Author |
Topic  |
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 16:49:43
|
Moje dojmy z dvoudeniho pusobeni jako elemental shaman sou dobre :) Hlavne v PVP kde se rubou melici a ty si je tam vesele strilis.Problem mi delaji melee chary kdyz se dostanou ke me tak vetsinou umru  |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 18:46:09
|
...to umre kazdej, zvlast kdyz maj wound poison/mortal strike (+crippling/hamstring) |
 |
|
Quizee
New Member

199 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 18:52:26
|
imo taky pravda |
Mondragon -TTH- SOLD Member of international guild A'a Netjer Stygian Ranger incoming
|
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 16:52:23
|
takovej pokec tady, torrek stromovous a rady 
btw kde jede meda shamana? |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 15/03/2007 16:52:49 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 17:07:37
|
jedu na Karazhanu draenai shamana, chtel sem zkusit zacit na novym serveru od piky a nakonec z toho vysel masakr kde je 5:1 horda k alikum  ...ale tak areny bezej porad |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 18:49:29
|
quote: Originally posted by Drizzt
takovej pokec tady, torrek stromovous a rady 
btw kde jede meda shamana?
bubak cuncej fu :) |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
PokyWolf
Starting Member
4 Posts |
Posted - 15/07/2007 : 20:55:03
|
Muze mi nekdo nejak lidsky priblizit Stormstrike porad mi neni jasny co to presne dela. Diky. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 15/07/2007 : 21:37:58
|
je to vesmes to samy co dela sinister strike u rogua nebo mortal strike u warriora - je to proste instantni utok tvoji zbrani ci zbranema |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 26/07/2007 : 20:34:52
|
vzhledem k moji crit chanci na healy v pvp equipu (20%) si dam mnohem radsi tech +25% k ar ,usetri to asi tak stejne many jako 3%levnejsi kuzla a navic pouzitelny v pve :)...+je to mnohem lepsi antizerg |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 01:24:50
|
sem v teamu clovek s nejmensim armorem - mam 49% damage reduction, s crit healem na sobe to je 53%.. 3 body za max 4% damage reduction? zda se mi to vic nez useless, 3% levnejsi heal kouzla je pro me handy kdyz bojuju na hrane OOM |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 23:32:24
|
jenze 49% a 53% dmg mitigace neni rozdil 4% v "dmg taken" ...
kdyz do tebe de rana za 100hp, tak s 49% reduction dostanes 51 dmg kdyz boostnes armor na 53%, tak dostanes za 47
rozdil mezi 51 a 47 je 7,85%
ale osoben bych mozna taky sel do 3% levnejsich healu, to nerikam. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 28/07/2007 : 02:03:22
|
quote: Originally posted by Stilgar
jenze 49% a 53% dmg mitigace neni rozdil 4% v "dmg taken" ...
kdyz do tebe de rana za 100hp, tak s 49% reduction dostanes 51 dmg kdyz boostnes armor na 53%, tak dostanes za 47
rozdil mezi 51 a 47 je 7,85%
ale osoben bych mozna taky sel do 3% levnejsich healu, to nerikam.
ano, tuhle "matiku" znam, ohani se s ni lidi snad na vsech forech a asi nejvic u warru a druidu, je to jen o slovickareni
conclusion stejny - nestoji to za to |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 30/07/2007 : 11:15:58
|
Já teď jedu PvP Elemental shamana a na zbraň (rychlou 1.9s dýku) používám Frostbrand kvůli efektu zpomalení protivníka. Ale jednou se mi stalo, že Frostbrand 2x za sebou procnul s critem a dal jsem tím do arms warriora 2x po sobě za 800. Prostě jsem ho upíchal párátkem k smrti, byl to vyloženě luck, když došla mana . |
Ninjagon |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 10:07:59
|
quote: Originally posted by NINJA
Já teď jedu PvP Elemental shamana a na zbraň (rychlou 1.9s dýku) používám Frostbrand kvůli efektu zpomalení protivníka. Ale jednou se mi stalo, že Frostbrand 2x za sebou procnul s critem a dal jsem tím do arms warriora 2x po sobě za 800. Prostě jsem ho upíchal párátkem k smrti, byl to vyloženě luck, když došla mana .
