hodil bublinu na tanka...Nez se vsichni probrali z polospanku, tak zustal jen def war, 3 healeri a princ se 100K hp...Byl to pro nas vubec nejdelsi kill Prince, ale ty komenare na vt staly za to :).

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/12/2007 :  11:37:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
No já jsem minule zalamařil ještě exeletněji :) Healoval jsem sám tanka ještě někde na traši a udělal jsem si screen shot.. bohužel mi nedošlo, že mi to sem tam lagne při screenu.. no. co vám mám povídat.. /raid sorry lag

:)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/12/2007 :  15:11:07  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nejde jen o to raidovat 4x tydne, ale raidovat 4x tydne x mesicu v kuse a navic to cele krat rekneme 35 lidi.

Hraci ktere tu zminujes, pokud to nejsou uplne lamy (coz predpokladam neberem v potaz) se tam nedostanou prave proto, ze nejsou v raidu, kde by bylo prubezne nejakych tech 30-35 lidi, kteri tomu ten cas venovali a venuji. Odchody lidi, nabirani lidi bez zkusenosti, to je to co zabiji pve raidy. Encountery samy o sobe jsou vzdy jen otazka casu.

A není i tohle otázka toho, že jsou dobří? Znám dost guild co se rozpadlo, i tohle o něčem svědčí...

Pořád si myslím, že obtížnost PvE není ve WoWu zanedbatelná, srovnej to s AO...

Na druhou stranu si myslím, že BD jsou hajzli a nic na tom nemění, že mají T6 :)

-
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/12/2007 :  16:53:10  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já byl nedávno s nejmenovanou gildou v jakémsi skororaidu (asi 2 pickupové) v ZA a člověče naprosto chápu co tím myslíš. Ono když mají lidi na mágovi-mainovi půl roku po dingnutí 70ky 800 spelldamage a "ten boss jim strašně rezistuje" (0 spellhit) tak úplně chápu že to nemají lehké. Ostatně i chápu že i když se jich sejde 30 a raidují 4x týdně tak toho nedosáhnou... zjistit si těch pár informací o tom co potřebuješ znát abys moh hrát svoji classu totiž vážně není lehké.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/12/2007 :  16:57:27  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

No je to k hovnu, jsem už na to starej a stačí mi to v RL :-)
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 21/12/2007 :  19:46:47  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
<deleted>

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Edited by - Shatteren on 22/12/2007 00:23:57
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/12/2007 :  20:13:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

quote:

quote:

quote:

quote:

Ari, ty mu tu "zradu" nikdy nepromines?

Jakou, jakou ? Někde jsem na někoho něco prásknul ?
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 21/12/2007 :  20:31:46  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

quote:

Já byl nedávno s nejmenovanou gildou v jakémsi skororaidu (asi 2 pickupové) v ZA a člověče naprosto chápu co tím myslíš. Ono když mají lidi na mágovi-mainovi půl roku po dingnutí 70ky 800 spelldamage a "ten boss jim strašně rezistuje" (0 spellhit) tak úplně chápu že to nemají lehké. Ostatně i chápu že i když se jich sejde 30 a raidují 4x týdně tak toho nedosáhnou... zjistit si těch pár informací o tom co potřebuješ znát abys moh hrát svoji classu totiž vážně není lehké.

ted jsem nepochopil ironii nebo si to myslel vážně?

tak jako tak pro někoho je těžké pvp pro někoho pve zatím si stojím

-
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 21/12/2007 :  20:44:40  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno rekl bych ze pro hodne "pvp" lidi je na pve nejtezsi "smarja tady budeme tvrdnout Xhodin a furt skouset tohodle bose?? ne dik... " :)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/12/2007 :  00:21:28  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
2Gab: promin, ja jsem uz z toho trosku zblblej.. myslel jsem, ze to psal Pertha.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/12/2007 :  08:24:42  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Gab: promin, ja jsem uz z toho trosku zblblej.. myslel jsem, ze to psal Pertha.

No škoda, já už čekal nějaký pořádný příběh
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 22/12/2007 :  08:46:04  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Mno rekl bych ze pro hodne "pvp" lidi je na pve nejtezsi "smarja tady budeme tvrdnout Xhodin a furt skouset tohodle bose?? ne dik... " :)

zkoušením se stáváš mistrem.... i to o něčem vypovídá

když někdo nemá trpělivost tak toho prostě nedosáhne a nemá právo o pve mluvit, že je to snadné...

-
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 22/12/2007 :  10:35:32  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
IMO PvP i PvE je nudny, kdyz to delas dlouho a porad. Problem ve wowku je, ze PvP muzes hrat obcas a byt jakz takz uspesnej, kdezto abys byl uspesnej v PvE, musis u toho drepet porad a na to bohuzel nemam cas....

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/12/2007 :  11:37:58  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Nj, jenze jakej bys chtel udelat system PvP, aby to melo i HC formu? Rankovani je pryc a i tak itemy rychle "starnou".

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 22/12/2007 :  12:44:15  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nj, jenze jakej bys chtel udelat system PvP, aby to melo i HC formu? Rankovani je pryc a i tak itemy rychle "starnou".

Jo itemy rychle stárnou to máš pravdu, třeba já teď hraju BG a outdoor v rok starém PvP level 60 fialovém equipu a co?? no stress prostě pohoda.Vyjít teď Lich king tak ti i v tom equipu vyleveluju 80 level :)

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 22/12/2007 :  13:13:19  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
Jo itemy rychle stárnou to máš pravdu, třeba já teď hraju BG a outdoor v rok starém PvP level 60 fialovém equipu a co?? no stress prostě pohoda.Vyjít teď Lich king tak ti i v tom equipu vyleveluju 80 level :)

Az vyjde Lich King tak jako reward za questy v prvni novy zone dostanes zelenej crap co bude stejnej/lepsi jako nejlepsi fialova vybava dostupna do ty doby.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 22/12/2007 :  15:35:11  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Tak cerne bych to zase nevidel, nutnost menit HW gear jsem mel az kolem lvlu 65 a Naxx gear se menil az kolem 69-70karazhan/gruul. Ty zeleny veci na zacatku budou spis pro slabsi hrace s KZ epicama a tak podobne.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 23/12/2007 :  01:23:27  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
T3 člověku vydržel i na 70ce...

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 23/12/2007 :  01:40:51  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Staffu z Loatheba jsem vymenil az na 70tce, ale zas treba trinket hned na 62ce v hellfiru. Je to jiny item od itemu ...

Treba nejcennejsi vec co byla k dispozici v Naxxu byl ten enchant do ramen z Sapphirona, nechci kecat ale tusim ze je lepsi nez ten za scryers/aldor.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

ismael
Starting Member

3 Posts

Posted - 24/12/2007 :  19:01:20  Show Profile Send ismael a Private Message  Reply with Quote
nijak extra me to zily netrha, ale az nekdy ty lidi potkam tak si na ne rad pospituju ;x
izm

troll priest - RETIRED
human paladin - RETIRED
orc shaman - active
- update casem :P
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 25/12/2007 :  01:11:33  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

Staffu z Loatheba jsem vymenil az na 70tce, ale zas treba trinket hned na 62ce v hellfiru. Je to jiny item od itemu ...

Treba nejcennejsi vec co byla k dispozici v Naxxu byl ten enchant do ramen z Sapphirona, nechci kecat ale tusim ze je lepsi nez ten za scryers/aldor.

No taková slza z nefa... tu nosí lidi ještě na 70ce :D
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000