huh, Frostband crit za 800 o tom se me ani nesnilo  |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 10/08/2007 10:20:53 |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 19:06:41
|
se divim, ze tu jeste nikdo nelamentuje nad "hotfixem windfury totemu" |
no mmo
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 10/08/2007 : 22:35:15
|
quote: Originally posted by celdric
se divim, ze tu jeste nikdo nelamentuje nad "hotfixem windfury totemu"
Co s tym uz urobime? Je to v hre a basta ;(
Vacsina z nas sa aj tak vytesuje nad novymi zmenami v dalsom patchi. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Gerion
Starting Member
4 Posts |
Posted - 05/12/2007 : 21:42:14
|
mno zrovna jsem začal poprvé ve WOW lvl shamana a z ostatních příspěvků do fora jsem vytvořil experimentální build na lvl. Dokonalý není (nic není dokonalé) Vím, že po 3 letech co jede WOW se už toho moc vymyslet asi nedá ale přesto budu vděčný za připomínky a tipy.
http://www.wowhead.com/?talent=hE0zV0hZxVbdVMsVuqo
|
Who dares wins |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 19:50:25
|
quote: Originally posted by Gerion
mno zrovna jsem začal poprvé ve WOW lvl shamana a z ostatních příspěvků do fora jsem vytvořil experimentální build na lvl. Dokonalý není (nic není dokonalé) Vím, že po 3 letech co jede WOW se už toho moc vymyslet asi nedá ale přesto budu vděčný za připomínky a tipy.
http://www.wowhead.com/?talent=hE0zV0hZxVbdVMsVuqo
Tohle fakt neni vubec idealni ... nebuud ti rikat co presne mas dat ale:
- Elemental devastation je celkem k prdu ... shockama v pvp defakto nekritnes (v enhance gearu mas kolik spell crit, 5%? oponenti maji bezne tuny resi = tvoje sance na crit je rovna 0 .. a i s 5% je to prd) - Mental Quickness URCITE ber ... je to celkem ulet talent .. 30% z AP do Spelldmg je imba jako krava ... za 3 body str mas 2 body spelldmg ... takhle levny spelldmg (a healing) nema nikdo ... tenhle talent ti zajisti, ze ti scaluji shocky s gearem a ze tvoje healy (nekdy je treba podrzet grup healera i jako dmg spec sham) budou o neco lepci (a kdyz si vemes ze budes mit treba 500 spelldmg, k tomu swapnes na heal mace + heal stit a na hea mace budes mit heal enchant tak mas razem rekneme 1100 healing a s tim uz neco ulecis (jaklo nouzovka hodne good). - Call of thunder .. jako enhanc je to pro tebe waste ... mas jen 50% crit bonus, tvuj base spellcrit je prd a +5% na LB a CLB kere stejne nebdues moc pouzivat je ti k nicemu. - elemental warding stoji za zvazeni - reduce cooldownu ze shocku urcite taky (pokud uz jdes do elem) - ale taky bych spis zapremyslel dat misto do elem body do resto - 3% to hit spellama a melee je pro tebe hodne valuable
|
|
 |
|
Gerion
Starting Member
4 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 22:45:42
|
to Stilger
Už mám určitou představu - v enhan..si zachovám všechny talenty jak byly + přidám 3t do Metal q, v restru 5/5 healing wawe, 5/5 totemic focus a 3/3 natur Gui..zbyvájící 3 t dám do elemet convection. Nemám moc času hrát WOW (práce), většinou jen o víkendu takže to vůbec nehrotím a v klidu si vychutnám všechny low instance - každopádně díky za pomoc |
Who dares wins |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 06/12/2007 : 23:59:30
|
na vicemene solo levelovani bych ti doporucil asi tohle: http://www.wowhead.com/?talent=hZxVcdV0sAuqoxfcL |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Gerion
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 00:12:48
|
quote: Originally posted by Reyden
na vicemene solo levelovani bych ti doporucil asi tohle: http://www.wowhead.com/?talent=hZxVcdV0sAuqoxfcL
nějak sem nepochopil k čemu je tady Ancestral Healing - podle popisu přidává 25%armor po critu v healu ale nějak se mi nezdá že jako full enha (only solo) budu mít nějaký imba heal/spells crit - imho todle by se spíš hodilo pro full PVE ne? |
Who dares wins |
Edited by - Gerion on 07/12/2007 00:13:57 |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 08:32:21
|
Jako melee shaman to sice moc nevyužiješ - nemáš moc velký crit na healing kouzla - ale máš pak už jen 2 další možnosti kam jinam ty 3 body dát, tak si vyber: méně many za totemy, nebo za heal ?  |
Ninjagon |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 09:32:42
|
fakt tam jde spis o to dostat se k tomu +3% na hit |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Gerion
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 10:06:25
|
Díky všem za pomoc  |
Who dares wins |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 12:51:31
|
Maly dotazek : rozjel jsem shamyho for fun a chtel bych se zeptat co je lepsi na leveleni enha/ele ? Jsem 26 a jedu enha. Docela to de, ale protoze jedu na jinym serveru a nemuzu se supportit, tak mam strasne crapy zbrane a de to "pomalu". |
Darraque [MdK] |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 13:17:32
|
Na lvleni? no Enha ...all the way down to SR. A pak se typicky dava resto (Nat. guidance).
Ale jakmile ses v outlandu tak uz se da vcelku rozumne lvlit s libovolnym specem (queste rewardy sou rychle dostupne a da se udelat elem set a nebo chodit jako healer dungy).
|
|
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 13:20:22
|
Na lvleni? no Enha ...all the way down to SR. A pak se typicky dava resto (Nat. guidance).
Ale jakmile ses v outlandu tak uz se da vcelku rozumne lvlit s libovolnym specem (queste rewardy sou rychle dostupne a da se udelat elem set a nebo chodit jako healer dungy).
Dik :p |
Darraque [MdK] |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 13:33:55
|
Ted zrovna expim shamana a myslim, ze do outlandu je dobry jet enhacement a pak switchnout na hybrida 21 resto/elemental. Ted sem na 65. lvl, expim solo skoro bez resteni a dost rychle - levny spelly + 27 na krit, v instancich muzu jet dobrej dmg i heal - neni problem sehnat grupu. |
 |
|
Satanek
Starting Member
3 Posts |
|
Satanek
Starting Member
3 Posts |
|
Satanek
Starting Member
3 Posts |
Posted - 15/07/2008 : 02:23:03
|
Hmm tak dual wield asik bude dost potřeba co? |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 15/07/2008 : 05:20:53
|
Mno jako resto se soluje dost bidne. Ale jako DW se skvele grinduje pac mas porad manu a jedes jak kosa obcas se healnes. A driv to bylo jeste lepsi kdyz jsi mel na kazdy zbrani jiny WF s rozdilnym CD
Edit: kurva trosku out of time |
Edited by - Araya on 15/07/2008 05:21:56 |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 15/07/2008 : 12:11:30
|
quote: Originally posted by Araya
Mno jako resto se soluje dost bidne. Ale jako DW se skvele grinduje pac mas porad manu a jedes jak kosa obcas se healnes. A driv to bylo jeste lepsi kdyz jsi mel na kazdy zbrani jiny WF s rozdilnym CD
Edit: kurva trosku out of time
No a navic si to nepochopil  Enhancement až po shamanistic rage, pak cpat body do resto kvuli Nat. guidance. Ne levlit jako resto. |
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 22/09/2008 : 14:39:00
|
Myslite, ze do pvp pro shamana se vice hodi dvourucka, nebo dve zbrane? Premyslim, co vlastne pojedu a nemuzu se rozhodnout :) Ale asi vede dual, protoze za par mesicu tu bude datadisk a expovat bez dual wieldu asi neni to prave orechove :) Nejake zkusenosti a postrehy? :P |
o_O
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 25/09/2008 : 21:00:55
|
Aktualne je to situacni ... pricemz situaci kdy ma smysl 2H je hodne malo, obecne proti nekerym setupum v 2v2 je 2H mnohdy dobra volba (potrebujes to proste burstnout).
Jinak obecne nema 2H skoro co nabidnou, krome mensio postu wasted hitu kdy je WF na CD, a bude hur (maelstrm, lava lash..) .. ale jako for fun v BGcku pro naky velky crity se to jeste obcas pouzit da. |
|
 |
|
Topic  |
|